2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim ya uzme kendini oluyo boyle seyler esler arasinda

Kızlar biraz özel olacak ama 1 haftadır lekelenmem var progestan kullanıyorum tabi korkumdan eşimide yanıma yaklaştırmıyorum.aynı durumu yaşayan var mı

Amin cnm ins cumlemize yardim etsin Allah kurtulalim artik su durumdan bulantilarinda mi tekrar nuksetti senin şimdi

kızlar 14. haftada cinsiyet belli olur mu ona göre randevu almak istiyorum
13+3te yüzde 90 erkek diye öğrendim 2 hafta sonra yüzde 100 söylerim dedi yarın kontrolüm var sanırım değişmez bacak arasını net gördük Eğer bacaklarını kapatmazsa pozisyon uygunsa öğrenme ihtimaliniz var. Bir de eğer bacak arasında bişey görünmezse biraz daha ileri bi tarihe kalabilir emin olmak için. Bazı doktorlar da 16.haftadan önce söylemem deyip kestirip atabiliyorlar. Kızımı 16. haftada öğrenmiştim bacaklarını açmıyordu

Canım salatalık ???
Salatalık yiyemiyorum ondan da tiksindim

İçerken neler çekiyorum bi bilsen

Canım benim bende çok bitkinim artık. Umudum da kalmadı. Çok yoruldum bu durumdan
Bir saat oldu uyanalı
Uykudan uyanıp çıkardım
Midem çok bulanıyor uyku yok artık bana
Dayanamıyorum artık

Benim değil ama eşimin Doğum günü 14 mart Hayırlısıyla Mart’ta doğarsa çok mutlu olacağım. Cinsiyete erkek dediler eğer değişmezse eşime benzemesini çok isterim

Kızlar biraz özel olacak ama 1 haftadır lekelenmem var progestan kullanıyorum tabi korkumdan eşimide yanıma yaklaştırmıyorum.aynı durumu yaşayan var mı
Benim bildiğim kanama-lekelenme varken ilişki önerilmiyor ama en iyisini doktor bilir. Bizim bebek biraz zor oldu ve başlarda kanamam olmuştu. Doktor şimdi ilişki serbest demesine rağmen biz yine de korkuyoruz. Daha önce bir kürtajım olduğu için psikolojik olarak rahat değilim. Yoksa bu süreçte devam eden birçok kişi var .

Çok kötüyüm ya Allah’ım sen yardım et geçsin artık dayanamıyorum
Canım İnan mesajlarınızı okurken çok üzülüyorum ama bu bir süreç, geçecek diye düşünüp kendini motive et. Çok zor biliyorum ama az kaldı bence. 11. Haftadasın inşallah 12. Haftada kesilir

Canım İnan mesajlarınızı okurken çok üzülüyorum ama bu bir süreç, geçecek diye düşünüp kendini motive et. Çok zor biliyorum ama az kaldı bence. 11. Haftadasın inşallah 12. Haftada kesilir
Hiç umudum kakmadı çanım İnan ki hiç hemde azalma yok değişim yok aynı devam ediyor. Ve cidden hayatımı o kadar etkiliyor ki çok yoruldum kendimden sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…