Canim benim ya uzme kendini oluyo boyle seyler esler arasindaEşimle karşılıklı konuştuktan sonra [bir ortasını bulamazsak da] biraz çıkıp yürümek iyi gelir dedim. Yürürken de senin mesajını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım hem yürüdüm hem ağladım rahatladım biraz. Sonra eşim geldi yoldan aldı oğlanın okul için bir şeyler aldık eve geldik. Ben de aynı evde birbirine küslüğü kaldıramıyorum. En fazla 1-2 saat sonra dayanamam zaten.
3 aydırKızlar biraz özel olacak ama 1 haftadır lekelenmem var progestan kullanıyorum tabi korkumdan eşimide yanıma yaklaştırmıyorum.aynı durumu yaşayan var mı
3 aydır
Sorma valla iyiydim
Aksam gidecektim hastaneye babam rahatsizlaninca sustum tek o iyi olsun dedim gidemedim
Zaten oglumda gittimde noldu bebek iyi sana mudahale edemeyiz dediler ondada cekmistim.
Napalim bugunume sukur nasilsa sayili gun gecer illaki
Sanada yardim etsin Allah seninde cocuklarin var bide gelin kaynana elti...bana gore tam facia
Evlat için herşey napalım Dr um sağolsun sormadan bişey söylemiyor bende o telaşla sormadım hoş soramaZdımda sanırım dr um erkek 1 hafta sonra 2 ki taramaya gidicem o zamana belki geçer inşallah[/QUOTE
Benim doktor yasak dedi 3 ay önce bende bi daha sormak aklıma gelmedi desem
Baya zorlu bir süreç geçirdik düşük tehlikesi yüzünden
Aklım çıkar bi şey olacak diye
Zibin en son iş:)Zıbın falan alınabilir aslında ama zaten alışveriş yapacak gücüm de yok
13+3te yüzde 90 erkek diye öğrendim 2 hafta sonra yüzde 100 söylerim dedi yarın kontrolüm var sanırım değişmez bacak arasını net gördükkızlar 14. haftada cinsiyet belli olur mu ona göre randevu almak istiyorum
Salatalık yiyemiyorum ondan da tiksindimCanım salatalık ???
İçerken neler çekiyorum bi bilsenCanim 12 bardak icebiliyorsan cok cok iyi. Ben gunde maksimum, o da tas catlasa 3 bardak ancak iciyorumdur. O da yudum yudum. Hala tiksinmelerim gecmedi. Kana kana su icmeyi ozledim. Kusmalarim sifirlandi, bulantilarim da eskisi kadar yatak dosek yatircak sekilde degil ama hala devam ediyor yine de. Ozellikleri sabah uyaninca, cok acken ve yemekten sonra. Yemek yerken iyiyim yine, o yuzden beslenebiliyorum cok sukur artik.
Bir saat oldu uyanalıCanım benimbende çok bitkinim artık. Umudum da kalmadı. Çok yoruldum bu durumdan
Bende kocamınkileri giyiyom
Benim kilom eşimden fazla olduğu için onunkileri ziyan etmeyeyim benBen de eşime diyorum artık senin tişörtleri beraber giyeriz diye
Benim değil ama eşimin Doğum günü 14 martIlk hamileligimde eşimin tisortlerini eskitmistim ben de ama 7. Aydan itibaren giymeye baslamistim. Masallah bunda 3 ayliktan yeni kiyafetler mecbur oldu.
Bu arada benim gibi mart ayinda dogan var mi? 10 mart dogum günüm. Ayni gune denk gelir ki bilmem ama yakin olacak bu yavrumla dogum gunlerimiz
Nasıl oldun canım;( şuan bende aynı moddayımSalatalık yiyemiyorum ondan da tiksindim
İçerken neler çekiyorum bi bilsen
Bir saat oldu uyanalı
Uykudan uyanıp çıkardım
Midem çok bulanıyor uyku yok artık bana
Dayanamıyorum artık
Ay canım şu kusmalarınız geçse artıkHarika bir gece
Benim bildiğim kanama-lekelenme varken ilişki önerilmiyor ama en iyisini doktor bilir. Bizim bebek biraz zor oldu ve başlarda kanamam olmuştu. Doktor şimdi ilişki serbest demesine rağmen biz yine de korkuyoruz. Daha önce bir kürtajım olduğu için psikolojik olarak rahat değilim. Yoksa bu süreçte devam eden birçok kişi var .Kızlar biraz özel olacak ama 1 haftadır lekelenmem var progestan kullanıyorum tabi korkumdan eşimide yanıma yaklaştırmıyorum.aynı durumu yaşayan var mı
Çok kötüyüm yaAy canım şu kusmalarınız geçse artıkbende gecede 1-2 defa tuvalete uyanıyorum. Uyanmışken mesaj yazayım dedim. benim gibi sen de ayaktasın
Canım İnan mesajlarınızı okurken çok üzülüyorum ama bu bir süreç, geçecek diye düşünüp kendini motive et. Çok zor biliyorum ama az kaldı bence. 11. Haftadasın inşallah 12. Haftada kesilirÇok kötüyüm yaAllah’ım sen yardım et geçsin artık dayanamıyorum
Hiç umudum kakmadı çanım İnan ki hiç hemdeCanım İnan mesajlarınızı okurken çok üzülüyorum ama bu bir süreç, geçecek diye düşünüp kendini motive et. Çok zor biliyorum ama az kaldı bence. 11. Haftadasın inşallah 12. Haftada kesilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?