- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Doktora bi git canim ihmal etme onemli birsey degildir insallah aklimNe gün iyi gelmedi herhalde bize
Benim koyu sarı açık kahve rengi gibi akıntım geliyor
Çok moralim bozuldu umarım sıkıntılı bir sorun değildir
Allah allah ... benim kuduruk kızım da bugün çok sakin. Hareket etse mi etmese mi karar veremiyorNe gün iyi gelmedi herhalde bize
Canım korkma bir şey yoktur ama bi doktoruna sor istersen yinede. Yeni yıla moralin bozuk girmezsin hemNe gün iyi gelmedi herhalde bize
Amiiiiiin2019 çok güzel geçsin insallah bize bebişlerimizi sağlıkla kavuştursun
Evet canım aslında tansiyon ilacıymis canım ama kasılma olup erken doğum olmasin diye veriyorlarmış.kullanan var mi merak ettim.gebelerle ilgili hiçbirşey yazmayınca kullanan var mi merak ettimBen ilk gebelikte kullanmistim. erken dogum riskini azaltmak icin veriyorlardi sanirim
Erken doğum tehdidi bende de var nst de kasılma çıksaydı bana da başlanacaktı ama kasılma olmadıpından başlanmadı. Rutin erken doğum önleyici tedavilerden. Becidina kullanıyordu sanırımEvet canım aslında tansiyon ilacıymis canım ama kasılma olup erken doğum olmasin diye veriyorlarmış.kullanan var mi merak ettim.gebelerle ilgili hiçbirşey yazmayınca kullanan var mi merak ettim
Sağol canım.onunda Allah yardımcısı olsun.ilaç olunca birde hamilekerke ilgili birşey yazmayınca insan sinir oluyor.benim haftam küçük nst ye almadı.ama durumum riskli olunca verdi sanırım...Erken doğum tehdidi bende de var nst de kasılma çıksaydı bana da başlanacaktı ama kasılma olmadıpından başlanmadı. Rutin erken doğum önleyici tedavilerden. Becidina kullanıyordu sanırım
Doktora bi git canim ihmal etme onemli birsey degildir insallah aklimbecidina da yazdi mi diye bakiyorum ama yok
Allah allah ... benim kuduruk kızım da bugün çok sakin. Hareket etse mi etmese mi karar veremiyorönemli birşey yoktur umarım merak etme sen de olmadı dr unla mesajlaş hem iyi yıllar dilersin
Yeniyıl umarım hepimize sağlık, mutluluk, huzur, minnoş sağlıklı bebişlerimizi getirir.
Eşime gösterdim dayanadım kahve rengi değil sarı dediCanım korkma bir şey yoktur ama bi doktoruna sor istersen yinede. Yeni yıla moralin bozuk girmezsin hem
Bende soracaktım da emin misin renginden. Sarıysa çok problem değildir canım herhalde. İnşallah inşallahEşime gösterdim dayanadım kahve rengi değil sarı dedi
O yüzden şimdilik Aramayım dedi
Umarım devam etmez
Yeni yıl hepimize sağlık getirsin
Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnsan renk körü oluyor gerçekten renk körü gibi hissettim kendimeBende soracaktım da emin misin renginden. Sarıysa çok problem değildir canım herhalde. İnşallah inşallah
Kesinlikle canım hak veriyorum sana, egitim ailede başlıyor zaten.Aslinda bu islerin annenin babanin okumusluguyla hic alakasi yok.
Bu yil sinifimiza bir ogretmen cocugu geldi anne babasi ogretmen inan sinifta ne kural nede duzen kaldi.Sinifimiz oyle guzeldi ki ogretmenimiz cok emek verdi cocuklara tum cocuklar kuralli duzgun hic vukuat olmayan bir siniftik.Simdi dersin yarisini o cocuga yapma etme demekle geciriyor ogretmenimiz diyor oglum.Hic odev yapmisligi yok kitaplari eksik yada kayip.Sabahlari oglum ins o bugun hastadir ve gelmez diyerek evden cikiyor.
Yine bizim sinifta bir velimiz var kadin ev hanimi hic calisma hayati olmamis dogu tarafindan bir ilden esinin isi nedeniyle gelmis ama o kadar duzgun kisilikli bir cocuk yetistirmis ki kadina hayranim.
Bir cocugun her istedigi yapilmayacak arkadas.Daha fazlasini istiyorlar azla yetinmeyip gozleri doymuyor ve simariyorlar.Kurallar sınırlar dahilinde yapilacak hersey.
Tabi ne oldum delisi insanlar buna sınırlama getiremediginden olan cocuklara oluyor
Hiç sorma manyak gibi oluyor insan bende kontrol ediyorum sürekli. Ama eşin sarı dediyse sarıdır. Biz odaklanıyoruz kötüye. Koyu olunca sana öyle gelmiştir sıkma canını. Ters bir şey olursa gidersin zaten. Yeni yılın tadını çıkarİnsan renk körü oluyor gerçekten renk körü gibi hissettim kendime
Hep beyaz gelirdi farklı renk görünce çok panikledim
Hem sabah hem akşam akıntı ile beraber görünce korktum
Ama devam ederse hiç beklemem giderim doktoruma
Bizde abimlerle beraber her sene olduğu gibi birlikte kutlayalım dedikHiç sorma manyak gibi oluyor insan bende kontrol ediyorum sürekli. Ama eşin sarı dediyse sarıdır. Biz odaklanıyoruz kötüye. Koyu olunca sana öyle gelmiştir sıkma canını. Ters bir şey olursa gidersin zaten. Yeni yılın tadını çıkarbizde eşimle yalnızız e ben hamileyim eşlik edemiyorum da eşime pek mükemmel geçmiyor yeni yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?