2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlı tatlı sabah bulantısı falan değil ki canım cidden çok zor. Bir bulantı gece uykudan uyandırır mı Allah aşkına. Bu kaç oldu gece uykumdan uyanıp kusuyorum. Gerçekten o kadar bunaldım ki şimdiden ikinci çocuğu yapamicam herhalde diyorum. 6. Haftaya girer girmez başladı hala da devam ediyor. Ruhum daralıyor artık

Aynen aynen ...ben hiçbirşey yemediğim için çok kilo veriyorum sadece çubuk kraker bı de günde 2 bardak su o su ve çubuk kraker de tok karnına kullanmam gereken haplar ıcın ..bazıları ye yine kus dıyor ama ben dilimi süremiyorum

Ben çubuk kraker falan yiyemiyorum tost yiyebiliyorom. Senin ki daha beter. Ben o kadar kilo da vermedim 4e yakın kilo verdim. Sen çok daha kötüsün

Çok şükür darısı başıma bende yarın öğrenicem[/QUOTE]
ben sonuçlarıma internnetten baktım hastanenin web sitesinden sende ordan bakabilirsinn. inşallah sendede bişi çıkmaz canım Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Çok şükür darısı başıma bende yarın öğrenicem
ben sonuçlarıma internnetten baktım hastanenin web sitesinden sende ordan bakabilirsinn. inşallah sendede bişi çıkmaz canım Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin[/QUOTE]
Amin inşllh

arkadaşlar merhaba ikili tarama sonucum çıktı resim yollasam yorumlayabilir msnz valla ben düşük risk olarak gördüm ama doktora daha göstermedm çarşamba giidcem sabredemiyorumda :)

SekerAnnee
Dusuk risk diyo canim yasinda kucuk zaten ama kan degerindede dusuk risk cikmis gozun aydin darisi basima

Benim 5.haftadan beri devam ediyor
Dayanamadım şubat annelerine yazdım
Sabrım tükeniyor korkuyorum bitmeyecek diye

Kıyamam ya gece 4 bile kalkıp kusuyormusun
Allah’ım en yakın zamanda şifa versin inşallah
Bende öyleyim canım
2 de uyandım bi daha uyuyamadım
Sabaha kadar kıvrandım,ağladım mahvoldum
Günaydın kızlar
Mide bulantısını çok ağır yaşayan arkadaşlar umarım en yakın zamanda biter bulantılar çok zor haliniz
13-14 haftaya kadar inşallah biter
İnşallah biter
Bizler için dua edin kızlar

Ne desem boş İnan. Artık bişey diyemiyorum. Geçeceğine dair umutlarımı bende kaybettim. Sabır çekiyorum sadece. Bişey diyemiyorum bişey yapamıyorum. Psikolojim bozuldu artık normal değilim

Gun aymadi banada gece dua ede ede en sonunda sizmisim, deli gibi uykum var. onzyd caktim biseyler yiyip, 2 gun once seruma gitmisim, ciktigimda farkettimki, o da artik kesmiyor. Herkesin bu halimden de darlandigini goruyorum kendim de dahil. nasil gececek zaman.....

Ne desem boş İnan. Artık bişey diyemiyorum. Geçeceğine dair umutlarımı bende kaybettim. Sabır çekiyorum sadece. Bişey diyemiyorum bişey yapamıyorum. Psikolojim bozuldu artık normal değilim
En kötüsü de kimsenin halinden anlamaması
Gerçekten yaşamayan bilmiyor
Allah bize sabır versin

Şubat annelerine yazdım dayanamayıp
12,13. Haftalarda bitmiş genelde
Ama 17.haftasın da olup hala şikayet edenler var
Benim hiç azalma yok aksine arttı sanki
Doğuma kadar sürecek gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…