Sagiyodum 5 ml ancak cikiyodu yinede devamli emziriyodum sonra acildi sagdigimda 100 120 ml cikiyodu
Günaydın kızlar. Rüyamda erken doğum yapıyordum. Bizim bu topikteki kızların toplandığı bir yer varmış. Oraya günlerce gelmemişim merak etmişsiniz. Sonra geliyorum kızlar bir şey diyeceğim ben doğum yaptım diyorum herkes şok. @SEPTEMBER LOVE mutfaktaymış o duymuyor. Aramızdan biri diyor ki ona söylemeyin korkuyor zaten. Sonra meraklı melehat ne oldu ne oldu diye ısrarla sorup öğreniyor bebeğim esmer ve normal boyutlardadı rüyamda hayır sizin ne işiniz var rüyamda bu kadar ayrıntılarıyla bir sürü hamile kadın bir arada garip bir rüyaydı
Bende sabah gittim kontrole benim bebisimde 1050 gr olmus haftaya kan uyusmazligi ignem yapilcak seker yuklemesine gerek yok dedi aclik tokluk kan sekerime baktirmistim onlar normalmis bebehin kilosu ve suyuda normalmis dikkaat et yeter dedi doktorumkızlar muayneden geldik biz..
3 boyutluya girdim,herşey normal.. 30+6 tontiş hala 10 gün kadar önden gidiyor.
1.571 kilo 41cm. olmuş..
çok şükür..
tek problemimiz ödemim var yüzümde özellikle.. 2litre su içmeye ve tuza,proteine dikkat ediyorum ama yinede oluyor,fazla dinlenemiyorsun ondanda olur dedi.. artık yapacak bişey yok..
aynen kuzu.. iyi olsunda,elbet iner şişler mişlerGözün aydın canım. Artık şişliğe de yapacak bir şey yok. Son aylara geldin. Mecbur şişeceğiz artık biraz. Dikkat ediyormuşsun zaten
Bende sabah gittim kontrole benim bebisimde 1050 gr olmus haftaya kan uyusmazligi ignem yapilcak seker yuklemesine gerek yok dedi aclik tokluk kan sekerime baktirmistim onlar normalmis bebehin kilosu ve suyuda normalmis dikkaat et yeter dedi doktorum
Daha nereye gidecen ben bilmiyom ki hastanedesin hemde dogurtturulan bolumdeMaşallah. Bir de biz görseydik o tontik günleri. Neyle besliyorsunuz bu yavruları yahu ben nerelere gidemmm
He he dikkat ediyorGözün aydın canım. Artık şişliğe de yapacak bir şey yok. Son aylara geldin. Mecbur şişeceğiz artık biraz. Dikkat ediyormuşsun zaten
Bizim ne özel sigorta nede tamamlayıcı sigorta vardı. Türkiye ye alışma evresinde elhamdulillah bunlara ihtiyaç da olmadığı ve bebek de süpriz olduğu için araştırıp yaptırmadık. Ben de orada yapmayı düşünüyorum ama yeni yıl zammını şimdiden koymuşlar.8000 olmuş. Aşırı fazla uçmuşlar. Bugün randevum var kontrol için. Zahide hanımla görüşün dediler. Bakalım ne olacak.Sagol canim ben de danisayim bir doktoruma aferini.
Ben hamile kalmadan once tamamlayici saglik sigortasi yaptirmistim. Paket almadim o yuzden, sigortam karsilicak dogumumu. Orda olucak dogumum nasib olursa. Sen ne yaptin?
Maşallah bebek güzel gelişmiş. Şişlikler için tansiyonunu takip ediyormusun yada öyle birşey söylediler mi?kızlar muayneden geldik biz..
3 boyutluya girdim,herşey normal.. 30+6 tontiş hala 10 gün kadar önden gidiyor.
1.571 kilo 41cm. olmuş..
çok şükür..
tek problemimiz ödemim var yüzümde özellikle.. 2litre su içmeye ve tuza,proteine dikkat ediyorum ama yinede oluyor,fazla dinlenemiyorsun ondanda olur dedi.. artık yapacak bişey yok..
Muz günde bir yiyorum pekmez yeni başladık tahin ile az az yiyorum. Ben ne aldimki sabilerim alsin suç bende yeaaAmin canım inşallahh
valla en çok yediğim 2 şey; muz ve pekmez günde 2 yemekk kaşığı... alıyosa ondan alıodur die düşünüyorum
Kimdi o spiker donsuz geceler diliyorduVardıbütün ayrıntıları hatırlıyorum bide çok garip normal doğurmuşum bide
Uzaylı var aramızda kızlar kacsak miYaaa hiç değilse hamilelik bebek falan görmüşsün. Beni siyah giyen adamlar falan kovalıyordu akşam. Indıana jones un dişisiydim bildiğin nerelerden kaçtımtam bir gerilim allahım
Maşallah kızlar iyi bakıyorsunuz bebeklereBende sabah gittim kontrole benim bebisimde 1050 gr olmus haftaya kan uyusmazligi ignem yapilcak seker yuklemesine gerek yok dedi aclik tokluk kan sekerime baktirmistim onlar normalmis bebehin kilosu ve suyuda normalmis dikkaat et yeter dedi doktorum
Gelsene sende çene çalariz gizzDaha nereye gidecen ben bilmiyom ki hastanedesin hemde dogurtturulan bolumde
Durmadı canım maslesef ama çok gelmiyor şimdilik burdayımCanımm nasılsın durdu inşallah kanaman
Bu gün Eve gider yatar dinlenirsin
Hamileliğin başından beri o kadar çok rüya görüyorum ki rüya görmekten sıkıldımYaaa hiç değilse hamilelik bebek falan görmüşsün. Beni siyah giyen adamlar falan kovalıyordu akşam. Indıana jones un dişisiydim bildiğin nerelerden kaçtımtam bir gerilim allahım
HahajhahHe he dikkat ediyor
Benim goz hapsi listemin basinda geliyo kendileri
Anasına bak kızını al. Sabah sabah başlıyor kıpraşmaya ekşın ruhunda var kızımın :))Hamileliğin başından beri o kadar çok rüya görüyorum ki rüya görmekten sıkıldımbilinç altında ne var Nil hanımı da aksiyonlara sürüklüyorsun
Ben iki defa kendi doğumumu gördüm. Garip ya bebeği emzirmek falan rüya da bile garipGunaydin kizlarr-Piraye bugun ikimiz de ruyamizda dogum gormusuz yalniz ben kendi dogumumu okdr cok gormusum ki artik konuyu astim ben bugun ruyamda topikten birinin dogum yaptigini gordum mesajini bile cok net hatirliyorum esut85 ruyamda dogum yapan sendin erken dogum degildi vaktinde ve cok guzel gecmisti kizlarr ben dogurdum diye yazip bebeginin resmini atmistin topige cok guzeldi bebek bembeyazdi, saclari da siyahti
İnşallah normal yollardan pırtlatabilirim bebemiAman rüyamda bile doğurduğumu görmek istemiyorum maazallah gerçek doğumu tetikler falan kalsın kızlar ben almim, bacakları birbirine yapıştırıp sıkiyorum çıkmasinlar diye
Muz günde bir yiyorum pekmez yeni başladık tahin ile az az yiyorum. Ben ne aldimki sabilerim alsin suç bende yeaa
Kimdi o spiker donsuz geceler diliyordu
Aferin normal adı üstünde öyle dogur seksi bedenin bozulur yogsa
Uzaylı var aramızda kızlar kacsak mi
Maşallah kızlar iyi bakıyorsunuz bebeklere. Sevindim.
Gelsene sende çene çalariz gizz
Ben dün iki defa irkildim hareketinin sertliğindenAnasına bak kızını al. Sabah sabah başlıyor kıpraşmaya ekşın ruhunda var kızımın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?