2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEPTEMBER LOVE
Insallah olur sutlerimiz
Bu aralar kimden duysam sut yok mama veriyorlar
Bir tanidigimda 4.ayda mamaya basladi sütü verimli degilmis
Süt işi oyle anneye pek bakmiyor bu arada annende sut olmayabilir ama belki senin şakır şakir gelecek. Süt icin uyku moral su üçlüsünü tek gecerim. Yenilen seyler az etkili su ve uyku o kadar etkili ki. Bende de ilk dogum oncesi hic süt yoktu ilk gunler az geldi hatta ama 2 yil 4 ay emzirdim. Ise baslamasam daha biraz daha emzirirdim. Insallah bunda 'a olur sutumuz. Bi de etrafla pek konusmamak lazim. Cok nazar deger süte. Yani etkileniriz. Sut var mi dediklerinde sukur yetiyor derdim halbuki her gun fazla fazla geldiğinden sagip atmak zorunda kaliyordum. Rahat 1 litreden fazla geliyordu kizim 6-7 aylikken.

Sağol canım benim
Aferin + burun icin serum fizyolojik + Boğaz spreyi verdi canım
İdrar yolları içinde monurol + enfexia 500 mg verdi canım
Lökositin çok yüksek olduğunu söyledi

P Polly87 canim smdi okudm mesajini insallah zamanini beklicek bebegin iyi dusun.. kanaman durdu mu hala devam ediyo mu agrin sancin var mi

Hastane çantası boyutları vs konuşulmuş. 3 yıl önce kızımın doğumu için şu küçük boy valiz ve el çantasını hazırlamıştım. İçindekilerin listesini yazıp üst göze de koymuştum annem ve eşim aradıklarını kolay bulsunlar diye. Kendim ve bebek için olanları ayrı ayrı bohça gibi hazırlamıştım.
VALİZDEKİLER;
Bebek için;
1 adet 10lu hastane çıkışı
2 adet 5li hastane çıkışı
3 adet çıtçıtlı badi
2 adet penye battaniye
1 adet pamuklu kalın battaniye
2 adet iç zıbın
3 adet ağız mendili
1 adet yelek
2 adet çorap
1 adet süslü tulum
1 adet kışlık tulum
KENDİM İÇİN;
2 adet pijama takımı
1 adet gecelik
1 adet hırka
2 adet emzirme atleti
5 adet iç çamaşırı
3 adet çorap
1 adet patik
Yastık kılıfı ve çarşaf
2 adet havlu
Terlik
Göğüs pompası
KIRMIZI EL ÇANTASI
Kağıt havlu, ıslak mendil, peçete, kolonya, sabun, şampuan, diş fırçası ve macun, 4 tane depend emici külot, 6 tane ped, 2 adet lohusa tacı, 3 çift göğüs pedi, göğüs kremi, 1 paket unibaby yenidoğan ıslak mendil, 12 adet bebek bezi, pişik kremi, 1 paket çöp torbası, 4 tane poşet, alt değiştirme örtüsü, toka, tarak, şarj aleti, emzik, biberon, çay kaşığı
(Bunların dışında hemşire sütüm gelmediği için mama aldırttı, göbek bakım seti ve otri bebe burun aspiratörü aldırttı bu kez hazırlıklı gidicem onları da koyucam çantama)
Koyduğum kıyafetler fazlasıyla yetti hiç kullanmadan getirdiklerim çok oldu çünkü sabah 9da hastaneye gittim akşam 6da doğum yapıp sabah 10da çıkış oldu. Çanta hazırlayacaklara fikir olsun.

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-28-23-56-22-1.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 49
Aa gerçekten tesadüf oldu. Sen doğum paketi yaptırdınmı. Orada mı doğum yapacaksın

Kızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin
Canım geçmiş olsun, daha önce de bir lafı geçmişti rahim ağzında mi kisalma vardı yoksa buna benzer başka bir durum mu vardı emin olamadım ama. 28. Haftayı geçmişsin çok şükür ilk riskli dönem atlatmışsiniz. 30. Haftandasin artık bebeğin biraz daha gelişti. Her kanama doğum ile sonuçlanmaz biliyorsun bazıları sık sık yasarr bunu. Geçici bir şeydir inşallah diyelim. Ciğer geliştirici önlem adına iyi olmuş erken doğsa bile bebeklere de yapılabiliyor bu iğne. Sağ salim zamandazamanda inşallah moral önemli pozitif olmaya çalış bebeğin kontrol edilecek zaten sık sık sende hareket hissediyor olmalısın yani sorun yok diye düşün. Bende hastanede yatıyorum biliyorsun belki bana da yapıldı iğne ve senden iki hafta gerideyim dr 28. Hastayı geçelim daha rahat oluruz diyor. Yani geçecek merak etme.
becidina
Di mi bir de öyle problemler var insallah olmayız mastit enfeksiyon yara ...
Kaderimizde varsa onuda yasayacagiz gerci ;(

Tekrar indirime girer herhalde degil mi
Valla artık takip etmiyorum günlük ara nette en uygunn fiyatı bulursun. Birisi demişti Şubat'ta büyük e Bebek indirimi olacak diye olursa eğer onu bekle.

Ya bende bu hafta uyuyamiyorim dönüp duruyorum saga yatıyorum tepiniyo sola yatiyorum tepiniyo en son gittgimde istediğin tarafa yat bebek ters zaten demişti ama ben hiç yatamaz oldum şimdi acaba diyorum soldami o tarafa yatmiyim bakıyorum tebiniyo diyorim rahat etmiyo saga dönüyorum ordada aynısını yapıyor şaştım kaldim sırt üstüde zararlı ondan yatmiyorum anliyacaginiz yatamiyorum

Kanamasi ilan arkadaşa geçmiş olsun inşallah vaktinde gelir bebegin tatlim

SEPTEMBER LOVE . Senden iyisi yok canım güzel sağlıklı günlerde giydirirsin inşallah bebegini.
Bende ki bu tembelligi napicaz bilmiyorum hic dışarı çıkıp bebege dair birsey bakmadim sanki biri beni getirmeli ve al demeli gibi hissediyorum .öyle iste uyku tutmayinca ceneme vurdu sanirim gidim uyumaya calışim ben ufffff uffff

Sağol canım benim
Aferin + burun icin serum fizyolojik + Boğaz spreyi verdi canım
İdrar yolları içinde monurol + enfexia 500 mg verdi canım
Lökositin çok yüksek olduğunu söyledi

Sagol canim ben de danisayim bir doktoruma aferini.

Aa gerçekten tesadüf oldu. Sen doğum paketi yaptırdınmı. Orada mı doğum yapacaksın

Ben hamile kalmadan once tamamlayici saglik sigortasi yaptirmistim. Paket almadim o yuzden, sigortam karsilicak dogumumu. Orda olucak dogumum nasib olursa. Sen ne yaptin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…