2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu hamilelikte daha erken basladi bulanti. Kusmadim ama midem agzimda 24 saat, sicakk. Hava yok. Hersey kokuyor dunya kokuyor. Cocugum bile yeni yikadigim halde kokuyor. Sigara iciyodum tek iyi yani onu gormek bile istememem oluyor ilkindede ayniydi. Cok sevdigim turk kahvesinin kokusuna da tahamul edemiyordum. Kizlar yazmissinizya birden kesildi bulanti 2 gundur diye, gozumu acamadigim icin tek tek alinti yapamadim, dua ediverinde benimde kesilsin 9 ay bu bulanti ie yasamiyim yine sag kalcaya da ayri bi kramplar giriyo arada. Tuhaf tuhaf seyler. Hamilelik hastalik degil hayatinizi yasamaya devam edin diyorlar ya. Kulliyen yalannnnnnnnn

Geçen gün suluköfte yaptım bileydim yapmazdım ne bileyim ben ya.. allah korur inşallah
Tatilde idim ogrendigimde, bi onceki gun ciger yemistim. Herhalde bisey olmaz gibime geliyor be, dunde unutmusum naneli biseyler yedim.amannn ne bileyim kimse dikkat etmiyor takir takir doguruyor bi bizler mi boyleyiz

Sonuna kadar katılıyorum

Kızlar bence cehalet en büyük mutluluk :) analarımız bunları mı biliyordu yok ona dokunma yok bunu yeme yok ağır kaldırma.dr la irtibata eşim geçiyor sen herşeyi bilme dedi bildikçe öğrendiklerim çoğaldıkça evhamım artıyor.

Benim kedim var ama onu bırakamam internette de baya araştırdım dışarı çıkmadıktan ve kuru mamayla beslendikten sonra çok da sıkıntı olmazmış belki de geçirmişimdir çocukluğum da hep hayvanlarla geçti benim

Can
Kızlar kahverengi lekelenmem oldu pazartesi gelmez oldu artık bana
Neden oldu ki şimdi bu
Canım benimde sabah avuç ici kadar geldi idrardan sonra peceteye silinirken.bir daha ar vok gelmedi.çok afedersin kahve telvesi gibi az az geldi.doktoru aradım.önceden proluton vermiş ti salı yatırmıştım.haftada 1 yaptır demişti.onu erkene çek dedi yaptır dedi.Ama ben arası erken olur diye yaptırmak istemedim.birde korkma kahvetengiyse dedi..bugün hep yattım.sağ kasigim çok ağrıyor

kizlar siz soleyinceye kadar farkimda diilm simdi baktimda bndehem negatif hem pozitif yazio birsey anlamadim anlayanlar bi degerlendirebilirmi

Bütün yavrular allaha emanet takmayin kafanıza bu kadar yaa gercekten varmış yokmuş dikkat etmek isteyen etsin sonuclarinizi doktora göster mediniz mi burda ne dir ne degildir diye soruyorsunuz ben anlamadim bu kadar önemli birşey olsaydı eger gosterdiyseniz diye söylüyorum doktorunuza bırakın güzel günlerin gelmesi için gün sayın herkes sağlıkla sıhhatli bir sekilde gebelik bebek ve doğum nasip etsin bazi doktor gereğinden fazla bilgi veriyorlar risk almamak için sonra neden demediniz vs olaylari olmasin diye hayatınızı bakın çiğ et meselesi zaten genel anlamda yemeniz zararlı oldugu heryerde yazıyor

Kızlar çok kötü grip oldum. Öksürükte var. İlaç kullanmayacağımı bildiğim için doktora da gitmedim. Herşeyin tadı zaten gitti. Dün zorla yemek yaptım bi kaç çeşit şifa olur yerim dedim. Bi kaşık alamadım. İyileşmek istiyorum hepsi kombine oldu bana. Doğal ne yenir ne içilir gribe ne iyi gelir hanımlar.

Ballı limonlu elmalı ıhlamur çayı sıcak sıcak ic terlet kendini terleyincese hemn ılık duş al çok gecmis olsun ama.doktorunu ara danış bence belki gebelikte kullana bileceğin bir ilaç verir

Ballı limonlu elmalı ıhlamur çayı sıcak sıcak ic terlet kendini terleyincese hemn ılık duş al çok gecmis olsun ama.doktorunu ara danış bence belki gebelikte kullana bileceğin bir ilaç verir
Haklısın canım danışmak lazım aslında. Ihlamur vardı sanırım bi de onu deneyeyim.

Teşekkürler bebegin utrasonla felan bakıyor mu merak ettigin o aslında
Ben kalp atışına bakılıyor mu diye doktora sordum. Bakılıyormuş ama cihazları yeterli olmadığı için 5. Aydan sonra bakılıyormuş. Anladığım kadarıyla ultrason değil ama kalp atışını duymak için bir cihaz var.

Olsun kalp atışı olmasi sağlıklı olduğunu sorun olmadığını görmek güzel ben pazartesi gidim şu makinadan eve almak istiyorum her dk dinlerim hersey yokundami diye herhalde

Kizlar ya ben bu saatlerde cok rahatsizlaniyorum.neden böyle oluyor cok moralim bozuk.agrim oluyo sol tarafimda surekli yatiyorm.midem kötü oluyo.ac ac yatiyorum saatlerdir.gunduz boyle hic olmuyo.bir sorun olsa devamli bu agrilari cekmem lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…