günaydın 50 gr yükleme ise bana söylenen aç olunması daha iyi sonuç verir.100 gr yüklemese ise kesinlikle aç ve susuz olunmalı ve 3 saat boyunca su dahi içemiyorsun tuvalete gitmek yasak
Boyle durumlarda hep oyle olur ne yasaksa o istenir
Kayinpederimin bol su icmesi lazimdi gun icinde zorla icirirlerdi kizardi.Bigun ameliyat olucak kesinlikle su icilmeyecek denildi adamin su icecegi tuttu anaaammmm zor zapdettik
Boyle durumlarda hep oyle olur ne yasaksa o istenir
Kayinpederimin bol su icmesi lazimdi gun icinde zorla icirirlerdi kizardi.Bigun ameliyat olucak kesinlikle su icilmeyecek denildi adamin su icecegi tuttu anaaammmm zor zapdettik
Ohh güzel günlerde kullanın.. Ben çok severim o işleri. İkeadan 3kapılı şifonyer ve kitaplığımı kendim kurmuştum. Ama bu halimle öyle şeyler yapabilmem imkansız. Bizim beşik de sökülmüş halde duruyor öbür evde kuracağız diye. Taşınamazsak ne olur dedim eşime. 3 saatte kurarım sıkıntı yok dedi, önceden tam 3 saat sürmüştü.
dün kayınvalidem lohusa terliğimi almış, 1 takım pijama almış
eşimin bir müşterisi tamda aradığım gibi yumoş yumoş mamas papasın tulumunu getirmiş hastaneden çıkarken giydiririm birde sağlık ocağı doktor kontrolleri vs için, magnetlerim hazır bugün kargoya veriliyor, dün nakışlı tulum siparişimide verdim.
son eksiklerimde böylece tamamlandı çok heycanlanıyorum her birini gördüğümde
şimdi bacım geçmişi anlatmaktan dedikodu yapmaktan hiç haazzzz etmem ama sen yabancı değilsinben birde birkaç arkadaş hamileliğin getirdiği durumlardan yakınıyor hatta diyorduk ki bazen keşke bebek olmasaydı diyoruz falan. şuan nickini hatırlamadığım bir arkadaşta bize tepki vermişti.birbirimizi demorize ediyoruz diye ama o ara benim psikolojim cidden çok bozulmuştu bebeği istememe durumları anlık gelip gidiyordu
hala psikolojim bozukta şuan ki manyaklıktan sebep