- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Fayda eder dimi ateller tek tesellim onlar fayda eder diye düşünüyorumAteller rahatlatacak. Az kaldı sabret doğumla birlikte çok hafifler.
10 aralikta gordumm ama napiimm ozledim randevu bulunca da bi gidip goreyim pitircigimi dedm.. haftaya da kendi doktorumda randevum varKuzummm kendi doktorun var neden böyle söyler yapıyorsun :)))
En son ne zamandı kontrol
Bende çok özledim hem çok pazartesi göreceğim inşallah
Kuzum sabah geldim aç karna doktorun hemşiresi kahvaltı yap 11 de gel doktor yoğun bakım hastaları ile ilgileniyor 11 e kadar derdi bekliyorum... ama bugun iyice kötü oldum işe de gidemeyeceğimHadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz. Yüklemeyi tekrar yaparlar belkide
Amin canım netleşti bugun cumartesi taşıma şirketi gelecek taşıyacak Pazar tüm sülale yerleştiririz artık insallahgeronimo_s hadi bakalim insaallah dedikleri gibi olur da, bir an once tasinirsin, kafan rahatlar, ohhh mis gibi ev, mis gibi duzen, tasindiktan sonra heesey elden geciyor, fazlaliklar atiliyor, esyalarin bir kismi yenileniyor falan, cok hosuma gidiyor benim o yuzden. Allah sana da gokceyener e de kolaylik versin.
Bence ateller de sicak soguk tedavi de ikisi birlkte iyi gelir diye dusunuyorm canm bide dikkat ettm ozellikle sanki o camasr yikayip utuledgn gunlerden sonra cogaldi gibi hissettm ben acaba bana mi ole geldi yoksa hep mi boyleydi kuzumFayda eder dimi ateller tek tesellim onlar fayda eder diye düşünüyorum
İyi ki yıkama ütüleme işlerim bitti
Bi ev temizliği kaldı ona da Allah büyük
Ah canım Rabbim şifa versin.İnşallah ateller işe yarar.Çok zorlanıyorum Allah’ım beterinden korusun ama cidden ne gündüz ne gece ne uyku yok
Ağrıdan deliye döndüm artık
İnşallah güzel haberler alırsın muayeneden.Kuzum sabah geldim aç karna doktorun hemşiresi kahvaltı yap 11 de gel doktor yoğun bakım hastaları ile ilgileniyor 11 e kadar derdi bekliyorum... ama bugun iyice kötü oldum işe de gidemeyeceğim
Amin canım netleşti bugun cumartesi taşıma şirketi gelecek taşıyacak Pazar tüm sülale yerleştiririz artık insallah
Cuma kv görümceler annem falan gelip eşya toplayacak konuştuk şimdi
Azıcık az konuşun ya okuyamıyorum geçmişi
Ellerim uyuşuyor
Hastaneden çıktım
Yapacak bir şey yokmuş doğuma kadar dayanmaya çalış dedi
Doğumda çok fazla görülen bir olaymış
4 parça atel verdi iki kola iki tane hem dirsek hem bilek için
Bide parol iç dedi ama parol o ağrıyı tabi ki geçirmez
Soğuk ve sıcak dene hangisi iyi gelecek sana bakalım dedi
Dayanamazsan gel gene dedi
Evet canım az suyla devam ama çok kötü de değil. İdare ediyorlar, yarın kontrol gelişmesi yavaşsa erken alırıız bebeği demişti doktorum. Ama ben bebeğimin büyüdüğünü hissediyorum. 2-3 hafta öncesine göre bile. Yarın güzel haberlerle gelirim inşallah. Sen de azıcık daha dayan inşallah. 30 u görseler seninkiler biz de çok sevineceğiz dualarımız seninle.
10 aralikta gordumm ama napiimm ozledim randevu bulunca da bi gidip goreyim pitircigimi dedm.. haftaya da kendi doktorumda randevum var
Yaa evet dogru soyluyosun pitirciklari ellere kollara ayaklara donustuBen normalde anlayamam hiç kim kime benzer ikiz olmadıkça ama maşallah bu kız benziyor sanki sana
Yarar ateller inşallah harekette az olunca toparlar umarım.
Çok iyi geçecek inşallah kontrolün. Benimde cuma günü. Büyümüş olacaklar ikisi de. Bak ikimizinde kontrolde kilo almış çıktılar :)
Kız pıtırcık halleri kalmadı artık. Sığmıyorlar usg ekranına
Yok canim kiyafet istemiyorlarCanım zaten öyle doğarlarsa kıyafet istemiyorlar diye biliyorum.annem felan gider aliverirler.acaba yanlış mi biliyorum.
Hadi geçmiş olsun. İnşallah atel hafifletir biraz ağrılarınıAzıcık az konuşun ya okuyamıyorum geçmişi
Ellerim uyuşuyor
Hastaneden çıktım
Gecmis olsun canimAzıcık az konuşun ya okuyamıyorum geçmişi
Ellerim uyuşuyor
Hastaneden çıktım
İlaç kullanıyor musun canım sen? Uzun zamandır hastasın atlatamadın bir türlüKuzum sabah geldim aç karna doktorun hemşiresi kahvaltı yap 11 de gel doktor yoğun bakım hastaları ile ilgileniyor 11 e kadar derdi bekliyorum... ama bugun iyice kötü oldum işe de gidemeyeceğim
Amin canım netleşti bugun cumartesi taşıma şirketi gelecek taşıyacak Pazar tüm sülale yerleştiririz artık insallah
Cuma kv görümceler annem falan gelip eşya toplayacak konuştuk şimdi
İnşallah güzel haberler alırsın muayeneden.
Yaa ne güzel ben de taşınayım. Yeni ev yeni bebek. İzmir'deydin demi sen de? Taşıma
şirketi hangisini seçtiniz? Bir de hangi semte gideceksiniz?Ne çok sordum.
Kullanıyorum canım Cuma kontrole geldigimde vermişti doktorum bir sürü şey kullanıyorum bugun endokrinden sonra kadın Doğum doktoruma da uğrayıp iyilesemedim bir türlü demeyi düşünüyorumİlaç kullanıyor musun canım sen? Uzun zamandır hastasın atlatamadın bir türlü
Hadi gozun aydin cenemden kurtuldun
İnşallah daha etkili bir şeyler verir de atlatırsın kuzum ya. Cidden hamilelikte çok zor. Maalesef ki başladımKullanıyorum canım Cuma kontrole geldigimde vermişti doktorum bir sürü şey kullanıyorum bugun endokrinden sonra kadın Doğum doktoruma da uğrayıp iyilesemedim bir türlü demeyi düşünüyorum
Ne diyecek bakalım mahvoldum Allah kimseye vermesin hamilelikte çok zormuş
Başladın mı sen bugun ise
Aynen valla kurtuldumHadi gozun aydin cenemden kurtuldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?