2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kotu olmus ya grup söndü bi anda. Ben ne sorsam ne söylesem derdime cevap alabiliyordum. Her zaman yazmasamda en azindan onlarin tecrubelerini okumak hoş oluyordu. Kotu haber alsalar dahi ayni sekilde bende uzuluyordum. Insallah geri gelirler geri gelmek isterse tabi
Gecici pasif diye belirtilmis

Aynen herkes bir birinden cesaret. Alıyoruz tecrübelerimizi paylasiyoruz

Evet ama sanki suç islemisler gibi bam yemiş ler. Özel hayatiniz da gorusemezsiniz .telefonlasamaz siniz diye bir kural mi vardi siteye uye olurken boyle bir kural okumadım dikkatimden kaçmış herlade

Arkadaslar pasif de olsalar buradaki
Yazilanlari eminim okuyup sure gecince aramiza katilacaklardir

Arkadaşlar neden böyle birsey oldu ki cok sasirdim yani ozelden gorusulse daha da guzel olur gibi geliyor bana
Imkanlarimiz varsa burda paylastigimiz uzuntu sevinclerimiz kalıcı hale gelir su an cok saskinim ya nolabilir ki

Arkadaşlar neden böyle birsey oldu ki cok sasirdim yani ozelden gorusulse daha da guzel olur gibi geliyor bana
Imkanlarimiz varsa burda paylastigimiz uzuntu sevinclerimiz kalıcı hale gelir su an cok saskinim ya nolabilir ki
Bizde tam ne olduğunu bilmiyoruz kızlar gelince. İnşallah anlatirlar ne olduğunu. Beklemedeyim o yüzden

Kızına geçmiş olsun Bende de ayni tedirginlikler var sanki dogurucam gibi ama bunlar ves vese .Tabi hazırlık desen daha duruyorum çanta manta hiçbirşey yok bir kac parça minnos zıbın aldım okadar neyi bekliyorum onuda bilmiyorum :))

Ben bu. Kişiye hic denk gelemdim dedim belki benim girmedigim zamanlarda geldi ama sende gormediysen kıskançlık dan başka hic birşey değil bu yaptığı çocukça suan engellendiler ya tekrar gele biliyorlarmi bir bilgiye sahip misin

Günaydın kızlar ne olmuş ben hicbisey anlamadim bende çok yazamiyorum ama sürekli girip okuyodum

Gunaydin canim. Bilmedigimiz demek ki boyle bir kural varmis. Okuyup insallah donerler

Ekstra grup nedeniyle forum pek kullanilmaz diye dusunuyorlar demek ki. O yuzden bu kurali koymuslardir

Günaydın kızlar ne olmuş ben hicbisey anlamadim bende çok yazamiyorum ama sürekli girip okuyodum
Grup kurulmus whatsap yada ne haltsa sanırım bunu yemeden içmeden yetiştiren bir arkadas çıkmış yasak oldugu icinde gruba dahil olan anneler engellenmiş yanii hala bir anlam veremiyorum. Neden kimse silah zoruyla özel den görüşmüyordur heralde böyle bir durum varmı onusa bilmiyorum gerçi burda onlari engellemek le ne oluyor ne oldu yani amac ne Kazen . Gercekten anlamadim açıklama yaparsanız sevinirim

Gunaydin canim. Bilmedigimiz demek ki boyle bir kural varmis. Okuyup insallah donerler
Sanada günaydın ama çok üzüldüm gerçekten kiskanildigini düşünüyorum artık baska topiklerdrn gelip muhapbeti sohbeti samimiyeti görüp kiskanilmis bir durum bu ve boyle ispiyonlamislar kac yaşında kadinlarsiniz hayatda hep kurallara uyuyordur inşallah yoksa burdaki bütün hamilelerin ahını aldi vayy haline diyorum ispikçinin ...

Günaydınlar herkese
İş yoğunluğu nedeniyle aktif olarak katılamasam da ara ara okuyorum burayı. Birçok kişinin hesabı engellenmiş çok şaşırdım. Burada insanların yakınlaşıp karşılıklı olarak özelden görüşmek istemeleri çok doğal bence. Ayrıca gruba dahil olanlar nasıl tek tek tespit edildi merak ediyorum. Özel mesajlar o kadar da özel olmuyor demekki.

arkadaşlar merhaba bu sabah buzda kaydım düştüm belimin sırtımın üstüne kanama vs yok bebeğimin hareketlerinide hissettim ama yinede korktm var mı ben gibi düşen

Ben tüm sorularıma içtenlikle cevap aldım, indirim bilgilerini takip ettim, aktif yazamasam bile arkadaşların paylaşımlarını keyifle okudum,dertleriyle üzüldüm. Özelden konuşmaları açıkçası beni hiç rahatsız etmedi. Koskoca insanların kimle, nasıl görüşeceğine karar verebileceğini düşünüyorum. Ayrıca çocuk gibi kıskançlık yapılmasını, ohh iyi olsuncularıda anlamıyorum gerçekten , arkadaşlar kısa zamanda dönerler inşallah topiğe

arkadaşlar merhaba bu sabah buzda kaydım düştüm belimin sırtımın üstüne kanama vs yok bebeğimin hareketlerinide hissettim ama yinede korktm var mı ben gibi düşen

Ayy çok geçmiş olsun, mümkünse çıkmayın dışarı, evinize geçip dinlenin , bir sorun olursa hemen doktorunuza danışın. Yardımcı olacak biri varmı yanınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…