2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gün içinde çalıştığım için ağzımdaki acı tat beni perişan ediyor.
ne yapsam geçmiyor.
o bu değil de bebişi görmeyeli de çok oldu kontrole de çok var.
nasıl acaba diye merak ediyorum çok.

hayırlısı olsun canım kalbini ferah tut bende çok korkmuştm ama temiz çıktı şükür. bnmde 13 den sonra kesildi arada hafif bulanıyor. halsizlik uyku ve kasık ağrım çoğaldı benmde

Bulantısı olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inş tez zamanda atlatırsınız. Bugün kontrolüm vardı bebeğim kesin erkek bir kızım var bir de erkek annesi olucam nasipse benim de 15+3 bugün ultrasonda 16+4 çıktı ölçümlere göre. Erkek bebeklerin yapısıyla alakalı dedi doktor ama ufak ölçümler mutlaka hata payı da oluyordur diye düşünüyorum.

bende 13 tümde doktor küçük söyleyemem dedi şimdi 14 ama işte kontrol 1 ay sonra eşim dayanamıyorum özelde baktıralım bi hafta sonra diyor :)

maşallah süphanallah prensese
Allah ım hepimizinkilerin daima sağlık haberini duyursun.
çok sevindim canım senin için.

hayırlı olsun canımm :) inşallah darısı bana biz daha göremedik miniğimii Rabbim sağlıcakla aldırsın kucağına

Slm kizlr benim ikili testin kan sonuclari kotu cikti dr la yarin gorusebilecegim cok canm skildi ( risk 1/95 cikmis

Masallah kontroller olmuş cinsiyetler öğrenilmiş. Hayirli olsun kizlar. Darisi bizlere ben 17. Hafta da gidicemde.daha 1 ay var.
Bulantısı olan arkadaslarim en kısa zamanda geçeceğine inanıyorum. Beimde bu hafta azaldığını hissediyorum.kusmalarim 1 e indi.

Maşallah Allah bağışlasın bende kız hissediyordum ama bir yandan da erkek gibi de düşünmeye başladım eşimin ağzında sürekli oğluşuma iyi bak lafı düşmüyor zaten bakalım yarın ne diyecek.

Slm kizlr benim ikili testin kan sonuclari kotu cikti dr la yarin gorusebilecegim cok canm skildi ( risk 1/95 cikmis
Sıkma canını kesin tanı değil ki bunlar, sadece istatistiksel sonuçlar %100 riskli dedikleri bile sağlıklı çıkıyor.. Allah’ın izniyle sağlıklı doğacaktır inşllh

Canım hiç sıkma canını benim de ilk gebeliğimde 1/100 dü genetik test yaptır hemen. Dr seni genetik taramaya yönlendirecek devlet hastanesiyse. Orası da amniyosentez diyecek. Hepimizde risk var bazımızda 2000 de 1 bazılarımızda 10000 de 1. Dua et Allah’ın izniyle sağlıkla doğsun bebişin.

Canım benim çok sevindim.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..benim kontrolüm yarın ama biz daha çok küçüğüz cinsiyet için.şuan önünde benim serklaj duruyor.şimdi onunla ilgili yorum okuup duruyorum.

Doktor yatış verdi
Hastanedeyim canım
Serum tedavisine başlandı
Tifo şüphesi var
Çok üzgünüm
Ne tifosu canım.ondan mu bitmek bilmeyen kusmalarin.çok geçmiş olsun.inşallah herşeyin temiz çıkar canım benim.Rabbim bebeğine sana sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…