2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canm inşallah mucizelerini Rabbim sana bağışlar

Ozel yetenege sahip oldugu dusunulen cocuklarin girdigi bir sinav.Sinavi kazanirsa Bilim sanat merkezinde deneyler yapacaklar ilgi alanlarina gore yetenekleri kesfedilip gelistirilecek.

Masallah canım zehir gibi çok sevindim kuzun icin nazar değmesin darısı bizimkilerin başına

Canım benim dualarımız seninle sakin olmaya çalış ama cumartesi gebe eğitiminde bile anlatıldı artık doguma hazır gibiler ciğer iğnesi ile halloluyor şakın panik yapmayın diye sen kontrol altındasın zaten insallah hayırlısı olacak bizi habersiz bırakma

Hastane çok zor gerçekten uyumak bile mümkün değil sürekli hemşireler geliyor allah yardımcın olsun iki buçuk ayımız kaldı

Şimdi nasıl oldun peki? Çok geçmiş olsun.
cok sukur sabaha karsi uyuyakalmisim eskm
allahtan evde bugun kucuk kizimla o ilgilendi de uyudum biraz.

Canim rahat ol yatmaya devam
Et elinden geleni yapiyorsun zaten, o endiseli beklemeyi cok iyi bilirim sen kendini sıktıkca kasilmalar olur daha da kisalir.

1cm in altinda 10 haftaya yakin yattim ben ins senin yavrular da en az 3-4 hafta daha durur. Dualarim seninle sen moralini yukssk tut

ozalaz F Ftszynp kızlar bir şey soracağım
3 öğün yemeklerden öncen açlık şekerimden bakıyorum ilk lokmadan 120 dk sonra tokluk şekerime bakıyorum
Böyle mi yapıyorsunuz sizde olcumleri?

Geçmiş olsun çok. Evet hamileyken hasta olmak zor. Allah yardımcın olsun.

Canım hayırlı haberlerini ver bize inşallah. Dualarımız seninle.

Canım ben tokluk şekerine ilk lokmadan 1 saat sonra bakıyorum. Dr öyle söyledi.
Bir saat sonraki sınır kaç canım peki bende ona bakayım aksamdan itibaren olmazsa
Kardeşim ve eşi doktor onlar iki saat sonra bak doktora o sonuçları götürürsün dedi ondan öyle yapıyorum yoksa daha doktora görünmedim biliyorsun

Canım inşallah bekler biraz daha yavruların ama dogacaklarsa da saglıkla gelsinler inşallah hayırlısı ile

M mel33 randevun kac ta cikinca yaz mutlaka
Ayin 3 unde gideceksin saniyordum
Canım h.sonu biraz kasılmam olunca bugün gittim.rahim ağzım incelmiş.bebeğim üç organına beynine felsn bakmadım.zaten 2 defa ayrıntılı ya girmiştim.kafatası bel çevresi ölçümü yaptı.normal dedi.900 dram civarıymış.ciğer iğnesi yapıldı.yarın 2tane daha 1 hafta sonra 2 tane daha yapılacak dedi.adalat verdi.günde 2 tane.birde midem çok yanıyor.migde ilacı verdi.günde 9 ilaç içiyorum.şimdi liste yapacam.doktor saatine dikkat et dedi.Öyle canım hep yatacam işte.1 ay daha dayansam ah....

Canım 7mm açılma çok değil ki.bu halde bekleyen çok kişi var.tam açılmayı beklemeyecekler mi

İnşallah dayanır daha. Yatınca da mide daha çok yanıyor ama allah verir sabrını inşallah sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza

Hamilelerde 1 saat sonra diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…