2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya çok güzel. Ne düşünceli bir dayı :) of sadece kendi bebemi merak etmiyorum sizlerin bebelerini de çok merak ediyorum grup kuraydık atardık bebelerimizi

Ya çok güzel. Ne düşünceli bir dayı :) of sadece kendi bebemi merak etmiyorum sizlerin bebelerini de çok merak ediyorum grup kuraydık atardık bebelerimizi
Dayı olmak kolay değil tabi ki :)
Ya bende çok ama çok Merak ediyorum
Kuralım bir grup doğum günü bile atarız hastaneden resimleri

Dayı olmak kolay değil tabi ki :)
Ya bende çok ama çok Merak ediyorum
Kuralım bir grup doğum günü bile atarız hastaneden resimleri
Biz daha oyuncak kısmına geçmedik. Evli olan dayısının çocuğu var mı? Çok kıymetli olacak sizin cadı :) aynen ben varım valla. Grubun adıda ÇMA (Çilekeş Mart Anaları) olsun

Biz daha oyuncak kısmına geçmedik. Evli olan dayısının çocuğu var mı? Çok kıymetli olacak sizin cadı :) aynen ben varım valla. Grubun adıda ÇMA (Çilekeş Mart Anaları) olsun
Yok kuzum evli olan dayısı mayısta evlendi daha yeni evli yani
Pera inşallah ilk bebek olacak O yüzden kıymetli
Bide en büyük abimiz var 40 yaşında ama bekar hala

Onu ogrenmistim burda betsy ile soylemistiniz ama verdgi ultrason kagidinda sadece kafa olcumu yaziyo aman neyse bi hafta sonra kendi doktoruma randevum var gozunu sevdigime parayi bayiyoruz ama en azindan icimiz rahat cikiyoruz iyi ki cLisiyoruz da halimiz yerinde de ozele gidebiliyoruz diye dsundum bugun.. bska yerlerde bukdr belki degildir de istanbulda veya bura gibi buyuk sehirlerde devlet cok zor yaa

A ALEYALEY 4body1soul tesekkur ederm tecrubeli analar iyi ki varsiniz donsun insallah kuzucugum ben iki ablama yeni dogum yapmisken baktm biri sezaryenli bi normal dogumdu o yuzden normal dogum gonlumden gecen tabi rabbim en hayirlisini bilir

Yok kuzum evli olan dayısı mayısta evlendi daha yeni evli yani
Pera inşallah ilk bebek olacak O yüzden kıymetli
Bide en büyük abimiz var 40 yaşında ama bekar hala
Bizde de ilk torun olacak. Görümcemde Haziran da evlendi hamile. İkinci de ondan gelecek. Abim iki yıllık evli henüz yok bebişleri

Bende sizin ekipteyim biliyosun
Bi hotobosnan ordayim
Aaay sen de mi izmirdesin, süper olur gelirsen.Ben seni çok merak ediyorum

Kullanıyorum sabah akşam kalsiyum
Bakalım şimdi atel kullanmaya başlayacağım yarın alıp inşallah fayda eder
Baya baya zorlanıyorum
Atelle hareketsiz kalınca ağrı da azalır inşallah ya.Zor olmaz mı gunluk yasami çok zorluyor.

Su an dişi agrimiyor. Dedigin yere de bakayim. Ozeldeki doktorlar sedasyona pek yanasmiyor biraz arastiracagim.
Bak bakalım.Evet çınarı o yüzden hiçbir yer kabul etmedi.Anestezi yogunbakim ünitesi gerektiriyor.Sedasyon da basit birşey değil.Risk almıyorlar.

Ben nasıl geleceğim peki
Sen neredesin canım?

Ev nasıl temiz mi peki? Bornova ilçe jandarma da çalışıyor canım. Valla öyle bir niyetimiz var şuan ya. Bi no falan atarsan bakar eşim bi.
Temiz sanim 5. Kat ama şuan apartman çatısı yenileniyor, hatta sadece kiremitleri döşemesi kaldı.isine de yakın.Tamam ben yariy atayım.

:))) Evet Salihli en güzelidir.iridir pembesi bile tatlidir.napolyonun olgunu siyah olur, kısa saplıdır ama Salihli kadar lezzetli değildir.Deme öyle deme daha hazirana çok var kizBiz aynı şehirdeyiz ne güzel işte :)

Ben İstanbul Dayım kuzum
Ağrı yumuşma geçsin de doktor geceleri tak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…