2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gokceyener panik yapma canım dikkat et geçer meyve çok az ye yanında ya yoğurt ya da süt tüket sade tabi. Çok iyi şeker dengeler. Hamur zaten sevmem diyorsun gayet iyi. Makarna pilav patates bunlardan da uzak durur bol et sebze süt ürünleri ile gecer.

A Ayasef94 canım sonucun iyi çıktı artık evham yapma rahatla gelişim aşaması devam ediyor bir seçim şeycik olmaz inşallah.
Kuzum hiç kullanılmamış çamaşır için bir kapak zaten fazla yarım kullanacaktin. Kirli ı olan çamaşırlar için olur o tam kapak. Yeniler için azıcık yetiyor. Leke çıkarmaz o kadar kolay taze lekeyi belki kim yapabiliyor ama onu o ayrı. Normal sıvı deterjana geçerim ilk zamandan sonra. Hatta ilk yıkamaları bile normal sıvı persil deterjan oldu. İnşallah alerjik olmazlarsa sorun olmaz.
Bu arada temiz içerikli nerdeyse hiç bir deterjan agartıcı içermediği için leke kolay çıkaramaz diğerleri de benzer olur. Yani ona göre al sonraki alacağını da :)

Nasıl ayırt ediyorsun kuZum
Yer değiştirmiyorlar mı
Yok canım yer değişikliği hiç olmadı oğlan sol tarafı zaptetti kız sağ tarafı. Sadece oldukları tarafta kafası yon değiştiriyor bazen aşağı yukarı kayıyorlar. Plasenta yerleşimi de birinin sagda diğeri solda hep öyleydi. Zaten kızın kafa yukarıda ritmik hareketlerin orada olması lazım. Sol kasıkta ritmik hareket oğlan o yüzden. Hem analar anlar anayim ben anaaaa

Kısss bende bişey olunca anayım ben anaaa diyorum bağırıyorum kocama
Allah ım evlatlarımızın bize anne diye seslenişlerini duymayıda nasip eder inşallah
Bu arada sen hastaneden çıkma durumu nedir ?

Kısss bende bişey olunca anayım ben anaaa diyorum bağırıyorum kocama
Allah ım evlatlarımızın bize anne diye seslenişlerini duymayıda nasip eder inşallah
Bu arada sen hastaneden çıkma durumu nedir ?
Ama öyleyiz anayiz biz anlasinlar
Amin inşallah anni diyecekler. Ablamın ilk oğlu tiyze dediğinde cok duygulandım cok tatlı geldi. Hala olduğum daha gençlik zamanları o yüzden onu çok hatırlamıyorum. Anneeeee diye cigirdiklarini duycaz. Bir reklam vardi porselen reklamı galiba çok güzeldi küçüklüğünden büyüyüne kadar anne demeleri oyyy inşallah.
Hiç lafı edilmiyor çıkışın kuzum valla cakti bizi buraya galiba hoca. 30-31 olsan eve gönderirdim dedigi old7 sadece.

Ev temizliği artık planlı doğum olursa o zaman düşünürüz, yoksa bir anda gelesi gelirse temizlik falan yalan olur. Sen beni bekleme bebeem
Ocak sonuna doğru Allah nasip ederse yapacağım
Yani yaptıracağım demek daha sonu
Allah nasip ederse sonu sonuna doğru 34/35 haftalık olacağız İnşallah
Temizlik işi beni aşar sanki

Tehlike zaman kaçıncı haftaya kadarmış kuZum
32 kadar hayırlısıyla gelsen

Ocak sonuna doğru Allah nasip ederse yapacağım
Yani yaptıracağım demek daha sonu
Allah nasip ederse sonu sonuna doğru 34/35 haftalık olacağız İnşallah
Temizlik işi beni aşar sanki
Bende yapmıyorum temizlik zaten düzenli gelen bir hanım var. Sadece perdelerin inmesi lazım. Onu da ya erken doğum tehdidinin artık bir tehdid olmadığı vakte gelmem lazım ya da eşimi ikna etmem lazım:))

Tehlike zaman kaçıncı haftaya kadarmış kuZum
32 kadar hayırlısıyla gelsen
İlk önce 28 haftayı bir atlatalim demişti pazartesi 28 hafta doluyor. Kısalma ne durumda daha bilmiyoruz. Bir hafta önce bakıldı çok kısaldı ise yine yollamaz çok garantici. 32 Ocak sonu bitiyor benim inşallah o zamanı görürüz daha ilerisinide inşallah. Hepimiz zamaninda doguralim inşallah.

Bende yapmıyorum temizlik zaten düzenli gelen bir hanım var. Sadece perdelerin inmesi lazım. Onu da ya erken doğum tehdidinin artık bir tehdid olmadığı vakte gelmem lazım ya da eşimi ikna etmem lazım:))
Eşini ikna edersin bence :)
Ben şimdiden başladım aşkım perdeler yıkacanak
Camlar silinecek diye

Az kaldı kuZum az kaldı
Allah ın izni ile ocak sonunuda görürüz
Sanki zaman geçmiyor dimi durmuş gibi
Aslında geçiyor da biz anlamıyoruz
Geçenlerde aralık sonu gelse diyordum
Allah ın izni ile geldi
Yeni yıl sağlıkla gelsin inşallah

Hanımlar konusuldu mu bilmiyorum goğus pompasi isini nasil yapcaz
Alinacak mi
Dogum sonrasi mi beklenecek
Gerekli mi
Manuel mi pompali mi
Napcaaaaaz :))))

Hanımlar konusuldu mu bilmiyorum goğus pompasi isini nasil yapcaz
Alinacak mi
Dogum sonrasi mi beklenecek
Gerekli mi
Manuel mi pompali mi
Napcaaaaaz :))))
Manuel kullanan bir tanıdığım
El kası yaptığını söylemişti
Galiba elektrikli olan mantıklı
Lansinoh markasının yorumlarıda gayet güzel
Bir tanıdığım verecek bana galiba
Eğer alırsam elektrikli lansinoh alacağım
Doğumdan önce almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…