2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzummm kendi doktorun var neden böyle söyler yapıyorsun :)))
En son ne zamandı kontrol
Bende çok özledim hem çok pazartesi göreceğim inşallah​
10 aralikta gordumm ama napiimm ozledim randevu bulunca da bi gidip goreyim pitircigimi dedm.. haftaya da kendi doktorumda randevum var

Hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz. Yüklemeyi tekrar yaparlar belkide
Kuzum sabah geldim aç karna doktorun hemşiresi kahvaltı yap 11 de gel doktor yoğun bakım hastaları ile ilgileniyor 11 e kadar derdi bekliyorum... ama bugun iyice kötü oldum işe de gidemeyeceğim

Amin canım netleşti bugun cumartesi taşıma şirketi gelecek taşıyacak Pazar tüm sülale yerleştiririz artık insallah
Cuma kv görümceler annem falan gelip eşya toplayacak konuştuk şimdi

Fayda eder dimi ateller tek tesellim onlar fayda eder diye düşünüyorum
İyi ki yıkama ütüleme işlerim bitti
Bi ev temizliği kaldı ona da Allah büyük
Bence ateller de sicak soguk tedavi de ikisi birlkte iyi gelir diye dusunuyorm canm bide dikkat ettm ozellikle sanki o camasr yikayip utuledgn gunlerden sonra cogaldi gibi hissettm ben acaba bana mi ole geldi yoksa hep mi boyleydi kuzum

İnşallah güzel haberler alırsın muayeneden.

Yaa ne güzel ben de taşınayım. Yeni ev yeni bebek. İzmir'deydin demi sen de? Taşıma
şirketi hangisini seçtiniz? Bir de hangi semte gideceksiniz? Ne çok sordum.

M mel33 Canım Allahın izniyle 30a kadar dayancaklar inşallah,ipneletinide olmuşsun korkma..

pekii size bi resim yüklüyorum,sizceee kendimi mi doğuracam

Ben normalde anlayamam hiç kim kime benzer ikiz olmadıkça ama maşallah bu kız benziyor sanki sana

Yarar ateller inşallah harekette az olunca toparlar umarım.

Çok iyi geçecek inşallah kontrolün. Benimde cuma günü. Büyümüş olacaklar ikisi de. Bak ikimizinde kontrolde kilo almış çıktılar :)

10 aralikta gordumm ama napiimm ozledim randevu bulunca da bi gidip goreyim pitircigimi dedm.. haftaya da kendi doktorumda randevum var

Kız pıtırcık halleri kalmadı artık. Sığmıyorlar usg ekranına

Yaa evet dogru soyluyosun pitirciklari ellere kollara ayaklara donustu

Günaydın kizlar topigin ilk bebegi doğmuş insallah saglicakla kuvezdende cikarlar dualarimiz onlarla bizimkilerde gelmek icin acele etmesin rahat rahat takilsinlar icerde ne aceleleri var ki

Canım zaten öyle doğarlarsa kıyafet istemiyorlar diye biliyorum.annem felan gider aliverirler.acaba yanlış mi biliyorum.
Yok canim kiyafet istemiyorlar
Belki hijyen ihtiyaclarini falan almak istersin diye yazmistim
Ama tabiki dayanirlar beklerler ve hic kuveze bile gerek kalmadan kucaklar gelirsin ins

Hadi geçmiş olsun. İnşallah atel hafifletir biraz ağrılarını

Gecmis olsun canim
Az kaldi sabir bacim gececek gececek

İlaç kullanıyor musun canım sen? Uzun zamandır hastasın atlatamadın bir türlü

İnşallah güzel haberler alırsın muayeneden.

Yaa ne güzel ben de taşınayım. Yeni ev yeni bebek. İzmir'deydin demi sen de? Taşıma
şirketi hangisini seçtiniz? Bir de hangi semte gideceksiniz? Ne çok sordum.

Kuzum izmir yazıyorda öyle kaydolmuştum zamanında aslında Aydındayım
Evimin 1 km ötesine taşınıyorum çok yakın muhite şimdiki evimiz 2+1 di mutfak acıktı salonla beraber
Taşınacağımız evimiz 3+1 ve ayrı mutfak
2 yıl olacak mobilyaları alalı aldığımız yer taşıyacak bizi onlarla anlaştık bizim mobilyalar araç ve tek parçaydı riskli olmasın diye onları seçtik
Ne çok sorusu askolsun:)
Sen hangi semte taşınacaktın bir ayağım İzmir’de aklımda olsun iyi bir şirket duyarsam sesleneyim sana da

İlaç kullanıyor musun canım sen? Uzun zamandır hastasın atlatamadın bir türlü
Kullanıyorum canım Cuma kontrole geldigimde vermişti doktorum bir sürü şey kullanıyorum bugun endokrinden sonra kadın Doğum doktoruma da uğrayıp iyilesemedim bir türlü demeyi düşünüyorum
Ne diyecek bakalım mahvoldum Allah kimseye vermesin hamilelikte çok zormuş
Başladın mı sen bugun ise

SEPTEMBER LOVE canım ateller ise yarayacaktır Eminim ama illa çekiliyor di mi
Rahme düşmesinden başlarmış annelik gerçekten öyle bugun bir duygusalım sorma..

İnşallah daha etkili bir şeyler verir de atlatırsın kuzum ya. Cidden hamilelikte çok zor. Maalesef ki başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…