Evet canım deneyeceğim ben de olmazsa sömestrdan sonra okula da gitmem ama benim kız da hiç ışık yok. Kakayı mümkün değil söylemiyor değiştirmiyor. Ne yapsam bilmiyorumIyiyim canim ama cok agirlastim, bel bacak agrisi... simdide hastayiz ailecek. Hastalikla mucadele... Kiz masallah gece dahil alisti iyice, sifir kaza. Senden naber? Somestirda mutlaka denemelisin sende bez isini, bebis dogmadan
Canım herkesin sorusuna cevap veriyoruz aslında gözden kaçmadıysa eğer. Sen zaten diğer topikletde daha çok aktiftin. Buraya bunu yazmanın anlamı ne ki?Bu topiğe bayadır yazmıyorum çünkü 3 5 kişi arasında muhabbet dönüyor kişisel bilgiler veriliyor uyarılara rağmen site kurallarına aykırı olarak. Umarım bundan sonra böyle şeyler olmaz. Herkes sorusuna cevap alır. Doğru paylaşımlar yapılır.
Çocuk varsa hayat başka akıyor. Ben de bir haftadır uğraşıyorum kızımla... allah yardımcımız olsun.Hayirlibaksamlar hanimlar.kizim grip oldu dün aksamdan beri onunla ilgileniyorum.hamileyken cocugun hasta olmasi ne zor.ne uyku ne dinlenme var.kendi agrilarimi unuttum dünden beri.bu hafta alisverisimi tamamlayip kiyafetleri yikayip ütülücem.hasta cantami hazirlayayim diyorum.sanki erken dogum yapcakmisim gibi geliyor bana.
Amin Allah hepimizin yardimcisi olsun.ilk hamileligimde cok dikkat ediyordum.bol bol dinleniyordum.bunda mümkün degil.ev işi bitmiyor.çocuk ilgi bekliyo.cok kasilmalarim agrilarim olmasina ragmen.dinlenemiyorum.agirda kaldiriyorum yeri geliyo.2.hamilelik daha zor gercekten sorumluluklarimiz daha agirÇocuk varsa hayat başka akıyor. Ben de bir haftadır uğraşıyorum kızımla... allah yardımcımız olsun.
Muhabbet edenle muhabbet edilir arkadaşım. Ben ne sorduysam cevap aldım. İyiki var Mart anneleri.Bu topiğe bayadır yazmıyorum çünkü 3 5 kişi arasında muhabbet dönüyor kişisel bilgiler veriliyor uyarılara rağmen site kurallarına aykırı olarak. Umarım bundan sonra böyle şeyler olmaz. Herkes sorusuna cevap alır. Doğru paylaşımlar yapılır.
Siz neden üstünüze aldınız anlamadım.Canım herkesin sorusuna cevap veriyoruz aslında gözden kaçmadıysa eğer. Sen zaten diğer topikletde daha çok aktiftin. Buraya bunu yazmanın anlamı ne ki?
Muhabbet edenler whapsaap grubunda da muhabbet etmeye devam etsinlerMuhabbet edenle muhabbet edilir arkadaşım. Ben ne sorduysam cevap aldım. İyiki var Mart anneleri.
Genel konuşursanız üstüme neden alınmayayım ki ? sonuçta biz de bu topikteyiz.sanki meydanı boş bulmuş gibisiniz? Haziran’dan beri bu grupta az çok herkesle sohbet edildi. Fikir beyanı oldu. Hatta fikir ayrılıklarına düştüğümüz de oldu. Ama kimse için böyle söylemedik. İster 3-5 kişi ister 20-30 kişi arasında döner muhabbet. Kimi çalışır çocuğu var3-5 günde bir girer kimi her gün girer. Buna kişinin kendi karar verir. Ne konuşacağına da kendi karar verir. Siz bizimle kaç kere muhabbete girdiniz?Siz neden üstünüze aldınız anlamadım.
Genel konuşursanız üstüme neden alınmayayım ki ? sonuçta biz de bu topikteyiz.sanki meydanı boş bulmuş gibisiniz? Haziran’dan beri bu grupta az çok herkesle sohbet edildi. Fikir beyanı oldu. Hatta fikir ayrılıklarına düştüğümüz de oldu. Ama kimse için böyle söylemedik. İster 3-5 kişi ister 20-30 kişi arasında döner muhabbet. Kimi çalışır çocuğu var3-5 günde bir girer kimi her gün girer. Buna kişinin kendi karar verir. Ne konuşacağına da kendi karar verir. Siz bizimle kaç kere muhabbete girdiniz?
Evet aynen katılıyorum benim de 2 yaşında bir kızım var. Ve çalışıyorum. Çok yoruluyorum. Allah yardımcımız olsun. İlk hamilelik çok kolaymış gerçekten.Amin Allah hepimizin yardimcisi olsun.ilk hamileligimde cok dikkat ediyordum.bol bol dinleniyordum.bunda mümkün degil.ev işi bitmiyor.çocuk ilgi bekliyo.cok kasilmalarim agrilarim olmasina ragmen.dinlenemiyorum.agirda kaldiriyorum yeri geliyo.2.hamilelik daha zor gercekten sorumluluklarimiz daha agir
Kişisel bilgiler niye paylaşılsınki ? O zaman nick niye var ?Burda kişisel bilgiler paylaşılıyor istediğinizi cımbızla çekip alarak konuşmayın lütfen
Kişisel bilgilerini konuşan Kişiler sizi değil kazeni ilgilendirir. Siz niye bu kadar dert ettiniz? Konuşanlar bunu göze almıştır değil mi? Arkalarından konuşmak hele de hamileyken çok da doğru olmasa gerek.. onlar varken girip yazsaydınız daha etik olurdu. Arkadan konuşmak kolay tabii ki..Burda kişisel bilgiler paylaşılıyor istediğinizi cımbızla çekip alarak konuşmayın lütfen
Kişisel bilgilerini konuşan Kişiler sizi değil kazeni ilgilendirir. Siz niye bu kadar dert ettiniz? Konuşanlar bunu göze almıştır değil mi? Arkalarından konuşmak hele de hamileyken çok da doğru olmasa gerek.. onlar varken girip yazsaydınız daha etik olurdu. Arkadan konuşmak kolay tabii ki..
Yanlış olan bir şey daha var ki sizin tavrınız ve duruşunuz. Keşke o insanlar buradayken fikrinizi açıkça beyan etseydiniz . Arkalarından değil. SiZin yaptığınız 2 kat yanlış. Bunu gelip buraya yazarak elinize ne geçti merak ediyorum. EGO’nuz mu tavan yaptı? Demek ki arkadan konuşmak yüze konuşmaktan daha kolay. Neyse biz de artık girmeyiz rahatça kendi sorularınıza kendiniz cevap verirsiniz topikte.Yanlış bişey var ki Zaten gereği yapılmış.
PekiYanlış olan bir şey daha var ki sizin tavrınız ve duruşunuz. Keşke o insanlar buradayken fikrinizi açıkça beyan etseydiniz . Arkalarından değil. SiZin yaptığınız 2 kat yanlış. Bunu gelip buraya yazarak elinize ne geçti merak ediyorum. EGO’nuz mu tavan yaptı? Demek ki arkadan konuşmak yüze konuşmaktan daha kolay. Neyse biz de artık girmeyiz rahatça kendi sorularınıza kendiniz cevap verirsiniz topikte.
Gelmezler heralde.. sonuçta buraya üte olmak zor iş değil. Tablettin yeni nir adresle üye olabilirsin. Ama gerek duymazlar.arkadaslar geri gelemeyecek mi hic bilmedigim bir konu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?