- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Allah şükür abimler bana ben onlara çok düşkünüzBak sen pera hanımdaki şansa.. Ne güzel düşünmüş kardeşin
İnşallah canım aminGuzel anilariniz mutlu gunleriniz olsun ins
Ya çok güzel. Ne düşünceli bir dayı :) of sadece kendi bebemi merak etmiyorum sizlerin bebelerini de çok merak ediyorumDayısından Pera kuzuma yılbaşı hediyesi
Bu dayısından ikinci hediyesi oldu :)
Bana da bebek güncesi hatıra defteri almış
Çok duygulandım , o kadar güzel bir defter yapmışlar da bayıldım
Şimdi şipşak fotoğraf Makinesi alacakmış
Pera nın her özel anını çekip o deftere yapıştırmak için
Dayı olmak kolay değil tabi ki :)Ya çok güzel. Ne düşünceli bir dayı :) of sadece kendi bebemi merak etmiyorum sizlerin bebelerini de çok merak ediyorumgrup kuraydık atardık bebelerimizi
Biz daha oyuncak kısmına geçmedik. Evli olan dayısının çocuğu var mı? Çok kıymetli olacak sizin cadı :) aynen ben varım valla. Grubun adıda ÇMA (Çilekeş Mart Anaları) olsunDayı olmak kolay değil tabi ki :)
Ya bende çok ama çok Merak ediyorum
Kuralım bir grup doğum günü bile atarız hastaneden resimleri
Yok kuzum evli olan dayısı mayısta evlendi daha yeni evli yaniBiz daha oyuncak kısmına geçmedik. Evli olan dayısının çocuğu var mı? Çok kıymetli olacak sizin cadı :) aynen ben varım valla. Grubun adıda ÇMA (Çilekeş Mart Anaları) olsun
Burdan bilmiyorum Whatsapdan yapabilirizSEPTEMBER LOVE -Piraye sürekli konuştuğumuz kişilerin bebişlerini bende mrk ediyorum çok,grup burdan kuruluyor mu? bilen biri el atıversin
Onu ogrenmistim burda betsy ile soylemistiniz ama verdgi ultrason kagidinda sadece kafa olcumu yaziyo aman neyse bi hafta sonra kendi doktoruma randevum var gozunu sevdigime parayi bayiyoruz ama en azindan icimiz rahat cikiyoruz iyi ki cLisiyoruz da halimiz yerinde de ozele gidebiliyoruz diye dsundum bugun.. bska yerlerde bukdr belki degildir de istanbulda veya bura gibi buyuk sehirlerde devlet cok zor yaaDevletteki ultrason makinelerinde cogu zaman kilo olarak ölçüm yapilamiyor maalesef. Boy icin de fl ya da femur lenght gibi bir sey yaziyorsa onu 7 ile carp boy tahmini de oyle yapiliyor. Ben de sık sık giderdim firsatbuldukca artik kilo ogrenemeyince sıkıldım gitmiyorum.
O gruba ben de variimmm cok merak ediyorum herkesi ve insallah bebislerii
Burdan değilde başka mecralardanSEPTEMBER LOVE -Piraye sürekli konuştuğumuz kişilerin bebişlerini bende mrk ediyorum çok,grup burdan kuruluyor mu? bilen biri el atıversin
Bende onu kastettim ama bunu burda konuşmak yasak galiba
Bizde de ilk torun olacak. Görümcemde Haziran da evlendi hamile. İkinci de ondan gelecek. Abim iki yıllık evli henüz yok bebişleriYok kuzum evli olan dayısı mayısta evlendi daha yeni evli yani
Pera inşallah ilk bebek olacak O yüzden kıymetli
Bide en büyük abimiz var 40 yaşında ama bekar hala
Aynen canim bende yasak diye biliyorumBende onu kastettim ama bunu burda konuşmak yasak galiba
Yakalanmayız inşallahAynen canim bende yasak diye biliyorum
Aaay sen de mi izmirdesin, süper olur gelirsen.Ben seni çok merak ediyorumBende sizin ekipteyim biliyosun
Bi hotobosnan ordayim
Atelle hareketsiz kalınca ağrı da azalır inşallah ya.Zor olmaz mı gunluk yasami çok zorluyor.Kullanıyorum sabah akşam kalsiyum
Bakalım şimdi atel kullanmaya başlayacağım yarın alıp inşallah fayda eder
Baya baya zorlanıyorum
Bak bakalım.Evet çınarı o yüzden hiçbir yer kabul etmedi.Anestezi yogunbakim ünitesi gerektiriyor.Sedasyon da basit birşey değil.Risk almıyorlar.Su an dişi agrimiyor. Dedigin yere de bakayim. Ozeldeki doktorlar sedasyona pek yanasmiyor biraz arastiracagim.
Sen neredesin canım?Ben nasıl geleceğim peki
Temiz sanim 5. Kat ama şuan apartman çatısı yenileniyor, hatta sadece kiremitleri döşemesi kaldı.isine de yakın.Tamam ben yariy atayım.Ev nasıl temiz mi peki? Bornova ilçe jandarma da çalışıyor canım. Valla öyle bir niyetimiz var şuan ya. Bi no falan atarsan bakar eşim bi.
:))) Evet Salihli en güzelidir.iridir pembesi bile tatlidir.napolyonun olgunu siyah olur, kısa saplıdır ama Salihli kadar lezzetli değildir.Deme öyle deme daha hazirana çok var kizDediğim gibi burda daha aktif olunca unutmuşum bak ama nickin tanıdık geldiydi zaten :)) Salihli kirazı mı ne var ya büyük büyük o çok hoşuma gitmişti benim. Şimdi olsa yerdim bir tabak :)) biz balayına gittiğimizde görüşmüştük. Onlar Antalya’da şimdi ı yüzden sadece telefonda görüşebiliyoruz şuan. Ama güzel dostluklar ediniliyor burdan.
Bende hic yemedim daha 5 sene oldu benimdeYakalanmayız inşallahilk banımı yerim yakalanırsak. 4 senedir kullanıyorum siteyi
Ben İstanbul Dayım kuzumAaay sen de mi izmirdesin, süper olur gelirsen.Ben seni çok merak ediyorum
Atelle hareketsiz kalınca ağrı da azalır inşallah ya.Zor olmaz mı gunluk yasami çok zorluyor.
Bak bakalım.Evet çınarı o yüzden hiçbir yer kabul etmedi.Anestezi yogunbakim ünitesi gerektiriyor.Sedasyon da basit birşey değil.Risk almıyorlar.
Sen neredesin canım?
Temiz sanim 5. Kat ama şuan apartman çatısı yenileniyor, hatta sadece kiremitleri döşemesi kaldı.isine de yakın.Tamam ben yariy atayım.
:))) Evet Salihli en güzelidir.iridir pembesi bile tatlidir.napolyonun olgunu siyah olur, kısa saplıdır ama Salihli kadar lezzetli değildir.Deme öyle deme daha hazirana çok var kizBiz aynı şehirdeyiz ne güzel işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?