Keşke bitmiş olsa ama nerde ben daha beşik almadım. Sepetmi anne yanımı normal aşağı inen beşikmi alacağıma karar veremiyorum. Aldığımı sonra ne yapacağımı düşünüyorum. Kafam iyice karışıyor.
Birde araba puseti almam lazım. Bu önemli benim için. Hergün oğlumu okuldan arabayla bulvardan almaya gidiyorum. Hergün risk malesef. Ben dikkat etsem bile (ne olur kızmayın bana ama burada trafik kurallarına uyulmadığı için) diğer araçlar tarafından risk oluşturuyor.
En önemli konu bu puset aslında.
Yok anam nerdee ikisinin de şimdilik kız arkadaşları yok
Büyük zaten Almanyada olsa bile bana faydası olmaz. Öbürünün de şimdilik yok ilerde olursa inş bir getiri gösterir herhalde. (Nasıl iş yapıyorlar bende bakar onay veririm ozaman değil mi?)
Keşke bitmiş olsa ama nerde ben daha beşik almadım. Sepetmi anne yanımı normal aşağı inen beşikmi alacağıma karar veremiyorum. Aldığımı sonra ne yapacağımı düşünüyorum. Kafam iyice karışıyor.
Birde araba puseti almam lazım. Bu önemli benim için. Hergün oğlumu okuldan arabayla bulvardan almaya gidiyorum. Hergün risk malesef. Ben dikkat etsem bile (ne olur kızmayın bana ama burada trafik kurallarına uyulmadığı için) diğer araçlar tarafından risk oluşturuyor.
gecici olark pasif yaziyor uyelikleirnde ama belki gelirler ya dogum yaptiklarinda haberimiz olsun isterizde yakin zamanlarda dogurucaz bdie birbirimİzden haberimZde olur du en azindan