2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ooo buyuk olay cikar panigin dibini yasariz bak aman ha gozunu sevim hayir bide hepimiz hamileyiz sen dogurursan pesinden hepimiz korkuyla dogururuz istanbulda hastane kalmaz

Aaaa bende niye karsiyaka da calisiyorsun diye kalmis ya. Manisa ve Aydin ekibinden de gelenler olur ES-ER . Gelmek isteyenler parmak kaldirsin. Hafta sonu ya da hafta ici de olabilir onumuzdeki hafta ici bana uygun mesela.oneriler ne olur
Ben de manisadan gelebilirim haftasonları ve ptesi günüm boş. Yarıyıl tatili de olabilir ama haftalar daha da ilerlemeden bi buluşma olsa ne güzel olur

Bende onu kastettim ama bunu burda konuşmak yasak galiba
Bundan 3 ay önce Ban yediğim gibi kazenle uzun bir telefon görüşmesine maruz kalmıştım bu yüzden biri şikayet etmediği sürece Ban yiyeceginizi sanmiyorum.Burdan olmaz belki ama dışardan takip edenler yapar.

Ne demek kuzum nasıl sağlıkla dogacaklarsa o şekilde gelsinler.Tabiki doğal olan en güzeli.

Tamam canım sen atarsın eşim bi bakar. Çok teşekkür ettik. Aynen valla çok mutlu oldum. Kemalpaşalı olmana ayrı sevindim. Burda bile yerli bulamıyoruz topikte buldum ayarlayalım buluşma mutlaka
Dünya küçük işte sekerimrica ederim daha bsy yapmadım.evet dogurmadan olmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…