2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.

Canim Benim inşallah herşey yolunda gider, Allah yardımcınız olsun bebislerinde seninde.

Kızlar o kdr sinirlendim ki buaralar herşeyde var bir terslik,yinede çok şükür!!
e ptt avmden bübchen set aldım
aldığım ürün;

gelen ürün;

Setin şampuanı yok ve bübchen sabun yerine,nivea sabun koymuşlar çıldıracağım şaka mı bu? eptt avm miniço mağazası bide!

Hepsini bir günde yapma. Eline sağlık kolaylamışsın çoğunu. Online alışveriş olmasaymış ne yapacakmışız hayat kurtarıcı .

Canım inşallah daha dururlar diyeceğim ama gelirlerse de sağlıkla inşallah. Olacağa çözüm yok ne yazıkki. Sağlıklı olsunlar çabuk toparlansınlar varsın erken doğsunlar. 1 kg yu bulmuşlar maşallah ikisi de inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

Ne işgüzarlar ya.. aradınız mı ne diyorlar

Allah yardimcin olsun canım. Bebişlerini sana bagışlasın. Insallah daha dogmazlar ama dogsalarda 28. Hafta dogup saglıkli olan bir sürü bebek var. Sakin uzme kendini. Allah herseyin en hayırlısını bilir.

Dua ediyorum canım senin için. İnşallah beklerler ama çok küçük değiller bunu hiç unutma. İkisini de sağlıkla al kucağına ama inşallah daha büyüdüklerinde.

Allah yavrularını sana bağışlasın.

Canim Benim inşallah herşey yolunda gider, Allah yardımcınız olsun bebislerinde seninde.

Allah yardimcin olsun canım. Bebişlerini sana bagışlasın. Insallah daha dogmazlar ama dogsalarda 28. Hafta dogup saglıkli olan bir sürü bebek var. Sakin uzme kendini. Allah herseyin en hayırlısını bilir.

Dua ediyorum canım senin için. İnşallah beklerler ama çok küçük değiller bunu hiç unutma. İkisini de sağlıkla al kucağına ama inşallah daha büyüdüklerinde.

becidina bizi habersiz bırakma sakın.
Sağolun kızlar moralim çöktü ister istemez endişe ediyorum ya bir sıkıntı olursa diye neyse Rabbim hiçbirimizi hayırlı olandan ayırmasın.

Dualarim seninle ins biraz daha durur yavrular
Allah yardimcin olsun canim gelismeleri yaz mutlaka

Canim endiselenmekte cok haklisin, biz ne desek de yuregin pir pir ediyordur simdi. Rabb'im en hayirli zamanda, saglikla, kolaylikla yavrularini kucagina alip buyutmeyi nasib etsin. Insaallah gonul istiyor ki biraz daha beklesinler, umarim guzel haberler verirsin bize.

Sen yazinca benimde aklimdan gecmedi degil ben aman hasta olmadim hic desem hemen o gun hasta olurum canim dualarimiz seninle sen sakin ol insallah daha beklicekler bebisler bizi habersiz birakma

Dualarımız seninle. Allahım yavrularını sana bağışlasın. İnşallah bu süreci de en güzel şekilde atlatırsınız.

Hepsini bir günde yapma. Eline sağlık kolaylamışsın çoğunu. Online alışveriş olmasaymış ne yapacakmışız hayat kurtarıcı .
Cok saol canim
Inan gozumde oyle buyuyodu ki hep erteliyodum.
Simdi bugun artik bisey yapamam utuye baslamadim hic cocuklar gelmek uzere onlarla ilgilenmem lazim.Yarin tatil carsamba artik devam ederim.

Yaa sorma internet buyuk kolaylik ve ucuz.Ben bi cok seyin piyasa arastirmasini yapar neyi alacagima karar verir netten alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…