Aynı durumdayım 2 gündür iyiydim geçiyor herhalde dedim mahvoldum ..yememeye razıyım iştahsız kalayım yeter kı kusmayayım bulantı olmasın..Allahım midem çok kötü vitaminsizlijten diş Etlerim aşağı kaymış..kim görse şok gecıroypr 1 buçuk ayda 11 kilo gıttı hastalık resmen..en azından gecıcı diyorum her me kadar geçmese de ..Rabbım kalıcı rahatsızlığı olanlara sabırlar şifalar versın..mide öyle bşi ki buyun hayatını etkılıyorÇok kötüyüm yaAllah’ım sen yardım et geçsin artık dayanamıyorum
Serum taktir serum :))Canim 12 bardak icebiliyorsan cok cok iyi. Ben gunde maksimum, o da tas catlasa 3 bardak ancak iciyorumdur. O da yudum yudum. Hala tiksinmelerim gecmedi. Kana kana su icmeyi ozledim. Kusmalarim sifirlandi, bulantilarim da eskisi kadar yatak dosek yatircak sekilde degil ama hala devam ediyor yine de. Ozellikleri sabah uyaninca, cok acken ve yemekten sonra. Yemek yerken iyiyim yine, o yuzden beslenebiliyorum cok sukur artik.
Sabaha kadar kıvrandım uyuyamadımNasıl oldun canım;( şuan bende aynı moddayım
Benim de diş etlerim sürekli kanıyor önceden hiç böyle olmazdıAynı durumdayım 2 gündür iyiydim geçiyor herhalde dedim mahvoldum ..yememeye razıyım iştahsız kalayım yeter kı kusmayayım bulantı olmasın..Allahım midem çok kötü vitaminsizlijten diş Etlerim aşağı kaymış..kim görse şok gecıroypr 1 buçuk ayda 11 kilo gıttı hastalık resmen..en azından gecıcı diyorum her me kadar geçmese de ..Rabbım kalıcı rahatsızlığı olanlara sabırlar şifalar versın..mide öyle bşi ki buyun hayatını etkılıyor
Canım benim sen çok kilo vermişsin.serum felan takmıyor mu doktor.Rabbim yardımcın olsun.Bende verdim ama 2 kilo benim.Aynı durumdayım 2 gündür iyiydim geçiyor herhalde dedim mahvoldum ..yememeye razıyım iştahsız kalayım yeter kı kusmayayım bulantı olmasın..Allahım midem çok kötü vitaminsizlijten diş Etlerim aşağı kaymış..kim görse şok gecıroypr 1 buçuk ayda 11 kilo gıttı hastalık resmen..en azından gecıcı diyorum her me kadar geçmese de ..Rabbım kalıcı rahatsızlığı olanlara sabırlar şifalar versın..mide öyle bşi ki buyun hayatını etkılıyor
inşallah canım sagolasin valla içim rahatladı minyon olsun sağlıklı olsunlar da :))saçma sapan her şeye ben çok taktim bulantilar halsizlik yetmiyormuş gibi üstelik..Takmayin kafaya benim bebiste 1 hafta geriden geliyor sağlıklı gelişiyor geç döllenme yada bebek minyondur hiç takilmadim buna önemli olan oldugu haftasına göre gelişimini tamamlamış olması .bir hafya geç doğar :)))) son haftalar da zaten kapatıyoar o arayı
Banada doktorum bulantı hapını bırak artık dedi. Onzyd kullanıyordum 1 aydır o kadar rahattım ki. Dün almadım ilacı kabus gibi bir gün geçirdim. Aralıksız dün öğleden bu sabah 6 ya kadar bulandı. 2 kez kustum uyku uyumadım. En son dayanamadım sabah 6 da aldım tekrar ilacı. Sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor artıkSabaha kadar kıvrandım uyuyamadım
Dayanılacak gibi değil bir yudum su bile içsem daha kötü oluyorum
Evde dolaşıp durdum bu saate kadar ve annem görmesine rağmen ilgilenmedi
Evimde de yalnızım burda da
Bu durumdayken insan ilgi bekliyor ama nerdeee
Bugün doktor randevum var
Seruma başlatmasını söyleyeceğim
Bıktım artık
Bende bulantı ilacı kullanıyorum o bile fayda etmiyorBanada doktorum bulantı hapını bırak artık dedi. Onzyd kullanıyordum 1 aydır o kadar rahattım ki. Dün almadım ilacı kabus gibi bir gün geçirdim. Aralıksız dün öğleden bu sabah 6 ya kadar bulandı. 2 kez kustum uyku uyumadım. En son dayanamadım sabah 6 da aldım tekrar ilacı. Sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor artık
kızlar 14. haftada cinsiyet belli olur mu ona göre randevu almak istiyorum
Mide boş gece kalkıp çıkardığım için sabahtan beri boş boş öğürüyorım. Bende tam geçecek azalacak diye umutlanıyorum yeniden başlıyor. Şuan o kadar kötüyüm ki banyodan çıkamıyorumAynı durumdayım 2 gündür iyiydim geçiyor herhalde dedim mahvoldum ..yememeye razıyım iştahsız kalayım yeter kı kusmayayım bulantı olmasın..Allahım midem çok kötü vitaminsizlijten diş Etlerim aşağı kaymış..kim görse şok gecıroypr 1 buçuk ayda 11 kilo gıttı hastalık resmen..en azından gecıcı diyorum her me kadar geçmese de ..Rabbım kalıcı rahatsızlığı olanlara sabırlar şifalar versın..mide öyle bşi ki buyun hayatını etkılıyor
En iyisi evine gidip evinde yatmak. Bende uyuyamadım geceden beri banyoya koşup koşup duruyorum çok kötü bir geceydi. Şuan bile banyodan yazıyorum ayrılamıyorum yatağa geçer geçmez aynısı oluyor çünkü direk banyoya koşuyorum.Sabaha kadar kıvrandım uyuyamadım
Dayanılacak gibi değil bir yudum su bile içsem daha kötü oluyorum
Evde dolaşıp durdum bu saate kadar ve annem görmesine rağmen ilgilenmedi
Evimde de yalnızım burda da
Bu durumdayken insan ilgi bekliyor ama nerdeee
Bugün doktor randevum var
Seruma başlatmasını söyleyeceğim
Bıktım artık
Haftaya dönüyorum evimeEn iyisi evine gidip evinde yatmak. Bende uyuyamadım geceden beri banyoya koşup koşup duruyorum çok kötü bir geceydi. Şuan bile banyodan yazıyorum ayrılamıyorum yatağa geçer geçmez aynısı oluyor çünkü direk banyoya koşuyorum.
İşte canım iste dayanılacak gibi değil. Benim doktorum da iyisin iyi diyor bana Çarşamba gideceğim bende bakalım. Of yıldım artıkHaftaya dönüyorum evime
Burda daha çok sinirlerim bozuluyor
Gece acile gidecektim yalnız gitmeye korktum
Eşim yanımda olsaydı götürürdü
Bugün doktora yalvarıp serum isteyeceğim
Yoksa çıldırıcam
Gönder bakalım:)arkadaşlar merhaba ikili tarama sonucum çıktı resim yollasam yorumlayabilir msnz valla ben düşük risk olarak gördüm ama doktora daha göstermedm çarşamba giidcem sabredemiyorumda :)
Ah kızlar Rabbim yardımcınız olsun.ben kızımdayken sizin gibi olmuştum.birinde o kadar çok öğürdüm ki ağzımdan siyah parça çıktı.ben akciğerin çıktı sanmıştım.baktım siyah zeytinmiş.bu seferde var bulantım ama sizler daha kötüsünüz sanırım.En iyisi evine gidip evinde yatmak. Bende uyuyamadım geceden beri banyoya koşup koşup duruyorum çok kötü bir geceydi. Şuan bile banyodan yazıyorum ayrılamıyorum yatağa geçer geçmez aynısı oluyor çünkü direk banyoya koşuyorum.
Takmaz olur mu 2 günde bir serum alıyorum ama fayda vermıyor özelde ki serum 3 gün iyi tutuyor ama o da 80 tl bi de 10 gün dolunca muayene olup serum almalısın edıyor 160 tl her hafta bu kadar verecek durum yok callahı...devlette de sınırlı imiş ilaç durumu doktor demişti genelde metpamıd parol serum yazıyorlar ama sıfır etki..artık gitmeyecem hem yaramıyor hem kollarım delik deşik oldu ..anamın genini ala ala ben almışım kardeşim 15 kilo alıp Doğuma gidiyor ben verıp gidiyom..Rabbım bu şekil kilo vermeyi kimseye nasıp etmesınCanım benim sen çok kilo vermişsin.serum felan takmıyor mu doktor.Rabbim yardımcın olsun.Bende verdim ama 2 kilo benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?