2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Az bir süre kullanıldığı için herhalde canım. Ben almayı düşünmüyorum
Yok canım bu kadar pahalı olsa ben de almazdım. Ama sana bi şey söyleyim mi. Ben öyle memnun kaldımki her zor zamanda kullandım. Hiç susmadı onda sustu. Hiç uyumadı onda uyudu.

Yok canım bu kadar pahalı olsa ben de almazdım. Ama sana bi şey söyleyim mi. Ben öyle memnun kaldımki her zor zamanda kullandım. Hiç susmadı onda sustu. Hiç uyumadı onda uyudu.
Doğrudur canım zaten ben her gördüğümde diyorum çok işe yarar bu diye. Ama kalkıp 3000 veremem bu kriz de sen şanslısın ikincisinde de kullanırsın valla çok iyi olacak senin için

Kan tahlillerinin doğru sonuç vermesi için her zaman aç yaptırmak lazım

Doğrudur canım zaten ben her gördüğümde diyorum çok işe yarar bu diye. Ama kalkıp 3000 veremem bu kriz de sen şanslısın ikincisinde de kullanırsın valla çok iyi olacak senin için
Yok canım kesinlikle 3000₺verilmez. İkincide de kullancam çünkü çok rahat etmiştim. Gaza filan da iyi gelmişti. Ama her bebekte aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok tabi.
Hamak kullananlar da çok memnun :))

Cinsiyeti ögrenmeyi bekliyorum alişveriş icin. 12. Haftada ve 13. Haftada gittim ama belli olmadi. Bir sonraķi kontrolum 16. Haftada. 24 eylule randevu aldım. Ama zaman geçmiyor hiç. Daha 2 hafta var. Sizin kaçinci haftalarda kontroller?

Yok canım kesinlikle 3000₺verilmez. İkincide de kullancam çünkü çok rahat etmiştim. Gaza filan da iyi gelmişti. Ama her bebekte aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok tabi.
Hamak kullananlar da çok memnun :))
Bizde susturacak ucuz bir yolunu buluruz bi doğsunlar da önce tabi bi bulantılar geçsin

Ben haftaya gideceğim ikili test için. Cinsiyet için çok erken aslında bizim için ama geçen hafta kıza benziyor dedi. Bacak arasını boş gördüğü İçin sanırım

Selam kızlar bu gün biraz dışarı çıktım hamile taytı aldım ve bi kaç çamaşır baya rahat ettim meğerse artık ihtiyaçım varmış
Güle güle kullan canım. Ben de 2 hafta önce alışveriş yapmıştım. 2 pantolon 1 eşofman almıştım. Çok rahat ettim ama bu sefer de badilerim kısa geldi:)) Bugünde bedenimden büyük 3 badi aldım çok iyi oldu.

Canim 12 bardak icebiliyorsan cok cok iyi. Ben gunde maksimum, o da tas catlasa 3 bardak ancak iciyorumdur. O da yudum yudum. Hala tiksinmelerim gecmedi. Kana kana su icmeyi ozledim. Kusmalarim sifirlandi, bulantilarim da eskisi kadar yatak dosek yatircak sekilde degil ama hala devam ediyor yine de. Ozellikleri sabah uyaninca, cok acken ve yemekten sonra. Yemek yerken iyiyim yine, o yuzden beslenebiliyorum cok sukur artik.

aramızda 4 gün var.
aynı şeyleri düşünmemize hiç şaşırmıyorum.
yediğim şeylerin tadını önceden bilmesem şu an yerken anlamayacağım.
sanki damak tadım beni terk etti.
Ben yaşamak için değil yemek için yaşayanlardandım ama şuan ki halim Bebek için yemek oldu
zaten o tat var ya geceleri birden artıyor mideme vuruyor midemi ağrıtıyor resmen
Su içiyorum gece her uyandığımda ama geçmiyor

Ben de eşime diyorum artık senin tişörtleri beraber giyeriz diye

Ilk hamileligimde eşimin tisortlerini eskitmistim ben de ama 7. Aydan itibaren giymeye baslamistim. Masallah bunda 3 ayliktan yeni kiyafetler mecbur oldu.

Bu arada benim gibi mart ayinda dogan var mi? 10 mart dogum günüm. Ayni gune denk gelir ki bilmem ama yakin olacak bu yavrumla dogum gunlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…