2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bi şey soracağım
Kızçeme hiç bandana filan ya da ev ayakkabısı filan almadım
Siz öyle seyler aldınız mı

Bir şey soracağım kızlar; hıçkırığı nerenizde hissediyorsunuz? Ben hemen genitalin üst kısmına doğru yani tam ortada aşağıda hissediyorum 3 gündür. Acaba döndü mü baş aşağı Asil? Başka açıklama bulamadım.

Kizlar ya bugun tam rahim bolgemde adet olacakmisim gibi bi agri var.. ama ne akinti ne kanama bska bsy yok.. bebegin hareketleri de hic oralarda bile degil yukarda kaburgamin oralarda.. bu agri kafami karistirdi
Benim de var canım doktora gittim bebek kafasını yaslamış oraya senin de öyledir ayakları kaburgandadır belki ağrı ritmik olmadıkça kanaman olmadıkça korkmana gerek yok dedi

Amin hepimizi canım .O zaman da bi kırkı çıksın demezler inşallah

Kızlar bi şey soracağım

İnstagramda jammybaby den bant alacağım ben ama doğduktan sonra olabilir. Yenidoğmuşken takamam diye düşündüm. Ayakkabıya gelince Ayşe Önen miydi şu ünlü ebe. Sanıyorum yürümeye başlamadan ayakkabı giydirmek sakıncalıymış öyle demişti. Birsürü ayakkabı var bizde şuan ama yürümeden giydirmeyeceğim.

Benimkinin başı aşağıda son 2 kontroldür. Dr um artık dönmez dedi en rahat ettikleri pozisyon bu zaten dedi. Hıçkırıkları hemen pubis kemiğinin 2 parmak üzerinde hissediliyor. Kafası vuruyor heralde sıpanın her seferinde :)

Benimki niye hıçkırmıyor ya, sadece bir kez hıçkırık tuttu oğlumu sadece Evet kafaya takacak yeni bişey buldum

Yenidoğduğu zaman bende takmayacağım
2-3 aylık olunca evde resim çekimleri için takmak istiyorum
Bez den olan ayakkabılar varya onlar da mı acaba sakıncalı
Arada gezmeye filan çıkınca giydiririm diye düşünüyordum ama hiç almadım

P Polly87 Bende öyle bir görümce vakası yaşamıştım
Hemşire olan görümcem
Gebeliğimi öğrendiğim de hemen sevinme boş gebelik olabilir demişti
Ben daha önce hamile kaldım herkes çok mutlu olmuştu sonra boş gebelik olduğunu öğrenmiştik demişti.
Ben ve eşim nasıl korkup üzülmüştük günlerce
Kayınvalide ve görümce sorunsalı hep var

Aman Tanrım bu kız alışverişi bitirdi bandana kısmına geçti ben daha zırnık almadım
Annelerin başka şehire taşınma olayı var ya sömestr dan bile şüpheliyim artık
Herhalde benim kızçe doğduktan sonra yapılacak alışverişi bu gidişle

Valla hiç bilemiyorum ki sıkı olmadığı sürece giyebilir belki. Forumlara dalmak lazım yine

KuZumm sen annecinle 2 günde halledersiniz
Görümcen yanında Kardeşinde gelecekmiş annenle bak
Para cepte olsun 1 günde biter alışveriş
Sonra el birliği ile yıka ütüle kaldır yaparsınız
Evi bile mis gibi yaparsınız :))
Bari hastane çıkışı filan al sende yaa
Nasıl dayanırsın brova :))

herkese merhabalar uzun zamandir girmiyorum ..ama surekli okuyorum dualarımdasiniz...Rabbim haftasini tamamlayip sag salim kucaga almayo nasip etsin hepimize ..sezerysn korkusu sardi beni tekrardsn kesilecek olmak acisi falan Allah yardim etsin......bu arada bende igne kullanıyorum ilk cocugumda 9 ay göbekten vurdum..bunda da öyle devam ediyorm..cunku kol ve bacak cok acıyor demislerdi..gercektem gobek rahat...gobek deliginin en fazla 5 parmak yanins kadar vurabilirsn..ben daha uzaga vurunca morarıyordu..simdi gobek deligine 4 parmak hizada vuruyorum morarmiyor acımıyorda..acısı saniyelik genellikle

Kızlar bi şey soracağım
Sürekli ayakkabı giyemiyorlar ilk zamanlar. Panduf tarzı patik olabilir. 7 ay civarı ayaklarını çok birbirine sürtüyorlar. Ayakkabılar ayaklarında kalmıyor zaten. Ama ben de fotoğraf çekmek için bir kaç çift yaptırdım elbiseleriyle uyumlu. Bandanayı ve bereyi de sadece foto çekerken takarım. Hoş oluyor diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Olumlu bakmakla ilgili problemleri var sanırım. En kötü duruma alıştırmak için uğraşmışlar resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…