2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

140 tan yukarı olmayacak dedi canım. Açlıkta 90 dan aşağı olacakmış.

Kızlar yıkama işlerine giriştim bende,büyük beden takımları yıkamayacağım hiç ,belki düşündüğümden farklı ilerler gelişimi bebişim başkasına hediye ederim diye düşündüm.

Mavi renkten nefret eden ben şimdi gelip gidip seviyorum mavileri,lohusa terliklerimi de süsledim,alt açmamı ablam almıştı.
Görünürde bir ekşirim kalmadı gibi ama hala aceba varmıdır diye endişeleniyorum. Olmadı ihtiyaca göre internetten alırım yada babamızı gönderir aldırırız ne lazımsa sağlıkla dogsunda

Eklentiler

• 20181231_171218.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 54
4body1soul oğlunu da senide tebrik ediyorum canım.gorumcemin oğlu da bu yıl bilsem de her cumartesi kurs günü görümce de kurs vermeye başlamışlar çünkü çocuklarımız özel çocuklar eğitimi konusunda nasil yaklasilacagini bilmesi için velilerde kurslara tabi olacakmış bir dönem. Gorumcem ev hanımı kurstaki diğer annelerin tamamı doktor avukat ve eğitimli bayanlarmış ve çocuklar hep kolejden gelen cocuklarmis bence gurur verici şuan gorumcem için. O tarz imkanlara sahip çocuklar ile kendi çocuğu da aynı yerde.insallah çok iyi yerlerde olur yavrularınız aldıkları eğitim ile

Kolay gelsin kuzum
Yorucu oluyor ama çok zevkli şeyler
Büyük takımları neden yıkamadığını anlamadım

140 tan yukarı olmayacak dedi canım. Açlıkta 90 dan aşağı olacakmış.

Canim tokluk 1 saat sonraki sinir 140 gecmicek 2 saat sonrasi sanirim 120 gecmicek ama 2 saatle ilgili bise demedi benim doktor aclikta cok onemli kac cikiyo senin
Kızlar çok teşekkür ederim
Açlık 75/85 arasında değişiyor
Tokluk 2 saat sonra 90/110 arasında değişiyor şimdilik her üç öğünde de ölçüyorum

Iyi canim sonuclarin 1 saat sonrayi olc artik onuda göster doktoruna
Tamam canım çok teşekkürler evet bu aksamdan itibaren bir saat ve iki saat sonrasını birlikte ölçeceğim
Bu sonuçlarla giderse ne der doktorum peki sizin ben durumda doktorunuz ne dedi ben hiç gitmeden ölçüme başladım ya

Allah hepimizin cocugunun bahtini yolunu acik etsin ins.
Hayirli zamanda hayirli seylerle hayirli kisilerle karsilastirsin

Herkese mutlu, huzurlu, sevgi dolu seneler diliyorum gazsız sağlıklı bol uyuyan bebelerimiz olsun inşallah Doğum kilolarımızı hemen verelim lohusa depresyonu bize uğramadan geçsin gitsin inşallah senenin en çok çile çeken Mart anaları topiğinin 2019da yüzü gülsün

Kızlar kusura bakmayın birşey soracam.adalat crono 30 kullanan var mi doktor verdi bugün.sabah akşam kullan diye ...cevaplarsanuz sevinirim

Canım inşallah biraz daha beklerler. Öyle demişler ama belki süreç farklı ilerler. Sakin olmaya çalış. Bizi de haberdar et lütfen.

cnım benim gebelik şekeri çıktı düşürdüm ama sabahı düşüremedim yeni insuline başladık senin şekerin yok sanırım ama dikkat etmeni isteyeblir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…