N11 bu sene 11.11 kampanyası yapabilir bekleyin derim. Hatta o sırada diğer siteler de kampanya yapıyor.Bende cinsiyet belli olduktan sonra alırım diyorum ama tulum falan alınabilir genel olarak beyaz alınacak onlar zaten. Dediğin gibi herşeye zam geliyor. Zaten çok pahalı bebek eşyaları
Aklımda bulunsun canım. Bilmiyordum hiçN11 bu sene 11.11 kampanyası yapabilir bekleyin derim. Hatta o sırada diğer siteler de kampanya yapıyor.
Kızımın bi kaç şeyini öyle aldım ben. Kampanya bakın bol bol. Kızımın beşiğini çilek mobilyadan almıştım indirimle. Ocak’tan önceydi. Kampanya bakın alınacakları araştırın anca hallediliyor ilk bebekte :))) benim kızımın her şeyi var. Erkek olursa ikinci sadece kıyafet birde oto koltuğu alıcam o kadar. Kız olursa zaten her şeyi hazır :)))Aklımda bulunsun canım. Bilmiyordum hiç
Mobilyada indirim ne zaman olur ki acabaKızımın bi kaç şeyini öyle aldım ben. Kampanya bakın bol bol. Kızımın beşiğini çilek mobilyadan almıştım indirimle. Ocak’tan önceydi. Kampanya bakın alınacakları araştırın anca hallediliyor ilk bebekte :))) benim kızımın her şeyi var. Erkek olursa ikinci sadece kıyafet birde oto koltuğu alıcam o kadar. Kız olursa zaten her şeyi hazır :)))
Ne aldınBirde ben detaylı ultrasondan sonra ilk alışverişimi yapmıştım :)) tabiii gidip ilk ne aldım aklınıza bile gelmez
Takip etmek lazım canım :)) hangi marka istiyorsan. Ben ikinciye park yatak kullanacağım. Hatta en mantıklısı oymuşMobilyada indirim ne zaman olur ki acaba
4moms Mamaroo anakucağı aldım canımNe aldın
Bende hemen oda yapmayı düşünmüyorum park yatak alacağım. Daha sonra yatak bakarız diye düşünüyorumTakip etmek lazım canım :)) hangi marka istiyorsan. Ben ikinciye park yatak kullanacağım. Hatta en mantıklısı oymuş
Bana herkes mobilya beşik alma park yatak al dedi :)))
Park yatağımız da vardı. Annemlere Kv ye gidince kullanıyordum kızıma. Ama ikinciye kullancam bunu. Çilek mobilyadan da çok memnunum. Ama park yatak alsaydım başta. Ki ben 200₺ ye aldım tripper marka :))) çilek beşik 900₺ sadece beşik. Ne korumalık ne nevresim ne yatak hiç biri yok. En iyisi başta park yatak alıp sonra genç odası yapmak :))))
Aynen kesinlikle şuan alamam ben4moms Mamaroo anakucağı aldım canım
Aşırı aşırı memnun kaldım ben verdiğim her kuruşa değdi
Ama şimdi imkansız tabi onu almak
Kullancaaaam :)))Aynen kesinlikle şuan alamam benikinciye dr kullan onu
Çok mantıklı düşünüyorsun canım. Tavsiyem fiyatları takip etmeniz :)))Bende hemen oda yapmayı düşünmüyorum park yatak alacağım. Daha sonra yatak bakarız diye düşünüyorum
Sen ne kadara almıştın ? Çok faydalıdır eminim ama çok pahalı yaKullancaaaam :)))
Fiyatına baktım şimdi 3000₺ olmuuuuş
Şuan hiç bakmıyorum fiyat falan ya. Sadece kk ve yatışÇok mantıklı düşünüyorsun canım. Tavsiyem fiyatları takip etmeniz :)))
Biz hep tek çocuk düşünüyorduk.kızım 6 yaşında sonra baskıyla 1 tane daha olsun dendi.şimdi ikizlere hamileyim Rabbim sağlıkla verirse inşallah...o yüzden şuan elimde hiçbirşey yok.sanki ilk çocuk durumundayızKızımın bi kaç şeyini öyle aldım ben. Kampanya bakın bol bol. Kızımın beşiğini çilek mobilyadan almıştım indirimle. Ocak’tan önceydi. Kampanya bakın alınacakları araştırın anca hallediliyor ilk bebekte :))) benim kızımın her şeyi var. Erkek olursa ikinci sadece kıyafet birde oto koltuğu alıcam o kadar. Kız olursa zaten her şeyi hazır :)))
Ben 1.100₺ ye almıştım canım. Daha kıyafet bile almadan almıştım. Çok heves etmiştim :))) gereksiz gören çok olur ama :)))Sen ne kadara almıştın ? Çok faydalıdır eminim ama çok pahalı ya
Şu bulantılar bitsin bence en güzel şey alışveriş yapmak :)))Şuan hiç bakmıyorum fiyat falan ya. Sadece kk ve yatış
Takmayin kafaya benim bebiste 1 hafta geriden geliyor sağlıklı gelişiyor geç döllenme yada bebek minyondur hiç takilmadim buna önemli olan oldugu haftasına göre gelişimini tamamlamış olması .bir hafya geç doğar :)))) son haftalar da zaten kapatıyoar o arayıinşallah haftalarına ulaşırlar canım bebislerimiz.
Az bir süre kullanıldığı için herhalde canım. Ben almayı düşünmüyorumBen 1.100₺ ye almıştım canım. Daha kıyafet bile almadan almıştım. Çok heves etmiştim :))) gereksiz gören çok olur ama :)))
Biterse inşallah dört gözle bekliyorum inanŞu bulantılar bitsin bence en güzel şey alışveriş yapmak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?