Evet o lekelenme şeklindeydi geçmiştiCanim insallah gelmez. Zen moralini yuksek tut. Daha once de kanaman olmustu demi. Insallah bekler daha.
Süt işi oyle anneye pek bakmiyor bu arada annende sut olmayabilir ama belki senin şakır şakir gelecek. Süt icin uyku moral su üçlüsünü tek gecerim. Yenilen seyler az etkili su ve uyku o kadar etkili ki. Bende de ilk dogum oncesi hic süt yoktu ilk gunler az geldi hatta ama 2 yil 4 ay emzirdim. Ise baslamasam daha biraz daha emzirirdim. Insallah bunda 'a olur sutumuz. Bi de etrafla pek konusmamak lazim. Cok nazar deger süte. Yani etkileniriz. Sut var mi dediklerinde sukur yetiyor derdim halbuki her gun fazla fazla geldiğinden sagip atmak zorunda kaliyordum. Rahat 1 litreden fazla geliyordu kizim 6-7 aylikken.SEPTEMBER LOVE
Insallah olur sutlerimiz
Bu aralar kimden duysam sut yok mama veriyorlar
Bir tanidigimda 4.ayda mamaya basladi sütü verimli degilmis
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Bekler zamanını.Avuç içim kadar geldi açık renkte inşallah canım
Malesef pazartesi tatil degil canim sali da benim ztn bos gunumdu yilbasi bana yaramadi yaniBiZimde öyle
Bu gün yemekte yapmadım yapmayacağım
Dinlemek istiyoruz
Oh sizede 3 gün tatil dimi
Çok geçmiş olsun dualarımız seninle.Kızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin
Sağol canım benimCanim cok gecmis olsun. Ne ilac veedi acaba ust solunum yollari icin, ben de bir danisayim doktoruma.
Bebim de bebege aldim uc bes parca kiyafet disinda birseyim yok, pijama takimi, canta, ivir zivir, o kadar cok eksik var ki, vakit bulamiyorum, Allah yardim etsin.
Guzel sonuclar almissin sukur, benim bebiste de vardi, normal sinirlara kuculmus, ama dogum sonrasi tekrar muayene etmek istedi cocuk kardiyologu.
Ben 27 de gitmistim bundan once 1 ay sonra gel dedi 31 de gittim bu hafta, yine 1 ay sonraya cagirdi. 35 te gittigim zaman 2 haftada 1 e dusurur aetik heralde. Ya da sen direk doguracagin zaman gel de diyebilir
Canim cok gecmis olsun, insaallah ciddi birsey degildir. Zamaninda saglikla, kolaylikla gelsin bebisin, beklesin daha, uzmesin annesini de bizleri de. Dualarim seninle.
Aaa doktorlarimiz ayniymis seninle, ben de Zahide hocaya gidiyorum
Nst ye fln bagladilar mi canm sanci fln cikmadi insallah bence kanaman durup sagsalim evine gideceksin bugun insallahAzaldı bayağı kanamam kasıklarımda hafif ağrı var
İki saatte bir bağlıyorlar doktorum sabah gelip bakacak hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınızNst ye fln bagladilar mi canm sanci fln cikmadi insallah bence kanaman durup sagsalim evine gideceksin bugun insallah
Aa gerçekten tesadüf oldu. Sen doğum paketi yaptırdınmı. Orada mı doğum yapacaksınCanim cok gecmis olsun. Ne ilac veedi acaba ust solunum yollari icin, ben de bir danisayim doktoruma.
Bebim de bebege aldim uc bes parca kiyafet disinda birseyim yok, pijama takimi, canta, ivir zivir, o kadar cok eksik var ki, vakit bulamiyorum, Allah yardim etsin.
Guzel sonuclar almissin sukur, benim bebiste de vardi, normal sinirlara kuculmus, ama dogum sonrasi tekrar muayene etmek istedi cocuk kardiyologu.
Ben 27 de gitmistim bundan once 1 ay sonra gel dedi 31 de gittim bu hafta, yine 1 ay sonraya cagirdi. 35 te gittigim zaman 2 haftada 1 e dusurur aetik heralde. Ya da sen direk doguracagin zaman gel de diyebilir
Canim cok gecmis olsun, insaallah ciddi birsey degildir. Zamaninda saglikla, kolaylikla gelsin bebisin, beklesin daha, uzmesin annesini de bizleri de. Dualarim seninle.
Aaa doktorlarimiz ayniymis seninle, ben de Zahide hocaya gidiyorum
Canım geçmiş olsun, daha önce de bir lafı geçmişti rahim ağzında mi kisalma vardı yoksa buna benzer başka bir durum mu vardı emin olamadım ama. 28. Haftayı geçmişsin çok şükür ilk riskli dönem atlatmışsiniz. 30. Haftandasin artık bebeğin biraz daha gelişti. Her kanama doğum ile sonuçlanmaz biliyorsun bazıları sık sık yasarr bunu. Geçici bir şeydir inşallah diyelim. Ciğer geliştirici önlem adına iyi olmuş erken doğsa bile bebeklere de yapılabiliyor bu iğne. Sağ salim zamandazamanda inşallah moral önemli pozitif olmaya çalış bebeğin kontrol edilecek zaten sık sık sende hareket hissediyor olmalısın yani sorun yok diye düşün. Bende hastanede yatıyorum biliyorsun belki bana da yapıldı iğne ve senden iki hafta gerideyim dr 28. Hastayı geçelim daha rahat oluruz diyor. Yani geçecek merak etme.Kızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin
Valla artık takip etmiyorum günlük ara nette en uygunn fiyatı bulursun. Birisi demişti Şubat'ta büyük e Bebek indirimi olacak diye olursa eğer onu bekle.becidina
Di mi bir de öyle problemler var insallah olmayız mastit enfeksiyon yara ...
Kaderimizde varsa onuda yasayacagiz gerci ;(
Tekrar indirime girer herhalde degil mi
Sağol canım benim
Aferin + burun icin serum fizyolojik + Boğaz spreyi verdi canım
İdrar yolları içinde monurol + enfexia 500 mg verdi canım
Lökositin çok yüksek olduğunu söyledi
Aa gerçekten tesadüf oldu. Sen doğum paketi yaptırdınmı. Orada mı doğum yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?