Eşini ikna edersin bence :)
Ben şimdiden başladım aşkım perdeler yıkacanak
Camlar silinecek diye
Hanımlar konusuldu mu bilmiyorum goğus pompasi isini nasil yapcaz
Alinacak mi
Dogum sonrasi mi beklenecek
Gerekli mi
Manuel mi pompali mi
Napcaaaaaz :))))
Sut toplanmasi mastit cok fena bisey benim 3 kez basima geldi ve mahvetti beni sut pompasindan daha etkili birsey var aklinizda bulunsun bebegi normal emzirme pozisyonunda degil bebegin basi memede vucududa disarda olcak yani kucaginda olmucak tabi biri yardim eder ya da yastiga koyarsin vucudunu ters emzirme deniliyo ve aninda mastiti geciriyo benim gogus pompamda medelaydi ben cok memnundum bencede ihtiyac halinde alinmali ana illaki lazim oluyo37 de falan ilaçlarımı keserse dr um artık doğsada bir sıkıntı olmayacağından kendim yaparım zaten ama bakalım doğurcak gibi olursam o zaman ikna turları başlar :)
İlk başta acil bir ihtiyaç olmayabileceğini düşünüyordum ama süt birikmesine bağlı lohusalıkta ateş falan oluyormuş heralde. Sonra millet pompa arıyormuş. Ondan korktum ben. Kuzenim aventin teklisini verdi inşallah memnun kalırım
Canim benimki medelaydi elektrikli manuel de almistim ama kullanmasi imkansiz kolun kopuyo sagarken ve sutte cikaramiyosun benim ilk 17 gun hic sutum yoktu o yuzden pompa almistim saga saga surum cogaldi ve oglumu 2 yasina kadar emzirdim sut kanallarini aciyomus bence ihtiyac halinde al insallah sutun olur hic gerek kalmazbetsy_pc
Memnun kalmis mi bir de elektrikli modeli sendeki di mi
Bende iste gerrkli olur mu olmaz mi diye dusunuyorum
Kendim bakacagim
Birde hic sutum gelmezse diye dusunuyorum
betsy_pc
Memnun kalmis mi bir de elektrikli modeli sendeki di mi
Bende iste gerrkli olur mu olmaz mi diye dusunuyorum
Kendim bakacagim
Birde hic sutum gelmezse diye dusunuyorum
İnşallah canım benimİnşallah öyle hevesle özlemle heyecanla bekliyorum o günleri
Bana gelecek olan lansinoh ama tek çift bilmiyorumSEPTEMBER LOVE
Evet o markayı yazdım bir kenara iki pompa mı sana gelecek olan
Ya da indirimlere daha cok rastliyorsunuz bana da bir haber çakın
Acaba sütüm hiç gelmezse napcam ;( annem hic emzirmemis esimide hic emzirmemis kayınvalidem
Acaba genetik mi bu emzirme işi
Ben insallah emziririm ama hic goguslerimde sivida akmiyor
Acaba dogunca ona gore mi alayim
Bu kadar çalışınca zaman da hızlı geçiyordur. Benim de cuma kontrolüm inşallah güzel haberler alacağızHerkes iyidir inşallah canlar.
birkaç gündür yoğun çalışıyorum girip yazamadım hiç.
bu gün de eşimin doğum günü ama çalışıyoruz.
bu hafta çok çabuk geçti yarın 30+0 oluyorum bile.
çarşamba kontrol var şimdiden heyecanı başladı.
kaçırdığım gelişmeler yoktur umarım ya.
hiç geçmişi okuyamadım.
BUndan sonra Kaynanamla delirmecelerxxtalyaxx ev hayatına hazır mısın :)
İnsan tuhaf oluyor tabiBUndan sonra Kaynanamla delirmecelerama yinede bir buruldum işten ayrılırken
Bu kadar çalışınca zaman da hızlı geçiyordur. Benim de cuma kontrolüm inşallah güzel haberler alacağız
Kaymakamla o mevlit senin bu kına benim takılırız artikİnsan tuhaf oluyor tabi
Bende çok özlüyorum işimi hemde çok
Ama artık bebe bakma vakti inşallah
Artık kaynananla aksiyonlarını bekliyoruz
Bütün gün o Petek senin bu Petek benim çamaşırları çevir durSEPTEMBER LOVE o kadar seyi nasil kuruttun yaa
Bugun aldiklarimi yikadim ev camasir haneye dondu bu saat oldu kurumadi.Ev bide merkezi sistem cayir cayir kisa kollularla gezmemize ragmen kurumuyo sinir oldum
Şimdilik 1 hafta 10 günde bir çağırıyor bakalım cuma ne diyecek. Bence iyidir sıkıntı olmayacaktırAyy inşallah canım.
seninle benim 2 gün aramız var.
senin kontrollerde 2 haftada bire düştü değil mi?
boyu kilosu sağlığı inşallah iyidir bebişlerin.
Saatlik değişiyor zamanın geçme durumu çok saçma ama öyleAz kaldı kuZum az kaldı
Allah ın izni ile ocak sonunuda görürüz
Sanki zaman geçmiyor dimi durmuş gibi
Aslında geçiyor da biz anlamıyoruz
Geçenlerde aralık sonu gelse diyordum
Allah ın izni ile geldi
Yeni yıl sağlıkla gelsin inşallah
Ben indirimde yakalayıp e bebekten 256 liraya aldım lansinoh ikili olandan buraya da yazmıştim. ben çalışacağım ve bebeklerimin erken doğma ihtimali var her durumda sütüm olsun olmasın denemek için bile almak zorundaydim. Yani benim için elzem ancak evdeb olacak bebeğine bakacak ve emzirenn anneye gerek olmayabilir. erken doğum riski olmayana (bebek emme yetisi gelişmemiş olabilir) gerekmeyebilir. Daha önceden yasayanlar var mastit olunca illa ki ya elinle ya pompa ile sagmak zorunda kalırsın yoksa ateş ve enfeksiyon yapar kalan süt. Yani kişiye özgü bir durum. Alıp kullanmayanda var Elim ayağım diyende. Bol sütlü günlerimiz olsun bebekler emsin mastit olunmasın inşallah.Hanımlar konusuldu mu bilmiyorum goğus pompasi isini nasil yapcaz
Alinacak mi
Dogum sonrasi mi beklenecek
Gerekli mi
Manuel mi pompali mi
Napcaaaaaz :))))
Senin minik kız Nil panteri olacak demekkisiiŞimdilik 1 hafta 10 günde bir çağırıyor bakalım cuma ne diyecek. Bence iyidir sıkıntı olmayacaktırher geçen gün karnımı yırtma yolunda emin adımlarla ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?