Yok canım bu kadar pahalı olsa ben de almazdım. Ama sana bi şey söyleyim mi. Ben öyle memnun kaldımki her zor zamanda kullandım. Hiç susmadı onda sustu. Hiç uyumadı onda uyudu.Az bir süre kullanıldığı için herhalde canım. Ben almayı düşünmüyorum
Doğrudur canım zaten ben her gördüğümde diyorum çok işe yarar bu diye. Ama kalkıp 3000 veremem bu kriz deYok canım bu kadar pahalı olsa ben de almazdım. Ama sana bi şey söyleyim mi. Ben öyle memnun kaldımki her zor zamanda kullandım. Hiç susmadı onda sustu. Hiç uyumadı onda uyudu.
Kan tahlillerinin doğru sonuç vermesi için her zaman aç yaptırmak lazımVallahi o sağlık ocagının .güya hamile olduğunu öğrenince doktorun boşuna para verme.sağlık ocagına yaptır dedi.varya 3 tüp kan aldılar.doğru düzgün birseye bakmamışlar.karaciğer enzimleri yok.vitaminler d e b12 yok.salı doktora diyecem.neyse parası yapsın.detaylı herşeye baksın.acaba aç mı olmam lazım.bu değerler için
Yok canım kesinlikle 3000₺verilmez. İkincide de kullancam çünkü çok rahat etmiştim. Gaza filan da iyi gelmişti. Ama her bebekte aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok tabi.Doğrudur canım zaten ben her gördüğümde diyorum çok işe yarar bu diye. Ama kalkıp 3000 veremem bu kriz desen şanslısın ikincisinde de kullanırsın valla çok iyi olacak senin için
Bizde susturacak ucuz bir yolunu buluruzYok canım kesinlikle 3000₺verilmez. İkincide de kullancam çünkü çok rahat etmiştim. Gaza filan da iyi gelmişti. Ama her bebekte aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok tabi.
Hamak kullananlar da çok memnun :))
Ben haftaya gideceğim ikili test için. Cinsiyet için çok erken aslında bizim için ama geçen hafta kıza benziyor dedi. Bacak arasını boş gördüğü İçin sanırımCinsiyeti ögrenmeyi bekliyorum alişveriş icin. 12. Haftada ve 13. Haftada gittim ama belli olmadi. Bir sonraķi kontrolum 16. Haftada. 24 eylule randevu aldım. Ama zaman geçmiyor hiç. Daha 2 hafta var. Sizin kaçinci haftalarda kontroller?
Saatlerdir kendime gelemedimBende yakarnım da bir iniyor bi şişiyor. Anlamadım gitti. Kafayı yicem evde yatmaktan
Güle güle kullan canım. Ben de 2 hafta önce alışveriş yapmıştım. 2 pantolon 1 eşofman almıştım. Çok rahat ettim ama bu sefer de badilerim kısa geldi:)) Bugünde bedenimden büyük 3 badi aldım çok iyi oldu.Selam kızlar bu gün biraz dışarı çıktım hamile taytı aldım ve bi kaç çamaşır baya rahat ettim meğerse artık ihtiyaçım varmış
İyide cinsiyet bılmıoz ne alcaz:))Zam geliyor zam
Bende kocamınkileri giyiyomGüle güle kullan canım. Ben de 2 hafta önce alışveriş yapmıştım. 2 pantolon 1 eşofman almıştım. Çok rahat ettim ama bu sefer de badilerim kısa geldi:)) Bugünde bedenimden büyük 3 badi aldım çok iyi oldu.
Canım salatalık ???Türk kahvesi iyi dediler üst üste 2 fincan içtim
Bulantıya dayanamıyorum artık
Hamile değil hasta gibiyim
Hemen hemen herşeyi denedim ama iyi geliyor dediğim tek şey yok
Doktor bana günde 20 bardak su iç dedi asla mümkün olmuyor
Bulantıdan maksimum 12 bardak içebiliyorum
Ve hiç yavaş içmiyorum bide onu deneyeyim
Dondurma dahil bi çok şeyden tiksindim ben yaa
Zıbın falan alınabilir aslında ama zaten alışveriş yapacak gücüm de yokİyide cinsiyet bılmıoz ne alcaz:))
Canım benimSaatlerdir kendime gelemedim
Ne bebek ne doğum ne başka bişey aklımda olan tek şey bulantım
Ben yaşamak için değil yemek için yaşayanlardandım ama şuan ki halim Bebek için yemek olduaramızda 4 gün var.
aynı şeyleri düşünmemize hiç şaşırmıyorum.
yediğim şeylerin tadını önceden bilmesem şu an yerken anlamayacağım.
sanki damak tadım beni terk etti.
Ben de eşime diyorum artık senin tişörtleri beraber giyeriz diyeGüle güle kullan canım. Ben de 2 hafta önce alışveriş yapmıştım. 2 pantolon 1 eşofman almıştım. Çok rahat ettim ama bu sefer de badilerim kısa geldi:)) Bugünde bedenimden büyük 3 badi aldım çok iyi oldu.
canım olur ama net olmaz. en kesin 16kızlar 14. haftada cinsiyet belli olur mu ona göre randevu almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?