- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Ele basi sendin yanişimdi bacım geçmişi anlatmaktan dedikodu yapmaktan hiç haazzzz etmem ama sen yabancı değilsinben birde birkaç arkadaş hamileliğin getirdiği durumlardan yakınıyor hatta diyorduk ki bazen keşke bebek olmasaydı diyoruz falan. şuan nickini hatırlamadığım bir arkadaşta bize tepki vermişti.birbirimizi demorize ediyoruz diye ama o ara benim psikolojim cidden çok bozulmuştu bebeği istememe durumları anlık gelip gidiyordu
hala psikolojim bozukta şuan ki manyaklıktan sebep
Şimdi yıkayacağım o zaman çevirmeyin mi :)Ben çevirerek yıkadım en başta ilk yıkamada kızımın kıyafetlerini, sonradan olduğu gibi attım.
Gözün aydın maşallahKizlar geldim doktordan
Cok sukur hersey yolunda
27+5 ve 1170 gr olmusuz
Dikkat ederek islerini yapabilirsin dedi.
Dogum pozisyonunda ve artik donmez bu sekilde kalir dedi.Erken dogum ihtimaline karsi kan hapi verdi alamadim henuz aksam esim alsin dedim
Bu arada kizima benzesin diye cok dua etmistim ama yuzu yuvarlak esim ve ogluma benziyor.Bari kizim gibi sarisin olsa oglumun saclari simsiyah
Darisi kontrolu olan herkese olsun
Agrilarima sira gelmedi konusmayaMaşalllah maşalllah
Yavrularımız büyüyor Allah ın izniyle
Bak gör erken Doğum olmayacak en erken 38+5 de olur
Ağrıların için birşey dedi mi
Ins canim yaa
Senin kiza kim bakiyor bu arada annen falan bakiyorsa yine yemegine falan yardim edrr yapar verir
Evet gören herkes sasırıyor masallah hic belli degil vs diyor biryerlerim sismedi sadece gobegim cıktı hala eski kıyafetlerim oluyor elbise vs :)
Aman takmıs benim doktorum da sallamıyorum iki tane gidiyorum zaten digerini dikkate alıyorum artık
Ben sezeryana dayanamam canim yaa ins herkesin gonlunden gecen dogum sekli olur ama bana %90 normal olur dedi bugunİyi bence canım ben de acaba döner mi diyorum benim de ikinci bu normal isterim amq gerekli ise sezaryen de olur saglıkla gelsinler de hepsi
Biz çevirmedik zaten ekstra anti alerjik uzun durulama yapıldı içinde giden dışına da gidiyor sonuçta. Ütü yaparken eşim baskıli olanları tersten ütülemis o kadar. Zaten ütü yapcan bir şey olmaz bence.Şimdi yıkayacağım o zaman çevirmeyin mi :)
Rahim ağzı uzunluğu ne kadarmış sordun mu?Ozellikle sordum donmez dedi zaten 3. Gebelik oldugu icin erken donmesi normal bekledigimiz bir durum dedi
Ins canim kilo iyi bisey degil verde ben catladigimla kalayim sorun yok bacimKızzz öyle deme 10 kilo alanlar balina olmuyor.
Doğurunca bütüüün aldığım kiloyu hatta fazlasını vereceğim her gün spor haftada 3 gün yüzme. Veririm oğlanı kayın valideye yüzmeye giderim spora giderim vallahi. O zamanı bekle bakalım4body1soul senden zayıf olurum çatlarsın patlarsın.
Ben sezeryana dayanamam canim yaa ins herkesin gonlunden gecen dogum sekli olur ama bana %90 normal olur dedi bugun
Net bir sebebi yokNeden yaptırmadın ki
Merak ettirdin ama
Takmayıncada olmuyor ama ne yapayım yaSaol bacim ama takma kiloyu senin ilk bebek kolay verirsin
Saglikli olsunlarda kilonun bi onemi yok aslinda iste biz kuruntu yapacak yer ariyoruz ah biz garilar
Maşallah kuzumaKizlar geldim doktordan
Cok sukur hersey yolunda
27+5 ve 1170 gr olmusuz
Dogum pozisyonunda ve artik donmez bu sekilde kalir dedi.Erken dogum ihtimaline karsi kan hapi verdi alamadim henuz aksam esim alsin dedim
Bu arada kizima benzesin diye cok dua etmistim ama yuzu yuvarlak esim ve ogluma benziyor.Bari kizim gibi sarisin olsa oglumun saclari simsiyah
Grubun analari goruyonuz mu A Ayasef94 alamanyalardan geldi onuda doldurdunuzGözün aydın olsun inş. Dr bunu söylemekle iyimi yaptı sana bilemedim. Yatman gerektiğinde bile durmuyordu şimdi neler yaparsın düşünemiyorum
Ben hala çekiyorumAz once tuvalete zor yetistim, istifar etmekten icim disima cikti, agzimdan burnumdan da kan geldi, ya burunda kilcal damarlardan biri patladi basinctan, ya da bogazik tahris oldu bilemiyorum artik. Nasil duzelcem bilmem ama, 4 aydan fazla bulanti kusma nasil cekmisiz acaba aklim almiyor, dayanilcak gibi degil vallahi.
Ben hala çekiyorum
Sabah 7 de zor yetiştim banyoya
Kusmaktan bazen kan geliyor aklıma boğazımdan
7 aydır aynı haldeyim
Sanki kendimi bildim bileli midem bulanıyormuş gibi
Öncemi hatırlamıyorum
Gözün aydın maşallahyuvarlak yüzlü kızın nasıl büyümüş öyle. Anasına rağmen kıçın durmuyor ya.
Ben Doğum şeklim nasıl olur diye sormayı unutuyorum doktor da bişey demediBen sezeryana dayanamam canim yaa ins herkesin gonlunden gecen dogum sekli olur ama bana %90 normal olur dedi bugun
Bana su içme sakız bile çiğneme dedi canım. 75lik yapıldı ama hala çok kötüyüm. Zaten bulantım oluyordu şuan çok kötüyüm. Öğürüp durdum kusarsam bir daha içemem önüdür dayanıyorum. Ilıktı bide. Sana da çok geçmiş olsun canım ya baya kötüsün rapor mu alsan acaba. Böyle çalışamazsın ki-Piraye canim senin minik prenses de buyumus masaallah, azcik dayan bakalim seker sonucun da guzel gelir insaallah. Bana icirdikleri de yarim su bardagi serbet koyu kivamli. Cok zor ictim, aromali falan degildi, ama soguktu Allah'tan. 50grlik yapildi bana, bir bardak su icebilirsin demisti bana icecegi bitirince, baska da icme demisti.
Babası da aç kaldınöbetten çıktı geldi beni aldı hastaneye geldik. Kahvaltı da yapmadı uyumadı da. Hastanede uyukluyor şuan
Benimki çilekliydi, çilekten nefret ettim, bakşa zaman içsem öyle çok bişey olmaz da hamileyken onu içmek çok zordu.
Benim oğlan hıçkırıyor şu an, beni üzmüyor canımın içi oğlum. Hehe kafaya takacak bir sorunum daha bitti betsy_pc SEPTEMBER LOVE
Kızlar bebişlerinize klasik müzik dinletiyor musunuz benim hiç dinleyesim yok sevemedim bir türlü gerçekten işe yarıyor mudur acaba
Kizlar geldim doktordan
Cok sukur hersey yolunda
27+5 ve 1170 gr olmusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?