2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence de aynen öyle olmuş. 10-20- gün girmeyen arkadaşlar oluyordu. Onlar gelince sen ne zamandır yoksun sana cevap yazmıyoruz mu diyorduk. Öyle bir şey olmadı hiç. Birilerinin acayip ağırına gitmiş muhabbete olamamak.

arkadaşlar merhaba bu sabah buzda kaydım düştüm belimin sırtımın üstüne kanama vs yok bebeğimin hareketlerinide hissettim ama yinede korktm var mı ben gibi düşen
Geçmiş olsun canım. Allah’ın izniyle bir şey yoktur. Yine de ağrın sancın olursa bi dr.a görün.

Canı

Merhaba kızlar dünden beri çarpıntı vardı şimdi sol yanıma yatıyorum yine çarpıntı ve ağlama isteği oldu. Var mı agama isteği ve çarpıntısı olan ... ve gece kasılma çok oluyo gündüz olmuyor tam tersi olması gerekirken.

canim carpinti ates basmasi hep normal bu aylar, doguma yakin bebek
Asagiya indikce ins azalacaktir. Kasilmalar nedense bende de genelde aksam
Daha fazla oluyor. Kendimizi dinliyoruz ve butun gunun yorgunlugu cikiyor yatinca ondan sanirim

Gruptaki arkadaşlar için üzüldüm, inşallah en kısa sürede dönerler.
Mart annesi olmadığım halde benim bile sorduğum sorulara cevap veriyorlardı kimseyi dışlamıyorlardı.

çok geçmiş olsun canım. bende geçen hafta banyoda düştüm ayağım kaydı . sağlık ocağına gittim hemen kalp atışını dinledik. kanaman olursa ya da adet oluyoruş gibi sancın acile git gece kaç olursa olsun dedi hemşire. çok şükür bir şey olmadı. sende umarım bir şey yoktur. bizim şansımıza son trimester kar kışa denk geldi. daha dikkatli olmalıyıs.

Merhaba
2 haftadır o çarpıntı hissi bendede vardı.
Geçen kontrole gittiğimde doktoruma söyledim,benim kalp atış hızımdan çocuğunkide etkilenmiş onunda hızlı atıyordu.
Kardiyolojiye gönderdi evet çarpıntın var dedi ekg temiz çıktı,holter testi yaptı.
Kalp atış hızımın ortalaması 104 geldi,hamile olmasan ilaç verir 70-80ne indirirdim ama çocuğun gelişimi etkiler diye vermedi bende istemedim.
Takip edelim dedi
Birde tsh çarpıntı yapıyormuş bakıldı mı yakın zamanda

Selam herkese.. girince şok oldum ne olmuş buralarda böyle. İnşllh en yakın zamanda dönerler, bende birkaç kez bana yemiştim. 1 yada 2 gün falan sürüyordu, çok uzamaz
İnşllh.

Kazen burası sosyal paylaşım platformu. insanlar ulu orta telefon numaralarını, mail adreslerini paylaşmıyorlar ki... arkadaşlarımızın üyelik durumları, cezaları nedir bilgi almak istiyorum. üyelikleri siliniyorsa ben itiraz ediyorum. 7 aydır bu sayfayı takip ediyorum. bu arkadaşların uygunsuz mesajlarına rastlamadım. Kaldı ki özelden mesajlaşıp birbirlerinin sosyal medya hesaplarını takip ettilerse bunu daha önceki yıllarda yapan anneler de olmuş. hepsi için aynı uygulama yapıldı mı merak içindeyim. bilgilendirirsen sevinirim.

arkadaşlar merhaba bu sabah buzda kaydım düştüm belimin sırtımın üstüne kanama vs yok bebeğimin hareketlerinide hissettim ama yinede korktm var mı ben gibi düşen
Cnm çok gecmis olsun kanaman falan olmasa da Dr a git ultrasona bi gir ben diz ustu dusmustum 5 aylıkken dr dedi ki bu tur durumlarsa korktuğumuz sey plesenta da ayrılma olmasi o yüzden gorun bence Dr a

Arkadaşlar bugün görüş günümüzdü. Çok şükür boyu kilosu suyu vs normal dedi. 30.haftayız fakat bebek makat gelişmiş. 35. veya 36.haftalarda değişebilir dedi. Internette makat geliş nedenleri çok korkutucu erken doğum, rahim şekli normal değilse veya miyom varsa gibi. Böyle bir durum yaşayan ve düzelen var mı ?

Söndü buralar eskiden birkaç sayfa ilerlerdi şimdi bir iki mesaj ancak yazılıyor bu gidişle kimse kalmaz buralarda

canim carpinti ates basmasi hep normal bu aylar, doguma yakin bebek
Asagiya indikce ins azalacaktir. Kasilmalar nedense bende de genelde aksam
Daha fazla oluyor. Kendimizi dinliyoruz ve butun gunun yorgunlugu cikiyor yatinca ondan sanirim
Doğru söylüyosun gün içinde çalışırken zamanı anlamiyosun aksam yatinca bedenime kulak veriyorum ve senaryolar üretiyorum

Yakin zamanda test yaptirmadim. 2 hafta sonra yani 32.haftamda idrar,kan ve hormon bakilacak. Benim kanım 7 lerden yukarı çıkmıyor anemi taşıyıcısı olduğum icin. Kansızlıktan oluyorsa çarpıntı bilemiyorum. Ilk doğumumda kan verdiler ama 2.de başıma gelecekleri bildiğimden çok korkuyorum. Ya kan kaybı olursa vs diye vesvese ediyorum. Doktorum da bı o kadar rahat ki

Söndü buralar eskiden birkaç sayfa ilerlerdi şimdi bir iki mesaj ancak yazılıyor bu gidişle kimse kalmaz buralarda
Canım inşallah dönecekler cidden çok tenha olur buralar tadı tuzu idi kızlar ve düzenli yazıyorlardı ben her gün girip okuyorum onların paylaşımlarını işte yazamıyorum ama haftaya tatil tam şenlenecekti gittiler inşallah hemen dönerler çok üzüldüm ben.merak da ediyorum nasıllar bebişler nasıl

Kansızlıkta çarpıntı yapıyor diye biliyorum,kan hapına rağmen yükselmiyor mu peki?
Doğumda çok mu oldu kan kaybınız,benimde 4 genimde bozukluk var iğne ve coraspin kullanıyorum.
Doktor rahatlığını hiç sormayın aynı şey benimde başıma geldi demirim 7ye düşmüş kanım 13te diye kan hapı vermedi dahiliyecim sağolsun o verdi.
Hiç korkup vesvese yapmayın Allah büyüktür yardım eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…