2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şubat annelerine yazdım dayanamayıp
12,13. Haftalarda bitmiş genelde
Ama 17.haftasın da olup hala şikayet edenler var
Benim hiç azalma yok aksine arttı sanki
Doğuma kadar sürecek gibi hissediyorum
O bicak gibi kesilme bize de ugrasin ya daha oncesinde gecmedigi icin bunda da gecmeyecek diye en basindan zaten his var nolur gecsin ya

Bende öyle hissediyorum. Buna eşim de dahil. Ki bende daraldım sıkıldım bu hallerimden zaten

Günaydın kizlar. Rabbim sizin yardımcınız olsun ya hala çekiyorsunuz bulantı kusma benim bıçak gibi kesilmedi ama hafifledi. Ins en kisa zamanda sizinde geçer. Bugun kontrolum var. Herkes ikili test yaptırıyor ben yurtdışından yeni geldiğim icin daha tam kan tahlilini yeni yaptirdim. Sonuclarini bugun gidip vericem doktora. Rus doktorlar düşük olacağını söylemişti. Buradakiler test sonuçlarına bakmadan birşey söylemediler. Bugun randevum var cok korkmuyorum inş bebegim benimledir. Bir sey olmamıştır. Hergun sonuçları beklemeden bi doktora gidip kalp atışını dinlememek icin kendimi zor tuttum. Işte bugun tum sonuçlarına beraber gidiyorum bakalim. Dua edin benim icin. Tek başıma gidicem

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Hadi ins guzel haber bekliyoruz sendende

Dr çok önemsemedi düşük riskin yok dedi o yüzden bilemiyorum doğru mu yapıyorum.önlem almak iyi sanırım

inşallah canım sagolasin valla içim rahatladı minyon olsun sağlıklı olsunlar da :))saçma sapan her şeye ben çok taktim bulantilar halsizlik yetmiyormuş gibi üstelik..
Doktorun sana sorun olsa söyler sadece bir hafta geri yada ileri diyorlar ama gerçekten takılıyorum doktorun da benim de yapacağım birsey yok sadece tahminleri söylüyorlar son adet tarihiyle hesaplaniyor ama benim ne zamn yumurtladigim yada nezaman bebek dollendi oluştu bilmiyoruz oglumda yumurta takibinde biliyorum günü gününe gitti de oğlum ama bu ne zman yumurtladim ne zmn oldu bilmiyorum ondan daa hepsi ni bilen yaratan allah ona inanip ona güveniyorum sağlıklı sihatli akıllı fikirli zeki bebislerimiz olsun .

Sayfayı yeniliyorum yeniliyorum kimse bişi yazmamış

Merhaba kızlar evde kendim yoğurt mayalamaya başladım dün akşam 7 gibi yoğurt mayalamıştım dolaba koymayı unutmuşum sabah 9 da dolaba koydum bozulmuştur dimi

Selam kıZlar dr dan gelıyorum 3 lü tarama için kan verdım ikiliyi kaçırmıştım dr kıza benzıyo dedı degısırmı acaba bu arada sata göre 15 haftalık 16 haftalık çıktık masallah kuzuma
Dahada kesin demedimi insanı nasılda kuşkuda bırakıyorlar kızdır kız erkek olsa pipi burdayım derdi

Kızım 3 yas sendromunda sanırım cok çirkef ıldu basedemıyorum kapıyı acıp dısarı kacıyor kilidi acıyor kafayı yicimmmm

Selam kizlar, bulantilari olan arkadaslar insaallah az kaldi. Sabredin gececek hayirlisiyla, benim de 10-13. Haftalar arasinda cok artmisti. Pik yapmisti resmen. Ama 14.bittikten sonra azalmaya basladi. Bulantilarim kizimda 14.haftada bir anda pat diye kesilmisti. Bunda tamamen kesilmedi ama cok azaldi. Gunluk hayatimi etkilemiyor pek. Rabb'im en kisa zamanda hepinize sifa versin. Benim en buyuk sansim esimin de ogretmen olmasi, dolayisiyla yaz tatili boyunca gece gunduz yanimda olup bana destek olmasi, sukur kimseye muhtac etmedi.

Selam kıZlar dr dan gelıyorum 3 lü tarama için kan verdım ikiliyi kaçırmıştım dr kıza benzıyo dedı degısırmı acaba bu arada sata göre 15 haftalık 16 haftalık çıktık masallah kuzuma
Canım benim bebeğim erkek 13+3te net pipiyi gördük ama doktorum yüzde 90 erkek 2 hafta sonra geldiğinde kesin söyleyeyim dedi bugün gittim kesin erkek. Kızımda 16.haftada yüzde 90 kız demişlerdi. Bence senin de kızdır. Erkek olsa görülürdü diye düşünüyorum Allah hayırlısını versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…