- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
Tatilde idim ogrendigimde, bi onceki gun ciger yemistim. Herhalde bisey olmaz gibime geliyor be, dunde unutmusum naneli biseyler yedim.amannn ne bileyim kimse dikkat etmiyor takir takir doguruyor bi bizler mi boyleyizGeçen gün suluköfte yaptım bileydim yapmazdım ne bileyim ben ya.. allah korur inşallah
Igm negatif IGG pozitif olmalı diye okudum. Geçirdiğimiz hastalıklar IGGNegatif cikmasi gerekmiyormu zaten onu anlamadim0,059 mus ilkinde merak edip baktim hemen. bunda pzartesi gidecem doktora bakalim.. yazarim anacim
Sonuna kadar katılıyorumBu hamilelikte daha erken basladi bulanti. Kusmadim ama midem agzimda 24 saat, sicakk. Hava yok. Hersey kokuyor dunya kokuyor. Cocugum bile yeni yikadigim halde kokuyor. Sigara iciyodum tek iyi yani onu gormek bile istememem oluyorilkindede ayniydi. Cok sevdigim turk kahvesinin kokusuna da tahamul edemiyordum. Kizlar yazmissinizya birden kesildi bulanti 2 gundur diye, gozumu acamadigim icin tek tek alinti yapamadim, dua ediverinde benimde kesilsin 9 ay bu bulanti ie yasamiyim yine sag kalcaya da ayri bi kramplar giriyo arada. Tuhaf tuhaf seyler. Hamilelik hastalik degil hayatinizi yasamaya devam edin diyorlar ya. Kulliyen yalannnnnnnnn
Himm anladim canim. Ikiside negatif yaziyomus, bisey dememeisti ilkinde doktorIgm negatif IGG pozitif olmalı diye okudum. Geçirdiğimiz hastalıklar IGG
Canım benimde sabah avuç ici kadar geldi idrardan sonra peceteye silinirken.bir daha ar vok gelmedi.çok afedersin kahve telvesi gibi az az geldi.doktoru aradım.önceden proluton vermiş ti salı yatırmıştım.haftada 1 yaptır demişti.onu erkene çek dedi yaptır dedi.Ama ben arası erken olur diye yaptırmak istemedim.birde korkma kahvetengiyse dedi..bugün hep yattım.sağ kasigim çok ağrıyorKızlar kahverengi lekelenmem oldu pazartesi gelmez oldu artık bana
Neden oldu ki şimdi bu
Canim benim sonuc bu bi bakarmisin sorun var mi kafam iyice karisti pozitif negatifIgm negatif IGG pozitif olmalı diye okudum. Geçirdiğimiz hastalıklar IGG
Sizin de toksoplazma bagisikliginiz yok. Ilk 3 ay korumaliymisiz kendimizi bu mikroorganizmaya karsi. Sonrasinda bebeğe zarar verme ihtimali cok düşüyor dedi benim doktorum.Canim benim sonuc bu bi bakarmisin sorun var mi kafam iyice karisti pozitif negatif
Benimde geldi 8 haftada kasiklarinda agri sancı yoksa olabilir demisti doktorum inşallah sende de bir sorun olmazKızlar kahverengi lekelenmem oldu pazartesi gelmez oldu artık bana
Neden oldu ki şimdi bu
Ballı limonlu elmalı ıhlamur çayı sıcak sıcak ic terlet kendini terleyincese hemn ılık duş al çok gecmis olsun ama.doktorunu ara danış bence belki gebelikte kullana bileceğin bir ilaç verirKızlar çok kötü grip oldum. Öksürükte var. İlaç kullanmayacağımı bildiğim için doktora da gitmedim. Herşeyin tadı zaten gitti. Dün zorla yemek yaptım bi kaç çeşit şifa olur yerim dedim. Bi kaşık alamadım. İyileşmek istiyorum hepsi kombine oldu bana.Doğal ne yenir ne içilir gribe ne iyi gelir hanımlar.
Haklısın canım danışmak lazım aslında. Ihlamur vardı sanırım bi de onu deneyeyim.Ballı limonlu elmalı ıhlamur çayı sıcak sıcak ic terlet kendini terleyincese hemn ılık duş al çok gecmis olsun ama.doktorunu ara danış bence belki gebelikte kullana bileceğin bir ilaç verir
Ben kalp atışına bakılıyor mu diye doktora sordum. Bakılıyormuş ama cihazları yeterli olmadığı için 5. Aydan sonra bakılıyormuş. Anladığım kadarıyla ultrason değil ama kalp atışını duymak için bir cihaz var.Teşekkürler bebegin utrasonla felan bakıyor mu merak ettigin o aslında
Olsun kalp atışı olmasi sağlıklı olduğunu sorun olmadığını görmek güzel ben pazartesi gidim şu makinadan eve almak istiyorum her dk dinlerim hersey yokundami diye herhaldeBen kalp atışına bakılıyor mu diye doktora sordum. Bakılıyormuş ama cihazları yeterli olmadığı için 5. Aydan sonra bakılıyormuş. Anladığım kadarıyla ultrason değil ama kalp atışını duymak için bir cihaz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?