2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende cinsiyet belli olduktan sonra alırım diyorum ama tulum falan alınabilir genel olarak beyaz alınacak onlar zaten. Dediğin gibi herşeye zam geliyor. Zaten çok pahalı bebek eşyaları
N11 bu sene 11.11 kampanyası yapabilir bekleyin derim. Hatta o sırada diğer siteler de kampanya yapıyor.

Aklımda bulunsun canım. Bilmiyordum hiç
Kızımın bi kaç şeyini öyle aldım ben. Kampanya bakın bol bol. Kızımın beşiğini çilek mobilyadan almıştım indirimle. Ocak’tan önceydi. Kampanya bakın alınacakları araştırın anca hallediliyor ilk bebekte :))) benim kızımın her şeyi var. Erkek olursa ikinci sadece kıyafet birde oto koltuğu alıcam o kadar. Kız olursa zaten her şeyi hazır :)))

Birde ben detaylı ultrasondan sonra ilk alışverişimi yapmıştım :)) tabiii gidip ilk ne aldım aklınıza bile gelmez

Mobilyada indirim ne zaman olur ki acaba

Mobilyada indirim ne zaman olur ki acaba
Takip etmek lazım canım :)) hangi marka istiyorsan. Ben ikinciye park yatak kullanacağım. Hatta en mantıklısı oymuş
Bana herkes mobilya beşik alma park yatak al dedi :)))
Park yatağımız da vardı. Annemlere Kv ye gidince kullanıyordum kızıma. Ama ikinciye kullancam bunu. Çilek mobilyadan da çok memnunum. Ama park yatak alsaydım başta. Ki ben 200₺ ye aldım tripper marka :))) çilek beşik 900₺ sadece beşik. Ne korumalık ne nevresim ne yatak hiç biri yok. En iyisi başta park yatak alıp sonra genç odası yapmak :))))

Bende hemen oda yapmayı düşünmüyorum park yatak alacağım. Daha sonra yatak bakarız diye düşünüyorum

Biz hep tek çocuk düşünüyorduk.kızım 6 yaşında sonra baskıyla 1 tane daha olsun dendi.şimdi ikizlere hamileyim Rabbim sağlıkla verirse inşallah...o yüzden şuan elimde hiçbirşey yok.sanki ilk çocuk durumundayız

Sen ne kadara almıştın ? Çok faydalıdır eminim ama çok pahalı ya
Ben 1.100₺ ye almıştım canım. Daha kıyafet bile almadan almıştım. Çok heves etmiştim :))) gereksiz gören çok olur ama :)))

inşallah haftalarına ulaşırlar canım bebislerimiz.
Takmayin kafaya benim bebiste 1 hafta geriden geliyor sağlıklı gelişiyor geç döllenme yada bebek minyondur hiç takilmadim buna önemli olan oldugu haftasına göre gelişimini tamamlamış olması .bir hafya geç doğar :)))) son haftalar da zaten kapatıyoar o arayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…