Kuzum hiç kullanılmamış çamaşır için bir kapak zaten fazla yarım kullanacaktin. Kirli ı olan çamaşırlar için olur o tam kapak. Yeniler için azıcık yetiyor. Leke çıkarmaz o kadar kolay taze lekeyi belki kim yapabiliyor ama onu o ayrı. Normal sıvı deterjana geçerim ilk zamandan sonra. Hatta ilk yıkamaları bile normal sıvı persil deterjan oldu. İnşallah alerjik olmazlarsa sorun olmaz.Ayaklarım felaket ağrıyor akşama kadar uzatıp dinlerim
Ama değdi şükürler olsun hep güzel oldu
Deterjan 25 yıkamalık diyor ama yalan
Ben yarısına geldim bile bi kapak koyuyorum
Kokusu yok denilebilecek kadar
Ama asla leke çıkarmıyor ZAten leke çıkarmayacağını biliyorduk
Ben gene ekstre durulama yaptım içim rahat olsun diye
Normalde 40 tl veripte Alman öyle diyeyim
Diğer sıvılardan alıp onları da denemek lazım
Darısı sizlere kuZumm şimdi dinlenmeye çekildik ana-kız yatışdayızSEPTEMBER LOVE kuzum baya bitirmissin eline saglik.. hani bi foto at da kiz dolabi gorsun gozlerimizz
Nasıl ayırt ediyorsun kuZumBenim oğlanın da hıçkırığıni anlıyorum artıkdarısı kızımın hıçkırığıni hissetmeye
Yok canım yer değişikliği hiç olmadı oğlan sol tarafı zaptetti kız sağ tarafı. Sadece oldukları tarafta kafası yon değiştiriyor bazen aşağı yukarı kayıyorlar. Plasenta yerleşimi de birinin sagda diğeri solda hep öyleydi. Zaten kızın kafa yukarıda ritmik hareketlerin orada olması lazım. Sol kasıkta ritmik hareket oğlan o yüzden. Hem analar anlar anayim ben anaaaaNasıl ayırt ediyorsun kuZum
Yer değiştirmiyorlar mı
En buyuk hobim yataga uzanip elimi gobusume koyup kizimla oynasmakDarısı sizlere kuZumm şimdi dinlenmeye çekildik ana-kız yatışdayız
Yok canım yer değişikliği hiç olmadı oğlan sol tarafı zaptetti kız sağ tarafı. Sadece oldukları tarafta kafası yon değiştiriyor bazen aşağı yukarı kayıyorlar. Plasenta yerleşimi de birinin sagda diğeri solda hep öyleydi. Zaten kızın kafa yukarıda ritmik hareketlerin orada olması lazım. Sol kasıkta ritmik hareket oğlan o yüzden. Hem analar anlar anayim ben anaaaa
BiZimde öyleEn buyuk hobim yataga uzanip elimi gobusume koyup kizimla oynasmak
Ama öyleyiz anayiz biz anlasinlarKısss bende bişey olunca anayım ben anaaa diyorum bağırıyorum kocama
Allah ım evlatlarımızın bize anne diye seslenişlerini duymayıda nasip eder inşallah
Bu arada sen hastaneden çıkma durumu nedir ?
Ocak sonuna doğru Allah nasip ederse yapacağımEv temizliği artık planlı doğum olursa o zaman düşünürüz, yoksa bir anda gelesi gelirse temizlik falan yalan olur. Sen beni bekleme bebeem
Tehlike zaman kaçıncı haftaya kadarmış kuZumAma öyleyiz anayiz biz anlasinlar
Amin inşallah anni diyecekler. Ablamın ilk oğlu tiyze dediğinde cok duygulandım cok tatlı geldi. Hala olduğum daha gençlik zamanları o yüzden onu çok hatırlamıyorum. Anneeeee diye cigirdiklarini duycaz. Bir reklam vardi porselen reklamı galiba çok güzeldi küçüklüğünden büyüyüne kadar anne demeleri oyyy inşallah.
Hiç lafı edilmiyor çıkışın kuzum valla cakti bizi buraya galiba hoca. 30-31 olsan eve gönderirdim dedigi old7 sadece.
Hayırlı olsun
Bende yapmıyorum temizlik zaten düzenli gelen bir hanım var. Sadece perdelerin inmesi lazım. Onu da ya erken doğum tehdidinin artık bir tehdid olmadığı vakte gelmem lazım ya da eşimi ikna etmem lazım:))Ocak sonuna doğru Allah nasip ederse yapacağım
Yani yaptıracağım demek daha sonu
Allah nasip ederse sonu sonuna doğru 34/35 haftalık olacağız İnşallah
Temizlik işi beni aşar sanki
İlk önce 28 haftayı bir atlatalim demişti pazartesi 28 hafta doluyor. Kısalma ne durumda daha bilmiyoruz. Bir hafta önce bakıldı çok kısaldı ise yine yollamaz çok garantici. 32 Ocak sonu bitiyor benim inşallah o zamanı görürüz daha ilerisinide inşallah. Hepimiz zamaninda doguralim inşallah.Tehlike zaman kaçıncı haftaya kadarmış kuZum
32 kadar hayırlısıyla gelsen
Eşini ikna edersin bence :)Bende yapmıyorum temizlik zaten düzenli gelen bir hanım var. Sadece perdelerin inmesi lazım. Onu da ya erken doğum tehdidinin artık bir tehdid olmadığı vakte gelmem lazım ya da eşimi ikna etmem lazım:))
Az kaldı kuZum az kaldıİlk önce 28 haftayı bir atlatalim demişti pazartesi 28 hafta doluyor. Kısalma ne durumda daha bilmiyoruz. Bir hafta önce bakıldı çok kısaldı ise yine yollamaz çok garantici. 32 Ocak sonu bitiyor benim inşallah o zamanı görürüz daha ilerisinide inşallah. Hepimiz zamaninda doguralim inşallah.
Manuel kullanan bir tanıdığımHanımlar konusuldu mu bilmiyorum goğus pompasi isini nasil yapcaz
Alinacak mi
Dogum sonrasi mi beklenecek
Gerekli mi
Manuel mi pompali mi
Napcaaaaaz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?