2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ele basi sendin yani

Gözün aydın maşallah yuvarlak yüzlü kızın nasıl büyümüş öyle. Anasına rağmen kıçın durmuyor ya.

Ins canim yaa
Senin kiza kim bakiyor bu arada annen falan bakiyorsa yine yemegine falan yardim edrr yapar verir

Kayinvalidemi cagirdik canim, kizim da hasta oldugu icin krese gondermiyoruz 2 haftadir. Sagolsun yemek, temizlik, vs ne varsa yapiyor.

Yok canim nerdeee, cok fenayim ama geldim mecburen.

Zaten bebegin suyu, plasentasi, rahim, memeler, artan kan hacmi, bebek derken 5 kilodan fazladir ki, sen hic kilo bile almamissin

Şimdi yıkayacağım o zaman çevirmeyin mi :)
Biz çevirmedik zaten ekstra anti alerjik uzun durulama yapıldı içinde giden dışına da gidiyor sonuçta. Ütü yaparken eşim baskıli olanları tersten ütülemis o kadar. Zaten ütü yapcan bir şey olmaz bence.

Az once tuvalete zor yetistim, istifar etmekten icim disima cikti, agzimdan burnumdan da kan geldi, ya burunda kilcal damarlardan biri patladi basinctan, ya da bogazik tahris oldu bilemiyorum artik. Nasil duzelcem bilmem ama, 4 aydan fazla bulanti kusma nasil cekmisiz acaba aklim almiyor, dayanilcak gibi degil vallahi.

Ins canim kilo iyi bisey degil verde ben catladigimla kalayim sorun yok bacim

Neden yaptırmadın ki
Net bir sebebi yok
Yengem,Ablam annem yaptırma dediler
Benim de niyetim yoktu zaten
Bide malum bulantım yeterince var bide onu çekemem dedim

Merak ettirdin ama

Bilen biliyor
4body1soul a sor

Saol bacim ama takma kiloyu senin ilk bebek kolay verirsin
Saglikli olsunlarda kilonun bi onemi yok aslinda iste biz kuruntu yapacak yer ariyoruz ah biz garilar
Takmayıncada olmuyor ama ne yapayım ya
Bebek iyi olsun da boşver kiloyu diyorum
Sonra aynaya bakıyorum
Eşim beni beğeniyor mudur diyip
Fenalıklar geçiriyorum

Maşallah kuzuma
Doktor işini yapabilirsin dedi diye mokunu çıkarma çok rica edicem
Bugün bende temizlik yapacaktım ama bulantım izin vermedi
Kaç gündür mutfak halısını silmeye niyetlendim ama olmadı
Bari markete gideyim

-Piraye canim senin minik prenses de buyumus masaallah, azcik dayan bakalim seker sonucun da guzel gelir insaallah. Bana icirdikleri de yarim su bardagi serbet koyu kivamli. Cok zor ictim, aromali falan degildi, ama soguktu Allah'tan. 50grlik yapildi bana, bir bardak su icebilirsin demisti bana icecegi bitirince, baska da icme demisti.

Gözün aydın olsun inş. Dr bunu söylemekle iyimi yaptı sana bilemedim. Yatman gerektiğinde bile durmuyordu şimdi neler yaparsın düşünemiyorum
Grubun analari goruyonuz mu A Ayasef94 alamanyalardan geldi onuda doldurdunuz
Yok ablam yatiyom yatmasam bunlara nasil laf yetistireyim gepsi ustume ustume geliyo satasiyo bana

Ben hala çekiyorum
Sabah 7 de zor yetiştim banyoya
Kusmaktan bazen kan geliyor bazen boğazımdan
7 aydır aynı haldeyim
Sanki kendimi bildim bileli midem bulanıyormuş gibi
Öncemi hatırlamıyorum

Ben hala çekiyorum
Sabah 7 de zor yetiştim banyoya
Kusmaktan bazen kan geliyor aklıma boğazımdan
7 aydır aynı haldeyim
Sanki kendimi bildim bileli midem bulanıyormuş gibi
Öncemi hatırlamıyorum

Canim mukafati buyuk olsun insaallah, saglikli vok kolay dogum, yemesi, emmesi, uyumasi, duzeni cok guzel kolay bir bebek nasib etsin Allah. Cumlemize tabi.

Ben sezeryana dayanamam canim yaa ins herkesin gonlunden gecen dogum sekli olur ama bana %90 normal olur dedi bugun
Ben Doğum şeklim nasıl olur diye sormayı unutuyorum doktor da bişey demedi
2 hafta sonra gidicem
O zaman sorsam net bişey söylenir mi ki

Bana su içme sakız bile çiğneme dedi canım. 75lik yapıldı ama hala çok kötüyüm. Zaten bulantım oluyordu şuan çok kötüyüm. Öğürüp durdum kusarsam bir daha içemem önüdür dayanıyorum. Ilıktı bide. Sana da çok geçmiş olsun canım ya baya kötüsün rapor mu alsan acaba. Böyle çalışamazsın ki

Babası da aç kaldı nöbetten çıktı geldi beni aldı hastaneye geldik. Kahvaltı da yapmadı uyumadı da. Hastanede uyukluyor şuan

Babalıkta zor iş ama anlayana. Çeksin azıcık zinhar acıma :)

Ohhh gözümüzaydın

Kızlar bebişlerinize klasik müzik dinletiyor musunuz benim hiç dinleyesim yok sevemedim bir türlü gerçekten işe yarıyor mudur acaba

Babası gotik metal dinletiyor biz de . Doğunca festivale gideceklermiş. Kızçem hareketi falan kesiyor babasının müziklerini duyunca

Maşallah kızçeye. Sarışın olur inşallah :) iş yapabilirsin demek basit yemek falan yine halı temizlemeye kalkma

betsy_pc bebeğin kıyafetlerini yıkarken ters çevirecekmiyiz

Ben çevirmedim canım. Hatta renklilerde de renk dağılmamış. Bebek kıyafeti olunca heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…