2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim yaaa inan gececek az kaldi biraz daha sabir dogumdan sonra gececektir ve prensesi her turlu tasirsin

Canım iyi ki doğdun Rabbim saglıklı hayırlı ömür versin sevdiklerinle birlikte

Iyiki dogdun kizzz pasta guselllmiydi
Kac kiloluk yidin

İnşallah Canım inşallah azalır
Öğlenden akşam üstüne kadar idare ediyorum ne oluyorsa akşamdan sabaha kuduruyor resmen
Canım geçmiş olsun kol ağrın varmış inşallah azalır tamamen geçer Rabbim yardımcın olsun ..agrı çok zor cidden geçer hemen inşallah

doğum günün kutlu olsun.
nice senelere canım benim.

Etiket yapamadım talya Doğum günün kutlu olsun Nice mutlu yıllara
SEPTEMBER LOVE geçmiş olsun kuzum kolun ağrıyormuş
Valla hamilelik ne zormuş ya derdi çilesi bitmiyor
Ama şükürler olsun yinede
Kuzucuklar iyi olsunda biz katlanırız

Geceleri yaratığımım yerini değiştiremiyorum Güç kaybından
Gene de şükür bebeğim iyi olsunda
Merhaba .ben de bir mart annesi olarak sürekli takipteyim ama ilk defa yazıyorum . Bir önceki gebeliğimdekol uyuşması ve agrıyı çookk derinden yasadığım için yazmak istedim . Geceleri atel kullanmak biraz rahatlatıyordu ve surekli elimde buzla geziyordum hatta bileğimden kortizonlu iğne bile yapıldı ama sadece iki gun rahatlattı. Doğuma kadar zor bi sureç rabbim yardımcın olsun ama inan doğum yaptığın gun neredeyse geçiyor. Çok çok geçmiş olsun

Canım iyi ki doğdun Rabbim saglıklı hayırlı ömür versin sevdiklerinle birlikte

Iyiki dogdun kizzz pasta guselllmiydi
Kac kiloluk yidin

doğum günün kutlu olsun.
nice senelere canım benim.

Kızlar çok sağolun hepimizin bebiş ve sevdikleri ile güzel bir ömrü olsun insallah
4body1soul en sevdiğimden almış 2 gözümün çiçeği kayinpederim

kızçeler 4 kadın bir evi nasıl temizleyemedik bgn daha halaaa içerde çalışıyorlar çok bişey yapmadm ama baya yoruldum,inşaat pisliği gerçekten çok başka,bir daha çok zor kabul ederim böyle bişeyi herşey minnoş kız için. mobilyaları ay sonuna gelecek,o zaman yıkama paklama işlerinede geçerim.şimdi tüm malzemeleri odasına yığdım yinede güzel duruyor

xxtalyaxx bu arada canım nice senelerin olsun minnoşunla

Doğumgünün kutlu olsunnnnsağlıklı mutlu nice yaşların olsun

Kızlar boğazım çok fena yanıyor son birkaç gündür
Neden oluyordur
Bir fikriniz var mı
Süt içince de faydası olmuyor

Reflüden olabilir enfeksiyon bulgusu yoksa, gaviscon içebilirsin yoğurt falan fayda etmiyorsa

S ssule07
Ne kadar guzelmis yazi bende cok etkilendim cok dogru aslinda o an ofkeye yenik dusmemek lazim sonra uzulem yine biz oluyoruz hakkiyla cocuk yetistirmek gercekten cok zor

Atom heart mother bayadır yazmıyor
Yada ben denk gelmiyorum haberi olan var mı
Yazmadim dimi... zamansizlik en buyuk problemim oldu bu ara, kaldi ki bebis dogunca ne olacak hic bilmiyorum.. kizimin dogum gununu kutladim hafta bazinda :) onla falan ugrasiyordum. Simdi bebise sira gelecek, ne var ne yok indirmem lazim hurclardan yikanmasi falan lazim. Bel agrisi haric cok sukur iyiyim canim :) sen nasilsin?

Geçecek kuzum biraz dayanmaya çalış ağrı yok diye telkin ver kendine rahat bir pozisyonda iken. Benim normalde çok sık başım ağrıyordu özellikle stresli dönemlerde çok ağır değilse eğer rahat pozisyonda uzanıp telkin ediyordum ağrı yok diye. Hafifliyordu inan o arada sızar isem biraz rahat uyku uyurdum. Bir dene istersen. Rabbim şifa versin sen mutsuz olunca minik kuzu da mutsuz olur onun için dayan.
Ay bura nasil kar valla agridan degil kar dan gozum kesmedi gitmedi

Ya sorma unutmak istiyorum bu uc hamileligimide
Dayanacak gucum kalmadi artik
Geçecek hepimiz taş gibi olacağız yakında.
Ayrı memleketlerde yaşıyoruz sanki çok enteresan ya
Ooo doğum günün kutlu olsun nice güzel yasların olsun sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah.

Allah razı olsun desteğin için teşekkürler
Doktora gideceğim ve bence bana da atel verecektir
Gündüzleri de ağrım uyuşma var ama idare ediyorum ama geceler işkence gibi
İnşallah geçer de bebeğime bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…