- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Ben 3-4 gün önce öyleydim. 2 gün adet ağrısı gibi ağrım oldu ve geçti. Seninki de geçer bence.Adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrıları yaşıyorum özellikle belim çok ağrıyor aynı adet olduğumda ağrıdığı gibi ağrıyor ağrı kesicide alamıyorum var mı aynı durumda olan
Sağol canım inşallah dediğin gibidir.Daha önce kötü şeyler yaşadığım için paronayak oldum iyiceBu belirtiler gitti diye bir düşük tehlikesi olur demek biraz komik olur bazıları ilk haftalrda yaşıyor sonra geciyor dua etki gecmis olsun o geçici süreç düşük icinde karında sancı leke yada kanama varsa bile düşmeme ihtimali daha fazla ilaçla lekeye yada kanamaya mudahe ediyorlar eger kesede yada bebek te bir sorun yoksa takma kafana ben hiç yaşamadım sık idrar felan bol bol su ic bak nasıl gidersin tuvalete
Canim benim ikiside negatif cikti.Daha once ben bu hastalikla hic karsilasmamisim ve bu yuzden bagisikligim yokmus doktor korunmam gerektigini soylediKızlar rica etsem tahlillerinizde anti toksoplazma ıgm ve ıgg değerlerinize bakıp bana yazabilir misiniz?
Benim ıgm:0.11 ıgg: 2.5 greyzone yazıyor
Teşekkürler bebegin utrasonla felan bakıyor mu merak ettigin o aslındaBen geçen hafta kaydımı yaptırdım. Ben beğendim hemşiremi ama şans birazda tabi. Boy, kilo, tansiyon ölçümlerini yaptı. Sağlığımla ilgili sorular sordu. Yapılan testler varsa onları soruyor. Yani benim bilgilerimden oluşan bir form doldurdu. Aşı zamanlarımı söyledi. Hatırladıklarım bu kadar.
Bana öyle bir şey de demedi. Ama hiç karşılaşmamış olsam ilk kızımı 2 sene önce doğurdum gata bunu es geçmezdi mutlaka bilgilendirirdi. 2. Bir testi istedi bakalım ne çıkacak. Benim çocukluğum kedi köpek kulübelerinde geçti. Panik yapmıyorum en azından ıgm de sorun yok Yani şuan o hastalığı geçirmiyorum.Canim benim ikiside negatif cikti.Daha once ben bu hastalikla hic karsilasmamisim ve bu yuzden bagisikligim yokmus doktor korunmam gerektigini soyledi
Cig ete dokunmicam
Sucuk salam tuketmicem
Iyice yikanmamis sebze tuketmicem
Iyice pisirmeden et tuketmicem
Pastorize olmamis sut tuketmicem v.s.
Simdi gecen senin dedigin gibi olacakta genelleme yapmiyorum bende ama doktorlar bazi seyleri hafife aliyo ama belki evime kedi alma karari verdim yada yolda bi kediyi sevesim tuttu...Olamaz mi.. beni cocugumun hayatiyla oynamaktir bu bana bilgi vermeyisi..Bana öyle bir şey de demedi. Ama hiç karşılaşmamış olsam ilk kızımı 2 sene önce doğurdum gata bunu es geçmezdi mutlaka bilgilendirirdi. 2. Bir testi istedi bakalım ne çıkacak. Benim çocukluğum kedi köpek kulübelerinde geçti. Panik yapmıyorum en azından ıgm de sorun yok Yani şuan o hastalığı geçirmiyorum.
Doğru dur benimde geçmişim pek parlak degil ama takdir ilahi beklemekten başka cagremiz yok. Bu süreç güzel bir okadar da sitresli ki normal can taşıyoruz ve birşey olucak diye korkuyoruz rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin inşallahSağol canım inşallah dediğin gibidir.Daha önce kötü şeyler yaşadığım için paronayak oldum iyice
Benimde bir kizim var ve yine kiz istiyorum saglikla ins.annem erkek bu sefer diyor halimden belliymis.ruyamdada doktor erkek diyordu bana hayirlisi bakalimAmannnn su cinsiyet konusuda yaklasiyo Allah hayirlisini sagliklisini versinde kizim olsun istiyorum.
Bu sene oglanin sunnetini yaptik bittim valla.Bide bunu evermesi varEn azindan kizi evlendiriyon tek sefer stres dugun kalabalik telas
Canım sağol benim de anti toksoplazma 2.5 senin de negatif sana bir şey demedi doktor ıgg şerin pozitif çıkmasıbgerekli ıgm lerin negatif diye biliyorum. IGG ler geçirmiş olduğumuzu Yani bağışıklık kazandığımızı gösteriyor.Benim de sonuçlar böyle doktorum bir sıkıntı yok dediEki Görüntüle 2175920
Geçen gün suluköfte yaptım bileydim yapmazdım ne bileyim ben ya.. allah korur inşallahCanım toxoplazma benim de negatif köpek ile ilgili bi sorun yok ama sen yinede sokak köpeğinden kediden uzak dur,çiğ sebzeleri sirkeli suda bekleterek tüket, dışarda salata yeme mesela. Et yemeklerini iyice pişmiş yemen gerekli çiğ ete dokunma et yemeklerini eşin yapmalı.
Normal canım..Kızlar benim gibi akıntı şikayeti yaşayan var mı sıvı renk akıntım hamileliğin in ilk gününden beri var sizce normal mi
Bana da 8 eylüle gün verdi doktorum,altı hafta sonraya yani.. eger farklı bi sıkıntı olursa hissedersin bence kaygılanma. Örneğin ilk hamileliğimde minik kanamalar problem olduğunu söylemişti bunda henüz bi sorun yok gibi,7 hafta bugün bittiBende genel olarak idare ederim. sürekli yatmak istiyorum,midem hep ağzımda ama kusmuyorum. günde bikaç kez öğürüyorum boşboş.
Benim endişem galiba randevu tarihimin çoook uzağa verilmesinden kaynaklı. 21temmuzda gitmiştim. 2li tarama için 3eylüle gün verdi. 1.5 ay beklemek,içerde neler oluyor haber alamamak psikolojimi bozuyor sanırım. şimdide gittiğimde ya kalbi durmuşsa diye korkular oluştubi arkdşn hiç şikayeti yokken 12.haftada gittiğinde kalbinin durduğunu öğrendi,onunda etkisi var sanırım. ne bilim yaa Rabbim ol derse olacak biliyorum ama bu kaygılardan kurtulamıyorum buaralar
Rubellayi ne zaman gecirdigine bakmadilarmi? KizamikcikBenim de sonuçlar böyle doktorum bir sıkıntı yok dediEki Görüntüle 2175920
Bu testler bana da yapıldı. Anti hcv kritik değerde çıkınca hv rna testi yapıldı onda negatif çıktı çok şükür. Hepatit c yani sarılık yok. Toksoplazma 0.05, rubella 0.35 nonreactive yazıyor. Doktorum da bana çiğ et kedi köpeğe yaklaşma gibi uyarılarda bulunmadı. Nonreactive olması bunlara karşı bağışıklığımız yok demek mi?Canım sağol benim de anti toksoplazma 2.5 senin de negatif sana bir şey demedi doktor ıgg şerin pozitif çıkmasıbgerekli ıgm lerin negatif diye biliyorum. IGG ler geçirmiş olduğumuzu Yani bağışıklık kazandığımızı gösteriyor.
Negatif cikmasi gerekmiyormu zaten onu anlamadimKızlar rica etsem tahlillerinizde anti toksoplazma ıgm ve ıgg değerlerinize bakıp bana yazabilir misiniz?
Benim ıgm:0.11 ıgg: 2.5 greyzone yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?