- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Günaydın kızlar. Rüyamda erken doğum yapıyordum. Bizim bu topikteki kızların toplandığı bir yer varmış. Oraya günlerce gelmemişim merak etmişsiniz. Sonra geliyorum kızlar bir şey diyeceğim ben doğum yaptım diyorum herkes şok. SEPTEMBER LOVE mutfaktaymış o duymuyor. Aramızdan biri diyor ki ona söylemeyin korkuyor zaten. Sonra meraklı melehat ne oldu ne oldu diye ısrarla sorup öğreniyor bebeğim esmer ve normal boyutlardadı rüyamda hayır sizin ne işiniz var rüyamda bu kadar ayrıntılarıyla bir sürü hamile kadın bir arada garip bir rüyaydı
Dünden beri aynı canım
Maşalllah kıssskızlar muayneden geldik biz..
3 boyutluya girdim,herşey normal.. 30+6 tontiş hala 10 gün kadar önden gidiyor.
1.571 kilo 41cm. olmuş..
çok şükür..
tek problemimiz ödemim var yüzümde özellikle.. 2litre su içmeye ve tuza,proteine dikkat ediyorum ama yinede oluyor,fazla dinlenemiyorsun ondanda olur dedi.. artık yapacak bişey yok..
anam cok kritik yerdesin senGelsene sende çene çalariz gizz
Kısır yapıyordun mutfakta
Kesin ben o ara mutfak temizliyorumdur
Kıss varya ben de görüyorum sizleri rüyamda bana gülersiniz diye anlatmıyordum
Rüyalarda bilem benim korkularımı görüyorsun Kıyamam
Gebeliğin başından beri Hep aklımda kısır yapmak var ama bir nasip olmadı yapmak vallaKısır yapıyordun mutfakta
Yapıp yemedin mi hiçGebeliğin başından beri Hep aklımda kısır yapmak var ama bir nasip olmadı yapmak valla
O sana malum olmuş
Doktor böyle devam ederse çıkartamam seni dedi pek olumlu konuşmadı
Yapmadım valla heeYapıp yemedin mi hiçgel ben yapayım sana
Ben yaptım yedim valla bol bol çok severim kısırıYapmadım valla hee
Bu gün yapayım ama markete gitmem lazım yeşillik almak için sadece kıvırcık var evde
Bilemedim şimdi
Anam bosver o zaman sadece kivircikla yap senYapmadım valla hee
Bu gün yapayım ama markete gitmem lazım yeşillik almak için sadece kıvırcık var evde
Bilemedim şimdi
Yaparsın, sen yollari arşınlayan kadınsınİnşallah normal yollardan pırtlatabilirim bebemi
Umay adi çok hoşuma gidiyor ama anlam bakımından Müslüman bir kıza uygun bulmadigim için pas geçtim yoksa düşünüyordum açıkçası erkek içinde Dağhan adı mesela bu da uygun değil ama beğeniyorum fonetik olarakBerin Umay düşünüyoruz şuan kızımızın adını değişmezse
Valla arayı isitiyorum dr larla seni kundeye getirip aşk meyveni alip yicezzzzanam cok kritik yerdesin sen
Ceneye diye cagirip bi komploya kurban gitmeyim
Anlamı hoşuma gitti benim. Eski Türk tarihiyle çok ilgili eşim. Çocukları koruyan tanrıça anlamı :) sevdim ben bakalım fikrimiz değişmezse. Berin de çok yüce, soylu demek. Çok zor karar verdikYaparsın, sen yollari arşınlayan kadınsın
Laa bi kısır kaldiydi yaaa hastanedeyim uleennn
Umay adi çok hoşuma gidiyor ama anlam bakımından Müslüman bir kıza uygun bulmadigim için pas geçtim yoksa düşünüyordum açıkçası erkek içinde Dağhan adı mesela bu da uygun değil ama beğeniyorum fonetik olarak
Tabiki benim görüşüm şahsi hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah.
Valla arayı isitiyorum dr larla seni kundeye getirip aşk meyveni alip yicezzzzisdira isdira hemideee
SEPTEMBER LOVE canım bu set aslında ilk bakışta güzel görünüyor ama detaya bakınca her bir vurucu bölüm farklı kanat kelebek kurdele ne bileyim karisik göründü sonra. Bir de o yakadaki inciler bebeğe Batar özellikle gidisina gelen yerde de var ise sonuçta sürekli kafası oraya yapisik.
İşte tanrıça falan diyince vazgectim. aslında Umay ana hikayeleri var eski Türkler de. Berin güzel. Çift isim tercihim değil tek isim yapcaz. Çok zor verdiyseniz sıkı tut :)Anlamı hoşuma gitti benim. Eski Türk tarihiyle çok ilgili eşim. Çocukları koruyan tanrıça anlamı :) sevdim ben bakalım fikrimiz değişmezse. Berin de çok yüce, soylu demek. Çok zor karar verdik
Bende tek isim istiyorum. Ama eşimle ortak noktada buluşamadığımız için mecbur kaldım aslındaİşte tanrıça falan diyince vazgectim. aslında Umay ana hikayeleri var eski Türkler de. Berin güzel. Çift isim tercihim değil tek isim yapcaz. Çok zor verdiyseniz sıkı tut :)
Senin en baştan beri ileride gidiyor. Hiç unutmuyorum b hcg 16 iken benim senin 1000li değerlerdi. MArtın başında baya büyük bebek olur seninkiAmin canım inşallahh
valla en çok yediğim 2 şey; muz ve pekmez günde 2 yemekk kaşığı... alıyosa ondan alıodur die düşünüyorum
Anam dun caka caka meyve var diyodunValla arayı isitiyorum dr larla seni kundeye getirip aşk meyveni alip yicezzzzisdira isdira hemideee
Ben Beydaİşte tanrıça falan diyince vazgectim. aslında Umay ana hikayeleri var eski Türkler de. Berin güzel. Çift isim tercihim değil tek isim yapcaz. Çok zor verdiyseniz sıkı tut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?