2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar, kızlar son testlerimde kanımda pıhtılaşma çıktı moralim bozuldu doktor kan sulandırıcı iğne verdi sizce çok ciddi bir şey mi bu kullansam mı

Günaydınlar, kızlar son testlerimde kanımda pıhtılaşma çıktı moralim bozuldu doktor kan sulandırıcı iğne verdi sizce çok ciddi bir şey mi bu kullansam mı
Mutlaka kullanmalısın bazı arkadaşlar hamilelik başından itibaren kullanıyor,ihmale gelecek bir durum değil canim

Günaydın arkadaşlar

Geçmiş olsun çok zor bir durum değil allahtan.

Tabii ki kullanın. Benimde pıhtılaşmam var hamileliğin başından ber kullanıyorum ve topicte başka kullananlar da var. Gebelik kayıpları ile ilgili kandaki pıhtılaşma bebeğe giden ana damarlar tıkanıyor ve bebeğin beslenmesi bozuluyor. Kullanmadan sağlıklı gebelik geçiren kadınlar var. Ama benim gibi pıhtılaşma oldupunu bilmeden 2 düşük, sonrasında kan sulandırıcı kullandığı halde 3. Düşüğü yapan kadınlrda var. Alınabilecek bir risk değil bence. Hangi grupta olduğunuzu bilemezsiniz.

Günaydın canım, bence kullanmalısın. Benim pıhtılaşma olmamasına rağmen beden kitle endeksim yüksek olduğu için verdi doktor. Bu durum pıhtılaşma yapabilirmiş. Bu ihtimalle Pazartesi’den beri kullanmaya başladım. Sen pıhtılaşma var diyorsun. O zaman kullanmalısın bence.

Amin inşallah Canım sağlıkla gelir sağlıkla giyer
Bende 8 aydır evde yatıştayım işe gitmem yasak
Ve sık sık sokağa da çıkamıyorum
O yüzden evin içindeyken işlerimi ağırlaşmadan yapayım dedim
Yardım edecek kimse olmayınca ister istemez yapıyorsun
Daha hiç alışveriş yapmadın mı sen :)

2 gündür öksürme ve burun akıntısından perişan olmuştum. Dün akşam yatmadan taze zencefilli-ballı-limonlu çay yapıp içtim. Mucizevi birşey resmen. Gece deliksiz uyudum, burnum açıldı ve hiç öksürmedim. Ne olur ne olmaz diye bugün de yapacağım. Böyle rahatsızlığı olan varsa mutlaka denesin bence.

Geçmiş olsun canımm

Öksürük çok zor gebe değilken bile
Gebeysen düşünmek bile istemiyorum
Neyse ki geçmiş sen gene bu günde iç

Anladım çok tşk ederim size de çok geçmiş olsun kayıplarınız İÇİN.

Son aylarda kullanmak da riskliymiş Doğum esnasında kanama durmazsa falan diye o yüzden endişelendim biraz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…