2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar neden hesaplarınız pasif olmuş üzgün yazıyor bir kısmınızda kaç gündür okuyamıyordum inşallah sıkıntılı bir durum yoktur
grup kurdukları için kazen müdahele etmiş üyelikleri pasifleşmiş. Sanırım yasaktı... Kötü olmuş grup sönmüş gibi bi anda . inşallah geri dönerler. Yazmasam da takip ediyordum

üzüldüm ya... olmaz ki bu şekilde. bence geçici ban yemişlerdir. bu kadar kişinin üyeliğini silmezler umarım.

Neyse sizin yazdıklarınızı okuyunca sevindim. Demek ki gerçekten birileriyle sohbet edebilmiş cevap verebilmiş arkadaşlar. Böyle düşünmeyen bir üye var şimdiye kadar. Diğer arkadaşların böyle düşünmemesine beni mutlu etti. Demek ki 3-5 kişi arasında değilmiş muhabbet.

kendi adıma konusayim sagolsunlar sorularima cevap aldim ya da deger verilmişti.... konusulmustu sadece cok aktif degildim okuyordum zevkli idi...

Ben gecenlerde de konu acildi yazdim. Bir önceki gebeligimdeki grupta surekli aktif olamadigimdan konulara pek dahil olamiyordum ve ne zaman yazsam kendimi dislanmis hissediyordum, ama bu grup oyle degildi. Daha samimi daha icten. ister haftalar sonra yz ister aylar sonra yaz surekli muhabbete dahil olunabilecegin bi arkadaslik olustu. İns birkac gune eski haline döner

Burda kişisel bilgiler paylaşılıyor istediğinizi cımbızla çekip alarak konuşmayın lütfen

Burda kişisel bilgiler paylaşılıyor istediğinizi cımbızla çekip alarak konuşmayın lütfen
Hangi kisisel bilgiden Bahsediyorsun ben aylardir burda aktifim kimsenin tel nosunu buraya yazdığını gormedim. Ayrica hamileligimiz ve detaylari da özelimiz onu da paylasiyoruz burda sacma bir banlanma olmuş isteyen buranin dışında gorusur kime ne Ama şunu goruyorum ki arkadaşların sikayet edilip banlanmasi hosunuza gitmiş garip

Kaç gündür yoğundum Şimdi girdim tam okuyamadımda noldu niye herkes pasif

Aaa bende diyorum neden kızlar pasiff bi kendini bilmez geliyor aylar geçmiş ismini ilk defa görüyorum . Hangi sorunuza cevap alamadiniz da insanlari. Şikayet ettiniz

şuan inanilmaz dişim .Ağrıyor. Ve diş etlerim agriyor kızlara sormak icin geldim şok oldum bu nasıl bir sacmaliktir şimdi ilk günden bugüne mesajları okuyup hangi soruyu sordunuz da cevap almadiginiza bakmak istedim fakat gerçekten disim fenaaa iyice agrasife bagliycam. Allahim yaaa

Kaç gündür yoğundum Şimdi girdim tam okuyamadımda noldu niye herkes pasif
Bir çok bilen arkadaş şikayet etmiş kizlari ozel den telefonlasiyorlar yada whatsap kullaniliyor diye. Yani böyle birsey yapilipm yapilmadigindan haberim yok bence cok ta güzel olur herkes herksden anlik bilgi alır ama ozaman heralde site aktifligi gider ordan yaziliir diye kizlar bamlan miş komediii yanii

Aynen öyle.

Çok giremiyorum şok oldum herkesi pasif görünce ama 3 günlük galan oluyor ceza bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…