canim çok geçme olsun insallah biraz daha dayanır bebisinKızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin
Mutlaka kullanmalısın bazı arkadaşlar hamilelik başından itibaren kullanıyor,ihmale gelecek bir durum değil canimGünaydınlar, kızlar son testlerimde kanımda pıhtılaşma çıktı moralim bozuldudoktor kan sulandırıcı iğne verdi sizce çok ciddi bir şey mi bu kullansam mı
Günaydınlar, kızlar son testlerimde kanımda pıhtılaşma çıktı moralim bozuldudoktor kan sulandırıcı iğne verdi sizce çok ciddi bir şey mi bu kullansam mı
Canımm nasılsın durdu inşallah kanamanİki saatte bir bağlıyorlar doktorum sabah gelip bakacak hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Günaydın canım, bence kullanmalısın. Benim pıhtılaşma olmamasına rağmen beden kitle endeksim yüksek olduğu için verdi doktor. Bu durum pıhtılaşma yapabilirmiş. Bu ihtimalle Pazartesi’den beri kullanmaya başladım. Sen pıhtılaşma var diyorsun. O zaman kullanmalısın bence.Günaydınlar, kızlar son testlerimde kanımda pıhtılaşma çıktı moralim bozuldudoktor kan sulandırıcı iğne verdi sizce çok ciddi bir şey mi bu kullansam mı
Amin inşallah Canım sağlıkla gelir sağlıkla giyerYa bende bu hafta uyuyamiyorim dönüp duruyorum saga yatıyorum tepiniyo sola yatiyorum tepiniyo en son gittgimde istediğin tarafa yat bebek ters zaten demişti ama ben hiç yatamaz oldum şimdi acaba diyorum soldami o tarafa yatmiyim bakıyorum tebiniyo diyorim rahat etmiyo saga dönüyorum ordada aynısını yapıyor şaştım kaldim sırt üstüde zararlı ondan yatmiyorum anliyacaginiz yatamiyorum
Kanamasi ilan arkadaşa geçmiş olsun inşallah vaktinde gelir bebegin tatlim
SEPTEMBER LOVE . Senden iyisi yok canım güzel sağlıklı günlerde giydirirsin inşallah bebegini.
Bende ki bu tembelligi napicaz bilmiyorum hic dışarı çıkıp bebege dair birsey bakmadim sanki biri beni getirmeli ve al demeli gibi hissediyorum .öyle iste uyku tutmayinca ceneme vurdu sanirim gidim uyumaya calışim ben ufffff uffff
Günaydın canımmMerhaba 32. Hafta
Günaydın canımmGünaydın kızlar @Polly87 cnm çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun dualarım seninle haftalar ilerledikçe zorlanmaya başlıyoruz yeni yıl çoğumuza 30lu haftaları getiriyo en ağır dönemler hakkımızda hayırlısı hepimizin
Geçmiş olsun canımm2 gündür öksürme ve burun akıntısından perişan olmuştum. Dün akşam yatmadan taze zencefilli-ballı-limonlu çay yapıp içtim. Mucizevi birşey resmen. Gece deliksiz uyudum, burnum açıldı ve hiç öksürmedim. Ne olur ne olmaz diye bugün de yapacağım. Böyle rahatsızlığı olan varsa mutlaka denesin bence.
Doktorun verdiyse kullan tabi kiGünaydınlar, kızlar son testlerimde kanımda pıhtılaşma çıktı moralim bozuldudoktor kan sulandırıcı iğne verdi sizce çok ciddi bir şey mi bu kullansam mı
Sağol canım. Öksürük insanı çok geriyor. Bebeğe birşey olur mu korkusuGeçmiş olsun canımm
Öksürük çok zor gebe değilken bileSağol canım. Öksürük insanı çok geriyor. Bebeğe birşey olur mu korkusuallahtan geçti ama ben bugün de içerim. Bir Boğaz ağrım kaldı. Onun için de ballı süt içeyim diyorum. Öksürük olmasın da Boğaz ağrısı yavaş yavaş geçer.
Anladım çok tşk ederim size de çok geçmiş olsun kayıplarınız İÇİN.Günaydın arkadaşlar
Geçmiş olsun çok zor bir durum değil allahtan.
Tabii ki kullanın. Benimde pıhtılaşmam var hamileliğin başından ber kullanıyorum ve topicte başka kullananlar da var. Gebelik kayıpları ile ilgili kandaki pıhtılaşma bebeğe giden ana damarlar tıkanıyor ve bebeğin beslenmesi bozuluyor. Kullanmadan sağlıklı gebelik geçiren kadınlar var. Ama benim gibi pıhtılaşma oldupunu bilmeden 2 düşük, sonrasında kan sulandırıcı kullandığı halde 3. Düşüğü yapan kadınlrda var. Alınabilecek bir risk değil bence. Hangi grupta olduğunuzu bilemezsiniz.
Adını bilmiyorum son trimesterda son testlerim yapıldı öncekilerde yoktu böyle şimdi çıktı inşllh atlatırım.Doktorun verdiyse kullan tabi ki
Hangi test ile anlıyorlar ki onu
Kadın doğumcu yorum yapmadı mı
Kadın Doğum doktoru bi açıklama yapmadı mıAdını bilmiyorum son trimesterda son testlerim yapıldı öncekilerde yoktu böyle şimdi çıktı inşllh atlatırım.
Son aylarda kullanmak da riskliymiş Doğum esnasında kanama durmazsa falan diye o yüzden endişelendim biraz da.Günaydın canım, bence kullanmalısın. Benim pıhtılaşma olmamasına rağmen beden kitle endeksim yüksek olduğu için verdi doktor. Bu durum pıhtılaşma yapabilirmiş. Bu ihtimalle Pazartesi’den beri kullanmaya başladım. Sen pıhtılaşma var diyorsun. O zaman kullanmalısın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?