- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Ben yaşamak için değil yemek için yaşayanlardandım ama şuan ki halim Bebek için yemek oldu
zaten o tat var ya geceleri birden artıyor mideme vuruyor midemi ağrıtıyor resmen
Su içiyorum gece her uyandığımda ama geçmiyor
hayırlısı olsun canım kalbini ferah tut bende çok korkmuştm ama temiz çıktı şükür. bnmde 13 den sonra kesildi arada hafif bulanıyor. halsizlik uyku ve kasık ağrım çoğaldı benmdeGünaydın kizlar. Rabbim sizin yardımcınız olsun ya hala çekiyorsunuz bulantı kusmabenim bıçak gibi kesilmedi ama hafifledi. Ins en kisa zamanda sizinde geçer. Bugun kontrolum var. Herkes ikili test yaptırıyor ben yurtdışından yeni geldiğim icin daha tam kan tahlilini yeni yaptirdim. Sonuclarini bugun gidip vericem doktora. Rus doktorlar düşük olacağını söylemişti. Buradakiler test sonuçlarına bakmadan birşey söylemediler. Bugun randevum var cok korkmuyorum inş bebegim benimledir. Bir sey olmamıştır. Hergun sonuçları beklemeden bi doktora gidip kalp atışını dinlememek icin kendimi zor tuttum. Işte bugun tum sonuçlarına beraber gidiyorum bakalim. Dua edin benim icin. Tek başıma gidicem
bende 13 tümde doktor küçük söyleyemem dedi şimdi 14 ama işte kontrol 1 ay sonra eşim dayanamıyorum özelde baktıralım bi hafta sonra diyor :)Canım benim bebeğim erkek 13+3te net pipiyi gördükama doktorum yüzde 90 erkek 2 hafta sonra geldiğinde kesin söyleyeyim dedi bugün gittim kesin erkek. Kızımda 16.haftada yüzde 90 kız demişlerdi. Bence senin de kızdır. Erkek olsa görülürdü diye düşünüyorum Allah hayırlısını versin inş.
Kızlar sonunda kendini gösterdi benim prensesim
Evett inşallah sağlıkla gelsin kızım oluyormuş
Allah ıma bin şükür çok şükür
Gayet sağlıklıymış
Melek annem rüyalarımda demişti kızım olacak diye
hayırlı olsun canımm :) inşallah darısı bana biz daha göremedik miniğimii Rabbim sağlıcakla aldırsın kucağınaKızlar sonunda kendini gösterdi benim prensesim
Gayet sağlıklıymış
Allah razı olsun Canım benim çok sağolmaşallah süphanallah prensese
Allah ım hepimizinkilerin daima sağlık haberini duyursun.
çok sevindim canım senin için.
Amin Canım darısı sana inşallahhayırlı olsun canımm :) inşallah darısı bana biz daha göremedik miniğimii Rabbim sağlıcakla aldırsın kucağına
Biraz yüksek çıkmış başka testler yapacaklar. Üzme hemen kendini.Slm kizlr benim ikili testin kan sonuclari kotu cikti dr la yarin gorusebilecegim cok canm skildi( risk 1/95 cikmis
Maşallah Allah bağışlasın bende kız hissediyordum ama bir yandan da erkek gibi de düşünmeye başladım eşimin ağzında sürekli oğluşuma iyi bak lafı düşmüyor zaten bakalım yarın ne diyecek.Kızlar sonunda kendini gösterdi benim prensesim
Gayet sağlıklıymış
Sıkma canını kesin tanı değil ki bunlar, sadece istatistiksel sonuçlar %100 riskli dedikleri bile sağlıklı çıkıyor.. Allah’ın izniyle sağlıklı doğacaktır inşllhSlm kizlr benim ikili testin kan sonuclari kotu cikti dr la yarin gorusebilecegim cok canm skildi( risk 1/95 cikmis
Canım hiç sıkma canını benim de ilk gebeliğimde 1/100 dü genetik test yaptır hemen. Dr seni genetik taramaya yönlendirecek devlet hastanesiyse. Orası da amniyosentez diyecek. Hepimizde risk var bazımızda 2000 de 1 bazılarımızda 10000 de 1. Dua et Allah’ın izniyle sağlıkla doğsun bebişin.Slm kizlr benim ikili testin kan sonuclari kotu cikti dr la yarin gorusebilecegim cok canm skildi( risk 1/95 cikmis
GöÜn aydın canı . Rabbim sağlık versin.bende 13 tümde doktor küçük söyleyemem dedi şimdi 14 ama işte kontrol 1 ay sonra eşim dayanamıyorum özelde baktıralım bi hafta sonra diyor :)
Doktor yatış verdiNurbal27 canım naptın
Canım benim çok sevindim.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..benim kontrolüm yarın ama biz daha çok küçüğüz cinsiyet için.şuan önünde benim serklaj duruyor.şimdi onunla ilgili yorum okuup duruyorum.Kızlar sonunda kendini gösterdi benim prensesim
Gayet sağlıklıymış
Ne tifosu canım.ondan mu bitmek bilmeyen kusmalarin.çok geçmiş olsun.inşallah herşeyin temiz çıkar canım benim.Rabbim bebeğine sana sağlık sıhhat versinDoktor yatış verdi
Hastanedeyim canım
Serum tedavisine başlandı
Tifo şüphesi var
Çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?