- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
O bicak gibi kesilme bize de ugrasin yaŞubat annelerine yazdım dayanamayıp
12,13. Haftalarda bitmiş genelde
Ama 17.haftasın da olup hala şikayet edenler var
Benim hiç azalma yok aksine arttı sanki
Doğuma kadar sürecek gibi hissediyorum
Aynen eşim bile anlamıyorEn kötüsü de kimsenin halinden anlamaması
Gerçekten yaşamayan bilmiyor
Allah bize sabır versin
Bende öyle hissediyorum. Buna eşim de dahil. Ki bende daraldım sıkıldım bu hallerimden zatenGun aymadi banadagece dua ede ede en sonunda sizmisim, deli gibi uykum var. onzyd caktim biseyler yiyip, 2 gun once seruma gitmisim, ciktigimda farkettimki, o da artik kesmiyor. Herkesin bu halimden de darlandigini goruyorum kendim de dahil. nasil gececek zaman.....
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın kizlar. Rabbim sizin yardımcınız olsun ya hala çekiyorsunuz bulantı kusmabenim bıçak gibi kesilmedi ama hafifledi. Ins en kisa zamanda sizinde geçer. Bugun kontrolum var. Herkes ikili test yaptırıyor ben yurtdışından yeni geldiğim icin daha tam kan tahlilini yeni yaptirdim. Sonuclarini bugun gidip vericem doktora. Rus doktorlar düşük olacağını söylemişti. Buradakiler test sonuçlarına bakmadan birşey söylemediler. Bugun randevum var cok korkmuyorum inş bebegim benimledir. Bir sey olmamıştır. Hergun sonuçları beklemeden bi doktora gidip kalp atışını dinlememek icin kendimi zor tuttum. Işte bugun tum sonuçlarına beraber gidiyorum bakalim. Dua edin benim icin. Tek başıma gidicem
Cinsiyet istiyoruzzzzzzDoktorum yarın yokmuş randevuyu bu güne çektiler
Korku heyecan stres hepsi bir arada
Allah ım hayırlı haberler inşallah
Bu gün kontrol olan bütün arkadaş inşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz
Hadi ins guzel haber bekliyoruz sendendeGünaydın kizlar. Rabbim sizin yardımcınız olsun ya hala çekiyorsunuz bulantı kusmabenim bıçak gibi kesilmedi ama hafifledi. Ins en kisa zamanda sizinde geçer. Bugun kontrolum var. Herkes ikili test yaptırıyor ben yurtdışından yeni geldiğim icin daha tam kan tahlilini yeni yaptirdim. Sonuclarini bugun gidip vericem doktora. Rus doktorlar düşük olacağını söylemişti. Buradakiler test sonuçlarına bakmadan birşey söylemediler. Bugun randevum var cok korkmuyorum inş bebegim benimledir. Bir sey olmamıştır. Hergun sonuçları beklemeden bi doktora gidip kalp atışını dinlememek icin kendimi zor tuttum. Işte bugun tum sonuçlarına beraber gidiyorum bakalim. Dua edin benim icin. Tek başıma gidicem
Dr çok önemsemedi düşük riskin yok dedi o yüzden bilemiyorum doğru mu yapıyorum.önlem almak iyi sanırımBenim bildiğim kanama-lekelenme varken ilişki önerilmiyor ama en iyisini doktor bilir. Bizim bebek biraz zor oldu ve başlarda kanamam olmuştu. Doktor şimdi ilişki serbest demesine rağmen biz yine de korkuyoruz. Daha önce bir kürtajım olduğu için psikolojik olarak rahat değilim. Yoksa bu süreçte devam eden birçok kişi var .
Doktorun sana sorun olsa söyler sadece bir hafta geri yada ileri diyorlar ama gerçekten takılıyorum doktorun da benim de yapacağım birsey yok sadece tahminleri söylüyorlar son adet tarihiyle hesaplaniyor ama benim ne zamn yumurtladigim yada nezaman bebek dollendi oluştu bilmiyoruz oglumda yumurta takibinde biliyorum günü gününe gitti de oğlum ama bu ne zman yumurtladim ne zmn oldu bilmiyorum ondan daa hepsi ni bilen yaratan allah ona inanip ona güveniyorum sağlıklı sihatli akıllı fikirli zeki bebislerimiz olsun .inşallah canım sagolasin valla içim rahatladı minyon olsun sağlıklı olsunlar da :))saçma sapan her şeye ben çok taktim bulantilar halsizlik yetmiyormuş gibi üstelik..
Havalar sıcak ekşimiş olabilir. Tadından anlarsınMerhaba kızlar evde kendim yoğurt mayalamaya başladım dün akşam 7 gibi yoğurt mayalamıştım dolaba koymayı unutmuşum sabah 9 da dolaba koydum bozulmuştur dimi
Nerde bu milletSayfayı yeniliyorum yeniliyorum kimse bişi yazmamış
Bozulmuştur hava sıcak kış olsa tamam daMerhaba kızlar evde kendim yoğurt mayalamaya başladım dün akşam 7 gibi yoğurt mayalamıştım dolaba koymayı unutmuşum sabah 9 da dolaba koydum bozulmuştur dimi
Dahada kesin demedimi insanı nasılda kuşkuda bırakıyorlar kızdır kız erkek olsa pipi burdayım derdiSelam kıZlar dr dan gelıyorum 3 lü tarama için kan verdım ikiliyi kaçırmıştım dr kıza benzıyo dedı degısırmı acaba bu arada sata göre 15 haftalık 16 haftalık çıktık masallah kuzuma
Canım benim bebeğim erkek 13+3te net pipiyi gördükSelam kıZlar dr dan gelıyorum 3 lü tarama için kan verdım ikiliyi kaçırmıştım dr kıza benzıyo dedı degısırmı acaba bu arada sata göre 15 haftalık 16 haftalık çıktık masallah kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?