• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin çok teşekkür ederim. Hepimize inşallah :KK200: mide bulantısı ve şişkinlik çok büyük sıkıntı veriyor bana sizde durumlar nasıl :110:
4 gundur mide bulantısından dogru düzgün nefes alamiyorum. Sanki kıl yumağı bi top var öğleden sonra bi başlıyor şuan bile hala çekiyorum. Özbekistandatim ben ole kraker falanda yok geçiştirimm. limon içiyorum en fazla yarim saat geciriyo sonra geri başlıyor. Senin var mi bi yöntemin canım?

4 gundur mide bulantısından dogru düzgün nefes alamiyorum. Sanki kıl yumağı bi top var öğleden sonra bi başlıyor şuan bile hala çekiyorum. Özbekistandatim ben ole kraker falanda yok geçiştirimm. limon içiyorum en fazla yarim saat geciriyo sonra geri başlıyor. Senin var mi bi yöntemin canım?
Hiç bişey geçirmiyor. Tuzlu kraker falan da ı ıh. Midemi bulandırıyor bir yerden sonra. İlaç kullanıyorum ama mecbur kalmadıkça içmiyorum. Karnım o kadar şiş ki 4 aylık hamileyim sanki. Şimdi limon soda tuz yaptım iyi geldi biraz ama uzun vadeli bir çözüm olmuyor. Yatıyorum sürekli her gün bugün şunu şunu yapacam diye plan yapıyorum ama hiç bişey yapmıyorum

Merhaba arkadaşlar bulantım ve halsizliğim tavan yaptığı için uzun süredir giremedim resmen hayattan soğudum artık vücudum yıkım yapmaya başlamış annemin yanına geldim mecburen. Oğluma da bakamıyorduk. Baya ilerlemiş sohbet. Geceleri yüz üstü yatma ihtiyacı hissediyorum bir sakıncası olur mu sizce? Bir de Sudan tiksindim bir haftadır su içmiyorum onun yerine ayran içebiliyorum su ihtiyacımı karşılar mı sizce?
Allah yardımcın olsun su tuketmemız gerekıyor bana ılk gttıgımde demstı doktor bol bol su iç diye ama ayram yerıne gecermı bılmıorum gecmez sanırım .umarım bulantıların gecer rahatlarsın bıan önce

Hiç bişey geçirmiyor. Tuzlu kraker falan da ı ıh. Midemi bulandırıyor bir yerden sonra. İlaç kullanıyorum ama mecbur kalmadıkça içmiyorum. Karnım o kadar şiş ki 4 aylık hamileyim sanki. Şimdi limon soda tuz yaptım iyi geldi biraz ama uzun vadeli bir çözüm olmuyor. Yatıyorum sürekli her gün bugün şunu şunu yapacam diye plan yapıyorum ama hiç bişey yapmıyorum
Ay evet bende ayni durumdayım inş diğer haftalara yayılmaz bu hafta da kalır bu bulantı cok zormus çünkü valla Rabbim yardımcının olsun.

Kızlar yoğundum gelemedim, şükür bebeğimizi gördük kalp atışını duyduk. Bu gece yola çıkacağız. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Tiroidler baya Yükselmiş ilacı yükselttik. Zaten hep gebeliğimin başında yükseliyor sonra iniyor.

Bende genel olarak idare ederim. sürekli yatmak istiyorum,midem hep ağzımda ama kusmuyorum. günde bikaç kez öğürüyorum boşboş.

Benim endişem galiba randevu tarihimin çoook uzağa verilmesinden kaynaklı. 21temmuzda gitmiştim. 2li tarama için 3eylüle gün verdi. 1.5 ay beklemek,içerde neler oluyor haber alamamak psikolojimi bozuyor sanırım. şimdide gittiğimde ya kalbi durmuşsa diye korkular oluştu:olamaz: bi arkdşn hiç şikayeti yokken 12.haftada gittiğinde kalbinin durduğunu öğrendi,onunda etkisi var sanırım. ne bilim yaa Rabbim ol derse olacak biliyorum ama bu kaygılardan kurtulamıyorum buaralar:KK43:
Bende senın gbıyım valla düşünmemeye calışıorum 12.haftada kalbının durdgunu öğrendgım bebegım oldu oyuzden bundada bı tedrgınlık var ama hersey nasıp ötesi yok bakalım bende daha randevu almadaım bayramdan sonrakı haftaya yer bulabılırsem alacagım sende düşünmemeye calış başka elımzden bırsey gelmez

Bebeğin kalp atışını duymuş anneler lütfen bana da dua edin. Dün yazmistim. Kanamam var diye doktora gittim. Doktor bebeği vucudun atmak istediği için olmuş dedi. Ilac verdi. Dun 7+2 deydik. Bebek yeni oluşmuş dedi. 9 una randevu verdi kalp atışı duymazsak gebeligi sonlandiracagiz dedi. Ben 7 sine devlete gideceğim baska doktora. Insallah duyarım. Bir evladım var çok şükür ama hepsinin yeri ayrıymıs. Ben cok alıştımısım varlığına çok üzülüyorum. Insallah bebeğim büyür :KK43:
İnşallah guzel haberlerle gelırsın canım dualarım senınle ve tum rısklı gebelığı olan annelerle

Amannnn su cinsiyet konusuda yaklasiyo Allah hayirlisini sagliklisini versinde kizim olsun istiyorum.
Bu sene oglanin sunnetini yaptik bittim valla.Bide bunu evermesi var :KK51:En azindan kizi evlendiriyon tek sefer stres dugun kalabalik telas:KK53:
Ay bnde oğlum olsun da sunnet yapalım dıorum

Canim duzenli icmeyince hulanti ilacini cok bi fayda saglamiyo. Duzenli icmek gerekiyor.

Back
X