2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

-Piraye canim seker yukleme icin bi kutu gazoz oluyo ondan degil mi sana icirdikleri ben cok sevmistim sadece ilik diye midem bulandi yoksa elmali elmali cok guzeldi buarada masallah prensese neguzel buyumus

-Piraye canim seker yukleme icin bi kutu gazoz oluyo ondan degil mi sana icirdikleri ben cok sevmistim sadece ilik diye midem bulandi yoksa elmali elmali cok guzeldi buarada masallah prensese neguzel buyumus
Elmalı değildi benimki. Bildiğin şekerli suydu normalde aç karına su içtiğimde bile midem çok bulanıyor bide kaldı ki şekerli şuan çok kötüyüm çok sevmişmiş ilahi ya açım aaaaç

Elmalı değildi benimki. Bildiğin şekerli suydu normalde aç karına su içtiğimde bile midem çok bulanıyor bide kaldı ki şekerli şuan çok kötüyüm çok sevmişmiş ilahi ya açım aaaaç
Benim de çilekli idi ama çok agırdı tadı kutuda içecek

Benimki şişedeydi. Kutu içecek değildi. Ve aromalı da değildi. Bari aromalı olsaydı

Benimki çilekliydi, çilekten nefret ettim, bakşa zaman içsem öyle çok bişey olmaz da hamileyken onu içmek çok zordu.

Benim oğlan hıçkırıyor şu an, beni üzmüyor canımın içi oğlum . Hehe kafaya takacak bir sorunum daha bitti betsy_pc SEPTEMBER LOVE

Bende tekrar içebilir misin deseler hayatta içemem herhalde dümdüz şekerli suydu benimki zaten

Bende havaya havaya baktım çıkarmamak için hala çıkarma ihtimalim var ana baba iri olunca oda mı iri acaba
Canım çıkarmazsın bulanıyor ama .ee boylu hatunsun kızın da size benzeyecek tabii maaşallah çok güzel kilo boy Allah saglıkla kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…