- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Canim yaaa inan gececek az kaldi biraz daha sabir dogumdan sonra gececektir ve prensesi her turlu tasirsinBende öyleyim ağlamak istemiyorum eşim üzülmesin diye
Ama Allah ıma isyan asla değil ama dayanamıyorum geceleri
İnşallah en yakın zamanda geçer ya da hafifler
Çünkü bu kollarla bebeğime bakamam ki
Onu alıp emziremem bile bir bardak suyu alamıyorum geceleri
Canım iyi ki doğdun Rabbim saglıklı hayırlı ömür versin sevdiklerinle birlikteBugün doğum gunum Kızlar,eşim dün yemeği al anneme çıkalım dedi.yedik içtik ben lohusa terliklerimi süslerken eşimle görümceler çay getirmeye çıktı meğer supriz yapmışlar pastayı getirdiler çok mutlu oldumkocaman kadında olsan doğumgününde insan jest bekliyor
Iyiki dogdun kizzz pasta guselllmiydiBugün doğum gunum Kızlar,eşim dün yemeği al anneme çıkalım dedi.yedik içtik ben lohusa terliklerimi süslerken eşimle görümceler çay getirmeye çıktı meğer supriz yapmışlar pastayı getirdiler çok mutlu oldumkocaman kadında olsan doğumgününde insan jest bekliyor
Canım geçmiş olsun kol ağrın varmış inşallah azalır tamamen geçer Rabbim yardımcın olsun ..agrı çok zor cidden geçer hemen inşallahİnşallah Canım inşallah azalır
Öğlenden akşam üstüne kadar idare ediyorum ne oluyorsa akşamdan sabaha kuduruyor resmen
Canım son iki haftadır benim de öyle. Sanırım iyice mideye baskı başladı. Reflü durumu azdı.Kızlar boğazım çok fena yanıyor son birkaç gündür
Neden oluyordur
Bir fikriniz var mı
Süt içince de faydası olmuyor
Bugün doğum gunum Kızlar,eşim dün yemeği al anneme çıkalım dedi.yedik içtik ben lohusa terliklerimi süslerken eşimle görümceler çay getirmeye çıktı meğer supriz yapmışlar pastayı getirdiler çok mutlu oldumkocaman kadında olsan doğumgününde insan jest bekliyor
Benimde öyle o kadar çok zorluyor kiCanım son iki haftadır benim de öyle. Sanırım iyice mideye baskı başladı. Reflü durumu azdı.
Merhaba .ben de bir mart annesi olarak sürekli takipteyim ama ilk defa yazıyorum . Bir önceki gebeliğimdekol uyuşması ve agrıyı çookk derinden yasadığım için yazmak istedim . Geceleri atel kullanmak biraz rahatlatıyordu ve surekli elimde buzla geziyordum hatta bileğimden kortizonlu iğne bile yapıldı ama sadece iki gun rahatlattı. Doğuma kadar zor bi sureç rabbim yardımcın olsun ama inan doğum yaptığın gun neredeyse geçiyor. Çok çok geçmiş olsunGeceleri yaratığımım yerini değiştiremiyorum Güç kaybından
Gene de şükür bebeğim iyi olsunda
Canım iyi ki doğdun Rabbim saglıklı hayırlı ömür versin sevdiklerinle birlikte
Iyiki dogdun kizzz pasta guselllmiydi
Kac kiloluk yidin
doğum günün kutlu olsun.
nice senelere canım benim.
Kızlar çok sağolun hepimizin bebiş ve sevdikleri ile güzel bir ömrü olsun insallahEtiket yapamadım talya Doğum günün kutlu olsun Nice mutlu yıllara
SEPTEMBER LOVE geçmiş olsun kuzum kolun ağrıyormuş
Valla hamilelik ne zormuş ya derdi çilesi bitmiyor
Ama şükürler olsun yinede
Kuzucuklar iyi olsunda biz katlanırız
Ahahaha bu nasıl bir sevgi. Maaşallah size2 gözümün çiçeği kayinpederim
Bugün doğum gunum Kızlar,eşim dün yemeği al anneme çıkalım dedi.yedik içtik ben lohusa terliklerimi süslerken eşimle görümceler çay getirmeye çıktı meğer supriz yapmışlar pastayı getirdiler çok mutlu oldumkocaman kadında olsan doğumgününde insan jest bekliyor
Kızlar boğazım çok fena yanıyor son birkaç gündür
Neden oluyordur
Bir fikriniz var mı
Süt içince de faydası olmuyor
Yazmadim dimi... zamansizlik en buyuk problemim oldu bu ara, kaldi ki bebis dogunca ne olacak hic bilmiyorum.. kizimin dogum gununu kutladim hafta bazinda :) onla falan ugrasiyordum. Simdi bebise sira gelecek, ne var ne yok indirmem lazim hurclardan yikanmasi falan lazim. Bel agrisi haric cok sukur iyiyim canim :) sen nasilsin?
Geçecek kuzum biraz dayanmaya çalış ağrı yok diye telkin ver kendine rahat bir pozisyonda iken. Benim normalde çok sık başım ağrıyordu özellikle stresli dönemlerde çok ağır değilse eğer rahat pozisyonda uzanıp telkin ediyordum ağrı yok diye. Hafifliyordu inan o arada sızar isem biraz rahat uyku uyurdum. Bir dene istersen. Rabbim şifa versin sen mutsuz olunca minik kuzu da mutsuz olur onun içinMutsuzum hemde çok çünkü inanılmaz Canım yanıyor
Kahvaltımı bile yapamıyorum
Öğleden sonra biraz açılıyor ellerim gece tekrar kabus başlıyor
Doğuma kadar çilem çekecem
Kaburganın altında Bebekler demek ki o yüzden ağrıyor
Geçecek hepimiz taş gibi olacağız yakında.Ay bura nasil kar valla agridan degil kar dan gozum kesmedi gitmedi
Ya sorma unutmak istiyorum bu uc hamileligimide
Dayanacak gucum kalmadi artik
Ooo doğum günün kutlu olsun nice güzel yasların olsun sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah.Bugün doğum gunum Kızlar,eşim dün yemeği al anneme çıkalım dedi.yedik içtik ben lohusa terliklerimi süslerken eşimle görümceler çay getirmeye çıktı meğer supriz yapmışlar pastayı getirdiler çok mutlu oldumkocaman kadında olsan doğumgününde insan jest bekliyor
Biliyorum canim dogum yaptigin an anadan yeni dogmus gibi rahatliyorsun.Geçecek hepimiz taş gibi olacağız yakında.
Ayrı memleketlerde yaşıyoruz sanki çok enteresan ya
Ahhh elimizde olsa ışınlanmak bende doğum anında giderdim hatta beş dk sonrası olabilir.Biliyorum canim dogum yaptigin an anadan yeni dogmus gibi rahatliyorsun.
Beni direkt o ana goturun
Allah razı olsun desteğin için teşekkürlerMerhaba .ben de bir mart annesi olarak sürekli takipteyim ama ilk defa yazıyorum . Bir önceki gebeliğimdekol uyuşması ve agrıyı çookk derinden yasadığım için yazmak istedim . Geceleri atel kullanmak biraz rahatlatıyordu ve surekli elimde buzla geziyordum hatta bileğimden kortizonlu iğne bile yapıldı ama sadece iki gun rahatlattı. Doğuma kadar zor bi sureç rabbim yardımcın olsun ama inan doğum yaptığın gun neredeyse geçiyor. Çok çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?