boş ver çevirmeŞimdi yıkayacağım o zaman çevirmeyin mi :)
Canım gözün aydın. Güzel haberlere sevindim. Hayırlısıyla gelsin inşallah.Kizlar geldim doktordan
Cok sukur hersey yolunda
27+5 ve 1170 gr olmusuz
Dikkat ederek islerini yapabilirsin dedi.
Dogum pozisyonunda ve artik donmez bu sekilde kalir dedi.Erken dogum ihtimaline karsi kan hapi verdi alamadim henuz aksam esim alsin dedim
Bu arada kizima benzesin diye cok dua etmistim ama yuzu yuvarlak esim ve ogluma benziyor.Bari kizim gibi sarisin olsa oglumun saclari simsiyah
Darisi kontrolu olan herkese olsun
Sorucam sorucam unutuyorumBiz çevirmedik zaten ekstra anti alerjik uzun durulama yapıldı içinde giden dışına da gidiyor sonuçta. Ütü yaparken eşim baskıli olanları tersten ütülemis o kadar. Zaten ütü yapcan bir şey olmaz bence.
Amin inşallahCanim mukafati buyuk olsun insaallah, saglikli vok kolay dogum, yemesi, emmesi, uyumasi, duzeni cok guzel kolay bir bebek nasib etsin Allah. Cumlemize tabi.
Canım burası ankara gibi değil Allah düşürmesin orakara.özel hastanede yeni doğan yoğunvskim var.zaten başından konuştuk.hatta o zaman bana preeklemsi den dolayı yarın 1kg bebek alaçam dedi kadın doğ.banyo işini soracam bakalım 3 odağa kadar dayanabilirsem inşallah..Ay Canım ya 30 lu haf.görürüz.doktorum şuanlik şeker yüklemesinden bahsetmedi.yapacak mu bilmiyorumÖzel hastaneler çok küçük premature Bebek sorunlu gebelik durumunda doğum almıyor genelde Ankara'da çok biliyorum apar topar büyük kadın doğma gönderiyorlar. O yüzden dedim iki dr. Birden napacak doğumda onu da anlamadım. Zaten fikirleri şimdiden catisiyor baksana önermem açıkçası. Devletin Kadın doğum hastaneleri çok başarılı sorunlu gebelik ve doğumlarda. Banyo yapıyorum ben sorun yok ama fazla ayakta olmamak için uzun aralıklarla yapiyorum yapmadan duramam normalde iki günde bir yapıyordum şimdi 4-5-6 güne uzuyor. Banyo yapmazsam baş ağrısı çekiyorum ben.
Seni şuan o kadar iyi anlıyorum kiBana su içme sakız bile çiğneme dedi canım. 75lik yapıldı ama hala çok kötüyüm. Zaten bulantım oluyordu şuan çok kötüyüm. Öğürüp durdum kusarsam bir daha içemem önüdür dayanıyorum. Ilıktı bide. Sana da çok geçmiş olsun canım ya baya kötüsün rapor mu alsan acaba. Böyle çalışamazsın ki
Sormadim kendide bisey demedi benim ondaa sorun yoktu sanirim simdiye kadar bahsi gecmedi hicRahim ağzı uzunluğu ne kadarmış sordun mu?
Gruba yeni yazmaya başladım önceden beri takip ediyordum dedi ya, aaa nerenle okuyosun acaba?Grubun analari goruyonuz mu @Ayasef94 alamanyalardan geldi onuda doldurdunuz
Yok ablam yatiyom yatmasam bunlara nasil laf yetistireyim gepsi ustume ustume geliyo satasiyo bana
Cok ihtiyacim vardi guzel seyler duymaya gercekten.Cok yiprandim cunku bu hamilelikteGuzel haberlerle gelmissin canim, gozun aydin cok sevindim.
AramIzda kalsın bende çeviremedim çok zor geldiBiz çevirmedik zaten ekstra anti alerjik uzun durulama yapıldı içinde giden dışına da gidiyor sonuçta. Ütü yaparken eşim baskıli olanları tersten ütülemis o kadar. Zaten ütü yapcan bir şey olmaz bence.
Çok üşendim çevirmedim :)boş ver çevirme
Ben kizima hamileyken hali sildigimde aksamina suyum geldiTakmayıncada olmuyor ama ne yapayım ya
Bebek iyi olsun da boşver kiloyu diyorum
Sonra aynaya bakıyorum
Eşim beni beğeniyor mudur diyip
Fenalıklar geçiriyorum
Maşallah kuzuma
Doktor işini yapabilirsin dedi diye mokunu çıkarma çok rica edicem
Bugün bende temizlik yapacaktım ama bulantım izin vermedi
Kaç gündür mutfak halısını silmeye niyetlendim ama olmadı
Bari markete gideyim
Görümcene söyle o sersinNet bir sebebi yok
Yengem,Ablam annem yaptırma dediler
Benim de niyetim yoktu zaten
Bide malum bulantım yeterince var bide onu çekemem dedim
Bilen biliyor
4body1soul a sor
Takmayıncada olmuyor ama ne yapayım ya
Sonra aynaya bakıyorum
Fenalıklar geçiriyorum
Maşallah kuzuma
Bari markete gideyim
Sanmiyorum net bisey demezBen Doğum şeklim nasıl olur diye sormayı unutuyorum doktor da bişey demedi
2 hafta sonra gidicem
O zaman sorsam net bişey söylenir mi ki
10 muNet bir sebebi yok
Yengem,Ablam annem yaptırma dediler
Benim de niyetim yoktu zaten
Bide malum bulantım yeterince var bide onu çekemem dedim
Bilen biliyor
4body1soul a sor
Takmayıncada olmuyor ama ne yapayım ya
Sonra aynaya bakıyorum
Fenalıklar geçiriyorum
Maşallah kuzuma
Bari markete gideyim
Hiç acımadım valla biraz çeksin bir şey olmazBabalıkta zor iş ama anlayana. Çeksin azıcık zinhar acıma :)
Ohhh gözümüzaydın
Babası gotik metal dinletiyor biz de . Doğunca festivale gideceklermiş. Kızçem hareketi falan kesiyor babasının müziklerini duyunca
Maşallah kızçeye. Sarışın olur inşallah :) iş yapabilirsin demek basit yemek falan yine halı temizlemeye kalkma
Ben çevirmedim canım. Hatta renklilerde de renk dağılmamış. Bebek kıyafeti olunca heralde
Son kanı şimdi verdim canım. 2den sonra çıkacak-Piraye sonuç ne çıktı canım okuldayım da geriye dönemedim çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?