2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEPTEMBER LOVE
Evet o markayı yazdım bir kenara iki pompa mı sana gelecek olan
Ya da indirimlere daha cok rastliyorsunuz bana da bir haber çakın
Acaba sütüm hiç gelmezse napcam ;( annem hic emzirmemis esimide hic emzirmemis kayınvalidem
Acaba genetik mi bu emzirme işi
Ben insallah emziririm ama hic goguslerimde sivida akmiyor
Acaba dogunca ona gore mi alayim

Eşini ikna edersin bence :)
Ben şimdiden başladım aşkım perdeler yıkacanak
Camlar silinecek diye

37 de falan ilaçlarımı keserse dr um artık doğsada bir sıkıntı olmayacağından kendim yaparım zaten ama bakalım doğurcak gibi olursam o zaman ikna turları başlar :)

Hanımlar konusuldu mu bilmiyorum goğus pompasi isini nasil yapcaz
Alinacak mi
Dogum sonrasi mi beklenecek
Gerekli mi
Manuel mi pompali mi
Napcaaaaaz :))))

İlk başta acil bir ihtiyaç olmayabileceğini düşünüyordum ama süt birikmesine bağlı lohusalıkta ateş falan oluyormuş heralde. Sonra millet pompa arıyormuş. Ondan korktum ben. Kuzenim aventin teklisini verdi inşallah memnun kalırım

betsy_pc
Memnun kalmis mi bir de elektrikli modeli sendeki di mi
Bende iste gerrkli olur mu olmaz mi diye dusunuyorum
Kendim bakacagim
Birde hic sutum gelmezse diye dusunuyorum

Sut toplanmasi mastit cok fena bisey benim 3 kez basima geldi ve mahvetti beni sut pompasindan daha etkili birsey var aklinizda bulunsun bebegi normal emzirme pozisyonunda degil bebegin basi memede vucududa disarda olcak yani kucaginda olmucak tabi biri yardim eder ya da yastiga koyarsin vucudunu ters emzirme deniliyo ve aninda mastiti geciriyo benim gogus pompamda medelaydi ben cok memnundum bencede ihtiyac halinde alinmali ana illaki lazim oluyo

betsy_pc
Kendim bakacagim
Canim benimki medelaydi elektrikli manuel de almistim ama kullanmasi imkansiz kolun kopuyo sagarken ve sutte cikaramiyosun benim ilk 17 gun hic sutum yoktu o yuzden pompa almistim saga saga surum cogaldi ve oglumu 2 yasina kadar emzirdim sut kanallarini aciyomus bence ihtiyac halinde al insallah sutun olur hic gerek kalmaz

betsy_pc
Kendim bakacagim

O memnun kalmış ama böyle işlerde kişisel farklılıklar çok, beklentiler farklı tekli olunca insan acaba çiftlimi olsa daha çok uyusak falan diyor ama bilemiyorum şuan. Yaşayıp göreceğiz biraz

Bana gelecek olan lansinoh ama tek çift bilmiyorum
İndirim denk gelince yazarım tabikl
Geçen haftalarda vardı galiba
Süt olayını hiç bilmıyorum nasıl olacak
Yaşayıp göreceğiz

Herkes iyidir inşallah canlar.
birkaç gündür yoğun çalışıyorum girip yazamadım hiç.
bu gün de eşimin doğum günü ama çalışıyoruz.
bu hafta çok çabuk geçti yarın 30+0 oluyorum bile.
çarşamba kontrol var şimdiden heyecanı başladı.
kaçırdığım gelişmeler yoktur umarım ya.
hiç geçmişi okuyamadım.

Bu kadar çalışınca zaman da hızlı geçiyordur. Benim de cuma kontrolüm inşallah güzel haberler alacağız

Benim sut sagma makinem ogluma hamileyken yurtdisindan geldi.Gelmese almazdim zaten.Medisana yada medela marka tam hatirlamiyorum.
Ama iki kez anca kullanabildim.Cunku gogus ucunu cok cekiyor ve acitiyordu.Elektrikli ve ayari vardi.En dusuk ayarda bile canim yandi.
Bende cozumu elimle sagmakta buldum.Sut kanalinin yerini kendim kesfettim
Masallah diyim fiskirarak sut cikardim her seferinde ve canim yanmadi.O yuzden biraktim makineyi kullanmayi
Kizimdada elimle sagdim
Her ikisinide 2 yasina kadar emzirdim cok sukur
Ins bundada emzirebilirim o kadar

Bu kadar çalışınca zaman da hızlı geçiyordur. Benim de cuma kontrolüm inşallah güzel haberler alacağız

Ayy inşallah canım.
seninle benim 2 gün aramız var.
senin kontrollerde 2 haftada bire düştü değil mi?
boyu kilosu sağlığı inşallah iyidir bebişlerin.

İnsan tuhaf oluyor tabi
Bende çok özlüyorum işimi hemde çok
Ama artık bebe bakma vakti inşallah
Artık kaynananla aksiyonlarını bekliyoruz
Kaymakamla o mevlit senin bu kına benim takılırız artikbebisi biraz büyütünce döneriz artik eşime ek gıdaya geçince diyorum ama en az 1 yıl diyor sonradankesin 2. Yapalim dicek.ben biraz ınstagram satış vs yoğunlaşayim bari bebek ürünlerin çoğunu netten aldım bebekle ilgili bi satış sayfası olabilir

SEPTEMBER LOVE o kadar seyi nasil kuruttun yaa
Bugun aldiklarimi yikadim ev camasir haneye dondu bu saat oldu kurumadi.Ev bide merkezi sistem cayir cayir kisa kollularla gezmemize ragmen kurumuyo sinir oldum
Bütün gün o Petek senin bu Petek benim çamaşırları çevir dur
O kurudu ötekini koy
Koca gün ayakta resmen Petek başında bekledim
Normalde 2 günde kurumazdı

Ayy inşallah canım.
seninle benim 2 gün aramız var.
senin kontrollerde 2 haftada bire düştü değil mi?
boyu kilosu sağlığı inşallah iyidir bebişlerin.
Şimdilik 1 hafta 10 günde bir çağırıyor bakalım cuma ne diyecek. Bence iyidir sıkıntı olmayacaktır her geçen gün karnımı yırtma yolunda emin adımlarla ilerliyor

Saatlik değişiyor zamanın geçme durumu çok saçma ama öyle
İnşallah yeni yıl hepimize sağlık hayır ve bebeklerimizi sağlıcakla getirsin
Hanımlar konusuldu mu bilmiyorum goğus pompasi isini nasil yapcaz
Alinacak mi
Dogum sonrasi mi beklenecek
Gerekli mi
Manuel mi pompali mi
Napcaaaaaz :))))
Ben indirimde yakalayıp e bebekten 256 liraya aldım lansinoh ikili olandan buraya da yazmıştim. ben çalışacağım ve bebeklerimin erken doğma ihtimali var her durumda sütüm olsun olmasın denemek için bile almak zorundaydim. Yani benim için elzem ancak evdeb olacak bebeğine bakacak ve emzirenn anneye gerek olmayabilir. erken doğum riski olmayana (bebek emme yetisi gelişmemiş olabilir) gerekmeyebilir. Daha önceden yasayanlar var mastit olunca illa ki ya elinle ya pompa ile sagmak zorunda kalırsın yoksa ateş ve enfeksiyon yapar kalan süt. Yani kişiye özgü bir durum. Alıp kullanmayanda var Elim ayağım diyende. Bol sütlü günlerimiz olsun bebekler emsin mastit olunmasın inşallah.
Şimdilik 1 hafta 10 günde bir çağırıyor bakalım cuma ne diyecek. Bence iyidir sıkıntı olmayacaktır her geçen gün karnımı yırtma yolunda emin adımlarla ilerliyor
Senin minik kız Nil panteri olacak demekkisii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…