- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Benim de var canım doktora gittim bebek kafasını yaslamış oraya senin de öyledir ayakları kaburgandadır belki ağrı ritmik olmadıkça kanaman olmadıkça korkmana gerek yok dediKizlar ya bugun tam rahim bolgemde adet olacakmisim gibi bi agri var.. ama ne akinti ne kanama bska bsy yok.. bebegin hareketleri de hic oralarda bile degil yukarda kaburgamin oralarda.. bu agri kafami karistirdi
Amin hepimizi canım .O zaman da bi kırkı çıksın demezler inşallahAllah bilir ama şöyle ki 180 çıkan bir değer katlanabilen bir değer demektir. 15 30 çıksa şüphe edilebilir ama yüksek değerlerde bu geçerli olmaz genelde. Kaldı ki insan hamile kalabildiğine bile sevinebilir böyle bir durumda. Kimseye bakmadan insan gönlünce sevincini yaşamalı. Rabbim doğumunda sevindirsin seni inşallah.
Kızlar bi şey soracağım
Kızçeme hiç bandana filan ya da ev ayakkabısı filan almadım
Siz öyle seyler aldınız mı
Bir şey soracağım kızlar; hıçkırığı nerenizde hissediyorsunuz? Ben hemen genitalin üst kısmına doğru yani tam ortada aşağıda hissediyorum 3 gündür. Acaba döndü mü baş aşağı Asil? Başka açıklama bulamadım.
Sorma ben de çok sinirlendim yıllarca beklemişiz bi gönlümüzce sevinemedikgörümcenler felaket tellalı filanmı, ya insan pozitif birşeyler söyler karşısındakinin heycanını paylaşır
ya hastane odasında foto çekmek için senle kombin sana taç ona bant alsan, çok hoş duruyoeKızlar bi şey soracağım
Benimki niye hıçkırmıyor ya, sadece bir kez hıçkırık tuttu oğlumu sadece Evet kafaya takacak yeni bişey buldumİnstagramda jammybaby den bant alacağım ben ama doğduktan sonra olabilir. Yenidoğmuşken takamam diye düşündüm. Ayakkabıya gelince Ayşe Önen miydi şu ünlü ebe. Sanıyorum yürümeye başlamadan ayakkabı giydirmek sakıncalıymış öyle demişti. Birsürü ayakkabı var bizde şuan ama yürümeden giydirmeyeceğim.
Benimkinin başı aşağıda son 2 kontroldür. Dr um artık dönmez dedi en rahat ettikleri pozisyon bu zaten dedi. Hıçkırıkları hemen pubis kemiğinin 2 parmak üzerinde hissediliyor. Kafası vuruyor heralde sıpanın her seferinde :)
Gece hıçkırıyordur farketmiyorsundur.Benimki niye hıçkırmıyor ya, sadece bir kez hıçkırık tuttu oğlumu sadece Evet kafaya takacak yeni bişey buldum
Yenidoğduğu zaman bende takmayacağımİnstagramda jammybaby den bant alacağım ben ama doğduktan sonra olabilir. Yenidoğmuşken takamam diye düşündüm. Ayakkabıya gelince Ayşe Önen miydi şu ünlü ebe. Sanıyorum yürümeye başlamadan ayakkabı giydirmek sakıncalıymış öyle demişti. Birsürü ayakkabı var bizde şuan ama yürümeden giydirmeyeceğim.
Benimkinin başı aşağıda son 2 kontroldür. Dr um artık dönmez dedi en rahat ettikleri pozisyon bu zaten dedi. Hıçkırıkları hemen pubis kemiğinin 2 parmak üzerinde hissediliyor. Kafası vuruyor heralde sıpanın her seferinde :)
Pera da çok hıçkırıyor ilk zamanlar çok merak ediyordum bu ne diye sonra öğrendim :)@geronimo_sGece hıçkırıyordur farketmiyorsundur.
3 gün rahat ettiydin buldun takacak birşey şimdi he
Aman Tanrım bu kız alışverişi bitirdi bandana kısmına geçti ben daha zırnık almadımYenidoğduğu zaman bende takmayacağım
2-3 aylık olunca evde resim çekimleri için takmak istiyorum
Bez den olan ayakkabılar varya onlar da mı acaba sakıncalı
Arada gezmeye filan çıkınca giydiririm diye düşünüyordum ama hiç almadım
Yutkunmayı öğrenirken hıçkırıyorlarmış ya demek ki seninki acemilik çekmeden öğrendi. Daha şimdiden akıllı çocuk olduğunu gösterdi.Benimki niye hıçkırmıyor ya, sadece bir kez hıçkırık tuttu oğlumu sadece Evet kafaya takacak yeni bişey buldum
Yenidoğmuş kıyamam bant takmayaya hastane odasında foto çekmek için senle kombin sana taç ona bant alsan, çok hoş duruyoe
Yenidoğduğu zaman bende takmayacağım
2-3 aylık olunca evde resim çekimleri için takmak istiyorum
Bez den olan ayakkabılar varya onlar da mı acaba sakıncalı
Arada gezmeye filan çıkınca giydiririm diye düşünüyordum ama hiç almadım
KuZumm sen annecinle 2 günde halledersinizAman Tanrım bu kız alışverişi bitirdi bandana kısmına geçti ben daha zırnık almadım
Annelerin başka şehire taşınma olayı var ya sömestr dan bile şüpheliyim artık
Herhalde benim kızçe doğduktan sonra yapılacak alışverişi bu gidişle
herkese merhabalar uzun zamandir girmiyorum ..ama surekli okuyorum dualarımdasiniz...Rabbim haftasini tamamlayip sag salim kucaga almayo nasip etsin hepimize ..sezerysn korkusu sardi beni tekrardsn kesilecek olmak acisi falan Allah yardim etsin......bu arada bende igne kullanıyorum ilk cocugumda 9 ay göbekten vurdum..bunda da öyle devam ediyorm..cunku kol ve bacak cok acıyor demislerdi..gercektem gobek rahat...gobek deliginin en fazla 5 parmak yanins kadar vurabilirsn..ben daha uzaga vurunca morarıyordu..simdi gobek deligine 4 parmak hizada vuruyorum morarmiyor acımıyorda..acısı saniyelik genellikleYanlış hatırlamıyorsam kan sulandırıcı iğne yapanlar vardı. Ben de Pazartesi’den beri sağlık ocağına koldan yaptırıyorum ama çok acıyor yaaaaa. Hafta sonları kendim yaparım dedim ama sanki zor olacak.hamileliğin başında göbekten yapmıştım bu kadar acımamıştı. Şimdi göbeğe olur mu ki. Yapanlar nerelerine yapıyorlar? En az neresi acır?
Sürekli ayakkabı giyemiyorlar ilk zamanlar. Panduf tarzı patik olabilir. 7 ay civarı ayaklarını çok birbirine sürtüyorlar. Ayakkabılar ayaklarında kalmıyor zaten. Ama ben de fotoğraf çekmek için bir kaç çift yaptırdım elbiseleriyle uyumlu. Bandanayı ve bereyi de sadece foto çekerken takarım. Hoş oluyor diye düşünüyorum.Kızlar bi şey soracağım
Olumlu bakmakla ilgili problemleri var sanırım. En kötü duruma alıştırmak için uğraşmışlar resmen.Biz de 3 yıldır istiyorduk kan testinde 180 değerle pozitif çıktı yanımızdakiler görümcem falan sevinmekte acele etmeyin değer yükselmeyebilir dediler onların başına gelmiş hiç çığlıklar ağlamalar olmadı sonra değer yükseldi bu seferde kese oluşmayabilir oluştu sonra kalp atışı duyulmayabilir sevinmeyin kalbi attı ilk çocuklarda üç ayda çok fazla düşük oluyor dediler üç ayı bi atlatın dediler hep korkuyla geçirdik maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?