2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar... Güzel sorunsuz bir gün geçirmek dileğiyle...

Yakşamlar kızlar. İyice kaptım şifayı. Yarın kontrolüm var ve şeker yüklemesi yapılacak. Hadi bakalım
Geçmiş olsun, bu iş seni telef edecek. Güzel haberlerle gel inşallah.
Bu arada yarin gidicem ultrasYona
Askimin meyvesi bal kupum pammik prensesim kac kilo olmus napmis netmis bi bakayim
Sende güzel haberlerle gel hadi, aşk meyven ne kadar büyümüş baksınlar.
Kızlar bu sancı neden olur ki. Ara ara bıçak saplar gibi girip çıkıyor. Yarın doktoruma soracağım da
Rahim büyümesi nedeniyle rahimi tutan bağlar geriliyor ondan oluyor bildiğim kadarıyla. Sorun edilecek bir şey değil yani.
Benim dr kısalma başladığında hemen yaptırdı celestone iğneyi. Takviye sevmiyor benim dr ekstra öyle bir şey vermedi, gelişimleri genel olarak haftalarıyla uyumlu olduğundan belki bilmiyorum. En son geçtiğimiz cuma ölçüm yapıldı 800-900 civarındalar demişti o zaman. Benim sürekli asagiyi tekmeleyen oğlan başı aşağı döndü artık rahat daha rahim kısmı, inşallah kısalma da durur. Benim dr garantici göndermek istemiyor acil bir durum oluşur ise önlem almak zor olabilir, hastanede kalman daha iyi olur henüz erken bebekler için diye yatiriyor işte.
Sen doğumu nerede yapacaksın özel falan mi.

becidina ikiz anaları Allah yardımcınız olsun
Biri hastane yatıyor biri evde
Hee ikiz çocuk büyütmek Zor diye Yaradan bizi önden yatırıp iyice dinlenmemizi sağlıyor :)
Gunaydin herkese, bugun Ankara'da kar tatili yok, yollar buz pisti, biraz daha iyi gibiyim, gidicem mecburen okula bakalim, insaallah sag salim kolaylikla varirim, aksama kadar da kotulesmem umarim.
Dikkat et gerçekten acayip bir soğuk var. Pencere azıcık aralanıyor o aradan anladım bunu yani Ayaz... İnşallah çabucak toparlanirsin çalışırken hastalık zor.

Günaydın canım. İnşallah çıkmaz şeker falan. Diyet zorlar beni

kızlar günaydın

geçmiş tartışmalardan bahsedilmiş

biri imladan dolayıydı, biride biz çok yakınıyorduk kusmalardan halsizlikten ondan dolayıydı.
ama kimle ne konuştuk, kimle tartıştık hatırlamıyorum

ne günlerdi ilk haftalar psikolojimiz ne kadar bozuksa artık

Takvimde 12. Hafta falan yazıyordu. Nereden nereye be ben sadece imla tartışmasını hatırlıyorum

@Suzi1704 evt cnm 3 gözlü idi kurunca guzel oldu ama eşim mahfoldu :)
Ohh güzel günlerde kullanın.. Ben çok severim o işleri. İkeadan 3kapılı şifonyer ve kitaplığımı kendim kurmuştum. Ama bu halimle öyle şeyler yapabilmem imkansız. Bizim beşik de sökülmüş halde duruyor öbür evde kuracağız diye. Taşınamazsak ne olur dedim eşime. 3 saatte kurarım sıkıntı yok dedi, önceden tam 3 saat sürmüştü.

Yakşamlar kızlar. İyice kaptım şifayı. Yarın kontrolüm var ve şeker yüklemesi yapılacak. Hadi bakalım

Hayırlısı olsun canım insallah iyi cıkar, benimde hem kontrol hem de seker yuklemesi yarına

He tulum varsa alt üst al o zaman kuZum
İsimli takımlarda 50 tl yapanlar var aklında olsun

Canım nerde 50 tl isimli tulumlar ?

Sayenizde yonetici grubumuza tesrif etmisti
Pro uyelik takin bebek gormeye demistim
Kizim dogsun isticem

Hatırlamasan sasardım dunur sen bunu yazınca hatırladım az olayı

Asıl son aylarda in çık ki pırt diye doğur. Benim ilk evim9. Kattı. Asansörden korktuğun için yürüme inip çıkıyordum. Çok yararı oldu bence Doğuma... yengeç gibi yan yan çıkıyordum

Aklımızda olsun canım cok sagol soyledigin icin :) ben son ana kadar ise gidip gelebileyim istiyorum ki tum izinleri aktarıyor isverenim zaten hem doguma faydası olur hem de dogduktan sonra evladımla olurum diye dusunuyorum ama tabi yapabilirim insallah o zaman gelince

Bazı doktorlar kiloya takıyorlar bir arkadaşım da aldı kilo ama aşırı değil. Mide bulantısı da var. Doktoruna söylemiş çok yiyorsun diye bulanıyor miden demiş

Benim doktorum :) 1 ay once +5 e demedik laf bırakmamıstı

Allah sabır versin valla ne dengesiz sacma insanlar var anlamıyorum... Bir arkadasımında eltisi kızın 4 senedir sayıkladıgı ismi koymustu...
Bana cok garip geliyor nasıl bu kadar kötü dusunebiliyorlar acaba..
Simdiki ismi cok guzel adiyla buyusun insallah evladınız :)

Boşuna uyuz olmuyorum ben görümcelere
Bizde görümce olduk ama kardeş gibi geçindik yıllarca hala öyleyiz şükür
Resmen mutluluğu baltalamak için var bunlar
Allahtan eltim yok ve hiç olmayacak

3 elti + 3 gorumce ile rekor bende topicte

-Piraye canım güzel haberleri bekliyoruzzz
şeker yüklemesi bnm doktorum yapmadı ama keşke yapaydıda içimde soru kalmasaydı,gıcık bi durum

İnşallah sende de çıkmaz canım. Neden kızdı ki kilon çok normal hiç almamış gibisin hatta. Bazı doktorlar kiloya cidden takıyor. Benim arkadaşın doktoru ayrı bir değişik yerin dibine sokuyor kızı çok nazlanıyorsun falan diyormuş benimki 12 kiloya kadar normal diyor kilo İçin. Çok fazla tatlı tüketmediğin sürece aşırı almazsın diyor

-Piraye canım güzel haberleri bekliyoruzzz
şeker yüklemesi bnm doktorum yapmadı ama keşke yapaydıda içimde soru kalmasaydı,gıcık bi durum
Ben yaptırmak istiyorum deseydin canım keşke. Benim doktorum da mutlaka yaptırmalısın demedi. Bana bıraktı. Ben yaptırmak istedim ne olur ne olmaz aklımda kalmasın diye. Bakalım prensesim ne yapıyor minik cadı

Evet gören herkes sasırıyor masallah hic belli degil vs diyor biryerlerim sismedi sadece gobegim cıktı hala eski kıyafetlerim oluyor elbise vs :)
Aman takmıs benim doktorum da sallamıyorum iki tane gidiyorum zaten digerini dikkate alıyorum artık

5 kilo hiç fazla değil. Hiç kilo almamanı falan mı bekliyor bencede takma hiç gayet fitsin maşallah

Günaydın kızlar. Şeker yüklemesi yapılacak bugün. Öncesinde su içebiliyor muyuz ya
günaydın 50 gr yükleme ise bana söylenen aç olunması daha iyi sonuç verir.100 gr yüklemese ise kesinlikle aç ve susuz olunmalı ve 3 saat boyunca su dahi içemiyorsun tuvalete gitmek yasak

Cok sevindim canım ama duzene girmesine
Ben hastanede yaptıracagım direkt 75 lik 1. ve 2. saat sonucunu alacakmısım.
27+4 hamileyim +6 kg aldim ama ailede var diye illa korkuyorum işte bakalım hayırlısı...
canım korkmanı gerektirecek birşey yok şeker çıksa bile bebeğine zararı yok . diyetle düzene giriyor zaten

günaydın 50 gr yükleme ise bana söylenen aç olunması daha iyi sonuç verir.100 gr yüklemese ise kesinlikle aç ve susuz olunmalı ve 3 saat boyunca su dahi içemiyorsun tuvalete gitmek yasak
bende ikisindede aç ve susuz olcaksın dediler ikisindede aç ve susuzdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…