- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Emme ben dediydim nisan analari bizi okuyo eccuk bana iyi davranin kavga dogus yapmayak elaleme rezil olmayak diyeSizleri takip ederken çok istemiştim buraya ben de foto koymayı.Bugune kismetmis. İste bu da biz4-10-19-23 haftalıkken. 4-6 hafta arayla çekecektim aslında ama 10-19 hafta arası geçirdiğimiz o kötü dönemden dolayı foto yok.Hadi siz de koyun sizdee kimin gobusu ne alemde bilelim ona göre ayağımızı denk alalim dimi.Bunlar önemli mevzular Eki Görüntüle 2221073
Benim Şubat topiğinde ne işim varBi araSEPTEMBER LOVE la subat topigine gidiyodunuz oraninda midesini bulandirirsibiz diye yollamadiydik
Hey gidi gunler
O zamanlar bu haftalari hayal bile edemiyoduk bulantidan
O konuşmayı bende gördüm. Okuyorum bazen ama genelde burdayımEywallah kardişim
Teşekkür ederim canım, anne olduktan sonra güçlü olmak bir zorunluluk. Amin inşallah hepimiz saglikla alalım kucağımıza.
Amin canım amiiin. Sen de söyle düşün sadece sinandigini zannediyorsundur belki kim bilir...İnşallah kul yapısı cihazlar yanılıyor olsun.Yanlis hatırlamıyorsam beyin yapısıyla ilgiliydi senin değil mi? Hatta önceki gebeliğinde de mi benzer bir durum vardı?Öyle aklımda kalmış.
Sağol canım benim ettiğin dua yeter daha ne söyleyeceksin.amiiin,insallah sağlıkla gelecekler öyle düşünelim hep
Teşekkür ederim arkadaşım.Benim en büyük mükâfatını onların sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları olur herhalde.Hosbulduk canim
Hoşbulduk canım, amin inşallah, anneler başka ne ister
Hayır hayır öyle düşünme.zaten öyle bir etki edecek olsaydı coktaaan olurdu.Herkeste mutlaka yapacak diye birşey yok, her ilaçta olduğu gibi buda sadece bir tan etki.Bak bana da yapıldı daha 25. haftada.
Benim de sezeryanla 2 Nisan doğum tarihi.Allahim keşke gösterse o tarihi bize.Bosver önemli olan nereye ait hissettiğimiz.oraya başından beri ısınamadim.hep bı gerginlik var, fikrini söylemeye korkuyorsun hemen tartışma çıkıyor ortam geriliyor.Ama burası samimi ve sıcak.Takip ederken çok kez dedim ki bunu şimdi diğer tarafta yazsalar tartışma çıkardı.Daha geçen gün maaşını eşi alan biri şikayet eder gibi anlatmış.Yazik bir arkadaş da destekleyici bir yorum yapmış ama sana biliyor der gibi pişman etmiş kızı.Boyle şeyler geriyor insani.
Geçsin gitsin kötü anlar da sadece anı olarak kalsın yeter ki.
Ayran içtik ayrı düştükEvet ya ben de oyle hissettim niye oyle oldu.
Rahat hamilelik gecirenin sacini basini yoluyozO konuşmayı bende gördüm. Okuyorum bazen ama genelde burdayımhuysuzlar falan ama seviyorum bu kızları biraz da dertli bir topik burası sıkıntı çekmeyen neredeyse yok
Ay gene kar yagmis vali bey uyuyo bu seferGünaydın gençleryine bol sol kalça ağrılı bir sabahtan merhaba . İşe gidenlerin yolları açık işleri az olsun, @SEPTEMBER LOVE @Cemre Yaman hayırlı haberler inşallah, evde olanlar da devrilip yatsın valla birkaç ay sonra totomuz yer görmeyecek inşallah sıkıldım gerçi yatmaktan
Burda kural böyleRahat hamilelik gecirenin sacini basini yoluyoz
Gunaydin hepinize.Günaydın gençleryine bol sol kalça ağrılı bir sabahtan merhaba . İşe gidenlerin yolları açık işleri az olsun, @SEPTEMBER LOVE @Cemre Yaman hayırlı haberler inşallah, evde olanlar da devrilip yatsın valla birkaç ay sonra totomuz yer görmeyecek inşallah sıkıldım gerçi yatmaktan
Canım sen çalışıyor musun hala....Gunaydin hepinize.
Gecmis olsun. Agrilar hayatin parcasi oldu maalesef. Az kaldi ama
Hala yazmadıKızlar günaydın.ya ben mi giremiyorum bedicina dan haberiniz var mu
Günaydın canım. Geçmiş olsun. Şuanlık kaçırdığın bir şey yokGünaydın herkese.. inşallah herkes iyidir. Çok giremiyorum kaçırdığım birşey yoktur umarım.
Yok anam yokGünaydın herkese.. inşallah herkes iyidir. Çok giremiyorum kaçırdığım birşey yoktur umarım.
Kızlar günaydın.ya ben mi giremiyorum bedicina dan haberiniz var mu
BugunDoğumu haber verdikten sonra tekrar yazmadı. Bugün daha toparlanmış olur heralde, belki yazar
Evet çalışıyorum, çok şükür 20 li haftaların başından beri daha iyiyim. Diyet yaptığım (tatlı falan hiç yemiyorum) için sanırım, daha iyi hissediyorum kendimi. önümüzdeki hafta 1 haftalık izin alacağım 32 hafta öncesi. 14 ocaktan sonra da 3 hafta çalışacağım inşallah. Şubatın ilk haftası 5 şubat gibi (35 haftalık oluyorum) doğum iznine çıkarım bi aksilik olmazsa.C
Canım sen çalışıyor musun hala....
Yaaaa ben doğum oldugunuda bilmiyorum.bebekleri kaç gram doğmuş.nasıl olmuş detay var mıDoğumu haber verdikten sonra tekrar yazmadı. Bugün daha toparlanmış olur heralde, belki yazar
Allah güç kuvvet versin canım.bebeğin nasıl suyunda mi eksilme vardı kuzum.Evet çalışıyorum, çok şükür 20 li haftaların başından beri daha iyiyim. Diyet yaptığım (tatlı falan hiç yemiyorum) için sanırım, daha iyi hissediyorum kendimi. önümüzdeki hafta 1 haftalık izin alacağım 32 hafta öncesi. 14 ocaktan sonra da 3 hafta çalışacağım inşallah. Şubatın ilk haftası 5 şubat gibi (35 haftalık oluyorum) doğum iznine çıkarım bi aksilik olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?