2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaa ben doğum oldugunuda bilmiyorum.bebekleri kaç gram doğmuş.nasıl olmuş detay var mı
Canim 1060-1080 gr dogdular
Acilmasi fazla oldugu icin sezeryana almislar
Fazla goremedigini bebeklerini ama iyi olduklarini soyledi bir daha yazmadi
Ben gecen o yuzden sana demistim artik yavastan basla hazirliga diye

1 kg civarı sezeryanla doğdular canım. Dün o da henüz görmemişti bebeklerini ama iyi olduklarını söyledi. İnşallah çarçabuk toparlayacaklar
İnşallah bir an önce toparlar hem kendi hem bebekleri.bende çok korkuyorum.Benin de dikişe dayanmış bebekler 26 hafraligim.adalata başladım bugünde.sabah akşam ici cem.ciğer iğnelerin yapıldı dün 2 doz bitti.1 hafta sonra bir daha yapılacak.İnşallah dayanırım.30 u görsem ah....inan dakika sayıyorum

Canım zaten öyle doğarlarsa kıyafet istemiyorlar diye biliyorum.annem felan gider aliverirler.acaba yanlış mi biliyorum.

Ya
Yaa çok korktum biliyor musun şimdi icim pırpır oldu.900 gram benim bebeler....Allahım hepimizin yardımcısı olsun.....

Haklısın tabii çok zor aylardır stresle yatıyorsun. İnşallah seninkiler dayanır biraz daha. Ama bu ciğer geliştirici iğneler bebeklerin çok iyi çıkmasını sağlıyor. O yüzden içini ferah tut. Kilo aldıkçada problemsiz yaşam şansları artıyor. Artık hepimiz için hayırlısı

Amin canım amin inşallah....

Azıcık az konuşun ya okuyamıyorum geçmişi
Ellerim uyuşuyor
Hastaneden çıktım
Yapacak bir şey yokmuş doğuma kadar dayanmaya çalış dedi
Doğumda çok fazla görülen bir olaymış
4 parça atel verdi iki kola iki tane hem dirsek hem bilek için
Bide parol iç dedi ama parol o ağrıyı tabi ki geçirmez
Soğuk ve sıcak dene hangisi iyi gelecek sana bakalım dedi
Dayanamazsan gel gene dedi

ne zaman doğum iznine çıkcaksın

M mel33 Canım Allahın izniyle 30a kadar dayancaklar inşallah,ipneletinide olmuşsun korkma..

pekii size bi resim yüklüyorum,sizceee kendimi mi doğuracam
Canım kız gerçekten ne kadar çok benziyor ayyy.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.biliyor musun korkudan iyi mi dikişe dayanmış mi.enfeksiyon var mi diye korkulardan bazen resmi almayı unutuyorum doktor unuttun diye arkadan sesleniyor.Rabbim sağlıkla kucağımuza verir inşallah.....

A

Allah güç kuvvet versin canım.bebeğin nasıl suyunda mi eksilme vardı kuzum.

Evet canım az suyla devam ama çok kötü de değil. İdare ediyorlar, yarın kontrol gelişmesi yavaşsa erken alırıız bebeği demişti doktorum. Ama ben bebeğimin büyüdüğünü hissediyorum. 2-3 hafta öncesine göre bile. Yarın güzel haberlerle gelirim inşallah. Sen de azıcık daha dayan inşallah. 30 u görseler seninkiler biz de çok sevineceğiz dualarımız seninle.

Ateller rahatlatacak. Az kaldı sabret doğumla birlikte çok hafifler.

Canım çok çok geçmiş olsun.İnşallah birinden biri iyi gelir.az kaldı kuzum inşallah senin.....

Yarın güzel haberle dönersin kuzum.inan bende 30 u görsem rahatlayacam.ayın sonu bir an önce gelse....

ne zaman doğum iznine çıkcaksın
Ben gebeliğin başından beri heyet raporluyum
İlk 4 ay kanamalı düşük tehlikem vardı
Sonrada riskler devam diye doktorum heyette soktu 32 haftaya heyet raporluyum
Sonrada yasal iznim başlayacak inşallah 7 ocakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…