- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Heee bide o varHadi gözümüz aydın topikçesen yinede iş yapmayı abartma çok sevindim iyi olmasına
Özel hastaneler çok küçük premature Bebek sorunlu gebelik durumunda doğum almıyor genelde Ankara'da çok biliyorum apar topar büyük kadın doğma gönderiyorlar. O yüzden dedim iki dr. Birden napacak doğumda onu da anlamadım. Zaten fikirleri şimdiden catisiyor baksana önermem açıkçası. Devletin Kadın doğum hastaneleri çok başarılı sorunlu gebelik ve doğumlarda. Banyo yapıyorum ben sorun yok ama fazla ayakta olmamak için uzun aralıklarla yapiyorum yapmadan duramam normalde iki günde bir yapıyordum şimdi 4-5-6 güne uzuyor. Banyo yapmazsam baş ağrısı çekiyorum ben.Canım benim perinotılog zaten ciğer ignefini hiç istemiyor.kadın doğ.27.haftada yapalım dedi.zaten başından beri özele gidiyorum.ikisi de hastaneye yatış vermedi.perinotılog gece kaç olsada kesinlikle ara dedi.doğumada muhtemelen ikisi girecek bir aksilik olmazsa..3 ocakta gidince banyo isini de soracam.artık tuvalete gitmek bile beni yoruyor.....İnşallah dikus tutar benimkiler resmen şeyimin ustundeler...
kaynanayı görmezden geldirecek güzel kafa yapan bir tarif varmıAsil o zaman kavgayi kaynananla yapican
Kaybanan cocuga onu yapacak bunu yapacak ydirecrk sen onu verme bunu yapma cocuga oyle yapilir mi falan filan
Kaynanasiyla yakin oturanlar simdiden aranizin acilacagina hazirlikli olun
Maaşallah canım kuzun ne güzel büyümüş .dönmez mi ki daha yerleri var içerde:))inşallah benimki de dönmez:))Kizlar geldim doktordan
Cok sukur hersey yolunda
27+5 ve 1170 gr olmusuz
Dikkat ederek islerini yapabilirsin dedi.
Dogum pozisyonunda ve artik donmez bu sekilde kalir dedi.Erken dogum ihtimaline karsi kan hapi verdi alamadim henuz aksam esim alsin dedim
Bu arada kizima benzesin diye cok dua etmistim ama yuzu yuvarlak esim ve ogluma benziyor.Bari kizim gibi sarisin olsa oglumun saclari simsiyah
Darisi kontrolu olan herkese olsun
Haaa demi sen 10 kilo almistinay yok be ben balinalık yolunda emin adımlarla ilerliyorum
minnoşun iyi olmasına çok sevindim ohhhh çok şükür
Buyudu teyzesi masallah evereceguk onuÇok sevindim. Yatak istirahati dese de yatmıyosun zaten. Böyle iyi olmus. Büyümüş senin kız.
hadi gözün aydın canımKizlar geldim doktordan
Cok sukur hersey yolunda
27+5 ve 1170 gr olmusuz
Dogum pozisyonunda ve artik donmez bu sekilde kalir dedi.Erken dogum ihtimaline karsi kan hapi verdi alamadim henuz aksam esim alsin dedim
Bu arada kizima benzesin diye cok dua etmistim ama yuzu yuvarlak esim ve ogluma benziyor.Bari kizim gibi sarisin olsa oglumun saclari simsiyah
Kilo çetelesi mi tutuyon napıyonHaaa demi sen 10 kilo almistin
Saol cok tsk ederim
Kaynanam gibi alkolu buzdolabina koyuyo bozulmasin diye sonra unutuyo su diye iciyokaynanayı görmezden geldirecek güzel kafa yapan bir tarif varmı
Ozellikle sordum donmez dedi zaten 3. Gebelik oldugu icin erken donmesi normal bekledigimiz bir durum dediMaaşallah canım kuzun ne güzel büyümüş .dönmez mi ki daha yerleri var içerde:))inşallah benimki de dönmez:))
Benimki çilekliydi, çilekten nefret ettim, bakşa zaman içsem öyle çok bişey olmaz da hamileyken onu içmek çok zordu.
Benim oğlan hıçkırıyor şu an, beni üzmüyor canımın içi oğlum. Hehe kafaya takacak bir sorunum daha bitti betsy_pc SEPTEMBER LOVE
Allah yardımcın olsun. Sağ salim gittin mi bari?Gunaydin herkese, bugun Ankara'da kar tatili yok, yollar buz pisti, biraz daha iyi gibiyim, gidicem mecburen okula bakalim, insaallah sag salim kolaylikla varirim, aksama kadar da kotulesmem umarim.
Maşalllah maşalllahKizlar geldim doktordan
Cok sukur hersey yolunda
27+5 ve 1170 gr olmusuz
İyi bence canım ben de acaba döner mi diyorum benim de ikinci bu normal isterim amq gerekli ise sezaryen de olur saglıkla gelsinler de hepsiOzellikle sordum donmez dedi zaten 3. Gebelik oldugu icin erken donmesi normal bekledigimiz bir durum dedi
ay yok be ben balinalık yolunda emin adımlarla ilerliyorum
minnoşun iyi olmasına çok sevindim ohhhh çok şükür
Haaa demi sen 10 kilo almistin
Saol cok tsk ederim
Begendin mi peki sen pek begenmiyon ya kaynananin aldiklarinidün kayınvalidem lohusa terliğimi almış, 1 takım pijama almış
eşimin bir müşterisi tamda aradığım gibi yumoş yumoş mamas papasın tulumunu getirmiş hastaneden çıkarken giydiririm birde sağlık ocağı doktor kontrolleri vs için, magnetlerim hazır bugün kargoya veriliyor, dün nakışlı tulum siparişimide verdim.
son eksiklerimde böylece tamamlandı çok heycanlanıyorum her birini gördüğümde
Ben de 10 kilo aldım az alanlara da kocaman bir maaşallahKızzz öyle deme 10 kilo alanlar balina olmuyor.
Doğurunca bütüüün aldığım kiloyu hatta fazlasını vereceğim her gün spor hafta 3 günyüzme. Veririm oğlanı kayın valideye yüzmeye giderim spora giderim vallahi. O zamanı bekle bakalım4body1soul senden zayıf olurum çatlarsın patlarsın.
Ben çevirerek yıkadım en başta ilk yıkamada kızımın kıyafetlerini, sonradan olduğu gibi attım.Bakayım başka ne bulacaksın takılmaya
Gerçi hepimiz aynıyız
Sen şimdi günün sorusunu cevapla
Bebe kıyafetlerini yıkarken ters çevirecekmiyim
Gözün aydın olsun inş. Dr bunu söylemekle iyimi yaptı sana bilemedim. Yatman gerektiğinde bile durmuyordu şimdi neler yaparsın düşünemiyorumKizlar geldim doktordan
Cok sukur hersey yolunda
27+5 ve 1170 gr olmusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?