Geçmeyecek mi dersinkuzum acıkmak lüks oldu.
ölmemek için yiyoruz sadece.
o yüzden tek yol alışmaya çalışmak.
Sonra da bana çok nazlısın,isyan ediyorsun falan diyorlar 2 gün aralıksız mideleri bulansa da anlasalarKurtarıın beniiştahla birşeyler yemek istiyorum artık
İki haftaya kadar inşallah geçer kuZumİnşallah hiç bulantın olmaz
Ben çekiyorum başkası çekmesin
Benim aynen devam ediyor
Bekliyorum ki birkaç haftaya bitsin
Eşimle karşılıklı konuştuktan sonra [bir ortasını bulamazsak da] biraz çıkıp yürümek iyi gelir dedim. Yürürken de senin mesajını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım hem yürüdüm hem ağladım rahatladım biraz. Sonra eşim geldi yoldan aldı oğlanın okul için bir şeyler aldık eve geldik. Ben de aynı evde birbirine küslüğü kaldıramıyorum. En fazla 1-2 saat sonra dayanamam zaten.Kiyamam ya bosyere uzuyo seni esine guzelce anlat bence yorgun oldugun icin isleri yetistiremicegin icin gitmek istemedigini beni uzdugunde bebisimde uzuluyo de küs kalma bence esinle cunku kus kalinca sen daha cok geriliceksin valla ben kendimi ve bebegimi dusundugum icin küsmuyorum esimle kendim gerilmeyim diye yoksa uzatmasini bilirim ama uzattikcada sen uzuluyosun baska bisey olmuyo en iyisi tatli dille anlatmak canim
Geçmeyecek mi dersin15. Haftaya girmişsin sende haftaya falan tamamen geçer belki. Sen nasılsın hala çok bulantın var mı
Aynı şeyi düşünüyoruzkızlar kusma geçse de üzgünüm bulantı geçmiyor.
bulantı hali hep var.
bir de acı tat ve yediklerinin tadını alamama durumu devam.
hiçbir zaman balayı modu olmayacak sanırım.
Aynı şeyi düşünüyoruz
Bende 2 gundur iyiyim dun hic cıkarmadım bugunda sabah uyandigimda 1 kere sadece. Eşim evde diyemi oldu anlamadım. Sagolsun bakıyor bana. Raporumda bitiyor yarın iş başı. Insallah boyle devam eder. Iş yerimde lavabo uzakta biraz. Cok zor oluyor.Kıyamam ya geçmedi senin bulantın benim de devam edıyor ama azaldı bazen hiç olmuyor bazen de sabah akşama hem midem ağrıyor hem bulanıyor
Canım benimde nabzın 100 civarı çıkıyor.normalmiş doktora sordum ben.inşallah birşey yoktur .korkmaAllah korusun ya ben yakın zamanda kalp doktoruna gideyim şimdi bunu da kurar kurar düşünürüm
Nazlanmak mıSonra da bana çok nazlısın,isyan ediyorsun falan diyorlar 2 gün aralıksız mideleri bulansa da anlasalar
Bende iştahla bişeyler yiyip sonrasın da ağlamamak istiyorum
Aynen bende açlıktan midem bulandığı için yiyorum. Daha doğrusu yemeye çalışıyorumbulantı hissinin geçeceğini hiç sanmıyorum.
iştahım da hala yok.
diyorum ya yemek için yiyorum.
enerjim de hala düşük.
bakalım canım benim Allah daha iyi etsin inşallah.
Ikili kan testim cikinca gidicem.Sonuc ne zaman cikicak bilmiyorum arayacaklarBir dahaki kontrolün ne zaman
İnşallah canım bekliyorum bendeİki haftaya kadar inşallah geçer kuZum
Öyle tahmin ediyorum
Bende çok sıkıldımNazlanmak mıhiç nazlı bir insan değil normalde. Ama cidden aşırı sıkıldım bunaldım bu hallerimden. Bende hoşlanmıyorum böyle olmaktan.
O zamana netleşir canım cinsiyet de. Belki de zaten nettir :)Ikili kan testim cikinca gidicem.Sonuc ne zaman cikicak bilmiyorum arayacaklar
Bende yaİnşallah canım bekliyorum bende
Bende çok sıkıldım
Ve bitmeyecek diye çok korkuyorum
Bulaşık makinası ve buzdolabı benim de kabusumHerkese merhaba,
Uzun zamandır takip ediyorum ama bir türlü yazamamıştım. Bugün 13. Haftam bitiyor, kısmetse ben de Mart annesi olacağım,
Baştan beri bulantı sorunu yaşamadım ama son 3 haftadır koku hassasiyetim had safhada bulaşık Makinesi kabusum oldu...
Çok uzatmayayım, bulantısı devam edenler dualarım sizinle 2 kez kustum sizleri hayal bile edemiyorum. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız...
Eveeeet canım tarhana çekti öyle anlattınkiiiiiCanım öncelikle Allah şifa versin ben hastalandığımda antibiyotik bile içmeden nasıl atlattığımı anlatayım inşallah sanada iyi gelir vicks var ya şu nane kokulu ondan göğsüme sırtıma ayaklarımın altına sürüp çorap giyiyorum ve bol sarımsaklı acılı tarhana çorbası yapıyorum sen çok acı yapma miden kötüyse sarımsak çok oldun içine nane kekik koy birde limon sıkıyorum içiyorum öksürük hastalık falan kalmıyor ama çorbayı içtikten sonra mümkünse yatağa girip battaniye sar terle sonrada duş al bana dua ederdin
Ben şu an ev topluyorum. Bir kızım var 17 aylık. Bitlis’ten Antep’e gideceğiz. Çok çok zor oluyor. Karnım kasıklarım ağrıdı.Günaydın kızlar hepinize bulantısız ağrısız bir gün olsun inşallahbizim tayin çıktı taşınıcaz 1 aya kara kara napcam diye düşünüyorum ya
Tsh için aç gitmen lazım.Vallahi o sağlık ocagının .güya hamile olduğunu öğrenince doktorun boşuna para verme.sağlık ocagına yaptır dedi.varya 3 tüp kan aldılar.doğru düzgün birseye bakmamışlar.karaciğer enzimleri yok.vitaminler d e b12 yok.salı doktora diyecem.neyse parası yapsın.detaylı herşeye baksın.acaba aç mı olmam lazım.bu değerler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?