2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Özel hastaneler çok küçük premature Bebek sorunlu gebelik durumunda doğum almıyor genelde Ankara'da çok biliyorum apar topar büyük kadın doğma gönderiyorlar. O yüzden dedim iki dr. Birden napacak doğumda onu da anlamadım. Zaten fikirleri şimdiden catisiyor baksana önermem açıkçası. Devletin Kadın doğum hastaneleri çok başarılı sorunlu gebelik ve doğumlarda. Banyo yapıyorum ben sorun yok ama fazla ayakta olmamak için uzun aralıklarla yapiyorum yapmadan duramam normalde iki günde bir yapıyordum şimdi 4-5-6 güne uzuyor. Banyo yapmazsam baş ağrısı çekiyorum ben.

Asil o zaman kavgayi kaynananla yapican
Kaybanan cocuga onu yapacak bunu yapacak ydirecrk sen onu verme bunu yapma cocuga oyle yapilir mi falan filan
Kaynanasiyla yakin oturanlar simdiden aranizin acilacagina hazirlikli olun
kaynanayı görmezden geldirecek güzel kafa yapan bir tarif varmı

Maaşallah canım kuzun ne güzel büyümüş .dönmez mi ki daha yerleri var içerde:))inşallah benimki de dönmez:))

hadi gözün aydın canım işleri yapabilirsin dedi diye vurup öldürme

Bakayım başka ne bulacaksın takılmaya
Gerçi hepimiz aynıyız
Sen şimdi günün sorusunu cevapla
Bebe kıyafetlerini yıkarken ters çevirecekmiyim

Maşalllah maşalllah
Yavrularımız büyüyor Allah ın izniyle
Bak gör erken Doğum olmayacak en erken 38+5 de olur
Ağrıların için birşey dedi mi

ay yok be ben balinalık yolunda emin adımlarla ilerliyorum
minnoşun iyi olmasına çok sevindim ohhhh çok şükür
Haaa demi sen 10 kilo almistin
Saol cok tsk ederim

Kızzz öyle deme 10 kilo alanlar balina olmuyor.

Doğurunca bütüüün aldığım kiloyu hatta fazlasını vereceğim her gün spor haftada 3 gün yüzme. Veririm oğlanı kayın valideye yüzmeye giderim spora giderim vallahi. O zamanı bekle bakalım 4body1soul senden zayıf olurum çatlarsın patlarsın.

Begendin mi peki sen pek begenmiyon ya kaynananin aldiklarini

Ben de 10 kilo aldım az alanlara da kocaman bir maaşallah

Gözün aydın olsun inş. Dr bunu söylemekle iyimi yaptı sana bilemedim. Yatman gerektiğinde bile durmuyordu şimdi neler yaparsın düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…