Çok mu oldu kanamaKızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin
Canim rabbim yardimcin olsun insallah zamanini beklicek bebeginKızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin
Canim insallah gelmez. Zen moralini yuksek tut. Daha once de kanaman olmustu demi. Insallah bekler daha.Kızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin
Rabbim yardımcın olsun inşallah. Dualarımız seninle.Kızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin
gokceyener panik yapma canım dikkat et geçer meyve çok az ye yanında ya yoğurt ya da süt tüket sade tabi. Çok iyi şeker dengeler. Hamur zaten sevmem diyorsun gayet iyi. Makarna pilav patates bunlardan da uzak durur bol et sebze süt ürünleri ile gecer.
A Ayasef94 canım sonucun iyi çıktı artık evham yapma rahatla gelişim aşaması devam ediyor bir seçim şeycik olmaz inşallah.
Kuzum hiç kullanılmamış çamaşır için bir kapak zaten fazla yarım kullanacaktin. Kirli ı olan çamaşırlar için olur o tam kapak. Yeniler için azıcık yetiyor. Leke çıkarmaz o kadar kolay taze lekeyi belki kim yapabiliyor ama onu o ayrı. Normal sıvı deterjana geçerim ilk zamandan sonra. Hatta ilk yıkamaları bile normal sıvı persil deterjan oldu. İnşallah alerjik olmazlarsa sorun olmaz.
Bu arada temiz içerikli nerdeyse hiç bir deterjan agartıcı içermediği için leke kolay çıkaramaz diğerleri de benzer olur. Yani ona göre al sonraki alacağını da :)
BUndan sonra Kaynanamla delirmecelerama yinede bir buruldum işten ayrılırken
Benim sut sagma makinem ogluma hamileyken yurtdisindan geldi.Gelmese almazdim zaten.Medisana yada medela marka tam hatirlamiyorum.
Ama iki kez anca kullanabildim.Cunku gogus ucunu cok cekiyor ve acitiyordu.Elektrikli ve ayari vardi.En dusuk ayarda bile canim yandi.
Bende cozumu elimle sagmakta buldum.Sut kanalinin yerini kendim kesfettim
Masallah diyim fiskirarak sut cikardim her seferinde ve canim yanmadi.O yuzden biraktim makineyi kullanmayi
Kizimdada elimle sagdim
Her ikisinide 2 yasina kadar emzirdim cok sukur
Ins bundada emzirebilirim o kadar
Kızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin
Canım ben ayrıntılıyı iki ayrı yerde yaptırdım. Biri Ataürk Hastanesinde(devlet) ki Ali beye. Diğeride Gazi Üniversitesi Hastanesinde perinataloglar bakmıştı ama göremediler. Benim iki oğlumda da vsd (üfürüm) vardı. Ama doğduktan sonra fark edilebildi. Bunu perinataloğa söyleyince çocuk kardiloğuna gönderdi. (Fetal eko için). Ben orda hocada muayene olmak istedim(paralı). O gördü ilk.dualarım sneinle canım inşallah kapanmıştır. benim bebeğiminda kalbinin sağ tarafında kaçak büyük ihtimal geçeçecek ama yine de git dediler ben önemsemedim kendi dr umda hala git diyo ama nasıl randevu alacağım o konuda bir bilgim yok sen özelde mi yaptırıyorsun?
Saatlik değişiyor zamanın geçme durumu çok saçma ama öyle
İnşallah yeni yıl hepimize sağlık hayır ve bebeklerimizi sağlıcakla getirsin
Ben indirimde yakalayıp e bebekten 256 liraya aldım lansinoh ikili olandan buraya da yazmıştim. ben çalışacağım ve bebeklerimin erken doğma ihtimali var her durumda sütüm olsun olmasın denemek için bile almak zorundaydim. Yani benim için elzem ancak evdeb olacak bebeğine bakacak ve emzirenn anneye gerek olmayabilir. erken doğum riski olmayana (bebek emme yetisi gelişmemiş olabilir) gerekmeyebilir. Daha önceden yasayanlar var mastit olunca illa ki ya elinle ya pompa ile sagmak zorunda kalırsın yoksa ateş ve enfeksiyon yapar kalan süt. Yani kişiye özgü bir durum. Alıp kullanmayanda var Elim ayağım diyende. Bol sütlü günlerimiz olsun bebekler emsin mastit olunmasın inşallah.
Senin minik kız Nil panteri olacak demekkisii
Kızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin
Geçmiş olsun. Birşey olmaz inş. Sen rahat ol ki bebekte rahatlasın. Dualarımız seninleKızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin
kontrolumuz iyi geçti haftası ile uyumlu dedi doktorumuz 1150 gr 37 cm olmuş yanakları dolgun dolgunmuş doktor tam sıkmalık yanağı olacak yakışıklının diyor bende +6 ile devam iyi dedi bana da kan sonuçlarımı bekliyoruz :) Dün kustugumu söyledim geniz akıntım var 3 gündür üst solunum yollarıdır dedi onun icin ilaç verdi
Bende de var o rahatlik
Daha bezi falan bile yok
Benim pijama yok
Simdi cikip biseyler alicam bakalim cocuklarada bakayim biseyler
Şu an hastanedeyim. Fetal eko da kontrol randevumuz var. İnş kalbindeki delik kapanmıştır bebeğimin ve başka bir sorun çıkmaz. Dualarınızı bekliyorum
Ayy inşallah canım.
seninle benim 2 gün aramız var.
senin kontrollerde 2 haftada bire düştü değil mi?
boyu kilosu sağlığı inşallah iyidir bebişlerin.
Canım ben ayrıntılıyı iki ayrı yerde yaptırdım. Biri Ataürk Hastanesinde(devlet) ki Ali beye. Diğeride Gazi Üniversitesi Hastanesinde perinataloglar bakmıştı ama göremediler. Benim iki oğlumda da vsd (üfürüm) vardı. Ama doğduktan sonra fark edilebildi. Bunu perinataloğa söyleyince çocuk kardiloğuna gönderdi. (Fetal eko için). Ben orda hocada muayene olmak istedim(paralı). O gördü ilk.
Bence de her ihtimale bir gözük. Acaba senin bebekdeki nerede büyüklüğü nasıl. Bence bir araştırttır. Çünkü Allah öyle birşey gerektirmesinde riskli birşey olursa doğumda yanına çocuk kalp dr da girmesi gerekebilir. Bana en azından öyle anlattılar. Bebekte ne var ne yok bilmemiz lazım dediler
Ben normal muayanemi hem özel koru hastanesinde Zahide Küçük e (ayda bir çağırıyor)gidiyorum hemde Gazi Üniversitesi kadın doğum perinatolağa (iki hafta da bir)gidiyorum.
Canım geçmiş olsunKızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin
Daha once de yazmistim ben lansinoh cift pompaliyi almistim ilk kizimda, oyle aman aman asiri kullandim diyemem ama aldigima da asla pisman olmadim. Kizim ilk zamanlar mememi tutamiyordu, sariligi da oldu, hemen uyuyordu, sagip sagip siringayla uyurken bile zorla agzina sika sika besledim yavrumu. Sonradan da fazla sutu sagip sagip buzluga depoladim lazim olur kotu gunlerde diye. Bir yere cikacagim zaman sagip sutumu esime vs biraktim gonul rahatligiyla gidecegim yere gittim geldim. Imkan varsa hemen alinmali bence, buyuk rahatlik ve kolaylik.
Avuç içim kadar geldi açık renkte inşallah canımÇok mu oldu kanama
Birden biremi geldi
Allah ın izniyle bebişin zamanını bekleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?