Bence de aynen öyle olmuş. 10-20- gün girmeyen arkadaşlar oluyordu. Onlar gelince sen ne zamandır yoksun sana cevap yazmıyoruz mu diyorduk. Öyle bir şey olmadı hiç. Birilerinin acayip ağırına gitmiş muhabbete olamamak.Sanada günaydın ama çok üzüldüm gerçekten kiskanildigini düşünüyorum artık baska topiklerdrn gelip muhapbeti sohbeti samimiyeti görüp kiskanilmis bir durum bu ve boyle ispiyonlamislar kac yaşında kadinlarsiniz hayatda hep kurallara uyuyordur inşallah yoksa burdaki bütün hamilelerin ahını aldi vayy haline diyorum ispikçinin ...
Geçmiş olsun canım. Allah’ın izniyle bir şey yoktur. Yine de ağrın sancın olursa bi dr.a görün.arkadaşlar merhaba bu sabah buzda kaydım düştüm belimin sırtımın üstünekanama vs yok bebeğimin hareketlerinide hissettim ama yinede korktm var mı ben gibi düşen
Ben bu. Kişiye hic denk gelemdim dedim belki benim girmedigim zamanlarda geldi ama sende gormediysen kıskançlık dan başka hic birşey değil bu yaptığı çocukça suan engellendiler ya tekrar gele biliyorlarmi bir bilgiye sahip misin[/
Sanırım gelemiyorlar. Tek kadın sitesi de bura değil zaten. Bir sürü site var.
Sanirim grup kurduklari için kk banladi onlari forumun aktifliğini kaybettirdikleri içinBizde net birşey bilmiyoruz canım kızlar gelsin anlarız ne olduğunu inşallah
canim carpinti ates basmasi hep normal bu aylar, doguma yakin bebekMerhaba kızlar dünden beri çarpıntı vardı şimdi sol yanıma yatıyorum yine çarpıntı ve ağlama isteği oldu. Var mı agama isteği ve çarpıntısı olan ... ve gece kasılma çok oluyo gündüz olmuyor tam tersi olması gerekirken.
MerhabaMerhaba kızlar dünden beri çarpıntı vardı şimdi sol yanıma yatıyorum yine çarpıntı ve ağlama isteği oldu. Var mı agama isteği ve çarpıntısı olan ... ve gece kasılma çok oluyo gündüz olmuyor tam tersi olması gerekirken.
Cnm çok gecmis olsun kanaman falan olmasa da Dr a git ultrasona bi gir ben diz ustu dusmustum 5 aylıkken dr dedi ki bu tur durumlarsa korktuğumuz sey plesenta da ayrılma olmasi o yüzden gorun bence Dr aarkadaşlar merhaba bu sabah buzda kaydım düştüm belimin sırtımın üstünekanama vs yok bebeğimin hareketlerinide hissettim ama yinede korktm var mı ben gibi düşen
geçmiş olsun canım sen yine de bi doktora görün ihmal etmearkadaşlar merhaba bu sabah buzda kaydım düştüm belimin sırtımın üstünekanama vs yok bebeğimin hareketlerinide hissettim ama yinede korktm var mı ben gibi düşen
İnşallah geri dönerler hepsi.merak ederiz dogumlar olacak sonrası var birlikte daha güzel burasıEvet malesef öyle olmuş .
Doğru söylüyosun gün içinde çalışırken zamanı anlamiyosun aksam yatinca bedenime kulak veriyorum ve senaryolar üretiyorumcanim carpinti ates basmasi hep normal bu aylar, doguma yakin bebek
Asagiya indikce ins azalacaktir. Kasilmalar nedense bende de genelde aksam
Daha fazla oluyor. Kendimizi dinliyoruz ve butun gunun yorgunlugu cikiyor yatinca ondan sanirim
Yakin zamanda test yaptirmadim. 2 hafta sonra yani 32.haftamda idrar,kan ve hormon bakilacak. Benim kanım 7 lerden yukarı çıkmıyor anemi taşıyıcısı olduğum icin. Kansızlıktan oluyorsa çarpıntı bilemiyorum. Ilk doğumumda kan verdiler ama 2.de başıma gelecekleri bildiğimden çok korkuyorum. Ya kan kaybı olursa vs diye vesvese ediyorum. Doktorum da bı o kadar rahat kiMerhaba
2 haftadır o çarpıntı hissi bendede vardı.
Geçen kontrole gittiğimde doktoruma söyledim,benim kalp atış hızımdan çocuğunkide etkilenmiş onunda hızlı atıyordu.
Kardiyolojiye gönderdi evet çarpıntın var dedi ekg temiz çıktı,holter testi yaptı.
Kalp atış hızımın ortalaması 104 geldi,hamile olmasan ilaç verir 70-80ne indirirdim ama çocuğun gelişimi etkiler diye vermedi bende istemedim.
Takip edelim dedi
Birde tsh çarpıntı yapıyormuş bakıldı mı yakın zamanda
Canım inşallah dönecekler cidden çok tenha olur buralar tadı tuzu idi kızlar ve düzenli yazıyorlardı ben her gün girip okuyorum onların paylaşımlarını işte yazamıyorum ama haftaya tatil tam şenlenecekti gittiler inşallah hemen dönerler çok üzüldüm ben.merak da ediyorum nasıllar bebişler nasılSöndü buralar eskiden birkaç sayfa ilerlerdi şimdi bir iki mesaj ancak yazılıyor bu gidişle kimse kalmaz buralarda
Kansızlıkta çarpıntı yapıyor diye biliyorum,kan hapına rağmen yükselmiyor mu peki?Yakin zamanda test yaptirmadim. 2 hafta sonra yani 32.haftamda idrar,kan ve hormon bakilacak. Benim kanım 7 lerden yukarı çıkmıyor anemi taşıyıcısı olduğum icin. Kansızlıktan oluyorsa çarpıntı bilemiyorum. Ilk doğumumda kan verdiler ama 2.de başıma gelecekleri bildiğimden çok korkuyorum. Ya kan kaybı olursa vs diye vesvese ediyorum. Doktorum da bı o kadar rahat ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?