- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
göbegim indi derken nasıl yani anlamadim benBöyle nasıl geçecek bilmiyorum
Benimde gobegim indi sanki morelim bozuk
Yani biraz sis gibiydi şimdi dümdüz yani 50 kiloyum ama korkuyorum herseydengöbegim indi derken nasıl yani anlamadim ben
:)yaaa kıyamam muhtemelen bende öyle derdim kız istiyorum bende. Bu hafta tekrar bi gidicem doktora bakalim istediğim gibi bi tedavi olmazsa turkiyeye geleceğim artik napalimbana ilk gittiğimde verdi, munorol suda çözülen 2 tane 5 gün arayla yapıp içtim ..
ama ilaç bende ters etki yaptı :) içtiğim gece ateşlendim hep sayıklamışım eşim diyor 1,5 saat konuşturdum seni :)
cinsiyeti ne olsun demiş kız istiyorum demişim erkek bebeği sevmeyi bilmiyorum ben diyormuşum :)
abimin 3 kızı varya ondan kıza alışığım demişim
YoooRubellayi ne zaman gecirdigine bakmadilarmi? Kizamikcik
Bende bu saatlerde halsizlik ve migde bulantim oluyor ağrım yok ama akşam daha yorgun oluyorumKizlar ya ben bu saatlerde cok rahatsizlaniyorum.neden böyle oluyor cok moralim bozuk.agrim oluyo sol tarafimda surekli yatiyorm.midem kötü oluyo.ac ac yatiyorum saatlerdir.gunduz boyle hic olmuyo.bir sorun olsa devamli bu agrilari cekmem lazim.
Amin inşallah. Allah hayırlısıyla felaha ulaştırsın herkesiDoğru dur benimde geçmişim pek parlak degil ama takdir ilahi beklemekten başka cagremiz yok. Bu süreç güzel bir okadar da sitresli ki normal can taşıyoruz ve birşey olucak diye korkuyoruz rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Hee öyle bazen bence gaz oluyor karnimizda ondan şişiyor bence tuvalet ihtiyaci vs.iniyor bazen bende sanki karnım çıkmış gibi hissediyorum ama 4 aydan sonra normalde sismeye basliyor ki sen 50 kg bahsediyorsun bu kadar erken sismes sıvı tüketimi azaltdiysanda şişkinligin inmiş olabilir yediklerimiz gaz yapipda şişmiş ve inmiş olabilir yani buna takilma aciklama yaparken baya deverik yazdım cumlelerimi ama takma kafana bunlarıYani biraz sis gibiydi şimdi dümdüz yani 50 kiloyum ama korkuyorum herseyden
CansinHee öyle bazen bence gaz oluyor karnimizda ondan şişiyor bence tuvalet ihtiyaci vs.iniyor bazen bende sanki karnım çıkmış gibi hissediyorum ama 4 aydan sonra normalde sismeye basliyor ki sen 50 kg bahsediyorsun bu kadar erken sismes sıvı tüketimi azaltdiysanda şişkinligin inmiş olabilir yediklerimiz gaz yapipda şişmiş ve inmiş olabilir yani buna takilma aciklama yaparken baya deverik yazdım cumlelerimi ama takma kafana bunları
Aminnnnnn inşallah rabbim sag saglim vaktinde. Bebeklerimize gelsinler inşallahAmin inşallah. Allah hayırlısıyla felaha ulaştırsın herkesi
İki gün var aramizda ilk bebek mi sizinCansin
Canim su zamanda bebekten dolayi gobek olmaz zaten siskinlik oluyo geciyo bazende en erken 16. Haftada falan cikmaya baslar bi de adet olamamanin siskinligide oluyoBöyle nasıl geçecek bilmiyorum
Benimde gobegim indi sanki morelim bozuk
Evet ondan biraz heyecanlı kaygiliyizAminnnnnn inşallah rabbim sag saglim vaktinde. Bebeklerimize gelsinler inşallah
İki gün var aramizda ilk bebek mi sizin
Burda işte beraber geçircez tecrubelerimizi kimi zaman moral bozuklugumuzu kimi zaman neşe mizi öyle bir bakmisis ki gelmiş zamanEvet ondan biraz heyecanlı kaygiliyiz
Ya bu hamilelik beni duygusallastirdiBurda işte beraber geçircez tecrubelerimizi kimi zaman moral bozuklugumuzu kimi zaman neşe mizi öyle bir bakmisis ki gelmiş zaman
balli limonlu su ic ılık olsun bol bol portakal ye canim c vitamini iyi gelir cok dilkat et kendineKızlar çok kötü grip oldum. Öksürükte var. İlaç kullanmayacağımı bildiğim için doktora da gitmedim. Herşeyin tadı zaten gitti. Dün zorla yemek yaptım bi kaç çeşit şifa olur yerim dedim. Bi kaşık alamadım. İyileşmek istiyorum hepsi kombine oldu bana.Doğal ne yenir ne içilir gribe ne iyi gelir hanımlar.
Kiyamam canım yaa senin hormonlar bugün tavan yapmış anlaşılan bazen bende de oluyor bu durum cama felan cik hava al biraz o moddan kurtul canımYa bu hamilelik beni duygusallastirdi
Ağlıyorum bu mesajınız şu an
Haklısın canim hava çok gusel olduKiyamam canım yaa senin hormonlar bugün tavan yapmış anlaşılan bazen bende de oluyor bu durum cama felan cik hava al biraz o moddan kurtul canım
Kendini çok yorma ama hava almak iyi gelecektirHaklısın canim hava çok gusel oldu
Biraz deniz kenarında gideyim
Belki balık tutarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?