2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah döner canım bazı pozisyonlar var nette bebeğin dönmesi için denesene.

İyi akşamlar
Ne olur kimse kusura bakmasın. Ama burada insan ister istemez demirbaş olan arkadaşları arıyor. Alışmışız biz onlara her zaman yazamasak da onları okuyarak her şeyden haberdar olabiliyorduk. İnş en en en kısa zaman da geri dönerler. Onları gelmesini dört gözle bekliyorum.

Evet neşesi kalmadı. Demek ki muhabbeti olan insanlarla muhabbet oluyormuş. Bu kadar kişinin gözü onları aradığına göre..
Aynen canım gündüz okuldayım yoksa girerim daha sık..ama uzanuyorum yazılanları okumak keyif veriyor..ve birbirimize dua ediyoruz heyecan oluyor kontrol günleri kime ne dediler nasıllar filan..inşallah gemen gelirler özledik kızları

Merhaba mirasysu_,
Kazen bey adına açıklama yapmam da sakınca yoktur sanırım, kendisinden onay almadan böyle bir açıklama yaptığım için ayrıca Kazen beyden de özür dilerim ama kurallar ve uygulamaları bilmeden, buradan başka mecralardaki görüşmelere külliyen karşı olduğumuz düşüncesiyle üyeliklerin pasif edildiği yanlışını düzeltmem gerekiyor.

Sizler birbirinizle samimi olup telefonlaşabilir, birbirinizi sosyal medya hesaplarınızdan takip edebilirsiniz, bu bizi ilgilendirmez, siteyi ilgilendiren kısmı kullanım sözleşmesinde yazan kısımdır:
"WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!"

Topiğinizde grup kurulduğuna dair aleni yazılar var, hatta bunun yasak olduğunu belirten yazılarda mevcut:

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2019-mart-anneleri.1075258/page-3618#post-58417426

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2019-mart-anneleri.1075258/page-3619#post-58417525

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2019-mart-anneleri.1075258/page-3620

Grubu kuran belli dahil olmak isteyenler belli, bir grup kurulması halinde katılmak isteyenlerin kim oldukları bile etiketlenmiş, topiğinizi biraz okuyup kimler gruba katılmış tespit etmek zor değil.

Evet bunu yapan üyeler oldu, hepsine aynı prosedür uygulandı, kaldı ki sizin topiğinizde kurulan gruba dahil olan birkaç üyelik farklı topiklerde de gruplara katılmış ve üyelikleri pasif edilmiş, grup kurup bunun için davette bulunmanın, gruba üye toplamanın yasak olduğu kendilerine izah edilmişti ama maalesef yine yeniden yasak olduğunu bile bile aynı kural ihlali yapılıyorsa yönetim buyurun istediğinizi yapın demez, zira sitenin bütün kuralları tüm üyeler içindir ve kurallar herkese eşit olarak uygulanmalıdır, uygulanmaktadır.

İzah ettiğim gibi sizler birbirinize telefon numaralarınızı verebilirsiniz, biz kimseye neden numaranı veriyorsun, neden x üyeliği sosyal medyada takip ediyorsun deme haddine sahip değiliz ama topikte kurallarda yasak olduğu belirtilmiş ve üyelerinde yasak olduğunu bildiği bir eylem gerçekleştiriliyorsa gereken yapılır, ki arkadaşlarınız banlanırsam bundan banlanayım gibi cümlelerle ne olursa olsun'u göze alarak gruba dahil olmuş.

Whatsapp, Facebook veya herhangi bir sosyal medya üzerinden grup kurup bu gruba davet, çağrı, üye toplama yasaktır ve diğer kurallarda olduğu gibi bu kural da tartışmaya açık değildir.

Şunu da ilave edeyim gebelik, diyet, tüp bebek gibi bölümlerde üyelerin yoğunlukla katılım gösterdiği topiklerde, bu gruplara şu veya bu nedenlerle katılmayan üyelerin haklı serzenişleri de bu kuralın konma nedenleri arasındadır diyebiliriz, zira grup kuranlar nedense o gruplara zaman ayırma imkanı bulurken, aylarca topikte yazıştıkları ama gruba dahil olmayan üyelere zaman ayıramamaktadır, sizlerden kopma gerekçeleri nelerdir?

Fotoğraf paylaşamama mı? Sadece takip ettiğiniz üyelere özel albüm yapabilme imkanınız var: Albümler albümlere özel olmak kaydıyla sizlere istediğiniz zaman albümlerinizi silme hakkı da verilmiş üstelik.

Herşeyi topikte yazamama sorunu mu? İçinizde illa Pro üye olanlar vardır, açacakları konferans görüşmeyle A'dan Z'ye herşeyi konuşabileceğiniz size özel bir mecra.

Topikte bunca üye varken herkesi bir kenara bırakıp 5-10 üyenin kurallara rağmen grup kurmasının mantıklı gerekçesi nedir?

Kusura bakmayınız, giden üyelerin grup kurmak için haklı gerekçeleri varsa yönetiminde kurallara uymama halinde yaptığı işlemler haklı gerekçelerledir.

Peki ne kadar süreyle yoklar? Süresiz mi

Peki ne kadar süreyle yoklar? Süresiz mi
Benim bildiğim kadarıyla evet süresiz, üyelikleri yeniden aktif edilecekse de bu yöneticiler ve pasif olan üyelerin arasında yapılacak görüşmeye bağlı olacaktır diye düşünüyorum, bu nedenle sizlerden ricam topiğinizde eskisi gibi devam edip ne olacağı konusunu zamana bırakmanız.

Aslında en önemli ayrıntıyı da ben paylaşayım X üye bu gruba katılmak istediğinde "arkadaşlarla görüşelim öyle üyeliğinizi whatsapp grubuna dahil edelim" gibi bir yaklaşımda bulunulmuş bu üyede gelip bizle bu durumu paylaşmıştır. Bu nasıl çifte standart diye... Oysa grupla bizim alakamız yok.

Bu konuda son mesajımdır, uzun uzun anlatmış Mune . Bunu rağmen sorular varsa aynı açıklamayı 2-3 kez okumanızı öneririm. Grubu kuran bunun yasak olduğunu biliyordu. 2-3 kez uyarılmış. Lütfen şimdi hiç haberim yoktu demesin ...

ve lütfen hatta sakın özelden sosyal medya hesapları paylaşıldı da yasaklandılar, telefon verdik birbirimize de banlandık gibi aslı astarı olmayan suçlamalarda bulunulmasın.

Olay burada ki grubun aynısının kurulması, kişisel bilgisi(telefon) vermek istemeyen veya gruba katılmak istemeyenlerin dışlanmasıdır.

Evet neşesi kalmadı. Demek ki muhabbeti olan insanlarla muhabbet oluyormuş. Bu kadar kişinin gözü onları aradığına göre..
Tabikii onlar buranın başını cekiyorlar di ve çok güzel grub olunmustu onca yasanmisliklari hiçe sayip yok saymalari akıl alacak gibi degil

evet, anlıyorum. açıklamalar için teşekkürler.

Sayamadım da kaç kişi banlandı bilen var mı, başka topiclerde de olmuş bu sebeple banlanan ama aktif devam ediyorlar bizde çok kişi gitti galiba yoksa bu kadar sessizlik nasıl olur. Kimse yok gibi

Sayamadım da kaç kişi banlandı bilen var mı, başka topiclerde de olmuş bu sebeple banlanan ama aktif devam ediyorlar bizde çok kişi gitti galiba yoksa bu kadar sessizlik nasıl olur. Kimse yok gibi
Topikte aktif olarak yazan herkes gitti benim onlar icinde. Sen mahidevran ftszynp den baska. Grup içinde. Katilim sağlayan bide ben arada da olsa yazanlar ve aktif olanlar bu kadar kalmış yada fark etmedigim kişiler olabilir

Evet canım deneyeceğim ben de olmazsa sömestrdan sonra okula da gitmem ama benim kız da hiç ışık yok. Kakayı mümkün değil söylemiyor değiştirmiyor. Ne yapsam bilmiyorum
Kakayi yapmaya baska bi yerlere gidip saklanma vs. Varsa muhakkak umut vardir. Hatta benim kiz alistiysa dunyada alismayacak tek bir cocuk yoktur

Bende cok sik yazamayanlardanim. Isteyen kk’da takilir, isteyen baska yerde. Ne hasetlik yapmaya gerek var, ne de hayiflanmaya.... yalniz itiraf etmeliyim ki, bazi kadinlari anlamak mumkun degil gercekten

İnsanlar cidden tuhaf ne gittiyse zorlarına aktif yazan renk katan ve cidden yazdıkları okunan arkadaşlarımız gitmek zorunda kaldı.ne zarar vardı kı yazıp da cevap alamayan dışlanan kimmiş valla ilginç...ben baştan beri hep takip ettim yazamadım çogu kez ama okudum buradaki herkese alıştım...sona doğru yaklaşılırken daha doğum haberlerini alacakken yok emzirme yok şu bu konuşacakken bu hiç olmadı..kim saçmalayıp buna neden oldu ise cidden yazık çok yazık..bu kızlar düzenli ve güzel paylaşımlar yapıyordu şimdi 2019 mart anneleri sustu çünkü dinamiği kayboldu...

Bende baslarda sürekli aktiftimhatta benim cocugum olmadan da aktiftim hamile kalınca bu gruba dahıl oldum ama son zamanlardaartık yazdiğim seylere cevap alamamaya baslamiştim gruplasma olmustu ve gruplar halındekı insanlar kendi aralarinda konusuyodu bnde girmemeye basladım haftada 1 öyle bakıodum sonra grup muhabbetini okudum herkes orda konusmaya basladı burda bısı zaten yazmıodu yani bi bakıma grup kurmak saçma burayı ihmal oluyoro zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…