2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de basimi koydum iki saat sonra bi ates basmasiyla uyandim migdem acayip bulaniyor bagirsaklarimda da acayip bi hareketlilik var iki hafta once de benzer bi durum olmustu istifar flm mahvolmusfum suan ins ayni olmaz ama hic iyi degiljm

Bu aralar bana da herkes çanta diyor
Bende Allah nasip ederse bu hafta içi hazırlayacağım beraber hazırlarız

Ben de basimi koydum iki saat sonra bi ates basmasiyla uyandim migdem acayip bulaniyor bagirsaklarimda da acayip bi hareketlilik var iki hafta once de benzer bi durum olmustu istifar flm mahvolmusfum suan ins ayni olmaz ama hic iyi degiljm
Geçmiş olsun canım sana da
Üşüttün mü acaba
Ben de gene sabahladım
Bide abimlerde kalınca hiç uyuyamadım

Doğup büyüdüğüm evdeyim hatta aynı odamda yattım bu gece tıpkı annem varmış gibi
Zaten uyuyamıyordum ya iyi oldu hiç gözüm kapanmadı
Eşimde uyuyamadı en şanslı Pera onun yeri aynıydı annesinin karnında
Annesinin doğduğu evde uyudu
Abim eşi Yılbaşı ağaçı yapmış
Ağaçın altına Pera için hediye koymuşlar

Ayy hiç sevmediğim işler, ben allahtan yıllardır gerek duymadım o işlere :))) hiç yapılası değil yani. Kolay gelsin valla canım

Ne tatlılar ne güZel bebeyede hediye almışlar daha annesinin doğduğu evde nice yılbaşıları olsun

Günaydın buarada

Battaniyeleri Ördum bitirdim. Şimdi de amigurumi çalışması yapıyorum davşan ilk kez daha neleri ilk kez yapacağım acaba
Nasıl olsun canım.hastane de misin hala.bende bugün gidecem doktora h.sonu sıkıştı karnım taş gibi oldu.bugün gidelim dedik bakalım

çok küçük demişti canım dr 6 7 kere baktı bu kadar dikkatli bakmasam bende görmezdim falan demişti hatta.

Nasıl olsun canım.hastane de misin hala.bende bugün gidecem doktora h.sonu sıkıştı karnım taş gibi oldu.bugün gidelim dedik bakalım
Aynı canım bir değişiklik yok gibi kontrol usg yapılıyor bebekler iyi ama serviks bakılmadi tekrar bugün çıkmak için ugrascaz bakalım hoca izin verirse. 28. Hafta bugün doluyor. Benimde arada oluyor bebekler hareket ederken oluyor ya da üsutunce şişlik ile sertlik birlikte oluyor. Dr lat normal dedi. Kasılma anlık gelip 15 sn kadar sürer sonra biter dediler. Süreklilik varsa sorun değil dedi kasılma değildir.
İnşallah bir sorun çıkmaz hayırlı haberler ile gel inşallah, haber ver bize de.

Günaydın canım
Amin canım inşallah

3 tane derleme aldim hamilelik oncesi son teslimler 1 kasim. 31 aralik ve 31 ocak. Zaten progesterondan kafam bi dunya basmiyor kafam okudugumu anlamiyorum da. Hamilelik yojtu bunlari aldigimda.tabi ki de koca yaz ve sonbahar gecti bisey yapmadim. 1 kasimda yolladigim duzeltmesiz kabul olmus sukur. Insallah bunu da bitiririm. Bi yandan hosuma gidiyor bi yandan fenalik geliyor. Hayirlisiyla bitireyim de.

Canım aynen dediğin gibi mesela sola yatıyorum.sol taraf tepe gibi oluyor.ama şükür kaşıklarda ya da rahimde ağrım olmuyor.yavaş yavaş saga dönüyorum.bu sefer o tarafa doğru kayıyor.ama bu süre uzun oluyor 15 dak felan.inşallah cNim seninde herşeyin normal çıkarda evinde dinlenirsin.banada bugün ciğer iğnesi yapar gibime geliyor....haberleşiriz Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…