Allah yardımcın olsun canm inşallah mucizelerini Rabbim sana bağışlarŞom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Ozel yetenege sahip oldugu dusunulen cocuklarin girdigi bir sinav.Sinavi kazanirsa Bilim sanat merkezinde deneyler yapacaklar ilgi alanlarina gore yetenekleri kesfedilip gelistirilecek.
Canım benim dualarımız seninle sakin olmaya çalış ama cumartesi gebe eğitiminde bile anlatıldı artık doguma hazır gibiler ciğer iğnesi ile halloluyor şakın panik yapmayın diye sen kontrol altındasın zaten insallah hayırlısı olacak bizi habersiz bırakmaŞom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Rabbim. Vaktinde sağlıcakla kucagina almayı nasip etsinŞom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Hangi konuda gelişme beklediğim bissürü şey var daSen ne yaptin canim var mi bi gelisme senden
Canım dün akşam çıktım hastaneden evde yatmaya devam edeceğim cuma günü detaylı ultrasona gireceğim
Hastane çok zor gerçekten uyumak bile mümkün değil sürekli hemşireler geliyor allah yardımcın olsun iki buçuk ayımız kaldıBir söyledim asistanlara hocaya soralim dediler. İnşallah çıkarır ama tabiki daha önemlisi bebeklerim zamanında doğar. Bunalıma sokuyor beni hastane. Eşimi bile o kadar kısıtlı görebiliyorum ki Doktorlar izin vermiyor çıkmaya. Beş dk diyorlar sinirim zıplıyor.
Hepimiz zamaninda doğurup sağlıkla kucağımiza alalimda rahat edelim en azından ruhsal olarak.
Canım allah yardımcın olsun inşallah gelmezlerŞom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
cok sukur sabaha karsi uyuyakalmisim eskmŞimdi nasıl oldun peki? Çok geçmiş olsun.
Şom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Geçmiş olsun çok. Evet hamileyken hasta olmak zor. Allah yardımcın olsun.Ben Cuma’dan beri yatıyorum ateşimde çıktı dün kardeşim de muayene etti bir serum taktılar bugun düne göre daha iyiyim ama hala yatıyorum beni çok fena yaptı bu hastalık
Kızlar dikkat edin kendinize çok zormuş hamileyken
Biryandan da diyette 3. Günüm :) ölçümleri yapıyorum sorun yok şimdilik bakalım ne diyecekler
Canım hayırlı haberlerini ver bize inşallah. Dualarımız seninle.Şom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Bir saat sonraki sınır kaç canım peki bende ona bakayım aksamdan itibaren olmazsaCanım ben tokluk şekerine ilk lokmadan 1 saat sonra bakıyorum. Dr öyle söyledi.
Canım inşallah bekler biraz daha yavruların ama dogacaklarsa da saglıkla gelsinler inşallah hayırlısı ileŞom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
Canım h.sonu biraz kasılmam olunca bugün gittim.rahim ağzım incelmiş.bebeğim üç organına beynine felsn bakmadım.zaten 2 defa ayrıntılı ya girmiştim.kafatası bel çevresi ölçümü yaptı.normal dedi.900 dram civarıymış.ciğer iğnesi yapıldı.yarın 2tane daha 1 hafta sonra 2 tane daha yapılacak dedi.adalat verdi.günde 2 tane.birde midem çok yanıyor.migde ilacı verdi.günde 9 ilaç içiyorum.şimdi liste yapacam.doktor saatine dikkat et dedi.Öyle canım hep yatacam işte.1 ay daha dayansam ah....
Canım 7mm açılma çok değil ki.bu halde bekleyen çok kişi var.tam açılmayı beklemeyecekler miŞom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
İnşallah dayanır daha. Yatınca da mide daha çok yanıyor ama allah verir sabrını inşallah sağlıkla alalım hepimiz kucağımızaCanım h.sonu biraz kasılmam olunca bugün gittim.rahim ağzım incelmiş.bebeğim üç organına beynine felsn bakmadım.zaten 2 defa ayrıntılı ya girmiştim.kafatası bel çevresi ölçümü yaptı.normal dedi.900 dram civarıymış.ciğer iğnesi yapıldı.yarın 2tane daha 1 hafta sonra 2 tane daha yapılacak dedi.adalat verdi.günde 2 tane.birde midem çok yanıyor.migde ilacı verdi.günde 9 ilaç içiyorum.şimdi liste yapacam.doktor saatine dikkat et dedi.Öyle canım hep yatacam işte.1 ay daha dayansam ah....
Hamilelerde 1 saat sonra diye biliyorumBir saat sonraki sınır kaç canım peki bende ona bakayım aksamdan itibaren olmazsa
Kardeşim ve eşi doktor onlar iki saat sonra bak doktora o sonuçları götürürsün dedi ondan öyle yapıyorum yoksa daha doktora görünmedim biliyorsun
Sağol canım bir saat sonraki sınır ne peki? Aksamdan itibaren hem bir hem iki saate bakacağımHamilelerde 1 saat sonra diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?