- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Evet canım aynen hep bunu onerdilerGaliba bu kuZum
Kizlar pamuklarda agartici beyazlatici cok ciddi kimyasal kullaniliyor, cok da saglikli degil anlicaniz, ayrica kullanimi pratik de degil. Ben islak mendil aldim ama onu da cok kullanmamistim kizimda. Sadece disarda kullandim, evde genelde hep yikadim poposunu hemencik lavabo altinda, her defasinda sabun ya da sampuanini bile kullanmamam gerekiyor hatta.
Memleketten uzakta olunca iste boyle bi hastalikti dogumdu cok buyuk eksikligini hissediyoruz cok uzuluyorum
En güzeli yıkamak dimi hiç üşenmemek lazımKizlar pamuklarda agartici beyazlatici cok ciddi kimyasal kullaniliyor, cok da saglikli degil anlicaniz, ayrica kullanimi pratik de degil. Ben islak mendil aldim ama onu da cok kullanmamistim kizimda. Sadece disarda kullandim, evde genelde hep yikadim poposunu hemencik lavabo altinda, her defasinda sabun ya da sampuanini bile kullanmamam gerekiyor hatta.
Banyo ihtiyaclarinin hicbirini almadim daha.. polar battaniyesi yok kiyafet eksigimiz de cok var okdr aldm diyodm ama hep citcitli icten giydircek seyler almisim alt ust takim fln almam lazm annemle fln konustuk ama ben de aliyorm bsyler dedi iste o da ancak doguma gelebilir o yuzden ordan gelecekleri hic yokms gibi sayiyorm.. eksigim cok fazla yani allahtan besik ve arabayi en bastan almisim da sukur tamamladim onlari..Neler kaldı kuZum
Eksik artık kıyafet bitti dimi
Neler kaldı az kalmıştır artık
10 kilo almışım dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyorMerhaba canım kac kilo almıstın ve aclık kac cıkmıstı bu 156 1. saat sonucu mu?
Ben de cuma gunu yaptıracagım ailede oldugu icin direkt 75 lik yuklenecekmisicime oturdu simdiden bakalım hayırlısı hakkımızda
Hayatin aci gercekleri malesef.. kanamam olup da esimle hastane koridorunda tek basimiza panikledgmzde cok fena anladm bunu ama biyandan da bole olunca esimle bagliligimiz dha da artiyo ole karisik duygular isteÖyle deme Beni üzme yaa
Cok sevindim canım ama duzene girmesine10 kilo almışım dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor
açlık tam hatırlamıyorum ama 94 olması gerekiyor
evet 156 1.saat sonucu 50 gr yüklemede sadece bir saatlik sonuc cıkıyor
100 gr. yüklemede ise 3 saat boyunca saat başı değer alınıyor ve hepsi normal şu anda.
En güzeli yıkamak dimi hiç üşenmemek lazım
Kakadan sonra mutlaka yıkamalı belden aşağı
Bebe sabunlarından alıp alt yıkama için kullanabiliriz dimi
3/4 tane tulum alsan yeterBanyo ihtiyaclarinin hicbirini almadim daha.. polar battaniyesi yok kiyafet eksigimiz de cok var okdr aldm diyodm ama hep citcitli icten giydircek seyler almisim alt ust takim fln almam lazm annemle fln konustuk ama ben de aliyorm bsyler dedi iste o da ancak doguma gelebilir o yuzden ordan gelecekleri hic yokms gibi sayiyorm.. eksigim cok fazla yani allahtan besik ve arabayi en bastan almisim da sukur tamamladim onlari..
Biz de 3 yıldır istiyorduk kan testinde 180 değerle pozitif çıktı yanımızdakiler görümcem falan sevinmekte acele etmeyin değer yükselmeyebilir dediler onların başına gelmiş hiç çığlıklar ağlamalar olmadı sonra değer yükseldi bu seferde kese oluşmayabilir oluştu sonra kalp atışı duyulmayabilir sevinmeyin kalbi attı ilk çocuklarda üç ayda çok fazla düşük oluyor dediler üç ayı bi atlatın dediler hep korkuyla geçirdik maalesef
Sağol kuZum iyi ki söyledinCanim bebegin ph dengesini bozmamak icin her defasinda sabun ya da sampuan kullanilmasi onerilmiyor, sut alan bebek temiz olur derler zaten, cok batirdiysa azicik popo etrafi sabunlanip genital bolgelere degdirilmeyebilir. Ben kis cocugu olmasina ragmen kizimi gobegi dustukten sonra nerdeyse hergun banyo yaptirdim, ama hafta 1 sampuan kullandim, diger yikamalarda sadece duru suyla yikadim.
Senin hikayen çok komikmiş canım ya
Sesli güldüm
Ayyy canım yaa
Okurken çok duygulandım
Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Bekleyim O zaman biraz daha hafta sonu carefour gideceğiz birde orda bakarım nasıl fiyatlar diye
Carefour yenidoğan ıslak mendilide iyiymiş
Yanlış hatırlamıyorsam kan sulandırıcı iğne yapanlar vardı. Ben de Pazartesi’den beri sağlık ocağına koldan yaptırıyorum ama çok acıyor yaaaaa. Hafta sonları kendim yaparım dedim ama sanki zor olacak.hamileliğin başında göbekten yapmıştım bu kadar acımamıştı. Şimdi göbeğe olur mu ki. Yapanlar nerelerine yapıyorlar? En az neresi acır?
Güzel şeylerden Bahsedelim kuZum Hormanlar tavan yapmışHayatin aci gercekleri malesef.. kanamam olup da esimle hastane koridorunda tek basimiza panikledgmzde cok fena anladm bunu ama biyandan da bole olunca esimle bagliligimiz dha da artiyo ole karisik duygular iste
Cok duygulandım canım okurken hep derler ya bir zamanı var diye gercekten varmıs demek :)
Bir ömür saglık sıhhat mutluluk versin Asil bey size :))
Ayrica taki yastigina da bayildim cok guzel
görümcenler felaket tellalı filanmı, ya insan pozitif birşeyler söyler karşısındakinin heycanını paylaşırBiz de 3 yıldır istiyorduk kan testinde 180 değerle pozitif çıktı yanımızdakiler görümcem falan sevinmekte acele etmeyin değer yükselmeyebilir dediler onların başına gelmiş hiç çığlıklar ağlamalar olmadı sonra değer yükseldi bu seferde kese oluşmayabilir oluştu sonra kalp atışı duyulmayabilir sevinmeyin kalbi attı ilk çocuklarda üç ayda çok fazla düşük oluyor dediler üç ayı bi atlatın dediler hep korkuyla geçirdik maalesef
paranın satın alamayacağı tek şey sağlık ve evlat, Allah kimseyi bu ikisi ile imtihan etmesin.
ablam bazen derdi herşey ne kadar boş geliyor kendi işim var herşeyim var ama geride bunca çalışmanın sonucunda bunları bırakabileceğim bir evladım bile yok.
ayh ağladım vallahi en güzel hikaye seninki olmuş, ne güzel mucize gibi birşey,hem geciktirici iç tüm hormonları alt üst et hemde o ay bebeğinin müjdesini al..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?