2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesin ben o ara mutfak temizliyorumdur
Kıss varya ben de görüyorum sizleri rüyamda bana gülersiniz diye anlatmıyordum
Rüyalarda bilem benim korkularımı görüyorsun Kıyamam

Maşalllah kısss
Ne güzel büyümüş öyle

İnşallah normal yollardan pırtlatabilirim bebemi
Yaparsın, sen yollari arşınlayan kadınsın

Laa bi kısır kaldiydi yaaa hastanedeyim uleennn
Berin Umay düşünüyoruz şuan kızımızın adını değişmezse
Umay adi çok hoşuma gidiyor ama anlam bakımından Müslüman bir kıza uygun bulmadigim için pas geçtim yoksa düşünüyordum açıkçası erkek içinde Dağhan adı mesela bu da uygun değil ama beğeniyorum fonetik olarak
Tabiki benim görüşüm şahsi hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah.
anam cok kritik yerdesin sen
Ceneye diye cagirip bi komploya kurban gitmeyim
Valla arayı isitiyorum dr larla seni kundeye getirip aşk meyveni alip yicezzzz isdira isdira hemideee
SEPTEMBER LOVE canım bu set aslında ilk bakışta güzel görünüyor ama detaya bakınca her bir vurucu bölüm farklı kanat kelebek kurdele ne bileyim karisik göründü sonra. Bir de o yakadaki inciler bebeğe Batar özellikle gidisina gelen yerde de var ise sonuçta sürekli kafası oraya yapisik.

Anlamı hoşuma gitti benim. Eski Türk tarihiyle çok ilgili eşim. Çocukları koruyan tanrıça anlamı :) sevdim ben bakalım fikrimiz değişmezse. Berin de çok yüce, soylu demek. Çok zor karar verdik

Anlamı hoşuma gitti benim. Eski Türk tarihiyle çok ilgili eşim. Çocukları koruyan tanrıça anlamı :) sevdim ben bakalım fikrimiz değişmezse. Berin de çok yüce, soylu demek. Çok zor karar verdik
İşte tanrıça falan diyince vazgectim. aslında Umay ana hikayeleri var eski Türkler de. Berin güzel. Çift isim tercihim değil tek isim yapcaz. Çok zor verdiyseniz sıkı tut :)

İşte tanrıça falan diyince vazgectim. aslında Umay ana hikayeleri var eski Türkler de. Berin güzel. Çift isim tercihim değil tek isim yapcaz. Çok zor verdiyseniz sıkı tut :)
Bende tek isim istiyorum. Ama eşimle ortak noktada buluşamadığımız için mecbur kaldım aslında

Amin canım inşallahh

valla en çok yediğim 2 şey; muz ve pekmez günde 2 yemekk kaşığı... alıyosa ondan alıodur die düşünüyorum
Senin en baştan beri ileride gidiyor. Hiç unutmuyorum b hcg 16 iken benim senin 1000li değerlerdi. MArtın başında baya büyük bebek olur seninki

Ben Beyda koyucam canim
Anlami:Insanlar ölünce ruhlarin toplandigi ev ve Mekke-Medine arasindaki yer.

Nasil sende bide buna analiz getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…