2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa hiç değilse hamilelik bebek falan görmüşsün. Beni siyah giyen adamlar falan kovalıyordu akşam. Indıana jones un dişisiydim bildiğin nerelerden kaçtım tam bir gerilim allahım

Bende sabah gittim kontrole benim bebisimde 1050 gr olmus haftaya kan uyusmazligi ignem yapilcak seker yuklemesine gerek yok dedi aclik tokluk kan sekerime baktirmistim onlar normalmis bebehin kilosu ve suyuda normalmis dikkaat et yeter dedi doktorum

Gözün aydın canım. Artık şişliğe de yapacak bir şey yok. Son aylara geldin. Mecbur şişeceğiz artık biraz. Dikkat ediyormuşsun zaten
aynen kuzu.. iyi olsunda,elbet iner şişler mişler
Bende sabah gittim kontrole benim bebisimde 1050 gr olmus haftaya kan uyusmazligi ignem yapilcak seker yuklemesine gerek yok dedi aclik tokluk kan sekerime baktirmistim onlar normalmis bebehin kilosu ve suyuda normalmis dikkaat et yeter dedi doktorum

gözün aydın canım sanada

Sagol canim ben de danisayim bir doktoruma aferini.

Ben hamile kalmadan once tamamlayici saglik sigortasi yaptirmistim. Paket almadim o yuzden, sigortam karsilicak dogumumu. Orda olucak dogumum nasib olursa. Sen ne yaptin?
Bizim ne özel sigorta nede tamamlayıcı sigorta vardı. Türkiye ye alışma evresinde elhamdulillah bunlara ihtiyaç da olmadığı ve bebek de süpriz olduğu için araştırıp yaptırmadık. Ben de orada yapmayı düşünüyorum ama yeni yıl zammını şimdiden koymuşlar.8000 olmuş. Aşırı fazla uçmuşlar. Bugün randevum var kontrol için. Zahide hanımla görüşün dediler. Bakalım ne olacak.

Maşallah bebek güzel gelişmiş. Şişlikler için tansiyonunu takip ediyormusun yada öyle birşey söylediler mi?

esut85 canim masallah
Artik boylari 40 li rakamlara geldigine gore doguma iyice yaklastik
Bide sislik odem tecrubelerime dayanaraktan yeme icme kadar vucut yapisiylada alakali.Sen ne kadar dikkat etsende ödem olacaksa oluyor o yuzden dikkat et ama kafayada takma bence

Gunaydin kizlarr -Piraye bugun ikimiz de ruyamizda dogum gormusuz yalniz ben kendi dogumumu okdr cok gormusum ki artik konuyu astim ben bugun ruyamda topikten birinin dogum yaptigini gordum mesajini bile cok net hatirliyorum esut85 ruyamda dogum yapan sendin erken dogum degildi vaktinde ve cok guzel gecmisti kizlarr ben dogurdum diye yazip bebeginin resmini atmistin topige cok guzeldi bebek bembeyazdi, saclari da siyahti

Aman rüyamda bile doğurduğumu görmek istemiyorum maazallah gerçek doğumu tetikler falan kalsın kızlar ben almim, bacakları birbirine yapıştırıp sıkiyorum çıkmasinlar diye

Amin canım inşallahh

valla en çok yediğim 2 şey; muz ve pekmez günde 2 yemekk kaşığı... alıyosa ondan alıodur die düşünüyorum
Muz günde bir yiyorum pekmez yeni başladık tahin ile az az yiyorum. Ben ne aldimki sabilerim alsin suç bende yeaa
Vardı bütün ayrıntıları hatırlıyorum bide çok garip normal doğurmuşum bide
Kimdi o spiker donsuz geceler diliyordu
Aferin normal adı üstünde öyle dogur seksi bedenin bozulur yogsa
Yaaa hiç değilse hamilelik bebek falan görmüşsün. Beni siyah giyen adamlar falan kovalıyordu akşam. Indıana jones un dişisiydim bildiğin nerelerden kaçtım tam bir gerilim allahım
Uzaylı var aramızda kızlar kacsak mi
Maşallah kızlar iyi bakıyorsunuz bebeklere . Sevindim.
Daha nereye gidecen ben bilmiyom ki hastanedesin hemde dogurtturulan bolumde
Gelsene sende çene çalariz gizz

Hamileliğin başından beri o kadar çok rüya görüyorum ki rüya görmekten sıkıldım bilinç altında ne var Nil hanımı da aksiyonlara sürüklüyorsun

Hamileliğin başından beri o kadar çok rüya görüyorum ki rüya görmekten sıkıldım bilinç altında ne var Nil hanımı da aksiyonlara sürüklüyorsun
Anasına bak kızını al. Sabah sabah başlıyor kıpraşmaya ekşın ruhunda var kızımın :))

Ben iki defa kendi doğumumu gördüm. Garip ya bebeği emzirmek falan rüya da bile garip bide topiği görmüyorum ben rüyamda direk sizi gördüm yüzlerinizi bilmediğim için şuan hatırlamıyorum

İnşallah normal yollardan pırtlatabilirim bebemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…