2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda bu islerin annenin babanin okumusluguyla hic alakasi yok.
Bu yil sinifimiza bir ogretmen cocugu geldi anne babasi ogretmen inan sinifta ne kural nede duzen kaldi.Sinifimiz oyle guzeldi ki ogretmenimiz cok emek verdi cocuklara tum cocuklar kuralli duzgun hic vukuat olmayan bir siniftik.Simdi dersin yarisini o cocuga yapma etme demekle geciriyor ogretmenimiz diyor oglum.Hic odev yapmisligi yok kitaplari eksik yada kayip.Sabahlari oglum ins o bugun hastadir ve gelmez diyerek evden cikiyor.
Yine bizim sinifta bir velimiz var kadin ev hanimi hic calisma hayati olmamis dogu tarafindan bir ilden esinin isi nedeniyle gelmis ama o kadar duzgun kisilikli bir cocuk yetistirmis ki kadina hayranim.
Bir cocugun her istedigi yapilmayacak arkadas.Daha fazlasini istiyorlar azla yetinmeyip gozleri doymuyor ve simariyorlar.Kurallar sınırlar dahilinde yapilacak hersey.
Tabi ne oldum delisi insanlar buna sınırlama getiremediginden olan cocuklara oluyor

cnım benim gebelik şekeri çıktı düşürdüm ama sabahı düşüremedim yeni insuline başladık senin şekerin yok sanırım ama dikkat etmeni isteyeblir

Çaresi olan dert olsun canım dikkat ederiz birşeyler kullanırız geçer insallah bebeklerimize bir şey olmasın
senin en ilk gebelik mi?

Aklim becidina da
Ins hersey yolundadir
Istahim gitti yemek yiyemedim guzel bi haber gelsede guzumuz gulse

Sorma eşime bile dedim öyle aklım kaldı ki... insallah hayırlı bir haber getirse de yüzümüz gülse becidina

becidina ben de cok merak icindeyim. Rabb'im yardimcisi olsun. Insaallah hayirlisiyla tabi dayanir ikizler, olmazsa da saglikla dunyaya gelip, kisa surede hastaneden cikar evlerine donerler umarim. Hayirli guzel haberler bekliyoruz.

becidina canım dualarımız inan seninle hakkınız da hayırlısı neyse o olsun.İnş biraz daha dayanacaklar. Olmazsa da cğer geliştirici iğnelerini olduydun. Allahın izniyle inş birşey olmaz. Benim annem kardeşimi 7 aylıkken 1150gr normal doğum yaparak dünyaya getirdiydi. kardeşim 27 yaşında ve bugün askere gitti. O zamanlar ciğer iğnesi de vurulmamış annem. Allahın izniyle herşey inş iyi olacaktır. Sen kendini ferah tut.İnanıyorum ve duam o yönde ki Bebişler güçlü anneleri gibi dayanacaklardır

Canim Allah kavustursun senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…