2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merak etme az kaldı artık, doğumdan sonra şikayetlerinin büyük kısmı geçecektir. Gebelik yumuşak doku hastalıklarını şiddetlendiriyor neyazıkki

fırsatınız olursa videoyu izleyin. Kalıcı alışkanlık geliştirmek, değiştirmek için birebir. Mesela ben kızım için diş fırçalama zinciri oluşturacağım, kendim için her gün 10 dk kitap okuma, pazartesi ve perşembe 30 dakika mesleki gelişim için kitap okuma. her gün 10 dk egzersiz. Olayı anlatıyor izlerseniz. Çok kolay olacak yapılan şey ama ne olursa olsun yapılacak. Mesela bu adamın oğlu 3 yıldır her gün kitap okumuş 1 gün bile kaçırmamış. Yeni yıl başlamak için çok uygun.

Yarın iş çıkışı annemlere gideceğiz, gece de orada kalacağız. Yılbaşı kutlamamız orada bu yıl

Merak etme az kaldı artık, doğumdan sonra şikayetlerinin büyük kısmı geçecektir. Gebelik yumuşak doku hastalıklarını şiddetlendiriyor neyazıkki
İnşallah Canım geçsin buraya bile girip yazarken zorlanıyorum artık
Ağrıya da razıyım artık uyuşması çok zor oluyor
Geçecek Allah ın izniyle

İnsanın kendine verebileceği en iyi hediyeyi açıklamış. Bu adamın videolarını eksiksiz takip edemedik ama denk geldiklerimizi hep sevdik

Kizlar 3 gundur idrara cikmalarim cok artti. Yarim saat 45 dk.da bir tuvalete gidiyorum. Cok kötü bir durum. Sizdede var mı bu durum? Doguma kadar boyle mi olacak? Cok huzursuzum evden disari cikmaya korkuyorum. İşe nasil gidicem boyle

İyi akşamlar iyice agırlaştık kızlar dogsalarda bebişler rahatlasak ben hala oglumun odAsını ayıramadım napıcam bilmiyorum gercekten kızım dogunca ara tatilde denicem ayırmayı

Benimde geceleri çok sık oluyor,gündüzlerde sıvıyı kaçırdıysam hemen ev kosuyorum

Kızlar bu arada göğüslerim çatladı ya göbekte birşey yok ama göğüslerim ufaldı büyüyünce hemen catladilarbirde anneme sana kalmaya gelicem dedim hazır işten çıkmışken kabul etmedi benihastane çantanı hazırla öyle gel diyorbu hafta o çantayı hazırlamadan hiçbiryere de gitme diyor emir büyük yerden önce çantamı hazırlayıp sonra gidicem artik

Aynı benim de yok. Yapacak kadın tutucam halıları yikamaya vericem minnakimin eşyalarını. Aldıkça yıka koy yapicam. Sizler alinca aaa dedim ben kizçeme birşey almadım hiç diyip dışarı çıktım Dün bir kaç parça aldım. Ama. Kararsız kaldım50 cm mi aldiniz yeni dogan yoksa 1. 3 aymi aldınız 50 cm çok küçük sanki. Bilemedim

Ya kayınpederini severim,ben babamı 1 yaşında kaybettim baba demek çok zor gelir diye düşünmüştüm ama çok şükür hiç umduğum gibi olmadi kayinvalidemden çok severim hatta
Çok üzüdüm babanın öyle erken ayrılmasına. Ama baba gibi sevebileceğin bir kayınpederin olduğu için çok sevindim.

xxtalyaxx canim yeni yasin kutlu olsun, anne sözu dinle hazirlayip ins gec oraya. Bu sene ilk defa annemdem Ayriyim tüm sureci ayri yalniz yasiyorum ins doguma hayirla gelebilir.

Neyse konuyu duygusala baglamadan
76 igdir=)

Haydin hayirli geceler bu gece ins huzurlu rahat gecer dun gece baya aksiyonlu gecmis coğumuzda ins tekrarlamaz

31. 12. 2018 son teslim tarihli makalem için çalışıyorum ne zamandır. Ama çok boşlamışım bu hafta sonuna kadar. Nasıl bitecek bilmiyorum. Bugün bütün gün çalıştım diyebilirim. Yarın işte boşluk bulup tamamlamam lazım. Off 33 yaşına geldim son ana iş bırakma huyumu bırakamadım. Yeni yıldan bi isteğim de bu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…