2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Emme ben dediydim nisan analari bizi okuyo eccuk bana iyi davranin kavga dogus yapmayak elaleme rezil olmayak diye
Kocalarinida yatirmiyolar kanepede lafim dinlenmiyo sonra vay efendim 4body1soul dediydi oluyo

Bi ara SEPTEMBER LOVE la subat topigine gidiyodunuz oraninda midesini bulandirirsibiz diye yollamadiydik
Hey gidi gunler
O zamanlar bu haftalari hayal bile edemiyoduk bulantidan
Benim Şubat topiğinde ne işim var nisana daha yakınım ama gitmedim gitmiyorum hiç sorma ya bu haftalarda olana gıptayla bakıyorduk

O konuşmayı bende gördüm. Okuyorum bazen ama genelde burdayım huysuzlar falan ama seviyorum bu kızları biraz da dertli bir topik burası sıkıntı çekmeyen neredeyse yok

Günaydın gençler yine bol sol kalça ağrılı bir sabahtan merhaba . İşe gidenlerin yolları açık işleri az olsun, @SEPTEMBER LOVE @Cemre Yaman hayırlı haberler inşallah, evde olanlar da devrilip yatsın valla birkaç ay sonra totomuz yer görmeyecek inşallah sıkıldım gerçi yatmaktan

Ay gene kar yagmis vali bey uyuyo bu sefer
Nereye yatiyom bebeler okula gidecek inip araba temizlicem sen benim yerimede yat bacim

Gunaydin hepinize.
Gecmis olsun. Agrilar hayatin parcasi oldu maalesef. Az kaldi ama

C

Canım sen çalışıyor musun hala....
Evet çalışıyorum, çok şükür 20 li haftaların başından beri daha iyiyim. Diyet yaptığım (tatlı falan hiç yemiyorum) için sanırım, daha iyi hissediyorum kendimi. önümüzdeki hafta 1 haftalık izin alacağım 32 hafta öncesi. 14 ocaktan sonra da 3 hafta çalışacağım inşallah. Şubatın ilk haftası 5 şubat gibi (35 haftalık oluyorum) doğum iznine çıkarım bi aksilik olmazsa.

A
Allah güç kuvvet versin canım.bebeğin nasıl suyunda mi eksilme vardı kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…