Tatlı tatlı sabah bulantısı falan değil ki canım cidden çok zor. Bir bulantı gece uykudan uyandırır mı Allah aşkına. Bu kaç oldu gece uykumdan uyanıp kusuyorum. Gerçekten o kadar bunaldım ki şimdiden ikinci çocuğu yapamicam herhalde diyorum. 6. Haftaya girer girmez başladı hala da devam ediyor. Ruhum daralıyor artıkAh kızlar Rabbim yardımcınız olsun.ben kızımdayken sizin gibi olmuştum.birinde o kadar çok öğürdüm ki ağzımdan siyah parça çıktı.ben akciğerin çıktı sanmıştım.baktım siyah zeytinmiş.bu seferde var bulantım ama sizler daha kötüsünüz sanırım.
Aynen aynen ...ben hiçbirşey yemediğim için çok kilo veriyorum sadece çubuk kraker bı de günde 2 bardak su o su ve çubuk kraker de tok karnına kullanmam gereken haplar ıcın ..bazıları ye yine kus dıyor ama ben dilimi süremiyorumTatlı tatlı sabah bulantısı falan değil ki canım cidden çok zor. Bir bulantı gece uykudan uyandırır mı Allah aşkına. Bu kaç oldu gece uykumdan uyanıp kusuyorum. Gerçekten o kadar bunaldım ki şimdiden ikinci çocuğu yapamicam herhalde diyorum. 6. Haftaya girer girmez başladı hala da devam ediyor. Ruhum daralıyor artık
Sonuçlarının çok iyiarkadaşlar merhaba ikili tarama sonucum çıktı resim yollasam yorumlayabilir msnz valla ben düşük risk olarak gördüm ama doktora daha göstermedm çarşamba giidcem sabredemiyorumda :)
SekerAnnee
Ben çubuk kraker falan yiyemiyorum tost yiyebiliyorom. Senin ki daha beter. Ben o kadar kilo da vermedim 4e yakın kilo verdim. Sen çok daha kötüsünAynen aynen ...ben hiçbirşey yemediğim için çok kilo veriyorum sadece çubuk kraker bı de günde 2 bardak su o su ve çubuk kraker de tok karnına kullanmam gereken haplar ıcın ..bazıları ye yine kus dıyor ama ben dilimi süremiyorum
gercekten mi vallahi bende düşük risk olarak gördüm ama inanamadım çok şükür ya :)[/QUOTE]Sonuçlarının çok iyi
[/QUOTE]gercekten mi vallahi bende düşük risk olarak gördüm ama inanamadım çok şükür ya :)
ben sonuçlarıma internnetten baktım hastanenin web sitesinden sende ordan bakabilirsinn. inşallah sendede bişi çıkmaz canım Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin[/QUOTE]Çok şükür darısı başıma bende yarın öğrenicem
Kıyamam ya gece 4 bile kalkıp kusuyormusunHarika bir gece
Dusuk risk diyo canim yasinda kucuk zaten ama kan degerindede dusuk risk cikmis gozun aydin darisi basimaarkadaşlar merhaba ikili tarama sonucum çıktı resim yollasam yorumlayabilir msnz valla ben düşük risk olarak gördüm ama doktora daha göstermedm çarşamba giidcem sabredemiyorumda :)
SekerAnnee
Benim 5.haftadan beri devam ediyorTatlı tatlı sabah bulantısı falan değil ki canım cidden çok zor. Bir bulantı gece uykudan uyandırır mı Allah aşkına. Bu kaç oldu gece uykumdan uyanıp kusuyorum. Gerçekten o kadar bunaldım ki şimdiden ikinci çocuğu yapamicam herhalde diyorum. 6. Haftaya girer girmez başladı hala da devam ediyor. Ruhum daralıyor artık
Bende öyleyim canımKıyamam ya gece 4 bile kalkıp kusuyormusun
Allah’ım en yakın zamanda şifa versin inşallah
İnşallah biterGünaydın kızlar
Mide bulantısını çok ağır yaşayan arkadaşlar umarım en yakın zamanda biter bulantılar çok zor haliniz
13-14 haftaya kadar inşallah biter
Dusuk risk diyo canim yasinda kucuk zaten ama kan degerindede dusuk risk cikmis gozun aydin darisi basima
Amin canım benim inşallahKıyamam ya gece 4 bile kalkıp kusuyormusun
Allah’ım en yakın zamanda şifa versin inşallah
Ne desem boş İnan. Artık bişey diyemiyorum. Geçeceğine dair umutlarımı bende kaybettim. Sabır çekiyorum sadece. Bişey diyemiyorum bişey yapamıyorum. Psikolojim bozuldu artık normal değilimBenim 5.haftadan beri devam ediyor
Dayanamadım şubat annelerine yazdım
Sabrım tükeniyor korkuyorum bitmeyecek diye
Bende öyleyim canım
2 de uyandım bi daha uyuyamadım
Sabaha kadar kıvrandım,ağladım mahvoldum
İnşallah biter
Bizler için dua edin kızlar
En kötüsü de kimsenin halinden anlamamasıNe desem boş İnan. Artık bişey diyemiyorum. Geçeceğine dair umutlarımı bende kaybettim. Sabır çekiyorum sadece. Bişey diyemiyorum bişey yapamıyorum. Psikolojim bozuldu artık normal değilim
Şubat annelerine yazdım dayanamayıpGun aymadi banadagece dua ede ede en sonunda sizmisim, deli gibi uykum var. onzyd caktim biseyler yiyip, 2 gun once seruma gitmisim, ciktigimda farkettimki, o da artik kesmiyor. Herkesin bu halimden de darlandigini goruyorum kendim de dahil. nasil gececek zaman.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?