- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Açıklama derken kanında pıhtılaşma var çok su tüketmelisin günde 2-3 litre diyor. Ve iğne verdi işte bacağından,göbeğinden yada kolumdan vurulacakmışım clexane diye bi iğne.Kadın Doğum doktoru bi açıklama yapmadı mı
Benimki sezeryan olacak büyük ihtimal. Sezeryanda günü belli olduğu için önceden kesiyorlar iğneyi diye biliyorum. Normal Doğum da hemen olmuyor sonuçta. Belirtiler falan olunca ilaç kesilebilir. Doktorun seni doğru şekilde yönlendirir. Bunlarla kafanı bulandırma. Kanama için mutlaka bir önlemleri olur doktorların. Sonuçta bu iğneyi kullananlar ilk biz değiliz. Böyle düşünüp rahatla bence.Son aylarda kullanmak da riskliymiş Doğum esnasında kanama durmazsa falan diye o yüzden endişelendim biraz da.
Anladım tşk ederim.Benimki sezeryan olacak büyük ihtimal. Sezeryanda günü belli olduğu için önceden kesiyorlar iğneyi diye biliyorum. Normal Doğum da hemen olmuyor sonuçta. Belirtiler falan olunca ilaç kesilebilir. Doktorun seni doğru şekilde yönlendirir. Bunlarla kafanı bulandırma. Kanama için mutlaka bir önlemleri olur doktorların. Sonuçta bu iğneyi kullananlar ilk biz değiliz. Böyle düşünüp rahatla bence.
Evet o iğneyi biliyorumAçıklama derken kanında pıhtılaşma var çok su tüketmelisin günde 2-3 litre diyor. Ve iğne verdi işte bacağından,göbeğinden yada kolumdan vurulacakmışım clexane diye bi iğne.
İnşllh atlatırım ya son 2 ay artık sağsalim alsak kucağımıza geçse şu stresli günler..Evet o iğneyi biliyorum
Kendine kendine yapabilirsin
Ama bence mutlaka yapmalısın
Pıhtı önemsenmeyecek birşey değil
Bu iğne kan sulandırıcı pıhtı olmasını engelleyecek ihmal etme
Çok zor günler geçirdik senle beraber biliyorsunİnşllh atlatırım ya son 2 ay artık sağsalim alsak kucağımıza geçse şu stresli günler..
Emin misin Şubat ayında baslayacagimizaOcak anaları aralık ayında hep Doğum yapmış
Subat analarıda ocakta doğurur
İşlerinizi gücünüzü şubat ayında bitirmiş olalım
Büyük ihtimal şubat ortasından başlarız Doğum haberlerine sağlıkla inşallah
Günaydın herkese, sabahın 6sinda yine olaylı başladık güne. Sabah 6ya gelirken bir hasta geldi dr soruları sorup muayeneye başlayacak haspam bagrinmaya başladı neden yatirmiyorsunyz soru sorup duruyorsunuz ağrım var diyorum, saatlerdir düzgün bir iş yapamadiniz diyerek cigrindi. Dr sakin sakin anlatıyor burada bir dosyanız yok bu bilgileri her hangi bir işlem yapmadan almam ve bilmem gerekiyor diye yine cigrindi yanında kocası var ki doğumhaneye normalde yakın alınmıyor kalktı sirlet bagrinarak gidiyor kocasıda ona bağırdı sakin ol otur şuraya diye. Neyse devam ettiler bilgileri aldi usg yapmaya gittiler sonra sesi kesildi. Benim uykumun içine etti yani tum doğumhanedekilerinde. Sabah usg ye giderken gördüm yatıyor odada kocasıda yanında biz kimseyi alamıyoruz yanımıza yasak, olay çıkarmasin diye eşinin yanında durmasına izin vermisler. Sabah hemşireden duydum şuursuz kadın üniversitede hoca imiş edepsiz, geçen şu trafik polisine bağıran kadın geldi aklıma aynı şuursuzluk seviyesi. Pohpohlanmaya ne çok alıştılarsa normal insan gibi davranildiginda cildiriyor bu özel yüksek mertebeli insanlar. Okumuş eşek desek eşeğe hakaret olur. Adını bileydim onu da yazacaktım ama maalesef bilmiyorum. Allah ıslah etsin.
Emin misin Şubat ayında baslayacagimiza
Evett ocak olmaz çok erkenKız ocak erken dillendirmeyelim hiç
Canım inşallah bekleyecek yavrun vaktini.kanama. da durur hemen inşallah Allah korusun haberdar et bizi dualarımız seninle.Kızlar kanamam oldu doktor hastaneye yatırdı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar nolur dua edin bebek gelmesin
Cissss Ocak kaka Ocak, cici Şubat cici MartKız ocak erken dillendirmeyelim hiç
Sağolun hocam siz doğurtun o zaman Şubat'ı beklerimEvett ocak olmaz çok erkenbecidina en erken şubat 2 ci hafta olur oda hadi ikizlerin var diyen:)
Neren açık kalsa böyle Rüya görülür diye düşündüm altında don var mıydı sorusu geldi aklımaGünaydın kızlar. Rüyamda erken doğum yapıyordum. Bizim bu topikteki kızların toplandığı bir yer varmış. Oraya günlerce gelmemişim merak etmişsiniz. Sonra geliyorum kızlar bir şey diyeceğim ben doğum yaptım diyorum herkes şok. SEPTEMBER LOVE mutfaktaymış o duymuyor. Aramızdan biri diyor ki ona söylemeyin korkuyor zaten. Sonra meraklı melehat ne oldu ne oldu diye ısrarla sorup öğreniyor bebeğim esmer ve normal boyutlardadı rüyamda hayır sizin ne işiniz var rüyamda bu kadar ayrıntılarıyla bir sürü hamile kadın bir arada garip bir rüyaydı
Canım maaşallah suphanalllah çok güzel büyümüş yavrunkızlar muayneden geldik biz..
3 boyutluya girdim,herşey normal.. 30+6 tontiş hala 10 gün kadar önden gidiyor.
1.571 kilo 41cm. olmuş..
çok şükür..
tek problemimiz ödemim var yüzümde özellikle.. 2litre su içmeye ve tuza,proteine dikkat ediyorum ama yinede oluyor,fazla dinlenemiyorsun ondanda olur dedi.. artık yapacak bişey yok..
Maşallahkızlar muayneden geldik biz..
1.571 kilo 41cm. olmuş..
çok şükür..
tek problemimiz ödemim var yüzümde özellikle.. 2litre su içmeye ve tuza,proteine dikkat ediyorum ama yinede oluyor,fazla dinlenemiyorsun ondanda olur dedi.. artık yapacak bişey yok..
Amin canım inşallahhCanım maaşallah suphanalllah çok güzel büyümüş yavrundarısı benim miniğe de saglılka dogsunlar da mühim olan o
Maşallah. Bir de biz görseydik o tontik günleri. Neyle besliyorsunuz bu yavruları yahu ben nerelere gidemmm
Gözün aydın canım. Artık şişliğe de yapacak bir şey yok. Son aylara geldin. Mecbur şişeceğiz artık biraz. Dikkat ediyormuşsun zatenkızlar muayneden geldik biz..
1.571 kilo 41cm. olmuş..
çok şükür..
VardıCissss Ocak kaka Ocak, cici Şubat cici Martya hastanede yatınca her an dogurcam havasındayim napim bana Özel benden başka biri Ocak falan doğurur yakarım buraları
Sağolun hocam siz doğurtun o zaman Şubat'ı beklerim
Neren açık kalsa böyle Rüya görülür diye düşündüm altında don var mıydı sorusu geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?