Evet malesef öyle olmuş .Arkadaşlar nasılsınız kızlar ceza mı aldı anlamadım tam okuyamadım inşallah hemen kalkar ceza
Hiç bilmiyorum. Ki canım ne kadar sürüyor ama yani saçmalık ötesi.Çok giremiyorum şok oldum herkesi pasif görünce ama 3 günlük galan oluyor ceza bildiğim kadarıyla
Aynen herkes bir birinden cesaret. Alıyoruz tecrübelerimizi paylasiyoruzKotu olmus ya grup söndü bi anda. Ben ne sorsam ne söylesem derdime cevap alabiliyordum. Her zaman yazmasamda en azindan onlarin tecrubelerini okumak hoş oluyordu. Kotu haber alsalar dahi ayni sekilde bende uzuluyordum. Insallah geri gelirler geri gelmek isterse tabi
Gecici pasif diye belirtilmis
Bizde tam ne olduğunu bilmiyoruz kızlar gelince. İnşallah anlatirlar ne olduğunu. Beklemedeyim o yüzdenArkadaşlar neden böyle birsey oldu ki cok sasirdim yani ozelden gorusulse daha da guzel olur gibi geliyor bana
Imkanlarimiz varsa burda paylastigimiz uzuntu sevinclerimiz kalıcı hale gelir su an cok saskinim ya nolabilir ki
Bizde net birşey bilmiyoruz canım kızlar gelsin anlarız ne olduğunu inşallahNe olmuş kii
Kızına geçmiş olsun Bende de ayni tedirginlikler var sanki dogurucam gibi ama bunlar ves vese .Tabi hazırlık desen daha duruyorum çanta manta hiçbirşey yok bir kac parça minnos zıbın aldım okadar neyi bekliyorum onuda bilmiyorum :))Hayirlibaksamlar hanimlar.kizim grip oldu dün aksamdan beri onunla ilgileniyorum.hamileyken cocugun hasta olmasi ne zor.ne uyku ne dinlenme var.kendi agrilarimi unuttum dünden beri.bu hafta alisverisimi tamamlayip kiyafetleri yikayip ütülücem.hasta cantami hazirlayayim diyorum.sanki erken dogum yapcakmisim gibi geliyor bana.
Ben bu. Kişiye hic denk gelemdim dedim belki benim girmedigim zamanlarda geldi ama sende gormediysen kıskançlık dan başka hic birşey değil bu yaptığı çocukça suan engellendiler ya tekrar gele biliyorlarmi bir bilgiye sahip misinGenel konuşursanız üstüme neden alınmayayım ki ? sonuçta biz de bu topikteyiz.sanki meydanı boş bulmuş gibisiniz? Haziran’dan beri bu grupta az çok herkesle sohbet edildi. Fikir beyanı oldu. Hatta fikir ayrılıklarına düştüğümüz de oldu. Ama kimse için böyle söylemedik. İster 3-5 kişi ister 20-30 kişi arasında döner muhabbet. Kimi çalışır çocuğu var3-5 günde bir girer kimi her gün girer. Buna kişinin kendi karar verir. Ne konuşacağına da kendi karar verir. Siz bizimle kaç kere muhabbete girdiniz?
Aynen herkes bir birinden cesaret. Alıyoruz tecrübelerimizi paylasiyoruz
Evet ama sanki suç islemisler gibi bam yemiş ler. Özel hayatiniz da gorusemezsiniz .telefonlasamaz siniz diye bir kural mi vardi siteye uye olurken boyle bir kural okumadım dikkatimden kaçmış herlade
Arkadaşlar neden böyle birsey oldu ki cok sasirdim yani ozelden gorusulse daha da guzel olur gibi geliyor bana
Imkanlarimiz varsa burda paylastigimiz uzuntu sevinclerimiz kalıcı hale gelir su an cok saskinim ya nolabilir ki
Grup kurulmus whatsap yada ne haltsa sanırım bunu yemeden içmeden yetiştiren bir arkadas çıkmış yasak oldugu icinde gruba dahil olan anneler engellenmiş yanii hala bir anlam veremiyorum. Neden kimse silah zoruyla özel den görüşmüyordur heralde böyle bir durum varmı onusa bilmiyorum gerçi burda onlari engellemek le ne oluyor ne oldu yani amac neGünaydın kızlar ne olmuş ben hicbisey anlamadim bende çok yazamiyorum ama sürekli girip okuyodum
Sanada günaydın ama çok üzüldüm gerçekten kiskanildigini düşünüyorum artık baska topiklerdrn gelip muhapbeti sohbeti samimiyeti görüp kiskanilmis bir durum bu ve boyle ispiyonlamislar kac yaşında kadinlarsiniz hayatda hep kurallara uyuyordur inşallah yoksa burdaki bütün hamilelerin ahını aldi vayy haline diyorum ispikçinin ...Gunaydin canim. Bilmedigimiz demek ki boyle bir kural varmis. Okuyup insallah donerler
arkadaşlar merhaba bu sabah buzda kaydım düştüm belimin sırtımın üstünekanama vs yok bebeğimin hareketlerinide hissettim ama yinede korktm var mı ben gibi düşen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?