Kalksin doğum izinleri başlasın kutlamalarKuzum günaydın
Amin yeni yıl sağlıkla gelsin inşallah
Ben diyorum sana şubattan önce doğum izinleri kalktı diye
Geçmiş olsun canım sana da
Üşüttün mü acaba
Ben de gene sabahladım
Bide abimlerde kalınca hiç uyuyamadım
Şimdi nasıl oldun peki? Çok geçmiş olsun.Kac haftadir evde yatiyorum usuttugumu sanmiyorum ama son gunler yemek yapamadim disardan aldik yedigim birsey mi
Dokundu bilmiyorum.
Bir söyledim asistanlara hocaya soralim dediler. İnşallah çıkarır ama tabiki daha önemlisi bebeklerim zamanında doğar. Bunalıma sokuyor beni hastane. Eşimi bile o kadar kısıtlı görebiliyorum ki Doktorlar izin vermiyor çıkmaya. Beş dk diyorlar sinirim zıplıyor.becidina canim guzel haberlerini bekliyoruz ins cikarsin hastaneden ev ortami gibi yok zaman en azindan daha cabuk gecer
Nice senelere canım benim iyi ki doğmuşsunBugün doğum gunum Kızlar,eşim dün yemeği al anneme çıkalım dedi.yedik içtik ben lohusa terliklerimi süslerken eşimle görümceler çay getirmeye çıktı meğer supriz yapmışlar pastayı getirdiler çok mutlu oldumkocaman kadında olsan doğumgününde insan jest bekliyor
Önce bebeklerin sağlığı. Onlar iyi olsun da, seneye hep birlikte ailecek girersiniz.Bir söyledim asistanlara hocaya soralim dediler. İnşallah çıkarır ama tabiki daha önemlisi bebeklerim zamanında doğar. Bunalıma sokuyor beni hastane. Eşimi bile o kadar kısıtlı görebiliyorum ki Doktorlar izin vermiyor çıkmaya. Beş dk diyorlar sinirim zıplıyor.
Hepimiz zamaninda doğurup sağlıkla kucağımiza alalimda rahat edelim en azından ruhsal olarak.
Mutlu yıllar kuzuumGünaydın arkadaşlar :) Umarım yılınson günü herkes iyidir:)
Yeni yılda öncelikle herkese sağlık diliyorum. Sonra bolluk,bereket ve şansınız açık olsun. 2019 a güzel anılar bırakmak dileğiyle. Herkese mutlu yıllar
Aman dünür dikkat et kendine benim kiz bilsem e hazirlaniyo bakamaz sanaBen Cuma’dan beri yatıyorum ateşimde çıktı dün kardeşim de muayene etti bir serum taktılar bugun düne göre daha iyiyim ama hala yatıyorum beni çok fena yaptı bu hastalık
Kızlar dikkat edin kendinize çok zormuş hamileyken
Biryandan da diyette 3. Günüm :) ölçümleri yapıyorum sorun yok şimdilik bakalım ne diyecekler
İyileşicem dünürcüm iyileşicem :)Aman dünür dikkat et kendine benim kiz bilsem e hazirlaniyo bakamaz sana
Masallah darisi bizlere1 ocakta 30+0 oluyorum
Ozel yetenege sahip oldugu dusunulen cocuklarin girdigi bir sinav.Sinavi kazanirsa Bilim sanat merkezinde deneyler yapacaklar ilgi alanlarina gore yetenekleri kesfedilip gelistirilecek.İyileşicem dünürcüm iyileşicem :)
Bilsem ne cahilliğime ver
Gozun aydin canimKizlar cmtesi kontrol vardi. Kizim 1550gr 41 cm dedi dr. Genel gorunum iyi. Kafa onden gidiyor karin cevresi de azicik geriden. Ilk kizimda karin cevresi zamanla 2 3 hafta geriden gelir olmustu kafa yine onden gidiyordu boyda haftasiyla uyumluydu dedim dr da genetik yapisina gore 32 den daha net bir sekilde bu tarz farkliliklar olabiliyor dedi. Sizlerin de aklinizda olsun sasirip uzulmeyin niye zayiflio fln demeyin. Ben son ay kilo almayinca kendimi cok uzmustum. Ama 2700 dedikleri kizim 3080 gr 51cm le ideal dogmustu. 50 kg anadan 4.5 kg bebe cikmaz zaten.
8 mart takvimim kanal boyu da cok iyo erken fln gelmez.ama.gelisimini tamamladigi 22 subat tarihi itibariyle bekleyebiliriz dedi. 32 34 den snr bolca yuruyus yapilacak normal doguma hazirlik.
Bu arada 36 dan snr duzenli hurma yiyin memelere duzenli masaj yapin. Hurma dogum icin masaj ise hele de sezeryan yapacak olan varsa uyarmak icin. Sutunuz gec inmesin duye. Dogumu da uyariyor bu arada riski olan yapmadin tabi. Bi asamadan snr sivi gelebilir merak etmeyin bi sakincasi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?