- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Allah yavrularını sana bağışlasın.Şom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Canim Benim inşallah herşey yolunda gider, Allah yardımcınız olsun bebislerinde seninde.Şom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Sonunda cocuklarin dolabinin bir bolumunu minnak prenses icin bosaltabildim.
Birde buyuk cekmece bosalttim kizimin sifonyerinde.Oraya corap sapka eldiven falan koyucam.
Kitafetleri yikandi ve kurudu.
Oglumun dolabinda kucuk gelenlerini kuzenine ayirdim.kizimin kucuk gelenlerini kardesi icin hurca kaldirdim.
Bu bahaneyle dolapta kucuk gelen kalmadi ve dolabida sildim guzelce.
Az dinleneyim utuye baslicam ama nasil utulencek onca sey
Daha bebek bezi yokHastane cantasi hazirlancak eksikler var
Ve en kotusu doguma kadar esimin cumartesi-pazar izni bile yok
Sanirim herseyi netten alicamBu halde disari cikip sonrasinda agri cekmek istemiyorum
Şom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Kızlar o kdr sinirlendim ki buaralar herşeyde var bir terslik,yinede çok şükür!!
e ptt avmden bübchen set aldım
aldığım ürün;
Eki Görüntüle 2220559
gelen ürün;
Eki Görüntüle 2220560
Setin şampuanı yok ve bübchen sabun yerine,nivea sabun koymuşlar çıldıracağım şaka mı bu? eptt avm miniço mağazası bide!
Allah yardimcin olsun canım. Bebişlerini sana bagışlasın. Insallah daha dogmazlar ama dogsalarda 28. Hafta dogup saglıkli olan bir sürü bebek var. Sakin uzme kendini. Allah herseyin en hayırlısını bilir.Şom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Dua ediyorum canım senin için. İnşallah beklerler ama çok küçük değiller bunu hiç unutma. İkisini de sağlıkla al kucağına ama inşallah daha büyüdüklerinde.Şom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Sanki bu gece bir tık daha iyiy gibiydiKalksin doğum izinleri başlasın kutlamalar
Senin ağrın nasıl gece yine kötü muydu
Allah yavrularını sana bağışlasın.
Canim Benim inşallah herşey yolunda gider, Allah yardımcınız olsun bebislerinde seninde.
Hepsini bir günde yapma. Eline sağlık kolaylamışsın çoğunu. Online alışveriş olmasaymış ne yapacakmışız hayat kurtarıcı .
Canım inşallah daha dururlar diyeceğim ama gelirlerse de sağlıkla inşallah. Olacağa çözüm yok ne yazıkki. Sağlıklı olsunlar çabuk toparlansınlar varsın erken doğsunlar. 1 kg yu bulmuşlar maşallah ikisi de inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Ne işgüzarlar ya.. aradınız mı ne diyorlar
Allah yardimcin olsun canım. Bebişlerini sana bagışlasın. Insallah daha dogmazlar ama dogsalarda 28. Hafta dogup saglıkli olan bir sürü bebek var. Sakin uzme kendini. Allah herseyin en hayırlısını bilir.
Dua ediyorum canım senin için. İnşallah beklerler ama çok küçük değiller bunu hiç unutma. İkisini de sağlıkla al kucağına ama inşallah daha büyüdüklerinde.
Sağolun kızlar moralim çöktü ister istemez endişe ediyorum ya bir sıkıntı olursa diye neyse Rabbim hiçbirimizi hayırlı olandan ayırmasın.
Dualarim seninle ins biraz daha durur yavrularŞom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Şom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Sen yazinca benimde aklimdan gecmedi degil ben aman hasta olmadim hic desem hemen o gun hasta olurum canim dualarimiz seninle sen sakin ol insallah daha beklicekler bebisler bizi habersiz birakmaŞom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Dualarımız seninle. Allahım yavrularını sana bağışlasın. İnşallah bu süreci de en güzel şekilde atlatırsınız.Şom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Cok saol canimHepsini bir günde yapma. Eline sağlık kolaylamışsın çoğunu. Online alışveriş olmasaymış ne yapacakmışız hayat kurtarıcı .
Sen ne yaptin canim var mi bi gelisme sendenDualarımız seninle. Allahım yavrularını sana bağışlasın. İnşallah bu süreci de en güzel şekilde atlatırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?