HehehehhehBence de ayıp etmişler canım valla olmaz öyle iş
Saol bacim ne yapiyosam bebelerin dugununde guzel bi kiyafet giyebilmek icinsen sen ne kadan da fitsin öyle
Oooo maşallah1 kg 32 cm olmuş bizim cadı. Şekeri içtim bekliyorum. Çıkaracaktım neredeyse zor tuttum kendimiiki saat daha açım
sen bana söyle aramızda kalsın :) ben +9 la devam ediyorumdaBiz bugün 28+0 olduk
30lu haftalara bi gelsek
4body1soul çok güzel görünüyorsun bacım maşallah
Kilo hakkında konuşmak istemiyorum
Bana sormayın şakın
Sen sanki farklisin citir anne taze anne fistik anne
He yaaa bu yeni gelinler kavga etmeyide bilmiyoAmaaan öyle kavga mı olur? Minik atışma diyelim. Kavga dediğin benimki gibiolacak banlanacaksın falan.
Benim de epeydir kavga edesim yok, pamık gibi bişey oldum
Çok mu önden gidiyor ki doktor normal dediOooo maşallahanası babası boylu Poslu tabi nasıl onden gitmesin yavru daha benimkiler yeni bir kiloya yaklasmistir. İyi maşallah hep böyle devam etsin senin spor sadece sana demek ki.
Şeker yükleme bana da yapılmadi. Normalde karşıydim ama sonra hoca ne derse yapacağım dedim. Hastanede yatarken hocaya sordum boşver başka sıkıntılarımız var dedi. Zaten kilo almadım hala başlangıç kilosuna gelmedigim için hocada iplemedi. Bende boşverdim, her an doğabilir diye gerek olmadı yani.
aynı ofiste çalıştığım çocuk arada açıyor gıy gıy içim kıyılıyor sanki, değiştir diyorum olmaz senin bebişede iyi gelir diyor birdeKızlar bebişlerinize klasik müzik dinletiyor musunuz benim hiç dinleyesim yok sevemedim bir türlü gerçekten işe yarıyor mudur acaba
Asil o zaman kavgayi kaynananla yapicanşimdi bebişler bizi duyuyor ya, o yüzden az daha dişimizi sıkalım ,lohusalıkta ederiz kavgaları hem kayganalar filanda olur tam kavgalık ortamlar,suçuda lohusa depresyonuna atarız misss
Saol bacim ama takma kiloyu senin ilk bebek kolay verirsinBiz bugün 28+0 olduk
30lu haftalara bi gelsek
4body1soul çok güzel görünüyorsun bacım maşallah
Kilo hakkında konuşmak istemiyorum
Bana sormayın şakın
Canım benim perinotılog zaten ciğer ignefini hiç istemiyor.kadın doğ.27.haftada yapalım dedi.zaten başından beri özele gidiyorum.ikisi de hastaneye yatış vermedi.perinotılog gece kaç olsada kesinlikle ara dedi.doğumada muhtemelen ikisi girecek bir aksilik olmazsa..3 ocakta gidince banyo isini de soracam.artık tuvalete gitmek bile beni yoruyor.....İnşallah dikus tutar benimkiler resmen şeyimin ustundeler...Günaydın kızlar... Güzel sorunsuz bir gün geçirmek dileğiyle...
Geçmiş olsun, bu iş seni telef edecek. Güzel haberlerle gel inşallah.
Sende güzel haberlerle gel hadi, aşk meyven ne kadar büyümüş baksınlar.
Rahim büyümesi nedeniyle rahimi tutan bağlar geriliyor ondan oluyor bildiğim kadarıyla. Sorun edilecek bir şey değil yani.
Benim dr kısalma başladığında hemen yaptırdı celestone iğneyi. Takviye sevmiyor benim dr ekstra öyle bir şey vermedi, gelişimleri genel olarak haftalarıyla uyumlu olduğundan belki bilmiyorum. En son geçtiğimiz cuma ölçüm yapıldı 800-900 civarındalar demişti o zaman. Benim sürekli asagiyi tekmeleyen oğlan başı aşağı döndü artık rahat daha rahim kısmı, inşallah kısalma da durur. Benim dr garantici göndermek istemiyor acil bir durum oluşur ise önlem almak zor olabilir, hastanede kalman daha iyi olur henüz erken bebekler için diye yatiriyor işte.
Sen doğumu nerede yapacaksın özel falan mi.
Hee ikiz çocuk büyütmek Zor diye Yaradan bizi önden yatırıp iyice dinlenmemizi sağlıyor :)
Dikkat et gerçekten acayip bir soğuk var. Pencere azıcık aralanıyor o aradan anladım bunu yani Ayaz... İnşallah çabucak toparlanirsin çalışırken hastalık zor.
Hiç öyle işlere girmedim, onların içerde orkestra var zaten böbrek kalp ciğerler her şey onlara ses :))Kızlar bebişlerinize klasik müzik dinletiyor musunuz benim hiç dinleyesim yok sevemedim bir türlü gerçekten işe yarıyor mudur acaba
Çok değil ama önden gayet iyi bir sıkıntı yok maşallah annesi.Çok mu önden gidiyor ki doktor normal dedicanım seninki iki tane bütün herşeyi ikiye bölüyorlar ondan hala nasıl gelmedin başlangıç kilona en fit ana sensin hemde ikiz benimki de mutlaka yaptır demedi. Bir zararı yok zaten falan dedi. Beni ikna etmesi gerekmedi ben zaten yaptırmayı düşünüyordum
İnşallah canım hayırlı güzel haberler ile dön inşallah.Hayirli gunler herkese bugun benim de kontrolum var aksama dogru. Ins hersey yolundadir rahim
Agzi daha da kisalmamistir.
Hadi gözümüz aydın topikçeKizlar geldim doktordan
Cok sukur hersey yolunda
27+5 ve 1170 gr olmusuz
Dikkat ederek islerini yapabilirsin dedi.
Dogum pozisyonunda ve artik donmez bu sekilde kalir dedi.Erken dogum ihtimaline karsi kan hapi verdi alamadim henuz aksam esim alsin dedim
Darisi kontrolu olan herkese olsun
Ins canim sende guzel haberlerle gelirsinHayirli gunler herkese bugun benim de kontrolum var aksama dogru. Ins hersey yolundadir rahim
Agzi daha da kisalmamistir.
ay yok be ben balinalık yolunda emin adımlarla ilerliyorumSen sanki farklisin citir anne taze anne fistik anne
Çok sevindim. Yatak istirahati dese de yatmıyosun zaten. Böyle iyi olmus. Büyümüş senin kız.Kizlar geldim doktordan
Cok sukur hersey yolunda
27+5 ve 1170 gr olmusuz
Dikkat ederek islerini yapabilirsin dedi.
Dogum pozisyonunda ve artik donmez bu sekilde kalir dedi.Erken dogum ihtimaline karsi kan hapi verdi alamadim henuz aksam esim alsin dedim
Bu arada kizima benzesin diye cok dua etmistim ama yuzu yuvarlak esim ve ogluma benziyor.Bari kizim gibi sarisin olsa oglumun saclari simsiyah
Darisi kontrolu olan herkese olsun
He yaaa bu yeni gelinler kavga etmeyide bilmiyo
Sac basa gireceksinki tadi ciksin
Ben senin bu halini hic begenmiyom eski haline don nolaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?