2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

1 kg 32 cm olmuş bizim cadı. Şekeri içtim bekliyorum. Çıkaracaktım neredeyse zor tuttum kendimi iki saat daha açım
Oooo maşallah anası babası boylu Poslu tabi nasıl onden gitmesin yavru daha benimkiler yeni bir kiloya yaklasmistir. İyi maşallah hep böyle devam etsin senin spor sadece sana demek ki.

Şeker yükleme bana da yapılmadi. Normalde karşıydim ama sonra hoca ne derse yapacağım dedim. Hastanede yatarken hocaya sordum boşver başka sıkıntılarımız var dedi. Zaten kilo almadım hala başlangıç kilosuna gelmedigim için hocada iplemedi. Bende boşverdim, her an doğabilir diye gerek olmadı yani.

Kızlar bebişlerinize klasik müzik dinletiyor musunuz benim hiç dinleyesim yok sevemedim bir türlü gerçekten işe yarıyor mudur acaba

Amaaan öyle kavga mı olur? Minik atışma diyelim. Kavga dediğin benimki gibi olacak banlanacaksın falan.

Benim de epeydir kavga edesim yok, pamık gibi bişey oldum
He yaaa bu yeni gelinler kavga etmeyide bilmiyo
Sac basa gireceksinki tadi ciksin
Ben senin bu halini hic begenmiyom eski haline don nolaaarrrr

Çok mu önden gidiyor ki doktor normal dedi canım seninki iki tane bütün herşeyi ikiye bölüyorlar ondan hala nasıl gelmedin başlangıç kilona en fit ana sensin hemde ikiz benimki de mutlaka yaptır demedi. Bir zararı yok zaten falan dedi. Beni ikna etmesi gerekmedi ben zaten yaptırmayı düşünüyordum

Kızlar bebişlerinize klasik müzik dinletiyor musunuz benim hiç dinleyesim yok sevemedim bir türlü gerçekten işe yarıyor mudur acaba
aynı ofiste çalıştığım çocuk arada açıyor gıy gıy içim kıyılıyor sanki, değiştir diyorum olmaz senin bebişede iyi gelir diyor birdeama benim bebeğim en çok yandırdın kalbimi aman şarkısına tepki veriyor

şimdi bebişler bizi duyuyor ya, o yüzden az daha dişimizi sıkalım ,lohusalıkta ederiz kavgaları hem kayganalar filanda olur tam kavgalık ortamlar,suçuda lohusa depresyonuna atarız misss
Asil o zaman kavgayi kaynananla yapican
Kaybanan cocuga onu yapacak bunu yapacak ydirecrk sen onu verme bunu yapma cocuga oyle yapilir mi falan filan
Kaynanasiyla yakin oturanlar simdiden aranizin acilacagina hazirlikli olun

Biz bugün 28+0 olduk
30lu haftalara bi gelsek

4body1soul çok güzel görünüyorsun bacım maşallah
Kilo hakkında konuşmak istemiyorum
Bana sormayın şakın
Saol bacim ama takma kiloyu senin ilk bebek kolay verirsin
Saglikli olsunlarda kilonun bi onemi yok aslinda iste biz kuruntu yapacak yer ariyoruz ah biz garilar

Canım benim perinotılog zaten ciğer ignefini hiç istemiyor.kadın doğ.27.haftada yapalım dedi.zaten başından beri özele gidiyorum.ikisi de hastaneye yatış vermedi.perinotılog gece kaç olsada kesinlikle ara dedi.doğumada muhtemelen ikisi girecek bir aksilik olmazsa..3 ocakta gidince banyo isini de soracam.artık tuvalete gitmek bile beni yoruyor.....İnşallah dikus tutar benimkiler resmen şeyimin ustundeler...

Hiç öyle işlere girmedim, onların içerde orkestra var zaten böbrek kalp ciğerler her şey onlara ses :))
Bir kadın kitap yazmış annelik gebelik ile ilgili röportajını izlemiştim mozart dinlettim hamileyken ama Bebek Ankara'nın bağları gibi bir şarkıya (emin değilim ama tarz öyle) bayılıyormus yerinde duramıyormus dinleyince. Yani öyle istediğiniz gibi olmuyor her şey diyordu.
Çok değil ama önden gayet iyi bir sıkıntı yok maşallah annesi.
Hee biz gardas payi yapıyoruz.
72 ile hamile kaldım 71 im hala 5 kilo vermiştim bulantı zamanı çok yiyemiyorum mide küçüldü ikiz yer yok falan. Bu gidişle hamile kaldığım kilo ile dogurcam.
İyi oldu aklında kalmasın inşallah şeker falan çıkmaz.

Kizlar geldim doktordan
Cok sukur hersey yolunda
27+5 ve 1170 gr olmusuz
Dikkat ederek islerini yapabilirsin dedi.
Dogum pozisyonunda ve artik donmez bu sekilde kalir dedi.Erken dogum ihtimaline karsi kan hapi verdi alamadim henuz aksam esim alsin dedim
Bu arada kizima benzesin diye cok dua etmistim ama yuzu yuvarlak esim ve ogluma benziyor.Bari kizim gibi sarisin olsa oglumun saclari simsiyah
Darisi kontrolu olan herkese olsun

Hadi gözümüz aydın topikçe sen yinede iş yapmayı abartma çok sevindim iyi olmasına

Çok sevindim. Yatak istirahati dese de yatmıyosun zaten. Böyle iyi olmus. Büyümüş senin kız.
He yaaa bu yeni gelinler kavga etmeyide bilmiyo
Sac basa gireceksinki tadi ciksin
Ben senin bu halini hic begenmiyom eski haline don nolaaarrrr

Anaam sana da yaranamıyorum bi türlü, illa sopamı mı çıkarayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…