2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle kuzum dikkat edeceğim ölçüm cihazı aldım akşam açlık uygun çıktı
Kardeşim ve eşi doktor test sonucumda yoğun idrar yolları enfeksiyonu çıktığı icin de şekerin yüksek olabileceğini söyledi
Normalde enfeksiyon varken bu tarz testler yapılmamalıymıs
Biraz takip edecegim bakalım
Ama içim rahatladı

BUndan sonra Kaynanamla delirmecelerama yinede bir buruldum işten ayrılırken

canım yeni hayatın hayırlı olsun bizim de işten eve geçtiğimiz günleri görelim doğumda bırakacağım ben nasipse yani Doğum iznine ayrılacağım

Bizede 2 yaşa kadar emzirmeyi nasip etsin masallah ne güzel :)

Kızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin

Canım ne oldu birden birşeyin yoktu dualarımız seninle bizi habersiz bırakma

Canım ben ayrıntılıyı iki ayrı yerde yaptırdım. Biri Ataürk Hastanesinde(devlet) ki Ali beye. Diğeride Gazi Üniversitesi Hastanesinde perinataloglar bakmıştı ama göremediler. Benim iki oğlumda da vsd (üfürüm) vardı. Ama doğduktan sonra fark edilebildi. Bunu perinataloğa söyleyince çocuk kardiloğuna gönderdi. (Fetal eko için). Ben orda hocada muayene olmak istedim(paralı). O gördü ilk.
Bence de her ihtimale bir gözük. Acaba senin bebekdeki nerede büyüklüğü nasıl. Bence bir araştırttır. Çünkü Allah öyle birşey gerektirmesinde riskli birşey olursa doğumda yanına çocuk kalp dr da girmesi gerekebilir. Bana en azından öyle anlattılar. Bebekte ne var ne yok bilmemiz lazım dediler

Ben normal muayanemi hem özel koru hastanesinde Zahide Küçük e (ayda bir çağırıyor)gidiyorum hemde Gazi Üniversitesi kadın doğum perinatolağa (iki hafta da bir)gidiyorum.

Sanırsın 2-3 kg zibidi, el kadar bebe ama yırtık birşey olacak gibi bakalım

Kızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin

Geçmiş olsun, gelmez inşallah sen içini ferah tut. Bak arkadaşımın previası var şakır şakır kanıyor 2 aydır hala doğurmadı maşallah. Çok kolay olmuyor öyle doğurmak heralde. İyi düşün iyi olsun

Canim cok gecmis olsun. Ne ilac veedi acaba ust solunum yollari icin, ben de bir danisayim doktoruma.

Bende de var o rahatlik
Daha bezi falan bile yok
Benim pijama yok
Simdi cikip biseyler alicam bakalim cocuklarada bakayim biseyler

Bebim de bebege aldim uc bes parca kiyafet disinda birseyim yok, pijama takimi, canta, ivir zivir, o kadar cok eksik var ki, vakit bulamiyorum, Allah yardim etsin.

Şu an hastanedeyim. Fetal eko da kontrol randevumuz var. İnş kalbindeki delik kapanmıştır bebeğimin ve başka bir sorun çıkmaz. Dualarınızı bekliyorum

Guzel sonuclar almissin sukur, benim bebiste de vardi, normal sinirlara kuculmus, ama dogum sonrasi tekrar muayene etmek istedi cocuk kardiyologu.

Ayy inşallah canım.
seninle benim 2 gün aramız var.
senin kontrollerde 2 haftada bire düştü değil mi?
boyu kilosu sağlığı inşallah iyidir bebişlerin.

Ben 27 de gitmistim bundan once 1 ay sonra gel dedi 31 de gittim bu hafta, yine 1 ay sonraya cagirdi. 35 te gittigim zaman 2 haftada 1 e dusurur aetik heralde. Ya da sen direk doguracagin zaman gel de diyebilir

Canim cok gecmis olsun, insaallah ciddi birsey degildir. Zamaninda saglikla, kolaylikla gelsin bebisin, beklesin daha, uzmesin annesini de bizleri de. Dualarim seninle.

Aaa doktorlarimiz ayniymis seninle, ben de Zahide hocaya gidiyorum

betsy_pc
Aynen yaaaa bekleyip gorecegiz saglikla kucaklarimiza alalimda

Daha once de yazmistim ben lansinoh cift pompaliyi almistim ilk kizimda, oyle aman aman asiri kullandim diyemem ama aldigima da asla pisman olmadim. Kizim ilk zamanlar mememi tutamiyordu, sariligi da oldu, hemen uyuyordu, sagip sagip siringayla uyurken bile zorla agzina sika sika besledim yavrumu. Sonradan da fazla sutu sagip sagip buzluga depoladim lazim olur kotu gunlerde diye. Bir yere cikacagim zaman sagip sutumu esime vs biraktim gonul rahatligiyla gidecegim yere gittim geldim. Imkan varsa hemen alinmali bence, buyuk rahatlik ve kolaylik.

becidina
Di mi bir de öyle problemler var insallah olmayız mastit enfeksiyon yara ...
Kaderimizde varsa onuda yasayacagiz gerci ;(

Tekrar indirime girer herhalde degil mi

O zaman dogumu beklemeyim alayım dursun kullanirsam kar kalır yanımda kullanamazsam zaten yapacak birsey yok
Birde lohusa lohusa onun icin canımızı sıkmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…