tecrübeli ana şu lohusalık sendromunu nasıl atlatıcaz?Biliyorum canim dogum yaptigin an anadan yeni dogmus gibi rahatliyorsun.
Beni direkt o ana goturun
Allah razı olsun desteğin için teşekkürler
Doktora gideceğim ve bence bana da atel verecektir
Gündüzleri de ağrım uyuşma var ama idare ediyorum ama geceler işkence gibi
İnşallah geçer de bebeğime bakabilirim
İnşallah Canım geçsin buraya bile girip yazarken zorlanıyorum artıkMerak etme az kaldı artık, doğumdan sonra şikayetlerinin büyük kısmı geçecektir. Gebelik yumuşak doku hastalıklarını şiddetlendiriyor neyazıkki
Geçmiş olsun canım .az kaldı senin Allahın izniyle...niye oluyor ki bu uyuşma.siteye çok zor giriyorumİnşallah Canım geçsin buraya bile girip yazarken zorlanıyorum artık
Ağrıya da razıyım artık uyuşması çok zor oluyor
Geçecek Allah ın izniyle
İnsanın kendine verebileceği en iyi hediyeyi açıklamış. Bu adamın videolarını eksiksiz takip edemedik ama denk geldiklerimizi hep sevdikfırsatınız olursa videoyu izleyin. Kalıcı alışkanlık geliştirmek, değiştirmek için birebir. Mesela ben kızım için diş fırçalama zinciri oluşturacağım, kendim için her gün 10 dk kitap okuma, pazartesi ve perşembe 30 dakika mesleki gelişim için kitap okuma. her gün 10 dk egzersiz. Olayı anlatıyor izlerseniz. Çok kolay olacak yapılan şey ama ne olursa olsun yapılacak. Mesela bu adamın oğlu 3 yıldır her gün kitap okumuş 1 gün bile kaçırmamış. Yeni yıl başlamak için çok uygun.
Yarın iş çıkışı annemlere gideceğiz, gece de orada kalacağız. Yılbaşı kutlamamız orada bu yıl
İnşallah Canım geçsin buraya bile girip yazarken zorlanıyorum artık
Ağrıya da razıyım artık uyuşması çok zor oluyor
Geçecek Allah ın izniyle
İnşallah Canım inşallahAmin canım. En kısa zamanda atel al, buzu da ihmal etme. İnşallah azalır sıkıntıların.
Ya kayınpederini severim,ben babamı 1 yaşında kaybettim baba demek çok zor gelir diye düşünmüştüm ama çok şükür hiç umduğum gibi olmadi kayinvalidemden çok severim hattaAhahaha bu nasıl bir sevgi. Maaşallah size
Benimde geceleri çok sık oluyor,gündüzlerde sıvıyı kaçırdıysam hemen ev kosuyorumKizlar 3 gundur idrara cikmalarim cok artti. Yarim saat 45 dk.da bir tuvalete gidiyorum. Cok kötü bir durum. Sizdede var mı bu durum? Doguma kadar boyle mi olacak? Cok huzursuzum evden disari cikmaya korkuyorum. İşe nasil gidicem boyle
Aynı benim de yok. Yapacak kadın tutucam halıları yikamaya vericem minnakimin eşyalarını. Aldıkça yıka koy yapicam. Sizler alinca aaa dedim ben kizçeme birşey almadım hiç diyip dışarı çıktım Dün bir kaç parça aldım. Ama. Kararsız kaldım50 cm mi aldiniz yeni dogan yoksa 1. 3 aymi aldınız 50 cm çok küçük sanki. BilemedimAmin inşallah Canım sağlıkla gelir sağlıkla giyer
Bende 8 aydır evde yatıştayım işe gitmem yasak
Ve sık sık sokağa da çıkamıyorum
O yüzden evin içindeyken işlerimi ağırlaşmadan yapayım dedim
Yardım edecek kimse olmayınca ister istemez yapıyorsun
Daha hiç alışveriş yapmadın mı sen :)
Çok üzüdüm babanın öyle erken ayrılmasına. Ama baba gibi sevebileceğin bir kayınpederin olduğu için çok sevindim.Ya kayınpederini severim,ben babamı 1 yaşında kaybettim baba demek çok zor gelir diye düşünmüştüm ama çok şükür hiç umduğum gibi olmadi kayinvalidemden çok severim hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?