2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kusmadan halsizlikten olanida ben hatirlamiyom
Kim niye tartisti gi hatirlatsana bi merakim kabardi
He valla onu ben de bilmiyorum karışmadığım kavgaları hatırlamıyorsam demek ki!
Evet ultraYona giricem
Birazdan cikarim evde 10.30 da randevum

İyice karıştı kafalar Ultrason önce Ultrasyon oldu şimdi da Ultrayon ne zaman Voltran olacak acaba?
Hayırlı haberlerle gel hadi

Amaaan öyle kavga mı olur? Minik atışma diyelim. Kavga dediğin benimki gibi olacak banlanacaksın falan.

Benim de epeydir kavga edesim yok, pamık gibi bişey oldum

Ikinci kez kuracaksa pratiklesmis olmasi lazim 2.5 saattte kurmazsa kanepede yatir

Garibim zaten kanepede 1 aydır. Esas işi değil kızamam kocama yapsın 3 saatte.
Evde elektronik bir şey bozulsa hemen tamir eder, tamir etmeye değmeyecek şeyi de iyi tespit eder.
Canım kocam

Ayy bunları okudukça ben mutlu oluyorum. Sanki benim magnetim gelecek gibi.

1 kg 32 cm olmuş bizim cadı. Şekeri içtim bekliyorum. Çıkaracaktım neredeyse zor tuttum kendimi iki saat daha açım

Oohh büyümüş prensesin. Ben de çok fena olmuştum. Hemen geçsin 2 saat inşallah.

Amaaan öyle kavga mı olur? Minik atışma diyelim. Kavga dediğin benimki gibi olacak banlanacaksın falan.

Benim de epeydir kavga edesim yok, pamık gibi bişey oldum
şimdi bebişler bizi duyuyor ya, o yüzden az daha dişimizi sıkalım ,lohusalıkta ederiz kavgaları hem kayganalar filanda olur tam kavgalık ortamlar,suçuda lohusa depresyonuna atarız misss

daha erken saate alsaydım keşke randevuyu

şimdi bebişler bizi duyuyor ya, o yüzden az daha dişimizi sıkalım ,lohusalıkta ederiz kavgaları hem kayganalar filanda olur tam kavgalık ortamlar,suçuda lohusa depresyonuna atarız misss

O zaman da sütümüzü etkiler diye üzülmeyelim sinirlenmeyelim diyeceğiz
İçimizde patlamasın da duygular, üzmeyelim tabi ki de kendimizi de başkalarını da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…