2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok kötüyüm ya Allah’ım sen yardım et geçsin artık dayanamıyorum
Aynı durumdayım 2 gündür iyiydim geçiyor herhalde dedim mahvoldum ..yememeye razıyım iştahsız kalayım yeter kı kusmayayım bulantı olmasın..Allahım midem çok kötü vitaminsizlijten diş Etlerim aşağı kaymış..kim görse şok gecıroypr 1 buçuk ayda 11 kilo gıttı hastalık resmen..en azından gecıcı diyorum her me kadar geçmese de ..Rabbım kalıcı rahatsızlığı olanlara sabırlar şifalar versın..mide öyle bşi ki buyun hayatını etkılıyor

Serum taktir serum :))
Hastaneler serum stok etmis bu seferde ellerinde kalmis :))

Nasıl oldun canım;( şuan bende aynı moddayım
Sabaha kadar kıvrandım uyuyamadım
Dayanılacak gibi değil bir yudum su bile içsem daha kötü oluyorum
Evde dolaşıp durdum bu saate kadar ve annem görmesine rağmen ilgilenmedi
Evimde de yalnızım burda da
Bu durumdayken insan ilgi bekliyor ama nerdeee
Bugün doktor randevum var
Seruma başlatmasını söyleyeceğim
Bıktım artık

Benim de diş etlerim sürekli kanıyor önceden hiç böyle olmazdı
Sanırım iyi beslenmediğimizden oluyor
Bende şükrediyorum ama bazen kendimi tükenmiş gibi hissediyorum
Sanki depresyondayım
Hayattan keyif alamıyorum

Canım benim sen çok kilo vermişsin.serum felan takmıyor mu doktor.Rabbim yardımcın olsun.Bende verdim ama 2 kilo benim.

Gğnaydın herkese.. bulantıları olanların Allah yardımcısı olsun. Ben azıcığına bile dayanamıyorum sizi düşünemiyorum. Benim en büyük sorunum ne yersem yiyin ağzımda kalan iğrwnç tat. Yerken sıkıntı yok yuttuktan sonra kalan tat ölüm. Hiç ağzıma değmeden bazı şeyleri pipetle tüketmek istiyorum :) h

inşallah canım sagolasin valla içim rahatladı minyon olsun sağlıklı olsunlar da :))saçma sapan her şeye ben çok taktim bulantilar halsizlik yetmiyormuş gibi üstelik..

Banada doktorum bulantı hapını bırak artık dedi. Onzyd kullanıyordum 1 aydır o kadar rahattım ki. Dün almadım ilacı kabus gibi bir gün geçirdim. Aralıksız dün öğleden bu sabah 6 ya kadar bulandı. 2 kez kustum uyku uyumadım. En son dayanamadım sabah 6 da aldım tekrar ilacı. Sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor artık

Bende bulantı ilacı kullanıyorum o bile fayda etmiyor
Benim aralıksız hep bulantım var 24 saat
Hiç azalmıyor
Kusma azalmıştı ama birkaç gündür günde 5,6 oldu yine

Mide boş gece kalkıp çıkardığım için sabahtan beri boş boş öğürüyorım. Bende tam geçecek azalacak diye umutlanıyorum yeniden başlıyor. Şuan o kadar kötüyüm ki banyodan çıkamıyorum

En iyisi evine gidip evinde yatmak. Bende uyuyamadım geceden beri banyoya koşup koşup duruyorum çok kötü bir geceydi. Şuan bile banyodan yazıyorum ayrılamıyorum yatağa geçer geçmez aynısı oluyor çünkü direk banyoya koşuyorum.

arkadaşlar merhaba ikili tarama sonucum çıktı resim yollasam yorumlayabilir msnz valla ben düşük risk olarak gördüm ama doktora daha göstermedm çarşamba giidcem sabredemiyorumda :)

Haftaya dönüyorum evime
Burda daha çok sinirlerim bozuluyor
Gece acile gidecektim yalnız gitmeye korktum
Eşim yanımda olsaydı götürürdü
Bugün doktora yalvarıp serum isteyeceğim
Yoksa çıldırıcam

Haftaya dönüyorum evime
Burda daha çok sinirlerim bozuluyor
Gece acile gidecektim yalnız gitmeye korktum
Eşim yanımda olsaydı götürürdü
Bugün doktora yalvarıp serum isteyeceğim
Yoksa çıldırıcam
İşte canım iste dayanılacak gibi değil. Benim doktorum da iyisin iyi diyor bana Çarşamba gideceğim bende bakalım. Of yıldım artık hele dün gece

arkadaşlar merhaba ikili tarama sonucum çıktı resim yollasam yorumlayabilir msnz valla ben düşük risk olarak gördüm ama doktora daha göstermedm çarşamba giidcem sabredemiyorumda :)

SekerAnnee

Eklentiler

• Adsız.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 86
Ah kızlar Rabbim yardımcınız olsun.ben kızımdayken sizin gibi olmuştum.birinde o kadar çok öğürdüm ki ağzımdan siyah parça çıktı.ben akciğerin çıktı sanmıştım.baktım siyah zeytinmiş.bu seferde var bulantım ama sizler daha kötüsünüz sanırım.

Canım benim sen çok kilo vermişsin.serum felan takmıyor mu doktor.Rabbim yardımcın olsun.Bende verdim ama 2 kilo benim.
Takmaz olur mu 2 günde bir serum alıyorum ama fayda vermıyor özelde ki serum 3 gün iyi tutuyor ama o da 80 tl bi de 10 gün dolunca muayene olup serum almalısın edıyor 160 tl her hafta bu kadar verecek durum yok callahı...devlette de sınırlı imiş ilaç durumu doktor demişti genelde metpamıd parol serum yazıyorlar ama sıfır etki..artık gitmeyecem hem yaramıyor hem kollarım delik deşik oldu ..anamın genini ala ala ben almışım kardeşim 15 kilo alıp Doğuma gidiyor ben verıp gidiyom..Rabbım bu şekil kilo vermeyi kimseye nasıp etmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…