140 tan yukarı olmayacak dedi canım. Açlıkta 90 dan aşağı olacakmış.Bir saat sonraki sınır kaç canım peki bende ona bakayım aksamdan itibaren olmazsa
Kardeşim ve eşi doktor onlar iki saat sonra bak doktora o sonuçları götürürsün dedi ondan öyle yapıyorum yoksa daha doktora görünmedim biliyorsun
Hadi yaaa benim aclik 70 cikiyo doktor normal dedi ama140 tan yukarı olmayacak dedi canım. Açlıkta 90 dan aşağı olacakmış.
70 normal canım açlık kan şekeri 60-90 olmalı dedi. Tokluk 1. Saatte 140 tan fazla olmamalı.Hadi yaaa benim aclik 70 cikiyo doktor normal dedi ama
Gerci acken ben ben degilim gozum bisey gormuyo
Evde olmana sevindim canımCanım dün akşam çıktım hastaneden evde yatmaya devam edeceğim cuma günü detaylı ultrasona gireceğim
Kolay gelsin kuzumKızlar yıkama işlerine giriştim bende,büyük beden takımları yıkamayacağım hiç ,belki düşündüğümden farklı ilerler gelişimi bebişim başkasına hediye ederim diye düşündüm.
Mavi renkten nefret eden ben şimdi gelip gidip seviyorum mavileri,lohusa terliklerimi de süsledim,alt açmamı ablam almıştı.
Görünürde bir ekşirim kalmadı gibi ama hala aceba varmıdır diye endişeleniyorum. Olmadı ihtiyaca göre internetten alırım yada babamızı gönderir aldırırız ne lazımsa sağlıkla dogsunda
Canim tokluk 1 saat sonraki sinir 140 gecmicek 2 saat sonrasi sanirim 120 gecmicek ama 2 saatle ilgili bise demedi benim doktor aclikta cok onemli kac cikiyo seninSağol canım bir saat sonraki sınır ne peki? Aksamdan itibaren hem bir hem iki saate bakacağım
140 tan yukarı olmayacak dedi canım. Açlıkta 90 dan aşağı olacakmış.
Kızlar çok teşekkür ederimCanim tokluk 1 saat sonraki sinir 140 gecmicek 2 saat sonrasi sanirim 120 gecmicek ama 2 saatle ilgili bise demedi benim doktor aclikta cok onemli kac cikiyo senin
Iyi canim sonuclarin 1 saat sonrayi olc artik onuda göster doktorunaKızlar çok teşekkür ederim
Açlık 75/85 arasında değişiyor
Tokluk 2 saat sonra 90/110 arasında değişiyor şimdilik her üç öğünde de ölçüyorum
Tamam canım çok teşekkürler evet bu aksamdan itibaren bir saat ve iki saat sonrasını birlikte ölçeceğimIyi canim sonuclarin 1 saat sonrayi olc artik onuda göster doktoruna
Kanamanın sebebini bulamadılar o yüzden canımEvde olmana sevindim canım
Detaylı ultrasona neden kontrol amaçlı mı ?
Allah hepimizin cocugunun bahtini yolunu acik etsin ins.4body1soul oğlunu da senide tebrik ediyorum canım.gorumcemin oğlu da bu yıl bilsem de her cumartesi kurs günü görümce de kurs vermeye başlamışlar çünkü çocuklarımız özel çocuklar eğitimi konusunda nasil yaklasilacagini bilmesi için velilerde kurslara tabi olacakmış bir dönem. Gorumcem ev hanımı kurstaki diğer annelerin tamamı doktor avukat ve eğitimli bayanlarmış ve çocuklar hep kolejden gelen cocuklarmis bence gurur verici şuan gorumcem için. O tarz imkanlara sahip çocuklar ile kendi çocuğu da aynı yerde.insallah çok iyi yerlerde olur yavrularınız aldıkları eğitim ile
Canım inşallah biraz daha beklerler. Öyle demişler ama belki süreç farklı ilerler. Sakin olmaya çalış. Bizi de haberdar et lütfen.Şom ağzımı açtım 2018 de doğurmayacagim dedim servis kısalmış 7mm epey açılma var dediler. Oral kapatıldı akşama sezeryan olabilirsin dediler. Bebekler daha 1000-1100 gr ölçülüyor. Allah'ım yardım etsin.
cnım benim gebelik şekeri çıktı düşürdüm ama sabahı düşüremedim yeni insuline başladık senin şekerin yok sanırım ama dikkat etmeni isteyeblirTamam canım çok teşekkürler evet bu aksamdan itibaren bir saat ve iki saat sonrasını birlikte ölçeceğim
Bu sonuçlarla giderse ne der doktorum peki sizin ben durumda doktorunuz ne dedi ben hiç gitmeden ölçüme başladım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?